nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#2001 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vidio sam maloprije ovaj bmw pored pozorista
- insomnia78
#2002 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj CSI Sarajevo, jeste se "zapalili"
- Bakir1
#2003 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a ti si se dao u odbranu svesrdno pa moram citirati neleta i pitati te "jel ti rod?"
- insomnia78
#2004 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma nisam vala, uceraj mu
Nego smoriste vise vec par dana sa tragovima kocenja usporedjivanjem felgi i statusima sa fejsbuka
Ko da je...
Nego smoriste vise vec par dana sa tragovima kocenja usporedjivanjem felgi i statusima sa fejsbuka
Ko da je...
- Bakir1
#2005 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ima i u tome istine, meni je prvi put na temu i upalo mi je u oci na temu felgi, ali isto tako mi upada u oci da se ti posebno palis na komentarisanje ovog slucaja, gornji drajver seljacic u nizu ali opasni drugi se zaustavljaju na gromoglasnim hoke koke cajkama ovaj je posebno opasan, nemoj ga braniti previse 
- sparky
#2006 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sjeća li se neko pojačivača brzine?
- insomnia78
#2007 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa na dvije teme se pise o liku i to vec par dana
Nejse, pisaj ga
Vidi ovog trkaca

Parkir'o se pred kapiju, pauk dos'o i zakacili mu auto, on se u medjuvremenu vratio
Pocne se prepirati, ovi nisu htjeli spustiti auto, on udje, upali da pobjegne, pa kad je vidio da ne moze zakljuca se u autu
I na kraju ga drotovi iznesu

Kaze, suocava se sa tri mjeseca zatvora, 3750€, sest poena na vozackoj i suspenziju iste na neko vrijeme

Nejse, pisaj ga
Vidi ovog trkaca

Parkir'o se pred kapiju, pauk dos'o i zakacili mu auto, on se u medjuvremenu vratio
Pocne se prepirati, ovi nisu htjeli spustiti auto, on udje, upali da pobjegne, pa kad je vidio da ne moze zakljuca se u autu
I na kraju ga drotovi iznesu
Kaze, suocava se sa tri mjeseca zatvora, 3750€, sest poena na vozackoj i suspenziju iste na neko vrijeme
- Bakir1
#2008 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
podsjeti, poznato ali ne mogusparky wrote:Sjeća li se neko pojačivača brzine?
- O'zone
- Globalni moderator
#2009 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
?sparky wrote:Sjeća li se neko pojačivača brzine?

