Nosioc liste. Kontraverzni vlasnik autootpada. Višegodišnje iskustvo u autošvercerskoj prodaji i jedan od osnivača Ceranskog klana. Više puta krivično gonjen i osuđivan. Bivši kafandžija i ugostitelj. Trenutno nezaposlen. Otac jednog djeteta.

Nosioc liste. Kontraverzni vlasnik autootpada. Višegodišnje iskustvo u autošvercerskoj prodaji i jedan od osnivača Ceranskog klana. Više puta krivično gonjen i osuđivan. Bivši kafandžija i ugostitelj. Trenutno nezaposlen. Otac jednog djeteta.

KatarinaKosaca wrote:Samira Sejdinovic Doboj jug, neka netko stavi predizborni plakat, trenutno nemam tehnicku opciju...

starii wrote:
ovdje se neki nisu ni pogledali u ogledalo kad su izlazili iz kuce, na nekim bas odjela vise, a nekim su kratka ko' sa diplomskog ispita
uvijekKatarinaKosaca wrote:Hvala @vanilla

Pa i jesu na Fahrinoj.SmokingMan wrote:Vala poredali su se kao na sahrani/dženazi.
Ova dvojica lijevo.su ok, dok su ostali goli dziberoniplain vanilla wrote:starii wrote:
ovdje se neki nisu ni pogledali u ogledalo kad su izlazili iz kuce, na nekim bas odjela vise, a nekim su kratka ko' sa diplomskog ispita
kamenom ih slikali?
vudstok jaraneplain vanilla wrote:KatarinaKosaca wrote:Samira Sejdinovic Doboj jug, neka netko stavi predizborni plakat, trenutno nemam tehnicku opciju...
Decko je iskren, pa i ljut. Svi trebamo biti ljuti. Postovanje za Konstantina, od mene bi glas dobio.zippoo87 wrote:Konstantin je srcan ali nije elokventan i nije ispoliran ali u dusi je dobar
prije bi glasao za ovakvog nego za nekog uhljupa kojem su samo pare u glavi i licni interes

Da ne dođe do zabune. Ovaj momak je emigrirao iz Bijeljine u Cer kod Batice Buldija, ne bira Buldi mjesto i način samo da se dočepa fotelje. U njihovim švercerskim krugovima poznatiji kao ˝Vakčič Prevara˝. Ostaće upamćeno kada je Sveštenom licu u Bogutovu selu prodao auto sa prekucanim brojem šasije, ni Boga se ne boji. Vlasnik lažne šlep službe. Oženjen. Otac jednog djeteta, drugo na putu.

Izvini, sta je ovdje dobro? Namjerno kropano i izvuceno iz konteksta. Taj tekst se odnosi na njegovog oca, sehida i zlatnog ljiljana. Ne volim stranku u kojoj je, ali Arslan je odlican momak. Vidio sam tu sliku na FB, strasno je sa cime se sve igra. Ko god je to namjerno uradio, za lijeka mu trebalo.plain vanilla wrote:staro, ali dobro
nije to nista cropano, bilo je na stranici SBB prije cetiri godinedrag_gost wrote:Izvini, sta je ovdje dobro? Namjerno kropano i izvuceno iz konteksta. Taj tekst se odnosi na njegovog oca, sehida i zlatnog ljiljana. Ne volim stranku u kojoj je, ali Arslan je odlican momak. Vidio sam tu sliku na FB, strasno je sa cime se sve igra. Ko god je to namjerno uradio, za lijeka mu trebalo.plain vanilla wrote:staro, ali dobro
Iz stranke SBB optužuju nepoznate hakere iz Stranke demokratske akcije (SDA) da su u Dučićevoj biografiji izbrisali deo rečenice. Pre napada hakera pisalo je da je "Dučić u naručju majke proveo tri godine na borbenoj liniji", a ne da je ratovao, saopštio je SBB. Iz SDA odbacuju sve optužbe.
pa kazem ti da je uzeto sa SBB stranice, sto nije istodrag_gost wrote:Na to sam i mislio da je kropano ili ti odsjeceno. Dio teksta.
Ma halalili su oni svasta nesto jedni drugima. Lesinari.plain vanilla wrote:pa kazem ti da je uzeto sa SBB stranice, sto nije istodrag_gost wrote:Na to sam i mislio da je kropano ili ti odsjeceno. Dio teksta.
jesul hakeri iz SDA cackali ili sposobni ljudi iz SBB zabraljali, ne znam
ali, vidim da su im ovi halalili
sto se mene tice, ne moze dobar covjek biti u SBB nikakodrag_gost wrote: Ma halalili su oni svasta nesto jedni drugima. Lesinari.
Nego, generalno za ovog decka Arslana, mnogo je tu udaraca ispod pojasa. Vidjeh na FB da je neko stavio ovu sliku i sad se ismijavaju tome, , a nikakve veze nema, dok ja znam i ko mu je bio i rahmetli stari, kakav je to bio heroj samo... pa me je to bas iznerviralo.