FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
poznanik

#201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by poznanik »

sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice. :roll:
Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.
Luigi

#202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Luigi »

poznanik wrote:
sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice. :roll:
Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.
Kako god, to se ne smije dešavati, pogotovo nekom PR-u.
sarajlija_ba

#203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sarajlija_ba »

Luigi wrote:
poznanik wrote:
Kako god, to se ne smije dešavati, pogotovo nekom PR-u.
Baš k'o i tvoj avatar :dance:
Ajatolah_

#204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ajatolah_ »

"Našeg programa" je napisano razdvojeno. A i da nije, svejedno, cjepidlačenje.
Mezopotamija

#205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mezopotamija »

Moze li mi neko reci u kojim terminima se emituje program na ovoj televiziji?
udrch

#206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch »

poznanik wrote:
A jel fizički u rangu onih voditeljica, s obzirom da joj ima i mobilni napisan :D ..
A ovaj cjepidlači..brzina brate, a posla imaju preko glave, jedva stižu..
IgiPop

#207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by IgiPop »

Nisam uspio uhvatiti emitirani program. Kako izgleda i koji je koncept? Entertainment, vijesti, tabloid, sapunice, ili nesto trece?
casa_vode

#208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by casa_vode »

Jasmin93Mostar wrote:Ja stvarno ne razumijem ove što pišu negativne komentare u vezi ove televizije.
Mislim da trebamo podržat ovako nešto.Uvijek nekom nešto smeta.
Izgleda da su ovdje neki ogorčeni što žive u ovoj državi i na svaki način izražavaju svoje nezadovoljstvo.
pa ne znas da u BiH zive najpametniji ljudi na zemaljskoj ?? svako je ekspert za sve i svi sve znaju :cry:
oridjidji

#209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

zemlja sa najviše političara, selektora i ostalih mudrosera a u takvom katastrofalnom stanju upravo zahvaljujući svim tim kvazipametnim glavama
susc_ovjek

#210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by susc_ovjek »

Dokle god projekat nije takav da se u stvara nova vrijednost, tj. dok se ne proizvodi, meni je apsolutno svejedno.
Ne zivi se, i ne dolaze pare u drzavu i ne podize se standard ovakvim stvarima... niti trgovackim centrima, niti raznim obrtima i kojekakvim glupostima...

Boli me cosak za face tv i njih "projekat" i njihov "mukotrpni rad" 2 godine... ne vjerujem da ovo drustvo moze biti ista bolje s njima..

Toliko od mene...
oridjidji

#211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

susc_ovjek wrote:Dokle god projekat nije takav da se u stvara nova vrijednost, tj. dok se ne proizvodi, meni je apsolutno svejedno.
Ne zivi se, i ne dolaze pare u drzavu i ne podize se standard ovakvim stvarima... niti trgovackim centrima, niti raznim obrtima i kojekakvim glupostima...

Boli me cosak za face tv i njih "projekat" i njihov "mukotrpni rad" 2 godine... ne vjerujem da ovo drustvo moze biti ista bolje s njima..

Toliko od mene...
pusti druge da vjeruju i rade na svojoj buducnosti kao sto i ti radis, a u drzavi nece biti bolje sve dok i mi sami nebudemo bolji prema sebi i njoj...
nellington

#212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nellington »

Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač :D
oridjidji

#213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

nellington wrote:Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač :D
možda naprave bosansku verziju kviska...
StupskaBitanga

#214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Na Telemachu nema
Mislim da će sačekati 15.3
nellington

#215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nellington »

oridjidji wrote:
nellington wrote:Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač :D
možda naprave bosansku verziju kviska...
Mene strah bosanskih verzija, neka otkupe licencu i biću zadovoljan :D
StupskaBitanga

#216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
Haris033

#217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris033 »

Dunja Pašić, prelijepa voditeljica sa Face TV-a! :-)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
holowey

#218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by holowey »

StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
upravo pogledah ovaj video klip sa sidranom...sokiran sam slabom produkcijom, ocajnim studijem, katastrofa osvjetljenjem, a da ne spominjem amaterizam voditeljica... ocekivao sam mnogo vise s obzirom na pompu oko pokretanja ove tv, bar da budu na nivou tv1 (nije bas neki nivo ali je bolje od facetv)
atko

#219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by atko »

StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
Iskreno i ja sam osto zabezeknut ... ne volim biti pljuvac ... znam da je pocetak i da treba vremena ... al ovo je -0 ... ipak sam malo vise ocekivoo d fejs ti vi ja :-)
ultima_palabra

#220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

atko wrote:
Iskreno i ja sam osto zabezeknut ... ne volim biti pljuvac ... znam da je pocetak i da treba vremena ... al ovo je -0 ... ipak sam malo vise ocekivoo d fejs ti vi ja :-)
Ovo je u rangu onog SA3 programa prije rata :D
Mr.Penguin

#221 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mr.Penguin »

Nisam jos imao prilike da pogledam vise od 3 minute FACE TV-a ali pregledavam kanale stanem na FACETV kad vidim sjenu gostiju na zidu, gošca se nasmija pravo u mikrofon i zvucnici mi zakrcali na televiziji isto kao da vjetar puse u njih, voditeljice odjavile goste za kraj emisije, kad gosti ustadose i iza kamere prodjose, mogli su im reci da pricekaju ili da produckija brze reaguje i stavi udarnu spicu.

To je moj prvi utisak.
mousstapha

#222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Najjace mi je kad pitaju Sidrana: "Pisete li neku zbirku poezije?" :lol:
Banksy

#223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

mousstapha wrote:
Najjace mi je kad pitaju Sidrana: "Pisete li neku zbirku poezije?" :lol:
''Recite nam kako ste vi?''

Od stida nisam dalje ...
TalkTalkTalk

#224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TalkTalkTalk »

Ovo je onaj stan u Bosmalu, tu je citava TV. O produkciji, amaterizmu i "profesionalnosti" ne zelim govoriti, dovoljno je receno gore. Ali evo nesto funny, pogledajte na 1:13 na pise im "FACE MAGAZIN LOOP. MPG" hahahahahahahahahhahahhaha
karanana

#225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

daj mi crnku da se igram s njoooom, igram s njoooom, igram s njooooom
Locked