Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Moderator: anex
- JThomas
#201 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
a nije bilo tako, prije samo godinu-dvije je zidarska bila ponajbolja piva na tržištu.
više nije. kako, zašto, šta joj rade, ne znam.
više nije. kako, zašto, šta joj rade, ne znam.
-
SHTEVELEC
#202 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Juce kupim Brajlovic cajnu kobasicu (pakovana u bijeloj kesi) - ako sam ista gadnije prob'o... Poslije 2-3 komadica sam ostalo (dvije kobasice su u pakovanju) zamot'o i u smece...
-
VjecitiStudent
#203 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
bh. mesna industrija je odron bez izuzetka, podjela njihovih proizvoda je na gadne i manje gadne.
-
e.peace
#204 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
HahahahahaVjecitiStudent wrote:bh. mesna industrija je odron bez izuzetka, podjela njihovih proizvoda je na gadne i manje gadne.
- Troll_Happens
#205 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
prshute i sudzuke od mempromakaranana wrote:valjaju gastro merakova suha mesa i sudjuke (pikant i obicna). nije im losa ni pureca sudjuka.chuchumbamayumbe wrote:
Ni pod razno.
Ni u Aušvicu nisu hranili logoraše ovim smećem, strašno!
Kupismo jučer Gastro Merak pureću šunku, u komadu, jedno 250gr, konto ja staviti na picu.
Smrdi (ali ne na pokvareno nego na otpad), ukus - žvačeš a želudac ti se okreće, izgled - fuj!
0 0 0 - bodova!
Piše da za Gastro Merak proizvodi Menprom.
Niđe veze.
Pa ima li iko tamo da kontroliše proizvod koji prave, da kaže, stanite ljudi malo, ovo ne valja, đe ćemo ovo prodavati.
Uglavnom, ništa više od Gastro Merak-a, a bogami ni od Menproma.
ali ovo nesto novo sto su uveli, te ove salame, te sunke, te pupi virsle, dno dna.
ovu gore nisam jeo tako da ne znam ali sudeci po komentarima i necu
-
Baudelaire
#206 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Ne jedem domaće mesne proizvoda. Osim suhog mesa. Ali to od raznih domaćina uzimam, ne ovo mumificirano.
-
Enofazni števec
#207 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Ne znam sta je bilo sa Sarajevskog piva al sad kad sam u prilici nazor ga pijem. Prije mi pravo godio al sad je za mucenja. Nije samo do mene i ostali se zale a vidim i po kaficima se slabije prodaje
- Troll_Happens
#208 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
meni nije jasno kako neko moze piti ono pivo od 2l u plastici ono je nesto najodvratnije sto sam probao 
- JThomas
#209 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
ne sumnjam da bi oni koji ga piju rado pili hennesy konjak umjesto njega, ALI... 
-
Baudelaire
#210 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Tog je najviše, ali jarane, ja ću radije izaći ko gospodin jednu noć, nego dvije ko kokuzJThomas wrote:ne sumnjam da bi oni koji ga piju rado pili hennesy konjak umjesto njega, ALI...
- JThomas
#211 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
a također ima jedan medicinski fenomen, zove se ovisnost 
-
Baudelaire
#212 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Pa dobro jarane, pa ne pričamo o takvim slučajevima
Daj njima formalina, ići će 
- JThomas
#213 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
pa realno to su najveći potrošači dvolitarskih piva, vina od 2.5 km i loza od 10 km.
- arzuhal
#214 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Ja se bio radov'o kad sam čuo za Menprom, kontam evo još jedne naše firme, hvala Bogu...u nekoliko navrata mi prisjelo radovanje. Probao sam više njihovih proizvoda i - ili sam bio baš razočaran ili, u najmanju ruku, nisam više bio zainteresiran (kao u slučaju suhog mesa, recimo).
Par puta sam uzimao njihove hrenovke, i to pustio da prođe vrijeme između nekih kupovina, baš da vidim jesu li se popravili sa kvalitetom...Isto da sam nešto živo stavio na tavu - to pišti, cvrči, zviždi, arlauče...Ukus, ružno je govoriti ružno o nimetu...
Par puta sam uzimao njihove hrenovke, i to pustio da prođe vrijeme između nekih kupovina, baš da vidim jesu li se popravili sa kvalitetom...Isto da sam nešto živo stavio na tavu - to pišti, cvrči, zviždi, arlauče...Ukus, ružno je govoriti ružno o nimetu...
- Tvrdokorna mrlja
#215 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
olimpija mineralna
- žulijan asanž
#216 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
štooooooooo? po kojim parametrima si to zaključio? voda je voda, samo mikrobiološkom analizom i analizom mineralnog sastava vode možemo reći koliko je dobra ili loša...mada nema loše vode, osim one kontaminirane mikroorganizmima, hemikalijama ili teškim metalima...Tvrdokorna mrlja wrote:olimpija mineralna
tvrđa voda sa većim nivoom bikarbonata (preko 250 ppm) je također dobra, ali ne često.
