sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- toniran
#201 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
kuda se vcs.kreces da ti ja pridzem ? 
-
Ujedam
#202 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
kaže se priđemtoniran wrote:kuda se vcs.kreces da ti ja pridzem ?
-
Baudelaire
#203 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Haha tonirani, Boga mi te detonirala 
- Industrialyzer
#204 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ujedam wrote:Jučer mi priđe momak i pita koliko je sati. I ja gledam na sat, i kažem "pola 9", kaže on "krajnje je vrijeme da se upoznamo", odvalila sam se smijati, jer ja fazon stariji od mene![]()
Ali cijenim hrabrost što je prišao, malo je danas takvih..
Da nastavak ocekujemo u temi Vas najgori date ?
-
Ujedam
#205 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Baudelaire wrote:Haha tonirani, Boga mi te detonirala
-
Ujedam
#206 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Neće biti toga, lično sam se pobrinula za to.Industrialyzer wrote:Ujedam wrote:Jučer mi priđe momak i pita koliko je sati. I ja gledam na sat, i kažem "pola 9", kaže on "krajnje je vrijeme da se upoznamo", odvalila sam se smijati, jer ja fazon stariji od mene![]()
Ali cijenim hrabrost što je prišao, malo je danas takvih..
Da nastavak ocekujemo u temi Vas najgori date ?
-
Regularan
#207 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
meni najbolji prilaz je bio kad je djevojka otvoreno mi rekla da joj se svidjam i da je rijetko vidjela tako izgradjeno tijelo. znaci, fakat joj se vidjelo u ocima da je odusevljena. nekad je iskrenost najlaksi put...
- Industrialyzer
#208 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Regularan wrote:meni najbolji prilaz je bio kad je djevojka otvoreno mi rekla da joj se svidjam i da je rijetko vidjela tako izgradjeno tijelo. znaci, fakat joj se vidjelo u ocima da je odusevljena. nekad je iskrenost najlaksi put...
Terry Crews , pa jesi li to ti
-
Ujedam
#209 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sad se hvališ da imaš izgrađeno tijeloRegularan wrote:meni najbolji prilaz je bio kad je djevojka otvoreno mi rekla da joj se svidjam i da je rijetko vidjela tako izgradjeno tijelo. znaci, fakat joj se vidjelo u ocima da je odusevljena. nekad je iskrenost najlaksi put...
slažem se da je iskrenost najlakši put, nažalost sve je manje toga..
-
Baudelaire
#210 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ako je iskrenost najlakši put, onda trebamo biti iskreni pa priznati da je izgleda najlakši put. Nemojmo se lagati, ni najbolji ulet ne pomaže ako se nekom ne sviđaš, a i obrnuto vrijedi, proći će i preglupi uleti, ako si dovoljno dobar za dotičnu osobu 
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#211 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
a pashica moj dragi, ne moze imati takvo tijelo ako ne moze nekada platiti kaficu, pa jel ???Regularan wrote:meni najbolji prilaz je bio kad je djevojka otvoreno mi rekla da joj se svidjam i da je rijetko vidjela tako izgradjeno tijelo. znaci, fakat joj se vidjelo u ocima da je odusevljena. nekad je iskrenost najlaksi put...
otkud ti takvo tijelo, a nema se para, kako ga izgrai majke ti ???
ps. znam da se zajebavas
-
Ujedam
#212 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
brad90 wrote:a pashica moj dragi, ne moze imati takvo tijelo ako ne moze nekada platiti kaficu, pa jel ???Regularan wrote:meni najbolji prilaz je bio kad je djevojka otvoreno mi rekla da joj se svidjam i da je rijetko vidjela tako izgradjeno tijelo. znaci, fakat joj se vidjelo u ocima da je odusevljena. nekad je iskrenost najlaksi put...
otkud ti takvo tijelo, a nema se para, kako ga izgrai majke ti ???
ps. znam da se zajebavas
Sam je sebe izložio javnosti
oplakah svaka čast za ovaj post
-
Regularan
#213 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sklekovi uglavnom. a sad imam i love za suplemente, ali to nije tema.
-
Ujedam
#214 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Jel'nas majke ti to vučeš za jezik ili nas samo zajebavašRegularan wrote:sklekovi uglavnom. a sad imam i love za suplemente, ali to nije tema.
Nemoj više oplakat ću
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#215 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
mashAllah, ali da budemo iskreni tek sada si napucao tijelo kako treba jer od sklekova se ne moze postici previseRegularan wrote:sklekovi uglavnom. a sad imam i love za suplemente, ali to nije tema.
drago mi je sto si uspio i sto se i za suplemente ima, a ona zbljohura sto dvije ljami ima, a nece da casti nek se gusi sa mackama
pozdrav za REGULARNOG !!!!
pravda za zgodne studente bez dzeparca !!!!!!
