POsao-Popis stanovnistva
Moderator: anex
- BadSanta
#2001 Re: POsao-Popis stanovnistva
Super! A kad im upišem ime i prezime da saznam svoj status i vrijeme testiranja, izbace mi nema rezultata.
Pretpostavljam da sam šipak dobila.
Pretpostavljam da sam šipak dobila.
-
Umalo popisivac
#2002 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jesi ukucala tocku izmedju imena i prezimena?
-
Solarija
#2003 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jesi kucala tacku izmedju imena i prezimena?
Last edited by Solarija on 03/12/2013 18:54, edited 1 time in total.
-
Umalo popisivac
#2004 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ne znam stvarno sta bi drugo moglo biti. A za mjesto br. 1 je pisalo da se daje prednost popisivacima prilikom izbora.mirela_dz wrote:Šta mislite kakva bi nam pitanja mogla biti?
Ja ne vjerujem da će pitanja biti vezano za popis jer ima raje koja se prijavila za posao a nisu bili popisivači pa nisu imali priliku ni vidjeti onaj priručnik što smo mi dobili na obuci.
-
Umalo popisivac
#2005 Re: POsao-Popis stanovnistva
Sta to?Solarija wrote:Blago vama, nama nasi ne daju ni 5 minuta ranije da izadjemo :/tufahija18 wrote: I sve smo za danas zavrsili do 14:45h
- BadSanta
#2006 Re: POsao-Popis stanovnistva
nijesamUmalo popisivac wrote:Jesi ukucala tocku izmedju imena i prezimena?
zahvaljujem, već mi je pjena krenula na usta
-
Umalo popisivac
#2007 Re: POsao-Popis stanovnistva
vjerujem
Isto mi se dogodilo. 
-
Solarija
#2008 Re: POsao-Popis stanovnistva
Umalo popisivac wrote:Sta to?Solarija wrote:Blago vama, nama nasi ne daju ni 5 minuta ranije da izadjemo :/tufahija18 wrote: I sve smo za danas zavrsili do 14:45h
Ne znam sta se desilo ja kucala jedno a izasao mi post od prije par mjeseci ... bice da sam nesto zabrljala
- BadSanta
#2009 Re: POsao-Popis stanovnistva
I da vas pitam,šta ćemo mi koji smo konkurisali na više pozicija.
Jer ovi napisaše da na testu moramo odabrati jednu. Da idem na sreću
-
Umalo popisivac
#2010 Re: POsao-Popis stanovnistva
Umalo popisivac wrote:Jesi ukucala tocku izmedju imena i prezimena?
Sta, ovo je s prijevodom?Solarija wrote:Jesi kucala tacku izmedju imena i prezimena?
-
Umalo popisivac
#2011 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ne znam ni ja. Ako budemo mogli odabrati samo jednu (sto ce vjerovatno biti slucaj) onda ne preostaje nista drugo nego na srecu.BadSanta wrote:I da vas pitam,šta ćemo mi koji smo konkurisali na više pozicija.
Medjutim:
Pozicije, mnozina.Napomena:
Za sve tri pozicije raditi će se jedan test s tim da će kandidat na samom testu označiti na koje je pozicije aplicirao.
-
Solarija
#2012 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jbg, ispade tako ali nije namjerno. Htjela sam samo da pitam jer se i meni isto desilo da sam samo kucala bez tacke i kao nema me i sva sam se izbezumila...Umalo popisivac wrote:Umalo popisivac wrote:Jesi ukucala tocku izmedju imena i prezimena?Sta, ovo je s prijevodom?Solarija wrote:Jesi kucala tacku izmedju imena i prezimena?![]()
- BadSanta
#2013 Re: POsao-Popis stanovnistva
Rupa u zakonuUmalo popisivac wrote: Medjutim:
Pozicije, mnozina.Napomena:
Za sve tri pozicije raditi će se jedan test s tim da će kandidat na samom testu označiti na koje je pozicije aplicirao.
-
Umalo popisivac
#2014 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ma znam, salim se.Solarija wrote:Jbg, ispade tako ali nije namjerno. Htjela sam samo da pitam jer se i meni isto desilo da sam samo kucala bez tacke i kao nema me i sva sam se izbezumila...Umalo popisivac wrote:Umalo popisivac wrote:Jesi ukucala tocku izmedju imena i prezimena?Sta, ovo je s prijevodom?Solarija wrote:Jesi kucala tacku izmedju imena i prezimena?![]()
- mirsek
#2015 Re: POsao-Popis stanovnistva
Hmm.
Meni izbacilo nema rezultata mada sam stavio tacku.
Konkurisao sam za poziciju 2.