- insomnia78
- sparky
#2011 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
O'zone je našao i slikuBakir1 wrote:podsjeti, poznato ali ne mogusparky wrote:Sjeća li se neko pojačivača brzine?
Znaš da je neki strasni novinar stavio naslov eksplodirao pojacivac brzine
-
esso_sa
#2012 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nakrhao ga nitrom u niskim obrtajima i normalno, explodirao komplet usis. Imao je srece pa se nije komplet zapalio 
- O'zone
- Globalni moderator
#2013 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo i linksparky wrote:O'zone je našao i slikuBakir1 wrote:podsjeti, poznato ali ne mogusparky wrote:Sjeća li se neko pojačivača brzine?![]()
Znaš da je neki strasni novinar stavio naslov eksplodirao pojacivac brzine
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /111025125
Komentari na članak su vrh
something different
27.10.2011. u 09:45
Papci sto ste se sljegli, odavno je poznato da vi ne vidite nista dalje od Golf-a 2, pa nije ni cudo sto ovakve gluposti valjate. Nabacite vi plavih dioda, da vam sljaste po cijelom autu i unutra i vani. (Ono pravo dziberski). Koliko je ovaj BMW vrijedan, vasi babo i majka i kompletni korijeni vasi nisu imali vrijdnost stoke u svojim zivotima. Sjetite se kad je bilo vrijeme da vas babo i majka posalju u grad da se kobajagi skolujete, kad su morali prodati kravu sa teleteom za 2500 KM. Bolje da su vas prodali nego sto su zivotinje. Jer vi ste dosli u grad i tu se "sljegli" i nicemu ne sluzite nego i dalje crpite kes od babe i majke i studirate s kafe na kafu. Od vas nikakve koristi, a da babo i majka nisu prodali kravu i tele, i kozna jos koliko stoke. Imali bi bar neke koristi od iste, za razliku od vas ljenstina, koji ne znate sta je BMW. Ili ste culi da je neki Bosnjo sto nema za hljeba, a kamoli za guma, rekao da ne valja BMW zbog zadnje vuce. Papci jedni stidite se!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2014 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
NJ nije valjda nedžad
dobar lik dero me u šahu na faksu
bio je i urednik nekoliko novina
dobar lik dero me u šahu na faksu
bio je i urednik nekoliko novina
-
tempuser
#2015 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Srebrena nova E klasa, tablice 24-A nesto, mislim Libijska ambasada, ako nije neka od arapskih jest sigurno, nasi trkaci i drkadzije su male mace kakav je debil za volanom tog auta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2016 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sjecam se ovog ''pojacivaca brzine'', ali se ne sjecam ovih komentara. Kad nasi raceri pocnu braniti jedan drugog, nema dalje.
Jedva naucili pisati, pricati i znaju u neku kantu uvaliti par stvari....i niko ne moze s njima.
I onda kad se ovako raspadne, ide prica u fazonu sta vi znate, vidis ti maKine
Jedva naucili pisati, pricati i znaju u neku kantu uvaliti par stvari....i niko ne moze s njima.
I onda kad se ovako raspadne, ide prica u fazonu sta vi znate, vidis ti maKine
-
promaha
#2017 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
primjetio sam i ja tog kretena u zadnje vrijeme ...tempuser wrote:Srebrena nova E klasa, tablice 24-A nesto, mislim Libijska ambasada, ako nije neka od arapskih jest sigurno, nasi trkaci i drkadzije su male mace kakav je debil za volanom tog auta.
lik ocito ima nekih tezih problema ...
-
tempuser
#2018 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam par puta vidio nekog brnju u tom autu kako ceka na trotoaru u Gundulicevoj ili oko SCC-a!
- O'zone
- Globalni moderator
#2019 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam za srebrenu ali zadnja koju sam ja vidio da ludira je bila bijela sa crnim krovom prije par noći od Predsjedništva do Alipašine džamije preko 100 km/h sa turiranjem na semaforu. Vidio sam samo da su naše table i da na prednjem lijevom faru žmigaju led diode kad turira kao da gube kontakt.promaha wrote:primjetio sam i ja tog kretena u zadnje vrijeme ...tempuser wrote:Srebrena nova E klasa, tablice 24-A nesto, mislim Libijska ambasada, ako nije neka od arapskih jest sigurno, nasi trkaci i drkadzije su male mace kakav je debil za volanom tog auta.
lik ocito ima nekih tezih problema ...
-
esso_sa
#2020 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemoj tako... Cuj "samo" crni krov... To se ispravno zove "piJano blek" krovO'zone wrote:
Ne znam za srebrenu ali zadnja koju sam ja vidio da ludira je bila bijela sa crnim krovom prije par noći od Predsjedništva do Alipašine džamije preko 100 km/h sa turiranjem na semaforu. Vidio sam samo da su naše table i da na prednjem lijevom faru žmigaju led diode kad turira kao da gube kontakt.
- Nabucco
#2021 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas me umalo ne pogazi autoškola u na semaforu u Nedžaricima i onda mi još instruktor psuje sve po spisku sto prelazim brzim hodom na zeleno svjetlo. Konto debil natjerati kandidata da prođe prije mene preko pješackog. Da stvar bude gora, pošto je stao na stanicu u nedžaricima, ja prišo da pitam šta je problem, kako treba da prelazim preko pješackog. On opet tjera kandidata da gasa i bježi sa stanice ko da cu ga roknuti, i kad je krenuo, opet otvara prozor i pokazuje talent za kočijaša. U pitanju je autoškola ART, siva šestica, tablice nesto O40-560 ( nisam baš dobro vidio)
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2022 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to su blinkeri nemas ti pojmaO'zone wrote: na prednjem lijevom faru žmigaju led diode kad turira kao da gube kontakt.
- O'zone
- Globalni moderator
#2023 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa neki su crkli jer desni rade konstantno a lijevi blinkaju kad turirabitanga_sa_otesa wrote:to su blinkeri nemas ti pojmaO'zone wrote: na prednjem lijevom faru žmigaju led diode kad turira kao da gube kontakt.
"pJano" jašta no "pJano" normalan insan onako ne gargaesso_sa wrote: Nemoj tako... Cuj "samo" crni krov... To se ispravno zove "piJano blek" krov
- sparky
#2024 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pojma vi nemate. To je panoramaesso_sa wrote:Nemoj tako... Cuj "samo" crni krov... To se ispravno zove "piJano blek" krovO'zone wrote:
Ne znam za srebrenu ali zadnja koju sam ja vidio da ludira je bila bijela sa crnim krovom prije par noći od Predsjedništva do Alipašine džamije preko 100 km/h sa turiranjem na semaforu. Vidio sam samo da su naše table i da na prednjem lijevom faru žmigaju led diode kad turira kao da gube kontakt.
Inače, taksista. Moguće da je prodao auto.
- insomnia78
#2025 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Glede prekrsaja u saobracaju u EU
Citam maloprije u novinama
U Marseju policajac na duznosti mlatn'o 6-7 viskija poslije rucka(to je ovdje tradicija, doduse obicno vino al), im'o tri puta vise alkohola od dozvoljenog
Bila ih cetvorica u autu i dok su se vozili kroz grad, inace je vozio 70 na djelu gdje je ogranicenje 50km/h, doslo je do naglog kocenja i izljetanja na trotoar, tu je pokupio pjesaka koji je tesko povrjedjen
On kaze da je izbjegav'o djete, odbrana da je neko povukao rucnu
, plus je samo otis'o sa uvidjaja
Elem, osudjen je na godinu uslovno i godinu suspenzije

Citam maloprije u novinama
U Marseju policajac na duznosti mlatn'o 6-7 viskija poslije rucka(to je ovdje tradicija, doduse obicno vino al), im'o tri puta vise alkohola od dozvoljenog
Bila ih cetvorica u autu i dok su se vozili kroz grad, inace je vozio 70 na djelu gdje je ogranicenje 50km/h, doslo je do naglog kocenja i izljetanja na trotoar, tu je pokupio pjesaka koji je tesko povrjedjen
On kaze da je izbjegav'o djete, odbrana da je neko povukao rucnu
Elem, osudjen je na godinu uslovno i godinu suspenzije