Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Da li ste za to da Ulica Koševo postane ulica Prvog korpusa ABiH ?

Da
64
31%
Ne
134
64%
Ne zanima me
11
5%

Total votes: 209

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#201 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

guy fawkes wrote:naravno da su podrzavali krajsnika mnogi, ali govoriti o tome da nije bilo zlocina u sarajevu nad srbima tokom rata je smijesno i zlobno

rekoh procitaj pismo jovana divjaka, posto meni ne vjerujes
Ma, nemam ja šta ni tebi vjerovati ni Divjaku, ja bila i to bila u starom Gradu. Dakle, jedno je što su se desili zločini koji se procesuiraju, a drugo je govoriti da su se svi veselili kad je Krajišnik nadigao Srbe 1996.
Ali, šta ja sa tobom pričam, kad ti se svaki post na svakoj temi svodi na isto. :run: Imaš temu o Kazanima, pa guslaj na njoj..
zateznistub

#202 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by zateznistub »

@goblin,
moji roditelji su protjerani sa Vraca '92 i sta mislis ko ih je protjerao? Tad u to vrijeme "ljudi" koji su bili pod oruzjem na Vracama su javno govorili "ovdje cemo zivjeti, a "gore" ce nam biti vikendice".
Kad smo se vratili zatekli smo samo 4 zida, bez ijedne fotografije koja me podsjeca na prosla vremena.
Gollum.
Location: Profil obrisan zbog terora administracije - Steel over and out!

#203 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by Gollum. »

reko sam him ja da će bit belaja... :D
udrch

#204 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by udrch »

Čovječe u mene neki dan dođoše neki tipovi, odvališe mi broj sa kuće, a zakovaše drugi, dvadesetak brojeva više..
Kažem šta ću bolan za dokumente, račune, ovo, ono..kaže sve će to opština završiti..
Evo čekam sad..
vozač

#205 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

brad90 wrote: Boli me briga za BG i ZG i koji su nazivi ulica u tim gradovima, Sarajevo je uvjek bilo posebno i multikulturalno, zato se nerijetko pise i govori o duhu ovog grada koji se polako gubi zbog toga sto nekome smeta naziv neke ulice, ne mogu zaliti za vremenima prije rata jer sam rodjen prekasno da bih se sjecao bilo cega, ali znam kako su me moji roditelji ucili, Sarajevo je propalo i pocelo gubiti duh onaj dan kada su ljudi koji su dosli ovdje nametnuli svoj nacin razmisljanja i obrasce ponasanja, zato druze danas nema nekih novih nadrealista, zabranjenog pusenja, Pimpeka i Mirze nego ljudi sa cudnim proporcijama glave, sa nekim vazdusnim djonovima i suskavim trenerkama, meni ne smeta nijedan vojvoda ili beg i u to puno i ne ulazim, ja sam govorio o osjecajima i ubijanju duha ovog grada, a to ubijanje se vrsis sitematicno zadnjih 20-ak godina i to je vrlo ocigledno, promjena naziva ulica ciji nazivi nikoga ne vrijedjaju je samo jedan pokazatelj od mnogih. Ja ne nosim vazdusne djonove i nemam kocku na glavi pa sam siguran da ne mogu biti uber-mega-cool sa dva o, a nisam govorio o protjerivanju niti bilo kakvom nasilju nego o onom sto se davno trebalo uciniti, a to je vratiti sve one koje ne prihvate principe grada, kulturu i obrasce ponasanja u svoju rodnu grudu !!!! Dok budemo gledali kakve su nam komsije iz nazovi metropola mi necemo ici naprijed, dok smo furali svoj stav i pricu sve je bilo mnogo bolje ;)
pozdravcic od jugonostalgicara rodjenog 1990 godine :bih: :bih: :bih:
brad90 :thumbup:
poznanik :thumbup:
selma sa :thumbup:

pokrećem inicijativu brad90 za gradonačelnika ... ima sve atribute, mlad, pametan, elokventan, lokal patriota do ekstremnih granica, još ako je i lijep, prolazi mu kandidatura barem u najužoj gradskoj jezgri, kod biračkog tijela u farmerkama i tenama, za šuškave trenerke ne znam :lol:

što se tiče ulica, meni je mati vazda pričala kako oni nisu išli kroz hajduk veljkovu jer je to bila "ćifutska mahala", a pri tome niko nije mrzio stanovnike te ulice, jednostavno tuda se nije išlo, pogotovo žensko

mišljenja sam da u svemu treba imati granicu, a ovo što se radi danas "na teritoriji pod svojom kontrolom" :x

najveći problem je u tome što većina ovih što se zalažu za ulicu 1.korpusa svršava kad čuje cecu ražnatović, zvijezde granda su im najgledanija emisija u kući, djeca im nabijaju telefonske račune na glasanju za ZMBT, sve sapunice znaju napamet, napunili bi koševo da se organizuje koncert prekodrinskih folk zvezda, normalno uz probrane domaće goste, jedini uslov bio bi da koncert nije u mubarek dane, mislim kakav je to koncert, a ne možeš se nacugati ... sve dušebrižnici po sistemu "misli jedno, priča drugo, radi treće "

najteže mi pada to što sve češće dolazim u situaciju da kažem "jebo ti ovaj grad", toliko su se nakotili :x
zateznistub

#206 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by zateznistub »

vozač wrote:
brad90 wrote: Boli me briga za BG i ZG i koji su nazivi ulica u tim gradovima, Sarajevo je uvjek bilo posebno i multikulturalno, zato se nerijetko pise i govori o duhu ovog grada koji se polako gubi zbog toga sto nekome smeta naziv neke ulice, ne mogu zaliti za vremenima prije rata jer sam rodjen prekasno da bih se sjecao bilo cega, ali znam kako su me moji roditelji ucili, Sarajevo je propalo i pocelo gubiti duh onaj dan kada su ljudi koji su dosli ovdje nametnuli svoj nacin razmisljanja i obrasce ponasanja, zato druze danas nema nekih novih nadrealista, zabranjenog pusenja, Pimpeka i Mirze nego ljudi sa cudnim proporcijama glave, sa nekim vazdusnim djonovima i suskavim trenerkama, meni ne smeta nijedan vojvoda ili beg i u to puno i ne ulazim, ja sam govorio o osjecajima i ubijanju duha ovog grada, a to ubijanje se vrsis sitematicno zadnjih 20-ak godina i to je vrlo ocigledno, promjena naziva ulica ciji nazivi nikoga ne vrijedjaju je samo jedan pokazatelj od mnogih. Ja ne nosim vazdusne djonove i nemam kocku na glavi pa sam siguran da ne mogu biti uber-mega-cool sa dva o, a nisam govorio o protjerivanju niti bilo kakvom nasilju nego o onom sto se davno trebalo uciniti, a to je vratiti sve one koje ne prihvate principe grada, kulturu i obrasce ponasanja u svoju rodnu grudu !!!! Dok budemo gledali kakve su nam komsije iz nazovi metropola mi necemo ici naprijed, dok smo furali svoj stav i pricu sve je bilo mnogo bolje ;)

pokrećem inicijativu brad90 za gradonačelnika ... ima sve atribute, mlad, pametan, elokventan, lokal patriota do ekstremnih granica, još ako je i lijep, prolazi mu kandidatura barem u najužoj gradskoj jezgri, kod biračkog tijela u farmerkama i tenama, za šuškave trenerke ne znam :lol:

što se tiče ulica, meni je mati vazda pričala kako oni nisu išli kroz hajduk veljkovu jer je to bila "ćifutska mahala", a pri tome niko nije mrzio stanovnike te ulice, jednostavno tuda se nije išlo, pogotovo žensko

mišljenja sam da u svemu treba imati granicu, a ovo što se radi danas "na teritoriji pod svojom kontrolom" :x

najveći problem je u tome što većina ovih što se zalažu za ulicu 1.korpusa svršava kad čuje cecu ražnatović, zvijezde granda su im najgledanija emisija u kući, djeca im nabijaju telefonske račune na glasanju za ZMBT, sve sapunice znaju napamet, napunili bi koševo da se organizuje koncert prekodrinskih folk zvezda, normalno uz probrane domaće goste, jedini uslov bio bi da koncert nije u mubarek dane, mislim kakav je to koncert, a ne možeš se nacugati ... sve dušebrižnici po sistemu "misli jedno, priča drugo, radi treće "

najteže mi pada to što sve češće dolazim u situaciju da kažem "jebo ti ovaj grad", toliko su se nakotili :x
Da te odah demantujem,
ja licno jesam za promjenu naziva ulice, NIKADA ne slusam ni cecu ni bilo sta sto dolazi sa istoka (generalno, izuzetak je naravno đole ako znas o kome govorim). Na listi kanala u mojoj kuci ne postoji PINK pa si i tu fulio. imam puno godina a moja djeca premalo da se zamaram sa ZMBT, mada licno smatram da neki imaju potenicala.
Lijecis komplekse na pogresnoj temi.
pringless

#207 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by pringless »

Treba vratiti u Kralja Tomislava. Ionak je niko ne zove kosevo a kamoli prvi korpus ovo ono
KatarinaKosaca

#208 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

vozač wrote:što se tiče ulica, meni je mati vazda pričala kako oni nisu išli kroz hajduk veljkovu jer je to bila "ćifutska mahala", a pri tome niko nije mrzio stanovnike te ulice, jednostavno tuda se nije išlo, pogotovo žensko
:shock: To su moje mahale... svi uvijek išli :D

vozač wrote:najveći problem je u tome što većina ovih što se zalažu za ulicu 1.korpusa svršava kad čuje cecu ražnatović, zvijezde granda su im najgledanija emisija u kući, djeca im nabijaju telefonske račune na glasanju za ZMBT, sve sapunice znaju napamet, napunili bi koševo da se organizuje koncert prekodrinskih folk zvezda, normalno uz probrane domaće goste, jedini
Za ovu tvrdnju je rađeno neko istraživanje tržišta, upiti po slučanom uzorku ili druga statistička metoda? Ako ne, ako nemaš egzaktno ništa, onda bi bio red na napišeš "Po mom mišljenju" "Kako sam uočio" "iskustvo mi kaže" ili nešto slično. Jer stvarati jednu cijelu kategoriju ljudi i naći im toliko zajedničkih osobina i navika na osnovu jednog labavog kriterijuma je više nego neozbiljno i diskreditira te potpuno kao replikanta.
vozač

#209 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

@zateznistub

da i ja tebe demantujem
napisao sam VEĆINA, dakle ti si u manjini, pozitivnoj, 8)

mada ne znam što je za tebe taj prvi korpus toliko značajan da treba dobiti ulicu, jest da sam bio 4 godine pripadnik istog, službe koja je vjerovatno imala najgori mogući posao u ratu i da danas gledam npr. najvećeg kriminalca, procesuiranog, ali neosuđenog doduše, kako voza leksusa po gradu i prosipa pamet u jednoj od sarajevskih opština 8) , i nije jedini, daleko ćemo otići u raspravi, a nemam snage za to

i ja sam bio na koncertu, a bogami i na filmu i smrzo sam se jer je šupak odgovoran za grijanje u zetri vjerovatno neko iz plejade gore pomenutih, pa je razmišljao u stilu "šta ja njima imam paliti grijanje, jebo ih balašević, ko je taj", misliš da je neko odgovarao za smrzavanje 7000 ljudi na projekciji, sve je to u kontekstu ovoga o čemu pišem

i ne liječim komplekse, daleko od toga, jedino što s godinama više nemam živaca da bilo kome uljepšavam ono što imam namjeru da mu kažem, a ovaj grad postaje s godinama leglo papanluka, provincijalizma, seljakluka, krkanluka, da ne nabrajam dalje i ježim se od pomisli na šta će biti nalik, recimo 2020, šta ti misliš :?:
Last edited by vozač on 20/12/2011 12:41, edited 1 time in total.
vozač

