Covjek ti preko tv-ekrana prenese istu atmosveru kao sto je na stadionu, a hayat je ocito naviko da ima one svoje dosade od komentatora, ukocene, zalizane, ko roboti su.Bosanski_kralj wrote:Da nije bilo Marjana uvjeren sam da onakvog spontanog slavlja naroda po gradovima u BiH ne bi ni bilo ili ne bi bilo u onolikoj mjeri. Već ona utakmica u Zenici sa komentarima Šuke nije imala ono nešto, nije imala Marjana.
Ostaje mi samo da na youtube gledam isječke utakmice u Belgiji, ono mi ne može dosaditi.
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
Blueboy-
#201 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
- BarbaDue
#202 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Vratite nam Marijana na NTV Hayat!
-
Blueboy-
#203 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Kakav je hayat, bolje da se ne vraca, nek propadnu.BarbaDue wrote:Vratite nam Marijana na NTV Hayat!
Ovo je ocito da ne gledaju interes onih od koji zive.
- jazzer
#204 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Neko je jednom dao odlican slogan za TV Hayat:
TV Hayat - Televizija sa okusom cevapa
TV Hayat - Televizija sa okusom cevapa
- mrtva kokoš
#205 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ma kakav crni hayat najpametnije bi bilo da nadje kakvog bogatuna koji je spreman uloziti novce i napraviti kanal tipa Sport club-bih...meni se cini da je jednom bilo govora o ovome kanalu samo sto se spominjao Baho u ovoj prici, nisu im potrebna ko zna kakva tehnicka ulaganja za pocetak. a zasigurno bi taj projekat sa marijanom na celu privukao mnoge sponzore...otkupe utamice reprezentacije, i jos 2 lige iz petice...ma to bi bilo milina gledati... 
- karanana
#206 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
to bi bilo odlicno. zasto da nas vazda poklapaju neki sportklubovi srbija ili hrvatska? zasto mi ne bi imali neki kanal pa da i mi poklapamo srpsko i hrvatsko trziste?! samo nema kod nas ljudi koji bi u to ulagali. ja opet eventualno spominjem dinu konakovica i za takvo nesto. kreno je sa kafanom, ima magazin, zasto ne i tv? samo ne znam ni ima li on love i volje za tim.Splinter wrote:ma kakav crni hayat najpametnije bi bilo da nadje kakvog bogatuna koji je spreman uloziti novce i napraviti kanal tipa Sport club-bih...meni se cini da je jednom bilo govora o ovome kanalu samo sto se spominjao Baho u ovoj prici, nisu im potrebna ko zna kakva tehnicka ulaganja za pocetak. a zasigurno bi taj projekat sa marijanom na celu privukao mnoge sponzore...otkupe utamice reprezentacije, i jos 2 lige iz petice...ma to bi bilo milina gledati...
- BarbaDue
#207 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
meni se sviđa ovaj prijedlog, ideja je za 10Splinter wrote:ma kakav crni hayat najpametnije bi bilo da nadje kakvog bogatuna koji je spreman uloziti novce i napraviti kanal tipa Sport club-bih...meni se cini da je jednom bilo govora o ovome kanalu samo sto se spominjao Baho u ovoj prici, nisu im potrebna ko zna kakva tehnicka ulaganja za pocetak. a zasigurno bi taj projekat sa marijanom na celu privukao mnoge sponzore...otkupe utamice reprezentacije, i jos 2 lige iz petice...ma to bi bilo milina gledati...
a hayat sam spomenuo jer ce prenositi utakmice reprezentacije, bar jos dvije ako se nevaram.
-
duboka_misao
#208 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
trebaju to umjesto ove nove kantonalne TV ....raja bi cak i pretplatu placalaSplinter wrote:ma kakav crni hayat najpametnije bi bilo da nadje kakvog bogatuna koji je spreman uloziti novce i napraviti kanal tipa Sport club-bih...meni se cini da je jednom bilo govora o ovome kanalu samo sto se spominjao Baho u ovoj prici, nisu im potrebna ko zna kakva tehnicka ulaganja za pocetak. a zasigurno bi taj projekat sa marijanom na celu privukao mnoge sponzore...otkupe utamice reprezentacije, i jos 2 lige iz petice...ma to bi bilo milina gledati...
