Upravo. Kad ima takvo mišljenje o nekome sa kim je proveo 6 godina i koga bi "kao ženio", nije ni čudo što ga je ostavila. Trebala je ranije.Not My Idea wrote:Alal joj vera pa te ostavila.giovanni galli wrote:sve je moguce, ne treba nijednu stvar iskljucivat, ali vise nije ni bitno ne mislim se ponizavat, imam i drugih obaveza za koje se moram pripremit, inace sam svakako kao osoba mislim kvalitetniji od nje i imam vise ponudit, i jaca sam familija i imam vise skole, ona nema nista, fizicki sam takodjer zanimljiviji, a sad u mostaru je dosta tesko za curu njenih godina da nadje nekoga, jer je globalno jako velika apatija i veliki je manjak muskaraca, koji su stariji, a da nisu zauzeti i u vezama.nema veze, bila je mojih godina, sad valja pilice tazit)
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- VeriBizi
#201 Re: Raskidi dugih veza...
- Ghost_Rider_XXX
#202 Re: Raskidi dugih veza...
bljaaaak.giovanni galli wrote:sve je moguce, ne treba nijednu stvar iskljucivat, ali vise nije ni bitno ne mislim se ponizavat, imam i drugih obaveza za koje se moram pripremit, inace sam svakako kao osoba mislim kvalitetniji od nje i imam vise ponudit, i jaca sam familija i imam vise skole, ona nema nista, fizicki sam takodjer zanimljiviji, a sad u mostaru je dosta tesko za curu njenih godina da nadje nekoga, jer je globalno jako velika apatija i veliki je manjak muskaraca, koji su stariji, a da nisu zauzeti i u vezama.nema veze, bila je mojih godina, sad valja pilice tazit)
- JThomas
#203 Re: Raskidi dugih veza...
sjo vas, pa vidite da se čovjek tješi. kiselo grožđe i to...
-
giovanni galli
#204 Re: Raskidi dugih veza...
mozda je i trebala ko zna. ali dok je ona govorila kako ja ne radim nista da bi je zenio, ja sam pozavrsavao sve skole, do magistrata, dok ona 5 godina ne moze da polozi 7 ispita da svoje zavrsi, pa da me natjera da se zenim, i bez toga sam zelio, ali povrijedi te kad neko kaze nista ne cinis, i taj neko sjedi kuci po cjele dane dok se ja vamo jebajem osiguavajuci nama bolje sutra, i jos mi na kraju zada, da to nije ok, jasta cu nego reci to sto sam rekao, ja ucim po cjeli dan, ona navece ajmo u grad, ja slomljen u auto pa po nju, ja sutra radim cjeli dan navece po nju, naravno da sam kvalitetnija osoba, samo sto to nisam gledao na taj nacin jer mi nije bilo bitno, ali kad mi je nabila na nos, postalo mi je bitno, pa sam poceo gledat sta je to ona ispunila da bi nesto zahtjevala od mene, sjedila kuci i cekala, ne, ne.. ne ide to tako, vidite ja sam se vodio iskrenim osjecanjima zato sam zanemarivao sve, ali kad te neko udari po licu, pa podjes malo da razmisljas, shvatis da neke stvari i nisu postene prema meni, da sam zasluzio vise!
- VeriBizi
#205 Re: Raskidi dugih veza...
Pa dobro, za čim onda žališ? Ti te odlaske po nju opisuješ ko da si odlazio u rudnik na 36-satnu smjenu, a ne kao trenutke u kojima si uživao.
Vjerujem da si u šoku i afektu, i da se osjećaš povrijeđeno, odbačeno, izigrano ... ali bez obzira na sve, nije lijepo da ovako pišeš o nekome sa kim si proveo toliko vremena i s kim si planirao ostariti.
Vjerujem da si u šoku i afektu, i da se osjećaš povrijeđeno, odbačeno, izigrano ... ali bez obzira na sve, nije lijepo da ovako pišeš o nekome sa kim si proveo toliko vremena i s kim si planirao ostariti.
-
giovanni galli
#206 Re: Raskidi dugih veza...
ma ne, mozda sam malo lanuo na pogresan nacin, nisam isao ni u kakav rudnik, samo zelim reci da sam davao svog sebe, i da mi se na kraju evo desilo ovo, da povredjen sam, pa bulaznim u afektu, bilo mi je prelijepo, toliko da i sada nista ne razumijem, samo zelim to reci.
- VeriBizi
#207 Re: Raskidi dugih veza...
Sve će doći na svoje mjesto, daj sebi malo vremena. Puno sreće ti želim!
- Not My Idea
#209 Re: Raskidi dugih veza...