#210 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

KatarinaKosaca wrote:
vozač wrote:što se tiče ulica, meni je mati vazda pričala kako oni nisu išli kroz hajduk veljkovu jer je to bila "ćifutska mahala", a pri tome niko nije mrzio stanovnike te ulice, jednostavno tuda se nije išlo, pogotovo žensko
:shock: To su moje mahale... svi uvijek išli :D

vozač wrote:najveći problem je u tome što većina ovih što se zalažu za ulicu 1.korpusa svršava kad čuje cecu ražnatović, zvijezde granda su im najgledanija emisija u kući, djeca im nabijaju telefonske račune na glasanju za ZMBT, sve sapunice znaju napamet, napunili bi koševo da se organizuje koncert prekodrinskih folk zvezda, normalno uz probrane domaće goste, jedini
Za ovu tvrdnju je rađeno neko istraživanje tržišta, upiti po slučanom uzorku ili druga statistička metoda? Ako ne, ako nemaš egzaktno ništa, onda bi bio red na napišeš "Po mom mišljenju" "Kako sam uočio" "iskustvo mi kaže" ili nešto slično. Jer stvarati jednu cijelu kategoriju ljudi i naći im toliko zajedničkih osobina i navika na osnovu jednog labavog kriterijuma je više nego neozbiljno i diskreditira te potpuno kao replikanta.
u rečenici ispred stavio sam nešto slično tome što sugerišeš, pa reko da se ne ponavljam, ali eto ako insistiraš staviću "uvjeren sam ... itd." jel može ovako
KatarinaKosaca

#211 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

vozač wrote:da i ja tebe demantujem
napisao sam VEĆINA, dakle ti si u manjini, pozitivnoj, 8)
KO je mene spominjao? Opet te pitam... tvoje mišljenje ili imaš izvor?
vozač wrote:mada ne znam što je za tebe taj prvi korpus toliko značajan da treba dobiti ulicu
Gdje sam ja ovo napisala? Opet pretpostavljaš :-) :-) :-)

vozač wrote: jest da sam bio 4 godine pripadnik istog, službe koja je vjerovatno imala najgori mogući posao u ratu i da danas gledam npr. najvećeg kriminalca, procesuiranog, ali neosuđenog doduše, kako voza leksusa po gradu i prosipa pamet u jednoj od sarajevskih opština 8) , i nije jedini, daleko ćemo otići u raspravi, a nemam snage za to

i ja sam bio na koncertu, a bogami i na filmu i smrzo sam se jer je šupak odgovoran za grijanje u zetri vjerovatno neko iz plejade gore pomenutih, pa je razmišljao u stilu "šta ja njima imam paliti grijanje, jebo ih balašević, ko je taj", misliš da je neko odgovarao za smrzavanje 7000 ljudi na projekciji, sve je to u kontekstu ovoga o čemu pišem

i ne liječim komplekse, daleko od toga, jedino što s godinama više nemam živaca da bilo kome uljepšavam ono što imam namjeru da mu kažem, a ovaj grad postaje s godinama leglo papanluka, provincijalizma, seljakluka, krkanluka, da ne nabrajam dalje i ježim se od pomisli na šta će biti nalik, recimo 2020, šta ti misliš :?:
KO ti je rekao da liječiš komplekse? Ko šta voza, šta i kako se radilo i gdje i kako se griješilo, šta i ko je zloupotrebljavao, nije tema. Jednostavno, nije tema. Ima ih dovoljno za to.
KatarinaKosaca

#212 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

vozač wrote:u rečenici ispred stavio sam nešto slično tome što sugerišeš, pa reko da se ne ponavljam, ali eto ako insistiraš staviću "uvjeren sam ... itd." jel može ovako
:thumbup:
vozač

#213 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

zateznistub wrote:
vozač wrote:

Da te odah demantujem,
ja licno jesam za promjenu naziva ulice, NIKADA ne slusam ni cecu ni bilo sta sto dolazi sa istoka (generalno, izuzetak je naravno đole ako znas o kome govorim). Na listi kanala u mojoj kuci ne postoji PINK pa si i tu fulio. imam puno godina a moja djeca premalo da se zamaram sa ZMBT, mada licno smatram da neki imaju potenicala.
Lijecis komplekse na pogresnoj temi.
@KatarinaKosača

zateznistub, on mi je jekao, :x
bjani me malo, nemoj me samo napadati, pobjkala si neke stvaji na ovom fojumu 8)
Banksy

#214 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by Banksy »

Nazad na temu,
miki27A wrote:Evo:

Image

Ovo je izgleda vec u procesu promjene naziva ulice? Danas ima konsultovanje u MZ Dzidzikovac-Kosevo, Hasana Kikica 8 u 18h.
I, kako završi zbor?
vozač

#215 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

Banksy wrote:Nazad na temu,
miki27A wrote:Evo:

Image

Ovo je izgleda vec u procesu promjene naziva ulice? Danas ima konsultovanje u MZ Dzidzikovac-Kosevo, Hasana Kikica 8 u 18h.
I, kako završi zbor?

saznaćeš kad makaze budu radile na dnu ulice kod taksi štanda, a čuvena TVSA direktno prenosila povijesni trenutak
KatarinaKosaca

#216 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

saznaćeš kad makaze budu radile na dnu ulice kod taksi štanda, a čuvena TVSA direktno prenosila povijesni trenutak
Vjerovatno će nova TVSA pod poktoviteljstvom tutorske FTV izvještavati kako je velikan Udba-e dobio još jednu ulicu u Sarajevu. Nešto kraću doduše, ali ne manje vrijednu. 8-)
nosara

#217 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
Vjerovatno će nova TVSA pod poktoviteljstvom tutorske FTV izvještavati kako je velikan Udba-e dobio još jednu ulicu u Sarajevu. Nešto kraću doduše, ali ne manje vrijednu. 8-)
Zasto kracu...? :?
zateznistub

#218 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by zateznistub »

@vozac
Itekako mi znaci pojam prvi korpus. da ne ponavljam teze. sto se tice seljakluka i papanluka tu sam malo veci radikal od tebe ali to nije tema vecerasnje emisije.
Ja nisam bio ni u kakvoj sluzbi bio sam nesto drugo i sama cinjenica da sam dva puta ranjavan ima specificnu tezinu za moj stav glede sporne ulice.
JA se ne pitam ali da se pitam i odlucujem ulica Kosevo iliti kralja Tomislava bi nosila ime 1. korpusa ARBiH.

Elvis is left the building.
KatarinaKosaca

#219 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Vidiš u pravu si. Mora da je i to antikomunistička kleronacionalističko islamistička zavjera sa potencijalnim impulsom terorizma :-) :-)
amrica

#220 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by amrica »

inicijativa zdra'o :!:

rek'o narod sto zivi tamo :D
vozač

#221 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

zateznistub wrote:@vozac
Itekako mi znaci pojam prvi korpus. da ne ponavljam teze. sto se tice seljakluka i papanluka tu sam malo veci radikal od tebe ali to nije tema vecerasnje emisije.
Ja nisam bio ni u kakvoj sluzbi bio sam nesto drugo i sama cinjenica da sam dva puta ranjavan ima specificnu tezinu za moj stav glede sporne ulice.
JA se ne pitam ali da se pitam i odlucujem ulica Kosevo iliti kralja Tomislava bi nosila ime 1. korpusa ARBiH.