- karanana
#209 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
kakav je sa-x sa parama? mislim da fino zarade. razmisljaju li o prosirenju medijske djelatnosti na tv ekrane?
- mrtva kokoš
#210 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
sa-X tv shminka, dobro zvucikaranana wrote:kakav je sa-x sa parama? mislim da fino zarade. razmisljaju li o prosirenju medijske djelatnosti na tv ekrane?
- karanana
#211 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Splinter wrote:sa-X tv shminka, dobro zvucikaranana wrote:kakav je sa-x sa parama? mislim da fino zarade. razmisljaju li o prosirenju medijske djelatnosti na tv ekrane?![]()
et sto brze ideju predociti marijanu i po medijima razglasiti nasao bi se sigurno neki investitor
![]()
![]()
![]()
a kasnije mogu prosiriti spektar kanala i ponuditi se-x tv. ja bih placo dodatno 5 maraka mjesecno za ta dva kanala. malo fudbala uz marjana....kasnije malo erotike....sta drugo covjeku treba?
- mrtva kokoš
#212 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ma ne moraju se izlagati dodatnim ulaganjima... mogu jednostavno napraviti transformaciju...poslije 12 se- x tvkaranana wrote:Splinter wrote:sa-X tv shminka, dobro zvucikaranana wrote:kakav je sa-x sa parama? mislim da fino zarade. razmisljaju li o prosirenju medijske djelatnosti na tv ekrane?![]()
et sto brze ideju predociti marijanu i po medijima razglasiti nasao bi se sigurno neki investitor
![]()
![]()
![]()
a kasnije mogu prosiriti spektar kanala i ponuditi se-x tv. ja bih placo dodatno 5 maraka mjesecno za ta dva kanala. malo fudbala uz marjana....kasnije malo erotike....sta drugo covjeku treba?
- PriNc_ba
#213 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
a ne znam sta bih rekao. sto neko rece vec s istim uzbudjenjem lik prenosi almeria - majorka i bih - belgija :S da je profesionalac jeste i to najveci mozda koji je bio na nasim televizijama. al ono je zanimljivo 2 puta i treci put je vec mucno slusati ga. zato nisam gledao spansku ligu jer me nervirao. ali svakako uz malo treninga bio bi dobar samo za tekme repke i da ne pretjeruje sa vristanjem. isto neko rece marjan ima znanje ( i sad je to kao bitno da se bude komentator ? ). ne kazem da ga drugi imaju ili da su drugi bolji od njega al npr jel moze ne znam npr midheta kurspahic biti model viktorijnih andjela ? dzaba sto ona mozda i zna i moze nauciti da hoda i da se smjeska xD al ne izgleda kao sto trebaju izgledati. znaci u marjanovom slucaju glas je sto bi midheti bio izgled
hahahha ima pregrub glas i promukao i u odredjenim situacijama ga je tesko i razumiti. da je fanatican jeste,da je informisan jeste,da je pametan jeste ali to ne znaci da je idealan za komentatora. uz manje dernjave i razlike u tonu kad je aut i kad je 100% prilika pred golom bilo bi ga podnosljivo slusati svaku tekmu a ovako nakon punooo punoooooooooooo kemala,kerima,velida,borisa,igora i ostalih moze po jednom eventualno dva puta da se poslusa uz repku i marjan i da dodje kao neko osvjezenje i odstupanje od standardno dosadnih prethodno navedenih.
to sta je bilo izmedju njega i hayata je njihova interna stvar. vjerovatno neka frustracija medju ostatkom hayat ekipe al moze im se
privatluk je privatluk. mada ne sumnjam da je i napuhani marjan (koliko god on pokusavao izigravati dobricinu na tv-u i uzivo) mali doprinos dao toj citavoj gunguli.
sve u svemu moj licni stav je da nije lik za konstantnog nekog komentarisanja. mozda uz sredjivanje glasnica i obuzdavanje u nekim situacijama i mogao bi postati idealan komentator jer stvarno steta je uz onakvo znanje i onakvu profesionalnost da to ne iskoristi.
