Farma
Moderator: anex
- harač
#2001 Re: Farma
sad u samoposluzi dvije babe metuzalemi (a la 70-80 godina), udarile u veliku raspravu ko treba pobijediti u farmi, nakon čega su prešli i na priču o velikom bratu 
-
dječak sa šibicama
#2002 Re: Farma
Gledam stream, Goca upravo rekla da nema teoretske sanse da Memu stavi za slugu, veli da je on dobra osoba i da joj je previse drag da bi ga mogla staviti za slugu.
Valjda je pitao da ga stavi... u pravu je ona, ionako to nista ne znaci, ako ga raja podrzava nece izaci.
Danijel pupcano vezan za Ekija
ko o cemu, Eki o sexu 
Valjda je pitao da ga stavi... u pravu je ona, ionako to nista ne znaci, ako ga raja podrzava nece izaci.
Danijel pupcano vezan za Ekija
- didžej
#2003 Re: Farma
neki dan ja cujem svog starog kako prica s poslovnim partnerom na telefon, kad u po frke govori: "jest', jest' udarila soraja maju nikolic tortom u lice".harač wrote:sad u samoposluzi dvije babe metuzalemi (a la 70-80 godina), udarile u veliku raspravu ko treba pobijediti u farmi, nakon čega su prešli i na priču o velikom bratu
ne mozes da vjerujes.
- Sabirni centar
#2004 Re: Farma
Danijel je baš kao Ekremov odraz u ogledaludječak sa šibicama wrote:Gledam stream, Goca upravo rekla da nema teoretske sanse da Memu stavi za slugu, veli da je on dobra osoba i da joj je previse drag da bi ga mogla staviti za slugu.
Danijel pupcano vezan za Ekijako o cemu, Eki o sexu
Nego, maloprije Ekrem reče kako Đurđevdan nije nikakav praznik
- El_Duderino
#2006 Re: Farma
Trebaju izbacit debila tarota. Usrace citavu kucu.
Od svih njih, samo se bosnjo raspilavio i hoce kuci.
Koji si k. onda ulazio.
Od svih njih, samo se bosnjo raspilavio i hoce kuci.
-
Igbala
#2007 Re: Farma
bilo bi dobro maneken i Jovana, ali neće Jovanudječak sa šibicama wrote:Eki zirinovska gazda.
E sad da je prava shoumenka, stavila bi manekena i staniju za sluge, ili neku kombinaciju recimo maneken i Jovana, cisto da se zakuha malo.
Suvise su ovi parovi opusteni
-
dječak sa šibicama
#2008 Re: Farma
S obzirom da je Marija Staniji napisala.. sta ono, nicija nije do zore?
tako nesto... a Marija je postavila Gocu... mislim da ce stanija za slugu. bio bi red.
Ekiju nije trebalo to za Djurdjevdan, ako ne slavis, postuje druge koji slave. Mislim, ebes ove licemjere na farmi, sto su kofol vjernici a za pola sata najgnusnije uvrede dijele jedni drugima, ali gledaoci gledaju jebiga.
Ekiju nije trebalo to za Djurdjevdan, ako ne slavis, postuje druge koji slave. Mislim, ebes ove licemjere na farmi, sto su kofol vjernici a za pola sata najgnusnije uvrede dijele jedni drugima, ali gledaoci gledaju jebiga.
- TheWatcher
#2009 Re: Farma
veceras izbacivanje i ubacivanje
bice veselo 
p.s.
mogla bi ljuba napolje zbog porodicnih problema kao i era ...
p.s.
-
Opalaopa12
#2010 Re: Farma
HAha , Vendi ulazi garant 
Zanima me Ekijeva reakcija , samo to
-
dječak sa šibicama
#2011 Re: Farma
Kako je ovaj shaban odvratan lik, ko god mu nesto kontrira, odmah krece salva uvreda.