to što potenciraš da nisi bio u službi dovoljno govori o tome koliko razumiješ pojam vojske, morao si biti u službi jer na kraju krajeva armiju služiš, pa bio u intendantskoj službi, službi veze itd., a ta patetika u stilu bio sam nešto drugo kod mene ne pali, kad već insistiraš i ja sam bio to nešto drugo, a bio sam i u SVB (to je služba o kojoj ti govorim), tako da sam bio mnogo bolje od tebe informisan o kriminalu i kriminalcima u redovima te formacije za koju se zdušno zalažeš,

zaboravih i jednu sitnicu, ranjen sam, "srećom u glavu", doduše jednom, pa vjerovatno imam upola manje prava da pričam o ovome od tebe ili je "specifična težina moje priče" duplo manja od tvoje :-)

i ono najvažnije, za mene barem, ne pitam se ni ja, ali ako bi već trebalo da se da drugo ime ovoj ulici onda je moj prijedlog ulica "levata iz redova 1.korpusa ARBIH", u tom slučaju osjećao bih navedenu ulicu barem djelimično kao svoju
nosara

#222 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
nosara wrote:
KatarinaKosaca wrote: Vjerovatno će nova TVSA pod poktoviteljstvom tutorske FTV izvještavati kako je velikan Udba-e dobio još jednu ulicu u Sarajevu. Nešto kraću doduše, ali ne manje vrijednu. 8-)
Vidiš u pravu si. Mora da je i to antikomunistička kleronacionalističko islamistička zavjera sa potencijalnim impulsom terorizma :-) :-)
Siguran sam da je tako, mada ne znam o cemu je rijec... Vidim, spominjes neko skracenje ulice koja nosi ime nekog zasluznog druga, pa rekoh da plasiram odmah svoje odlucno NE... Dosta je bilo vaseg nasilja nad najsvjetlijim stranicama moje istorije... 8-)
zateznistub

#223 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by zateznistub »

vozač wrote:
zateznistub wrote:@vozac

to što potenciraš da nisi bio u službi dovoljno govori o tome koliko razumiješ pojam vojske, morao si biti u službi jer na kraju krajeva armiju služiš, pa bio u intendantskoj službi, službi veze itd., a ta patetika u stilu bio sam nešto drugo kod mene ne pali, kad već insistiraš i ja sam bio to nešto drugo, a bio sam i u SVB (to je služba o kojoj ti govorim), tako da sam bio mnogo bolje od tebe informisan o kriminalu i kriminalcima u redovima te formacije za koju se zdušno zalažeš,

zaboravih i jednu sitnicu, ranjen sam, "srećom u glavu", doduše jednom, pa vjerovatno imam upola manje prava da pričam o ovome od tebe ili je "specifična težina moje priče" duplo manja od tvoje :-)

i ono najvažnije, za mene barem, ne pitam se ni ja, ali ako bi već trebalo da se da drugo ime ovoj ulici onda je moj prijedlog ulica "levata iz redova 1.korpusa ARBIH", u tom slučaju osjećao bih navedenu ulicu barem djelimično kao svoju
Ne potenciram nego smatram da npr u sluzbi sluzis ja nisam bio ni u kakvoj SLUZBI. Bio sam pripadnik jedne formacije prvog korpusa. Nema kod mene nikakve patetike to je tako, o akavom pravu govoris? Ja sam govorio za svoje ime i u svoje ime, ne tvoje niti icije drugo. Sto se tice kriminala i kriminalaca kako znas da znas vise od mene? Kako znas gdje i sta sam ja radio?
I na kraju ako smatras sebe levatom ne guraj to drugima. Ja sebe ne smatram levatom zbog ucesca u 1. k casne ARBiH.

A sada je stvarno Elvis napustio ovu temu.
vozač

#224 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by vozač »

@sarajmen
normalno da je žalosno, ali ja to ne krijem, što opet ne znači da nisam patriota
ili da se osjećam kao idiot zbog te činjenice 15-ak godina nakon rata, zajebali me kao i većinu i to je to, neće više

jednostavno, rat je epizoda koja je prošla, škola kao i svaka, čak je i trajala 4 godine, kojeg li apsurda, doduše naučio sam o životu i više nego za sve prethodne školske dane, što i nije tako loše
Banksy

#225 Re: Inicijativa: Ulica Koševo postaje ulica Prvog korpusa ABiH

Post by Banksy »

amrica wrote:inicijativa zdra'o :!:

rek'o narod sto zivi tamo :D
Šta je bilo?
Post Reply