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#216 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
''ako me pogledaš još jednom, morat ću zaplivat u tvojim očima'' 
- toniran
#217 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ujedam wrote:kaže se priđemtoniran wrote:kuda se vcs.kreces da ti ja pridzem ?![]()
a kao drugo, večeras se krećem po kući
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9757_n.jpg
zar je bitno :/
-
Koba
#218 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Apart-man!
Apart-man!
Čuo na Jadranu. Neki naš lola pokušava zbariti strankinju natucajući engleski jezik i mašući ključevima od svog apartmana.
Apart-man!
Čuo na Jadranu. Neki naš lola pokušava zbariti strankinju natucajući engleski jezik i mašući ključevima od svog apartmana.
-
Ujedam
#219 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9757_n.jpg
zar je bitno :/[/quote]
kako kome, meni jeste

zar je bitno :/[/quote]
kako kome, meni jeste
-
Baudelaire
#220 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Good grammar is sexy
Edit: Još samo da znam sliku ubaciti. Toliko o mom grammaru
Last edited by burek_in_space on 29/01/2012 23:17, edited 1 time in total.
Reason: popravljeno :D
Reason: popravljeno :D
-
betametazon
#221 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
napravicu malu digresiju,Ujedam wrote:... odvalila sam se smijati, ...Ali cijenim hrabrost što je prišao, malo je danas takvih..
ima ona tema o prilazenju, ko kome prvi i tako to, i onda u neka doba se pocelo segaciti na racun toga sto se svi sve vise gledaju a sve manje prilaze. valjda je jasno svima zbog cega, kolegica @ujedam je objasnila, a osim toga potvrdilo je i moju teoriju da muskarci ne trebaju prilaziti nikada jer svejedno oni ce biti po principu prirodne selekcije odabrani, zene su te koje biraju pocevsi od onih najljepsih primjeraka pa unazad, kako sta ostane
elem, ruzna gesta @Ujedam, ruzna...i nije za hvaliti se po forumu (da zaista cijenis hrabrost, ustvari da je hrabrost uopste na cijeni ne bi se smijala bez obzira sto je fazon stariji od tebe
i da, nisam lik iz njene price niti prilazim na taj nacin opcenito, moj je pristup vise filozofski, i nema za metu kojekakve tuke
-
Baudelaire
#222 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Fala Bureče
Zar sam ovoliku sliku odabrao
Stvarno ne obraćam pažnju 
Ne pamtim neke strašne ulete djevojkama, barem ne vlastite, ali sam se ja izblamirao kad sam dva dana zaredom upoznavao istu djevojku
Jest me stid cure bilo kad sam skontao, sreća nisam je sreo u životu nakon tog 
Ne pamtim neke strašne ulete djevojkama, barem ne vlastite, ali sam se ja izblamirao kad sam dva dana zaredom upoznavao istu djevojku
- moonlight7
#223 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
betametazon wrote:napravicu malu digresiju,Ujedam wrote:... odvalila sam se smijati, ...Ali cijenim hrabrost što je prišao, malo je danas takvih..
ima ona tema o prilazenju, ko kome prvi i tako to, i onda u neka doba se pocelo segaciti na racun toga sto se svi sve vise gledaju a sve manje prilaze. valjda je jasno svima zbog cega, kolegica @ujedam je objasnila, a osim toga potvrdilo je i moju teoriju da muskarci ne trebaju prilaziti nikada jer svejedno oni ce biti po principu prirodne selekcije odabrani, zene su te koje biraju pocevsi od onih najljepsih primjeraka pa unazad, kako sta ostane
elem, ruzna gesta @Ujedam, ruzna...i nije za hvaliti se po forumu (da zaista cijenis hrabrost, ustvari da je hrabrost uopste na cijeni ne bi se smijala bez obzira sto je fazon stariji od tebe![]()
i da, nisam lik iz njene price niti prilazim na taj nacin opcenito, moj je pristup vise filozofski, i nema za metu kojekakve tuke
- frfi.
#224 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
mozda jesi al si zaboravio, pazi da se ne upoznas i treci putBaudelaire wrote:Fala BurečeZar sam ovoliku sliku odabrao
Stvarno ne obraćam pažnju
Ne pamtim neke strašne ulete djevojkama, barem ne vlastite, ali sam se ja izblamirao kad sam dva dana zaredom upoznavao istu djevojkuJest me stid cure bilo kad sam skontao, sreća nisam je sreo u životu nakon tog
-
betametazon
#225 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
pa da, mislim na one za koje mozes pretpostavit da ce ti se nasmijati u lice, sta je problem u nazivu tuke?moonlight7 wrote:betametazon wrote: napravicu malu digresiju,
elem, ruzna gesta @Ujedam, ruzna...i nije za hvaliti se po forumu (da zaista cijenis hrabrost, ustvari da je hrabrost uopste na cijeni ne bi se smijala bez obzira sto je fazon stariji od tebe![]()
i da, nisam lik iz njene price niti prilazim na taj nacin opcenito, moj je pristup vise filozofski, i nema za metu kojekakve tuke![]()
![]()