ovo je neki moj licni stav i svaki pokusaj napada ovog komentara je ustvari napad na moju slobodu govora
svi imamo pravo na misljenje prema tome ostali odbijte !mogu se misljenja razmijeniti i bez napadanja

to sta je bilo izmedju njega i hayata je njihova interna stvar. vjerovatno neka frustracija medju ostatkom hayat ekipe al moze im se
sve u svemu moj licni stav je da nije lik za konstantnog nekog komentarisanja. mozda uz sredjivanje glasnica i obuzdavanje u nekim situacijama i mogao bi postati idealan komentator jer stvarno steta je uz onakvo znanje i onakvu profesionalnost da to ne iskoristi.
ovo je neki moj licni stav i svaki pokusaj napada ovog komentara je ustvari napad na moju slobodu govora
-
bosanska rijec
#214 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Meni ga je od prve bilo mucno slusati, u stvari nije to bilo vise ni slusanje...
jer kad morate izici iz sobe zbog iritantnog komentiranja (boja glasa, bespotrebna galama - pritisak, naboj i kad nema potrebe za tim) iz minute u minutu onda to nije vise slusanje...nego se pretvara
u mucenje.
Na ovim prostorima je opet najbolji Baho.
jer kad morate izici iz sobe zbog iritantnog komentiranja (boja glasa, bespotrebna galama - pritisak, naboj i kad nema potrebe za tim) iz minute u minutu onda to nije vise slusanje...nego se pretvara
u mucenje.
Na ovim prostorima je opet najbolji Baho.
-
ernest
#215 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
@zoom66 - ne mogu vjerovat da si izbrisao moj komentar u kojem s gađenjem konstatujem da je neprihvatljivo da se admin ovako odnosi prema forumašu. u najmanju ruku admin ne bi smio nametat svoje mišljenje, u protivnom forum gubi smisao.zoom66 wrote:on ne glumi bosanca jer i jeste bosanac za razliku od tebe koji si wanna be srbijanac a ipak si, na tvoju beskrajnu tugu, bosanacblackepeace wrote:Marijan je loš komentator.
Da nije iz Srbije davno bi dobio otkaz.
Pošto jeste, doživljava se kao senzacija.
Podanički mentalitet, kompleksi, želja za multikultiranjem... tu se kriju razlozi obožavanja voditelja koji u Srbiji nije mogao dobiti posao pa glumi Bosanca za pare.![]()
cuti, nijedne vishe
- Bosanski_kralj
#216 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
On je idealan za prenose utakmica reprezentacije. Uz njegov komentar i pobjede reprezentacije ne bi bilo čudno da se u skorije vrijeme i u RSu počne barem simpatisati reprezentacija
-
bosanska rijec
#217 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
procitaj moje prijasnje postove na pod forum sport, pa ces se uvjeriti da je za mene i prije Baho favorit broj 1. a sto se tice suseca takodje dobar , a taj zeljko pojma nemam ko je taj, mozda sam ga slusala ali ovako po imenu ga ne znam. I nije smijesno za mene je Baho jedan od najboljih komentatora. 
- Bosanski_kralj
#218 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Moraš ih znati sve, da bi znala koje najboljibosanska rijec wrote:procitaj moje prijasnje postove na pod forum sport, pa ces se uvjeriti da je za mene i prije Baho favorit broj 1. a sto se tice suseca takodje dobar , a taj zeljko pojma nemam ko je taj, mozda sam ga slusala ali ovako po imenu ga ne znam. I nije smijesno za mene je Baho jedan od najboljih komentatora.
-
detroit-mercy
#219 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Iskreno receno, meni se nije uopste svidio, previse grub i krestav glas za komentatora. Previse dreke i galame, nema neki ritam da dize i spusta kao utakmica napreduje, nego imam utisak da cijelo vrijeme pokusava da drzi podignute tenzije. Ukratko, zadnji puta sam smanji ton na TV da bih mogao gledati tekmu na miru, nama je izgleda najakse prodat sve pod kvalitet.