-
relevantan
#217 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
L@BuD wrote:hepok marmelada lijepo upakirana a kad otvoris tonu šećera
Pa vala i nije loša, ona od šipka mi najviše ''sjeda'' a i od višnje može proći. Solidna cijena (ako i ne najpovoljnija), dobra ambalaža i ukus prijatan. Čini mi se da oni proizvode i sokove Sole mio, od ovih jeftinijih varijanti (la vita, dar prirode, nektar) jedino me od njih ne fata žgaravica
- Tvrdokorna mrlja
#218 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
cuj njega po kojim parametrimažulijan asanž wrote:štooooooooo? po kojim parametrima si to zaključio? voda je voda, samo mikrobiološkom analizom i analizom mineralnog sastava vode možemo reći koliko je dobra ili loša...mada nema loše vode, osim one kontaminirane mikroorganizmima, hemikalijama ili teškim metalima...Tvrdokorna mrlja wrote:olimpija mineralna
tvrđa voda sa većim nivoom bikarbonata (preko 250 ppm) je također dobra, ali ne često.
po parametrima koji su na mojoj internoj skali bljutavosti veoma izrazeni kod ovog proizvoda
mada si u pravu kada kazes da generalno dobar il los proizvod ne mozemo odredjivati osobnom percepcijom ,nego samo brojevima i analizom..
dok ovako,nekome se nesto ne svidja,i to pomene.
a recimo,u skladu sa ovom pricom,meni je sarajevska dvoguza piva dobra,samo se ne smije ostavljati za sutra ,nakon sto se otvori..
- Adriatic
#219 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Sudžuka od firme BAJRA.
Kako su se samo oni pokvarili.
Od najbolje sudžuke, do sudžuke sa kamenjem.
Ne možeš je zagristi a da ne naletiš na nešto.
Kako su se samo oni pokvarili.
Od najbolje sudžuke, do sudžuke sa kamenjem.
Ne možeš je zagristi a da ne naletiš na nešto.
- chuchumbamayumbe
#220 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Meni Olimpija ima okus i miris žabokrečine (ne znam kojeg je okusa žabokrečina
), ali se tako kaže.
Nikada je ne kupujem.
Nikada je ne kupujem.
- strong69
#221 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Meni je Olimpija odlicna. Znam da vodu crpe sa dubine od 200 m i da ima izvanredan kvalitet i mineralni sastav. Stvar je licnog ukusa prije svega ali mislim da je nekorektno ubrajati ovu vodu u najlosije bh proizvode.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
Konstitutivni
#222 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
cokolada mina od Barpeha sranje zesce.
- chuchumbamayumbe
#223 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Slažem se, iako sam napisao što sam napisao. Morate razumjeti da se sve primjedbe ovdje uglavnom stvar ličnog okusa i ukusa...pa ne znam onda na osnovu čega nešto hvaliti a nešto kuditi, ako ne na osnovu ličnog iskustva?strong69 wrote:Meni je Olimpija odlicna. Znam da vodu crpe sa dubine od 200 m i da ima izvanredan kvalitet i mineralni sastav. Stvar je licnog ukusa prije svega ali mislim da je nekorektno ubrajati ovu vodu u najlosije bh proizvode.
Također, lično mislim da Cola ne stoji iza Olimpije, nje ne bi bilo na mapi.
-
lajkujMe
#224 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
Ne znam naziv firme sutra cu edit pa dodati ime uglavnom firma je iz okoline banja luke meni se cini mesna industrija .... probao sam njihov pileci narezak koji je bio FUJ ma nebi ni psi lutalici dao ono a i sumnjam da bi pojeo, prije ce pomirisati i pobjeci cvileci od toga, smrdi strasno ima nekakvu cudnu tamnu boju ukus jos gori kad sam ga u usta stavio odmah mi se povracalo naravno nisam progutao nego sam ispljunuo i bacio taj cijeli narezak ovo je toliko lose bilo da mislim da je potrebna inspekcija posto mislim da je opasna po zdravlje, takodjer kupio sam njihov govedji gulas KATASTROFA, u toj cijeloj konzervi samo nekakva cudna Kaša i jedan jedini komadic mesa, ta kasa nekakva crvena i tamna miris grozan ukus ne znam nisam ni htio probati, kasa izgleda kao proljev FUJ bacio sam i to.
Ponavljam sutra postaljvam ime firme i ne preporucujem je ijednom zivom bicu na ovom svijetu ma cak ni najvecem neprijatelju je ne bih dao ono fuj fuj fuj.
EDIT: radi se o firmi Prima Inter iz Travnika imaju cak i beze web stranicu
http://www.primainter.ba/Home
Ponavljam sutra postaljvam ime firme i ne preporucujem je ijednom zivom bicu na ovom svijetu ma cak ni najvecem neprijatelju je ne bih dao ono fuj fuj fuj.
EDIT: radi se o firmi Prima Inter iz Travnika imaju cak i beze web stranicu
http://www.primainter.ba/Home
- touch brain
#225 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?
kava zlatna djezva ili kako god se vec zove
u njoj ima svega osim kave...u njoj je 90 % jecma a 10% kave..uzas
u njoj ima svega osim kave...u njoj je 90 % jecma a 10% kave..uzas