Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nema se sta tu pojasnjavati, sve vec receno..
i nije radi ovakvih situacija vec radi onih koji vise vole kontrolisati i uredjivati drugim zivot zanemarujuci svoj.. dakle, poenta - kreni od sebe
dok zadnji dio posta fakat nisam skont'o sta si htio reci.. izvini jos jednom!!!!!---!!!!
Friesian wrote:nema se sta tu pojasnjavati, sve vec receno..
i nije radi ovakvih situacija vec radi onih koji vise vole kontrolisati i uredjivati drugim zivot zanemarujuci svoj.. dakle, poenta - kreni od sebe
dok zadnji dio posta fakat nisam skont'o sta si htio reci.. izvini jos jednom!!!!!---!!!!
Nisi skontao, onda jos pure i knjiga pa mozda skontas...
O kakvim uredjivanjima zivota ti pricas??? Ja svoj davno uredio, al mi nije jasno da u ulici u sred grada smrdi sve na leseve i fekalije a vi pricate o privatnoj imovini i zakonima!! Jel ti sad jasno il da sutra odvojim malo vremena pa da ti malo vise pojasnim!
sasvim dovoljno knjiga procitano.. u svakom slucaju vise od tebe jer bi u suprotnom i ja pisao "htjeo".. a objasnjavati mi nista ne moras jer se i dalje nadam da ces se iskljuciti sa foruma.. nego ti jos jednom procitaj moj post oko kojeg si se zbunio..
Friesian wrote:sasvim dovoljno knjiga procitano.. u svakom slucaju vise od tebe jer bi u suprotnom i ja pisao "htjeo".. a objasnjavati mi nista ne moras jer se i dalje nadam da ces se iskljuciti sa foruma.. nego ti jos jednom procitaj moj post oko kojeg si se zbunio..
Ti mene zbunio?? Mozda ti vise odgovara hotio?? Hahahahahah evo trcim cim si mi ti rekao i savjetovao!!! A to za idiot, tata ti je idiot i jos veceg idiota napravio!!! Da si procutao vIjecnicu i ovaj drugi isto
Friesian wrote:jarane, mnogo si umislio.. ako nisi primjetio na slici pise "..u kojem vladaju.." a ti cisto sumnjam da igdje vladas...
izvini jos jednom
Trazio sam da pojasnis, a posto nisi, sam sam to protumacio...
Friesian wrote:jarane, mnogo si umislio.. ako nisi primjetio na slici pise "..u kojem vladaju.." a ti cisto sumnjam da igdje vladas...
izvini jos jednom
sad ce rosoner nama ovdje raspalit pricu da su tamo i da su sretni i veseli, zdravi i uhranjeni i popizdit kad cuje da su strane organizacije vec zainteresovane za udomljavanje tih pasa.. to im je 5*157 keka- 785 keka kukuuu