Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- poznanik
#201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Luigi
#202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako god, to se ne smije dešavati, pogotovo nekom PR-u.poznanik wrote:Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice.
- sarajlija_ba
#203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baš k'o i tvoj avatarLuigi wrote:Kako god, to se ne smije dešavati, pogotovo nekom PR-u.poznanik wrote:Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice.
- Ajatolah_
#204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
"Našeg programa" je napisano razdvojeno. A i da nije, svejedno, cjepidlačenje.
-
Mezopotamija
#205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moze li mi neko reci u kojim terminima se emituje program na ovoj televiziji?
-
udrch
#206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A jel fizički u rangu onih voditeljica, s obzirom da joj ima i mobilni napisanpoznanik wrote:Ovo nisu pravopisne greške, nastale su brzim tipkanjem i jednostavno nisu uređene, vjerovatno zbog obima posla, ili sl. Nisam Aidin zastupnik, ali je poznajem i znam da je "pismena" osoba.sandra01 wrote:Pazi PR Managera i izjave, "signl" "z neometano""nasegprograma" u dvije prostoprosirene recenice.
A ovaj cjepidlači..brzina brate, a posla imaju preko glave, jedva stižu..
-
IgiPop
#207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam uspio uhvatiti emitirani program. Kako izgleda i koji je koncept? Entertainment, vijesti, tabloid, sapunice, ili nesto trece?
- casa_vode
#208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa ne znas da u BiH zive najpametniji ljudi na zemaljskoj ?? svako je ekspert za sve i svi sve znajuJasmin93Mostar wrote:Ja stvarno ne razumijem ove što pišu negativne komentare u vezi ove televizije.
Mislim da trebamo podržat ovako nešto.Uvijek nekom nešto smeta.
Izgleda da su ovdje neki ogorčeni što žive u ovoj državi i na svaki način izražavaju svoje nezadovoljstvo.
-
oridjidji
#209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zemlja sa najviše političara, selektora i ostalih mudrosera a u takvom katastrofalnom stanju upravo zahvaljujući svim tim kvazipametnim glavama
-
susc_ovjek
#210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dokle god projekat nije takav da se u stvara nova vrijednost, tj. dok se ne proizvodi, meni je apsolutno svejedno.
Ne zivi se, i ne dolaze pare u drzavu i ne podize se standard ovakvim stvarima... niti trgovackim centrima, niti raznim obrtima i kojekakvim glupostima...
Boli me cosak za face tv i njih "projekat" i njihov "mukotrpni rad" 2 godine... ne vjerujem da ovo drustvo moze biti ista bolje s njima..
Toliko od mene...
Ne zivi se, i ne dolaze pare u drzavu i ne podize se standard ovakvim stvarima... niti trgovackim centrima, niti raznim obrtima i kojekakvim glupostima...
Boli me cosak za face tv i njih "projekat" i njihov "mukotrpni rad" 2 godine... ne vjerujem da ovo drustvo moze biti ista bolje s njima..
Toliko od mene...
-
oridjidji
#211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pusti druge da vjeruju i rade na svojoj buducnosti kao sto i ti radis, a u drzavi nece biti bolje sve dok i mi sami nebudemo bolji prema sebi i njoj...susc_ovjek wrote:Dokle god projekat nije takav da se u stvara nova vrijednost, tj. dok se ne proizvodi, meni je apsolutno svejedno.
Toliko od mene...
- nellington
#212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač 
-
oridjidji
#213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
možda naprave bosansku verziju kviska...nellington wrote:Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač
-
StupskaBitanga
#214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na Telemachu nema
Mislim da će sačekati 15.3
Mislim da će sačekati 15.3
- nellington
#215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mene strah bosanskih verzija, neka otkupe licencu i biću zadovoljanoridjidji wrote:možda naprave bosansku verziju kviska...nellington wrote:Ako FACEtv bude imao kakav dobar kviz, postajem vatreni navijač
-
StupskaBitanga
#216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
- Haris033
#217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dunja Pašić, prelijepa voditeljica sa Face TV-a!

- holowey
#218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
upravo pogledah ovaj video klip sa sidranom...sokiran sam slabom produkcijom, ocajnim studijem, katastrofa osvjetljenjem, a da ne spominjem amaterizam voditeljica... ocekivao sam mnogo vise s obzirom na pompu oko pokretanja ove tv, bar da budu na nivou tv1 (nije bas neki nivo ali je bolje od facetv)StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
- atko
#219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iskreno i ja sam osto zabezeknut ... ne volim biti pljuvac ... znam da je pocetak i da treba vremena ... al ovo je -0 ... ipak sam malo vise ocekivoo d fejs ti vi jaStupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
- ultima_palabra
#220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je u rangu onog SA3 programa prije rataatko wrote:Iskreno i ja sam osto zabezeknut ... ne volim biti pljuvac ... znam da je pocetak i da treba vremena ... al ovo je -0 ... ipak sam malo vise ocekivoo d fejs ti vi jaStupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
-
Mr.Penguin
#221 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam jos imao prilike da pogledam vise od 3 minute FACE TV-a ali pregledavam kanale stanem na FACETV kad vidim sjenu gostiju na zidu, gošca se nasmija pravo u mikrofon i zvucnici mi zakrcali na televiziji isto kao da vjetar puse u njih, voditeljice odjavile goste za kraj emisije, kad gosti ustadose i iza kamere prodjose, mogli su im reci da pricekaju ili da produckija brze reaguje i stavi udarnu spicu.
To je moj prvi utisak.
To je moj prvi utisak.
- mousstapha
#222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najjace mi je kad pitaju Sidrana: "Pisete li neku zbirku poezije?"StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
- Banksy
#223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
''Recite nam kako ste vi?''mousstapha wrote:Najjace mi je kad pitaju Sidrana: "Pisete li neku zbirku poezije?"StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
Od stida nisam dalje ...
-
TalkTalkTalk
#224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je onaj stan u Bosmalu, tu je citava TV. O produkciji, amaterizmu i "profesionalnosti" ne zelim govoriti, dovoljno je receno gore. Ali evo nesto funny, pogledajte na 1:13 na pise im "FACE MAGAZIN LOOP. MPG" hahahahahahahahahhahahhaha
- karanana
#225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
daj mi crnku da se igram s njoooom, igram s njoooom, igram s njooooom