Sa merakom bi ga nokautirao
- Kal El
#2012 Re: AW: Farma
Aman neće, rekli su ubacit će farmera koji je vec ispao, a mi da glasamo, iako bi volio da ubace Vendi samo zbog toga jer neće stalno silikoniju prikazivati i jer će silikonija biti ljubomorna, ionako puca od tuge jer je Radojka imala 40 i nešto % glasova,kuju plan ona i njen pas filip...kako narod to ne kazni...Opalaopa12 wrote:HAha , Vendi ulazi garant
Ja tipam na Eru ili Ruleta jer je rule rekao ako ikad ga neko pozove da ce imati taktiku a ne ono normala ponašanje
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2013 Re: Farma
Gori od najgorih ženturača u mojoj mahali... Dno dna.. On i Ljuba su mi daleko najodvrtniji likovi.dječak sa šibicama wrote:Kako je ovaj shaban odvratan lik, ko god mu nesto kontrira, odmah krece salva uvreda.
A da ubace Vendija bilo bi šouova i manadžerisanja... bio bi lom
-
Opalaopa12
#2014 Re: AW: Farma
E nisam znao to , samo sam cuo da ulazi neko ..Kal El wrote:Aman neće, rekli su ubacit će farmera koji je vec ispao, a mi da glasamo, iako bi volio da ubace Vendi samo zbog toga jer neće stalno silikoniju prikazivati i jer će silikonija biti ljubomorna, ionako puca od tuge jer je Radojka imala 40 i nešto % glasova,kuju plan ona i njen pas filip...kako narod to ne kazni...Opalaopa12 wrote:HAha , Vendi ulazi garant
Ja tipam na Eru ili Ruleta jer je rule rekao ako ikad ga neko pozove da ce imati taktiku a ne ono normala ponašanje
Mada , Era ce onda garant jbg , koliko god bih volio da se Vendi vrati ..
- plagijator1975
#2015 Re: Farma
Kakvo izbacivanje?TheWatcher wrote:veceras izbacivanje i ubacivanjebice veselo
p.s.
N4
- Kal El
#2016 Re: AW: Farma
Ja bi volio da se Marija vratiOpalaopa12 wrote:E nisam znao to , samo sam cuo da ulazi neko ..Kal El wrote:Aman neće, rekli su ubacit će farmera koji je vec ispao, a mi da glasamo, iako bi volio da ubace Vendi samo zbog toga jer neće stalno silikoniju prikazivati i jer će silikonija biti ljubomorna, ionako puca od tuge jer je Radojka imala 40 i nešto % glasova,kuju plan ona i njen pas filip...kako narod to ne kazni...Opalaopa12 wrote:HAha , Vendi ulazi garant
Mada , Era ce onda garant jbg , koliko god bih volio da se Vendi vrati ..
A o izbacivanju ni riječ nije pao
- didžej
#2018 Re: Farma
mozda ubace bojanica, macu i fircija. 
- klavirdžija
#2019 Re: Farma
To bi bilo super, napokon bi ih malo uzdrmalo.
-
Nucleo1985
#2020 Re: Farma
Ja mislim da Gljiva ulazi.
Zasluzio je, jer je pravio shovove zadnji put kad je bio
Zasluzio je, jer je pravio shovove zadnji put kad je bio
- amiliana
#2021 Re: Farma
El_Duderino wrote:Trebaju izbacit debila tarota. Usrace citavu kucu.
Od svih njih, samo se bosnjo raspilavio i hoce kuci.Koji si k. onda ulazio.
-
dječak sa šibicama
#2022 Re: Farma
Ako ubace ovu Dariju, ona ce i pobijediti... nemaju svi farmeri za zarucnika manadzera Pinka 
Ja licno bi vratio Cemu, jeste glavutan, ali je jedini zabavan. I Era, zabavan je, ali seljacima, meni bas i ne.
Ja licno bi vratio Cemu, jeste glavutan, ali je jedini zabavan. I Era, zabavan je, ali seljacima, meni bas i ne.
-
dječak sa šibicama
#2023 Re: Farma
Ipak ce nastimati Eru, ko da gledam.
Zif je bio toliko interesantan, da ga nisu ni nominovali za povratak. On kad bi se vratio, farmeri bi ga primjetili tek ujutro...
Zif je bio toliko interesantan, da ga nisu ni nominovali za povratak. On kad bi se vratio, farmeri bi ga primjetili tek ujutro...
- didžej
#2024 Re: Farma
ne bi malo, pala bi mrtva glava.klavirdžija wrote:To bi bilo super, napokon bi ih malo uzdrmalo.
-
Nucleo1985
#2025 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Ipak ce nastimati Eru, ko da gledam.
Era i glumica u paketu ulaze.