@zateznistub
da i ja tebe demantujem
napisao sam VEĆINA, dakle ti si u manjini, pozitivnoj,
mada ne znam što je za tebe taj prvi korpus toliko značajan da treba dobiti ulicu, jest da sam bio 4 godine pripadnik istog, službe koja je vjerovatno imala najgori mogući posao u ratu i da danas gledam npr. najvećeg kriminalca, procesuiranog, ali neosuđenog doduše, kako voza leksusa po gradu i prosipa pamet u jednoj od sarajevskih opština

, i nije jedini, daleko ćemo otići u raspravi, a nemam snage za to
i ja sam bio na koncertu, a bogami i na filmu i smrzo sam se jer je šupak odgovoran za grijanje u zetri vjerovatno neko iz plejade gore pomenutih, pa je razmišljao u stilu "šta ja njima imam paliti grijanje, jebo ih balašević, ko je taj", misliš da je neko odgovarao za smrzavanje 7000 ljudi na projekciji, sve je to u kontekstu ovoga o čemu pišem
i ne liječim komplekse, daleko od toga, jedino što s godinama više nemam živaca da bilo kome uljepšavam ono što imam namjeru da mu kažem, a ovaj grad postaje s godinama leglo papanluka, provincijalizma, seljakluka, krkanluka, da ne nabrajam dalje i ježim se od pomisli na šta će biti nalik, recimo 2020, šta ti misliš