-
bosanska rijec
#220 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
pa ako je iko nepovezan to si ti... ako kazem da ne znam koji zeljko onda napisi puno ime i prezine , a tako i za ovo Vela, ko ti je vela pojma nemam.... Ma nije uopce bitno ima tu jos dobrih komentatora ali kazem jedan od najboljih koji ispunjava moja ocekivanja , i za usi i sva druga culakakavdanakneiskustvu wrote:bosanska rijec wrote:procitaj moje prijasnje postove na pod forum sport, pa ces se uvjeriti da je za mene i prije Baho favorit broj 1. a sto se tice suseca takodje dobar , a taj zeljko pojma nemam ko je taj, mozda sam ga slusala ali ovako po imenu ga ne znam. I nije smijesno za mene je Baho jedan od najboljih komentatora.
malo ti ovo nepovezano,nije ti koliko ja vidim niko ništa rekao o tome da tebi baho nije ili jeste bio i prije favorit br. 1.
pa kako možeš tvrditi da je baho najbolji kad ne znaš ko je npr. željko vela ili neko drugi,bilo ko ,koga nisi nikad čula.
p.s. Ako si mislio na Velida Spahu , takodje dobar... ali eto svako ima svog favorita pa i ja
Last edited by bosanska rijec on 02/09/2009 21:58, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#221 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Haj reci ko je bolji. Možda ti se više sviđa Velid Spaho za kojeg je svaki igrač "u posljednje vrijeme u sjajnoj formi"detroit-mercy wrote:Iskreno receno, meni se nije uopste svidio, previse grub i krestav glas za komentatora. Previse dreke i galame, nema neki ritam da dize i spusta kao utakmica napreduje, nego imam utisak da cijelo vrijeme pokusava da drzi podignute tenzije. Ukratko, zadnji puta sam smanji ton na TV da bih mogao gledati tekmu na miru, nama je izgleda najakse prodat sve pod kvalitet.
- hidrant
#222 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan i ja bi bili najbolji komentatorski dvojac na planeti svih vremena.
Ove je cisto iformativno.
Mislim da na utakmicama repke tenzije i trebaju da budu na vrhuncu.
Sve da skaces kako ko loptu dodaje.
Ove je cisto iformativno.
Mislim da na utakmicama repke tenzije i trebaju da budu na vrhuncu.
Sve da skaces kako ko loptu dodaje.
- Bosanski_kralj
#223 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pored toliko igrača na terenu ona "šica" komentatora.bosanska rijec wrote: pa ako je iko nepovezan to si ti... ako kazem da ne znam koji zeljko onda napisi puno ime i prezine , a tako i za ovo Vela, ko ti je vela pojma nemam.... Ma nije uopce bitno ima tu jos dobrih komentatora ali kazem jedan od najboljih koji ispunjava moja ocekivanja , i za usi i sva druga cula, kod prenosa utakmica je Baho i sta me mezis tu vise.
-
bosanska rijec
#224 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
hahah ni fudbaleri ni komentatori inace nisu moji tipoviBosanski_kralj wrote:Pored toliko igrača na terenu ona "šica" komentatora.bosanska rijec wrote: pa ako je iko nepovezan to si ti... ako kazem da ne znam koji zeljko onda napisi puno ime i prezine , a tako i za ovo Vela, ko ti je vela pojma nemam.... Ma nije uopce bitno ima tu jos dobrih komentatora ali kazem jedan od najboljih koji ispunjava moja ocekivanja , i za usi i sva druga cula, kod prenosa utakmica je Baho i sta me mezis tu vise.
![]()
![]()
-
bosanska rijec
#225 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
pa ako je iko nepovezan to si ti... ako kazem da ne znam koji zeljko onda napisi puno ime i prezine , a tako i za ovo Vela, ko ti je vela pojma nemam.... Ma nije uopce bitno ima tu jos dobrih komentatora ali kazem jedan od najboljih koji ispunjava moja ocekivanja , i za usi i sva druga culabosanska rijec wrote:[
malo ti ovo nepovezano,nije ti koliko ja vidim niko ništa rekao o tome da tebi baho nije ili jeste bio i prije favorit br. 1.
pa kako možeš tvrditi da je baho najbolji kad ne znaš ko je npr. željko vela ili neko drugi,bilo ko ,koga nisi nikad čula.
p.s. Ako si mislio na Velida Spahu , takodje dobar... ali eto svako ima svog favorita pa i ja
a man covjeka, pa sta cu eto, nije mi zapo za oko, hocu reci za uhokakavdanakneiskustvu wrote:
napisao sam,željko vela je ime i prezime sportskog novinara HRT,toliko o nepovezanosti