Ko je kome prvi prišao?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lakat Jebić

#201 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

kakav nered wrote:
Lakat Jebić wrote:jel to gledanje podrazumjeva odsustvo svakog kontakta osim "ocnog"? :D
upravo tako :D
e ne kontam ocam, u malim sredinama, a svi nasi gradovi su male sredine :D , zna se sve o svakome, i uvijek se moze izorganizovati nesto, ne mora se cak direktno ni prilaziti...
dječak sa šibicama

#202 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by dječak sa šibicama »

Ridjobrki wrote:'Nako kontam, ne mora djevojka ni prići - dovoljno je ako zna poslati jasan signal. Recimo, kad obuče minjak i opkorači stolicu...
Ili ono... Image

daj mi znak!
ljubav_aha

#203 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

ha ha ha jao pa vi bez znaka ne bi ni prisli , jeste hrabri :lol:
Lakat Jebić

#204 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

pa da ti kazem, i ne preticem na mrtvoj krivini, jel i to znaci da sam pizda? :D
ljubav_aha

#205 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

Lakat Jebić wrote:pa da ti kazem, i ne preticem na mrtvoj krivini, jel i to znaci da sam pizda? :D
preticanjem mozes ugorziti vlastit zivot , i veci je rizik od obicnog flerta ili pribilizavanja djevojci,tacnije,nema rizika ,ali je fazon,sto se od takvog akta dize previse prasine

porediti hrabrost "ko je kome prvi prisao" sa drugim hrabrim momentima u zivotu je preko-vise :D :lol:
pustopoljina

Post by pustopoljina »

Lakat Jebić wrote:
kakav nered wrote:
Lakat Jebić wrote:jel to gledanje podrazumjeva odsustvo svakog kontakta osim "ocnog"? :D
upravo tako :D
e ne kontam ocam, u malim sredinama, a svi nasi gradovi su male sredine :D , zna se sve o svakome, i uvijek se moze izorganizovati nesto, ne mora se cak direktno ni prilaziti...
eh...ti kao da si zaboravio kakvo je musko drustvo :-)
a i zensko :-)
kako ces izorganizovati kad je pola ljudi isto isprepadano kao i ti, pa ce dodati, pa oduzeti, a ako se procuje-sprdati...a onaj u koga si zaljubljen nece nista o tome ni znati.

ja sam k'a mala zagledala u jednog starijeg i nikog nisam znala da do njega dodjem...i onda se nekako pocnem druziti sa njegovim najboljim drugom...bas pristupacan lik. citavo ljeto ja srecem ovoga, sjedimo na klupi, drobim o ovome sto mi se svidja, ovaj prica o njemu, prica kako ce izorganizovati(!) nesto...pa da se mi upoznamo.
prodje ljetaaa i ljetaaa...ja sa sasvim druge strane cujem da je ovaj "najbolji drug" pricao okolo kako ja letim za NJIM! katastrofa!
a jedan je ganjao moju komsinicu, kojoj je brat branio da sa njim ista pokusa...a ovaj preko mene pokusavao i cak uspije to i pod mojim pokroviteljstvom se ovo dvoje nadju i bude taj dejt...ali lik se curi nije nikako svidio...odbila ga zbog sebe, ne zbog brata. da bi taj na kraju pricao kako sam mu se ja upucavala...a on mene stalno presretao i ganjao da idem po komsinicu :x jos ja imala momka :x :x
i haj' preko nekog? bolje onda sam junacki izginuti :lol:
Lakat Jebić

#207 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

ne znam, ja sam vazda uspio naci neku liniju, ako nista da dobijem povratne informacije, imal fajde, il se treba kanit corava posla :D
Platformas

#208 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Platformas »

Ridjobrki wrote:'Nako kontam, ne mora djevojka ni prići - dovoljno je ako zna poslati jasan signal. Recimo, kad obuče minjak i opkorači stolicu...

:thumbup:
Ajvi

#209 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ajvi »

Vala, ja na to drugacije gledam.. I frajeri su ljudi kao i mi, imaju otprilike iste strahove i razmisljanja.
Ako mi se svidi momak, prvo cu malo posmatrati u kakvom je okruzenju, kako se ponasa u drustvu prijatelja, pa ako bude ok, onda cu mu prici :) Najbolje je biti opusten i vedar jer niko ne voli namrgodjene i nafurane osobe.
Kroz osmijeh je sve lakse :sax:
(r)evolucionarka

#210 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by (r)evolucionarka »

Nisam nikad prva prisla momku, jednostavno nisam taj tip..Cijenim muskarce koji se usude prici djevojci, cak i ako mi se ne sviđa momak, ljubazno popricam s njim (u slucaju da je normala momak, a ne komad budale :-)

Ima jedan, vidjam ga relativno cesto u zadnje vrijeme, bavimo se pomalo sportom gledanja, naprosto mi dodje da prekrsim pravilo,pridjem,pa kud puklo da puklo...
Hodidid

#211 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Hodidid »

Tensai wrote:
emminka wrote:mislim da je svugdje isto.. svi se gledaju, niko nikome ne prilazi.. moj sadasnji momak, prije 2god mi je prisao, bila sa prijateljicama, znao da imam momka, jer smo se poznavali.. samo mi rekao, mozes biti sa njim, i sa jos njih deset, ali ces na kraju zavrsiti sa mnom.. naravno, nije dugo proslo, culi smo se malo intenzivnije, skontali se, i trajemo i dan danas.. :)

E to je pravo muško.Svaka čast!!! :thumbup:
Sreca pa ona ne rece momku sta se desilo. Vjerovatno iz ljubavi da ga ne uznemirava bezveze. Ko zna mozda bi mu momak prosetao zube. Ovako ispade doticni laf bez pokrica.