Nista ti nisi lanuo, nego te povukla za jezik da kazes ono sta ustvari mislis.giovanni galli wrote:ma ne, mozda sam malo lanuo na pogresan nacin, nisam isao ni u kakav rudnik, samo zelim reci da sam davao svog sebe, i da mi se na kraju evo desilo ovo, da povredjen sam, pa bulaznim u afektu, bilo mi je prelijepo, toliko da i sada nista ne razumijem, samo zelim to reci.
I sigurno ti je barem neki rodjak onaj Kumberlator.
-
Mr.Penguin
#210 Re: Raskidi dugih veza...
A niko da kaze da je ona besposlicar? Interesantno.
-
Astrix
#211 Re: Raskidi dugih veza...
Mr.Penguin wrote:A niko da kaze da je ona besposlicar? Interesantno.
-
sha_ba
#212 Re: Raskidi dugih veza...
Ja pomislih na početku već ... Sad sam sigurnaNot My Idea wrote:Kumberlatoru, jes' to ti?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#213 Re: Raskidi dugih veza...
Deja vu 
- bogumila
#214 Re: Raskidi dugih veza...
a ima li sanse da ona pod tim "neces da se zenis" misli na to da si magistrira(va)o, umjesto da se zaposlis i radis? mozda misli da ne planiras strateski (kako ces se sto prije ozenit)? bezze mi to pade na pamet maybe its stupid.. samo kad podjem od sebe, nema saMse da bi se udala za nekog ko nema posla.. izlazenje ok, al udaja, no way.
-
Mr.Penguin
#215 Re: Raskidi dugih veza...
bogumila wrote:a ima li sanse da ona pod tim "neces da se zenis" misli na to da si magistrira(va)o, umjesto da se zaposlis i radis? mozda misli da ne planiras strateski (kako ces se sto prije ozenit)? bezze mi to pade na pamet maybe its stupid.. samo kad podjem od sebe, nema saMse da bi se udala za nekog ko nema posla.. izlazenje ok, al udaja, no way.
giovanni galli wrote:mozda je i trebala ko zna. ali dok je ona govorila kako ja ne radim nista da bi je zenio, ja sam pozavrsavao sve skole, do magistrata, dok ona 5 godina ne moze da polozi 7 ispita da svoje zavrsi, pa da me natjera da se zenim, i bez toga sam zelio, ali povrijedi te kad neko kaze nista ne cinis, i taj neko sjedi kuci po cjele dane dok se ja vamo jebajem osiguavajuci nama bolje sutra, i jos mi na kraju zada, da to nije ok, jasta cu nego reci to sto sam rekao, ja ucim po cjeli dan, ona navece ajmo u grad, ja slomljen u auto pa po nju, ja sutra radim cjeli dan navece po nju, naravno da sam kvalitetnija osoba, samo sto to nisam gledao na taj nacin jer mi nije bilo bitno, ali kad mi je nabila na nos, postalo mi je bitno, pa sam poceo gledat sta je to ona ispunila da bi nesto zahtjevala od mene, sjedila kuci i cekala, ne, ne.. ne ide to tako, vidite ja sam se vodio iskrenim osjecanjima zato sam zanemarivao sve, ali kad te neko udari po licu, pa podjes malo da razmisljas, shvatis da neke stvari i nisu postene prema meni, da sam zasluzio vise!
- bogumila
#216 Re: Raskidi dugih veza...
ups, izvinjavam se
promakao mi je taj dio pored ostalih pikanterija 
- madFlava
#217 Re: Raskidi dugih veza...
Raskino vezu nakon 4 godine staza
bilo je dobro ,al ujebalo nas to studiranje u drugom gradu. A i nisam mogao vise ponjet non-stopne kalkulacije oko svega s njene strane.
I toga sto joj keva soli pamet oko svega pa i oko veze i mene. Skontao sam da ispadam vise-manje budala. Uzeo stvar u svoje ruke, prekino , ona ko fol plakala a nije se htjela pomirit nit je spominmjala pomirenjee nit je poduzela oko toga sta a ko fol voli me najvise
evo ima skoro godina dana ,kako nismo zajedno, ja sretan u novoj vezi a ona ko pati za mnom.
I toga sto joj keva soli pamet oko svega pa i oko veze i mene. Skontao sam da ispadam vise-manje budala. Uzeo stvar u svoje ruke, prekino , ona ko fol plakala a nije se htjela pomirit nit je spominmjala pomirenjee nit je poduzela oko toga sta a ko fol voli me najvise
evo ima skoro godina dana ,kako nismo zajedno, ja sretan u novoj vezi a ona ko pati za mnom.
- duplanula
#218 Re: Raskidi dugih veza...
Da nije upoznala nekog alfa muskarca? 