Ne kontam fakat
Ne kontam fakat
-
lolol
#2016 Re: POsao-Popis stanovnistva
Stavi kvakice u imenu i prezimenu ako ih imasmirsek wrote:Hmm.
Ne kontam fakat
- mirsek
#2017 Re: POsao-Popis stanovnistva
Nemam slova sa kvakicama u imenu i prezimenu.lolol wrote:Stavi kvakice u imenu i prezimenu ako ih imasmirsek wrote:Hmm.
Ne kontam fakat
-
lolol
#2018 Re: POsao-Popis stanovnistva
Nemam slova sa kvakicama u imenu i prezimenu.mirsek wrote:lolol wrote:Stavi kvakice u imenu i prezimenu ako ih imasmirsek wrote:Hmm.
Ne kontam fakat
Velika prava slova imena i prezimena i bez razmaka samo tacka. To je to nema sta
- mirsek
#2019 Re: POsao-Popis stanovnistva
Stavio velika prva slova i tacku izmedju rijeci bez razmaka. Predao sam dokumente na vrijeme u petak a prijava je trajala do nedjelje ako se sjecam. E svasta, sutra cu ih zvati na telefon da vidim sta je problem.
- mirela_dz
#2020 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ne znam kako se prezivaš ali i meni su pogriješili prezime. Umjesto "Dž" stavili "Đ". Meni se to često dešava pa sam provjerila odmah. Možda je i kod tebe sličan slučaj.mirsek wrote:Stavio velika prva slova i tacku izmedju rijeci bez razmaka. Predao sam dokumente na vrijeme u petak a prijava je trajala do nedjelje ako se sjecam. E svasta, sutra cu ih zvati na telefon da vidim sta je problem.
- mirsek
#2021 Re: POsao-Popis stanovnistva
Nije to razlog, nemam u imenu i prezimenu Š,Đ,Č,Ć,Ž,DŽ.mirela_dz wrote:Ne znam kako se prezivaš ali i meni su pogriješili prezime. Umjesto "Dž" stavili "Đ". Meni se to često dešava pa sam provjerila odmah. Možda je i kod tebe sličan slučaj.mirsek wrote:Stavio velika prva slova i tacku izmedju rijeci bez razmaka. Predao sam dokumente na vrijeme u petak a prijava je trajala do nedjelje ako se sjecam. E svasta, sutra cu ih zvati na telefon da vidim sta je problem.
Predao sam sva 3 trazena dokumenta(diplomu sa faxa, potvrdu sa biroa i uvjerenje o drzavljanstvu) i to sam ih vadio zajedno sa 2 kolega sa popisa a oni su oba na spisku za polaganje.
Sreca pa sam sacuvao potvrdu o prijemu posiljke iz poste pa to mogu iskoristiti kao dokaz da sam na vrijeme poslao.
- mirela_dz
#2022 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jesi li predao onu prijavu što je bila na njihovoj stranici ??mirsek wrote:Nije to razlog, nemam u imenu i prezimenu Š,Đ,Č,Ć,Ž,DŽ.mirela_dz wrote:Ne znam kako se prezivaš ali i meni su pogriješili prezime. Umjesto "Dž" stavili "Đ". Meni se to često dešava pa sam provjerila odmah. Možda je i kod tebe sličan slučaj.mirsek wrote:Stavio velika prva slova i tacku izmedju rijeci bez razmaka. Predao sam dokumente na vrijeme u petak a prijava je trajala do nedjelje ako se sjecam. E svasta, sutra cu ih zvati na telefon da vidim sta je problem.
Predao sam sva 3 trazena dokumenta(diplomu sa faxa, potvrdu sa biroa i uvjerenje o drzavljanstvu) i to sam ih vadio zajedno sa 2 kolega sa popisa a oni su oba na spisku za polaganje.
Sreca pa sam sacuvao potvrdu o prijemu posiljke iz poste pa to mogu iskoristiti kao dokaz da sam na vrijeme poslao.
-
Umalo popisivac
#2023 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jesu li trebali svi prijavljeni kandidati ici na testiranje ili se vrsila neka selekcija?
I kako vidim ne pocinju svi raditi u isto vrijeme?
I kako vidim ne pocinju svi raditi u isto vrijeme?
- mirsek
#2024 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jesam, predao sam i popunjenu onu prijavu sa poljima(kockicama) za popunjavanje sto se trebala skinuti sa njihove stranice. To sam maloprije zaboravio napisati.
- Melanholik
#2025 Re: POsao-Popis stanovnistva
meni piše da mi je neuredna dokumentacija, a nigdje veze, maksuz sam sve povadila dokumenta i 100% predala šta treba.