Nego da je njoj bilo stalo do tog prvog ovaj drugi bi mogao dubiti na glavi a ne bi je nikad dobio. Muskarcina ne muskarcina.
Ridjobrki

#212 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

Složena je ovo problematika. Evo primjera jednog mog zemljaka...

puharska wrote:Ima jemda vec dvi godne kako ja i moja Ferida hodamo samo ona oto nece da prizna a morbit i nezna.Kad sam
najprvi put skupjo hrabrosti da joj prijdem 12.10.2009. u 11.46. i recem joj "MALA BAS SI LIPA " ona je men
odbrusla "ODJEBIIIIIII" ali u njezinom odjebi ja sam cuvo tajnu melodju da se zaintresirala zame i da morebit njesto
bidne.
Posli sam kod Mirse u zadrugi kupjo Lili keks,corape i safun ,lipo spakovo u novne i 4 sata je ceko kraj pilane
jer sam znavo da otom dzadom ide iskole.I kade je naisla sa klegicom ja njojzi taj pokolon so blagim naklon dadnem a ona ga zafrndalji na po njive,ode lili i corape upo glibi al jasam namah znavo daje nje stid klegce da joj prizna da njeno srce ispod onih velki memi samo kuca zame.
Onda sam joj slavo milion smsova,upo noca uzoro svojim traktorom njeznom babi njivu da im tobidne od mene
bajramluk,narucivo od Kemala M. pjesme na radjuu (nemoj da ko misli da je ovo M. onaj Monteno)
Ehh jutroske sam poranjo,srikto se kaj curca,obuko gajnc novu trenerku,stavjo kravatu istu naku sto ima na Hajatu,
uh brete kadme nije utusla okovrata,napiso samo raznje ljubavno pismo hemijskom nadlan i sa bombanjerom pravac
njezna kuca.Jebo JA svesvoje ako nisam mislio dacem srce iskoct izame od uzbudjenja ali pametan sam ja recem ja sam sebi stani bilmeze paiona tebe voliiii.
I ja njoj tacno u 6.37. pokucam na pendzer.A ona onako bunovna , jebozovno rascupana otvori pendzer.Doduse nemogu duse gristi malo joj je tuknlo iz usta , nije se hudnjica stigla sablit razmene.Najpri me gledla minut nije me prepoznala jemda ali je onda dreknula "JEBEM TI NANU U TROPICKU ,PUSCAJ ME DA ZIVIM,JOS JEDNOC DOJDI I NAMAH CU ZVAT I PALICIJU I SIPU ,DE POGLEDAJ SE U OGLÉDALO ZVALJO KRASTAVI"
Moram da recem da me najprvo prepala alsam posli skonto daje oto bio samo njejzin izliv ljubavi prema meni ,sade
znam ja sam taj pa sam misljo veceraske da odem sa svojim babom kod njenog daje isprosim.Sta vi recete ?
Ridjobrki

#213 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

FreeSol2 wrote:A sta uraditi u situaciji kad ona sjedi s momkom i mene gleda? :D
Prvi korak: oprezno provjeriti da li je cura razroka.
Lakat Jebić

#214 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

Ridjobrki wrote:Složena je ovo problematika. Evo primjera jednog mog zemljaka...