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#219 Re: Raskidi dugih veza...
MEHAN je na tvojoj strani, ti si iz bolje kuce i okucnice.... samim tim i porodice. Pozavrsavao si visoke skole i mnoge ispite polozio. Prsten si kupio i vjerovatno si jedan od najljepsih djecaka u gradu. Ta ce onagiovanni galli wrote:mozda je i trebala ko zna. ali dok je ona govorila kako ja ne radim nista da bi je zenio, ja sam pozavrsavao sve skole, do magistrata, dok ona 5 godina ne moze da polozi 7 ispita da svoje zavrsi, pa da me natjera da se zenim, i bez toga sam zelio, ali povrijedi te kad neko kaze nista ne cinis, i taj neko sjedi kuci po cjele dane dok se ja vamo jebajem osiguavajuci nama bolje sutra, i jos mi na kraju zada, da to nije ok, jasta cu nego reci to sto sam rekao, ja ucim po cjeli dan, ona navece ajmo u grad, ja slomljen u auto pa po nju, ja sutra radim cjeli dan navece po nju, naravno da sam kvalitetnija osoba, samo sto to nisam gledao na taj nacin jer mi nije bilo bitno, ali kad mi je nabila na nos, postalo mi je bitno, pa sam poceo gledat sta je to ona ispunila da bi nesto zahtjevala od mene, sjedila kuci i cekala, ne, ne.. ne ide to tako, vidite ja sam se vodio iskrenim osjecanjima zato sam zanemarivao sve, ali kad te neko udari po licu, pa podjes malo da razmisljas, shvatis da neke stvari i nisu postene prema meni, da sam zasluzio vise!
Samo tako.... nemoj da je zoves nego opali i doktorat da od sljedece ako kojim slucajem bude imala zavrsen master budes takodje bolje. Balkan balkancima, Bosna bosnajcima..... ubij, zakolji da feminizam ne postoji !!!
- Cholina_Lokica
#220 Re: Raskidi dugih veza...
Evo sve i ja to gledamMr.Penguin wrote:A niko da kaze da je ona besposlicar? Interesantno.
- velikibrnjo
- Not My Idea
#222 Re: Raskidi dugih veza...
Kakav besposlichar? To bi joj mogli prebacivat da zivi na njegov racun a nisu u braku, odnosno da je "sponzorusha".
Ako djevojka studira i zivi kod svojih roditelja, zasto bi joj to nabijali na nos?
Ako djevojka studira i zivi kod svojih roditelja, zasto bi joj to nabijali na nos?
- Cholina_Lokica
#223 Re: Raskidi dugih veza...
Zasto njega onda napadati kad on se vec trudi da zaradi, i ona bi u brak bez feninga a nece da makne dupetom da to promjeniNot My Idea wrote:Kakav besposlichar? To bi joj mogli prebacivat da zivi na njegov racun a nisu u braku, odnosno da je "sponzorusha".
-
giovanni galli
#224 Re: Raskidi dugih veza...
mislim da ovdje nismo dosli do biti mog posta, ali nije ni bitno, ova lokica je na tragu poente, lako se bilo vjencat, ali kako napunit frizider, ja sam i isao dalje sa skolom, ne bi li mi porasle sanse za zaposlenje, i na kraju da bi i njoj bilo lakse, da sutra ne odustane od tih nekoliko ispita nego da joj imam sve to platit dok se ne snadje, plus hrana obaveze i sve ostalo, dakle htio sam reci da nije fer prema meni koji sam se trudio da ne sjednem sa kafe na kafu nego da se usavrsavam ne bi li krenulo na bolje, da mi se predbaci da nista ne radim, dok ona 99 posto svog vremena provede sjedeci kuci u apatiji u kakvu je upala, a iz koje sam ja uvijek bio tu da joj pomognem da se izvuce. to sa balkanom i slicnim nema veze, to su surove cinjenice. opet kazem sve u svemu, nema veze, nimalo ja ne krijem i sada da je volim, i da mi je pasao svaki njen osmjeh, svaki pogled, nemam ja problema sa tim da nekoga volim, a taj neko nije kraj mene, nije mi slomljen ego i uvijek cu da priznam da me povrijedila da sam imao snove za nas.. ok nije islo idemo sad dalje, sve u zivotu, kao i sam zivot, prodje i kraj i to je to.
-
Mr.Penguin
#225 Re: Raskidi dugih veza...
Bila je jedan tema u kojoj je cura ostavila momka jer ne trazi posao. Isti slucaj.Not My Idea wrote:Kakav besposlichar? To bi joj mogli prebacivat da zivi na njegov racun a nisu u braku, odnosno da je "sponzorusha".