puharska wrote:Ima jemda vec dvi godne kako ja i moja Ferida hodamo samo ona oto nece da prizna a morbit i nezna.Kad sam
najprvi put skupjo hrabrosti da joj prijdem 12.10.2009. u 11.46. i recem joj "MALA BAS SI LIPA " ona je men
odbrusla "ODJEBIIIIIII" ali u njezinom odjebi ja sam cuvo tajnu melodju da se zaintresirala zame i da morebit njesto
bidne.
Posli sam kod Mirse u zadrugi kupjo Lili keks,corape i safun ,lipo spakovo u novne i 4 sata je ceko kraj pilane
jer sam znavo da otom dzadom ide iskole.I kade je naisla sa klegicom ja njojzi taj pokolon so blagim naklon dadnem a ona ga zafrndalji na po njive,ode lili i corape upo glibi al jasam namah znavo daje nje stid klegce da joj prizna da njeno srce ispod onih velki memi samo kuca zame.
Onda sam joj slavo milion smsova,upo noca uzoro svojim traktorom njeznom babi njivu da im tobidne od mene
bajramluk,narucivo od Kemala M. pjesme na radjuu (nemoj da ko misli da je ovo M. onaj Monteno)
Ehh jutroske sam poranjo,srikto se kaj curca,obuko gajnc novu trenerku,stavjo kravatu istu naku sto ima na Hajatu,
uh brete kadme nije utusla okovrata,napiso samo raznje ljubavno pismo hemijskom nadlan i sa bombanjerom pravac
njezna kuca.Jebo JA svesvoje ako nisam mislio dacem srce iskoct izame od uzbudjenja ali pametan sam ja recem ja sam sebi stani bilmeze paiona tebe voliiii.
I ja njoj tacno u 6.37. pokucam na pendzer.A ona onako bunovna , jebozovno rascupana otvori pendzer.Doduse nemogu duse gristi malo joj je tuknlo iz usta , nije se hudnjica stigla sablit razmene.Najpri me gledla minut nije me prepoznala jemda ali je onda dreknula "JEBEM TI NANU U TROPICKU ,PUSCAJ ME DA ZIVIM,JOS JEDNOC DOJDI I NAMAH CU ZVAT I PALICIJU I SIPU ,DE POGLEDAJ SE U OGLÉDALO ZVALJO KRASTAVI"
Moram da recem da me najprvo prepala alsam posli skonto daje oto bio samo njejzin izliv ljubavi prema meni ,sade
znam ja sam taj pa sam misljo veceraske da odem sa svojim babom kod njenog daje isprosim.Sta vi recete ?
ko ne moze ovo procitat adekvatnim krajiskim naglaskom, nek i ne cita :lol: :lol: :lol:
Zoya

#215 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Zoya »

Ridjobrki wrote:
FreeSol2 wrote:A sta uraditi u situaciji kad ona sjedi s momkom i mene gleda? :D
Prvi korak: oprezno provjeriti da li je cura razroka.
:lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#216 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

(r)evolucionarka wrote:Nisam nikad prva prisla momku, jednostavno nisam taj tip..Cijenim muskarce koji se usude prici djevojci, cak i ako mi se ne sviđa momak, ljubazno popricam s njim (u slucaju da je normala momak, a ne komad budale :-)

Ima jedan, vidjam ga relativno cesto u zadnje vrijeme, bavimo se pomalo sportom gledanja, naprosto mi dodje da prekrsim pravilo,pridjem,pa kud puklo da puklo...
vrijeme da se balansirash sa svojim forumskim nickom :-D :thumbup:
ljubav_aha

#217 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

priblizis se oboma i pitas: Da li ste vas dvoje u vezi :)
Ridjobrki

#218 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

(r)evolucionarka wrote:Nisam nikad prva prisla momku, jednostavno nisam taj tip..Cijenim muskarce koji se usude prici djevojci, cak i ako mi se ne sviđa momak, ljubazno popricam s njim (u slucaju da je normala momak, a ne komad budale :-)

Ma prelomi to i nek ide u vraga! Ne moraš mu prilaziti i neku sada priču smišljati, samo ćeš se spetljati i ispasti paglu. Uhvati mu pogled i lagano pređi jezikom preko usana kružnim pokretom. Možeš onako malo i palacati jezikom pritom ali to je već stvar individualnih preferenci.

ljubav_aha

#219 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

Ridjobrki wrote:

Ma prelomi to i nek ide u vraga! Ne moraš mu prilaziti i neku sada priču smišljati, samo ćeš se spetljati i ispasti paglu. Uhvati mu pogled i lagano pređi jezikom preko usana kružnim pokretom. Možeš onako malo i palacati jezikom pritom ali to je već stvar individualnih preferenci.

ma ne mora palacati :lol: it's a litlle too much

i ovo je dovolljno :-D

Image
ljubav_aha

#220 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

FreeSol2,to bih urdila iz inata :D
fatamorgana

#221 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by fatamorgana »

"dječak sa šibicama"

daj mi znak!
Možel' ovaj?

Image
burek_in_space

#222 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by burek_in_space »

ljubav_aha wrote: priblizis se oboma i pitas: Da li ste vas dvoje u vezi :)
I svi bi bili sretni i zadovoljni nakon tog prilaska, jes' aha :lol:
ljubav_aha

#223 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

burek_in_space wrote:
ljubav_aha wrote: priblizis se oboma i pitas: Da li ste vas dvoje u vezi :)
I svi bi bili sretni i zadovoljni nakon tog prilaska, jes' aha :lol:
naravno,poucna lekcija za djevojku,njen decko napokon skontao sto se desava,ako zeli vezu ili je poput svoje djevojke,znaci ,veza je nula,a nas FreeSol2 bi imao dozu vise takvog iskustva,i takov iskustvo nije iskljuvico lose,posljedice mogu biti pozitivne,ne iskljucivo sa batinama,jer je prisao i pitao oboje :)
zenskaglava

#224 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by zenskaglava »

Ja njemu...nakon smekanja. Nisam vise u godinama kad mogu priustitri sebi da se zavlacim po pola godine
Lakat Jebić

#225 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

aj da ne otvaram novu temu, nema potrebe, reci te vi iskusni, nama manje iskusnim, koliko su vam trajala ta sto, @zenskaglava kaze, zavlacenja? :D
Post Reply