Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
i_ja_na_forumu

#201 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by i_ja_na_forumu »

alchak.ba wrote:
tajmahalica wrote:Odrekla sam se sebe.
po cemu je to lijepo?
to je ono najludje :D
alchak.ba

#202 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by alchak.ba »

a ha, ja osto na ovgom najljepse :shock:
tajmahalica

#203 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by tajmahalica »

Naslove veli ..i najluđe...

Ne moraju se samo prozaične stvari podrazumijevati kad se o ljubavi priča.
Tema je široka, može da bude nešto zabavno, neka anegdota koja je pitka i općeprihvaćena, a može da bude i malo malo dublje.
Pa ko voli nek izvoli...

Ako daš sebe, zapravo si dao ono najvrednije što imaš. Ali je to gotovo i neminovno greška...na to se aludiralo...za ove što čitaju između redova... :D :D
staradis

#204 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by staradis »

Lud i ponosan wrote:
tajmahalica wrote:Odrekla sam se sebe.
To moze ici u kategoriju najglupljeg poteza. Ja volim samo sebe, svog jedinog sebe!

From phone using Tapatalk 2
ko voli sebe voli i sve ostale
Astrix

#205 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Astrix »

Igla_2020 wrote:- kupovala mu majice, s obzirom da nije imao nekog ukusa za oblačenje xD ( nakon raskida su znale osvanuti slike njega u tim majicama xD )
- napravila video sa našim slikama i pjesmama
- hranila ga kad je mamuran XD
- redovno se iskradala iz kuće u 3, 4 ujutro jer je on dolazio pred moja vrata, i ostajala do 6,7 vani s njim
- otišla mu u 3 ujutro na kraj grada da mu kažem da ga volim
- dala mu svoju nevinost, zapravo bio mi je skoro u svemu prvi, i dan danas sam mu, nakon 2.godine od raskida, vjerna u tom tjelesnom pogledu, jednostavno moje tijelo kao da odbija tuđe dodire, bio je prvi...za sad je i posljednji :)

sad pokušavajući se sjetiti tih stvari, više se sjećam njegovih pizdarija koje je radio za mene :)
Ali...život ide dalje! :D

E to se zove prava djevojka, dal takva postoji negdje tamo...?
DžipaloRipalo

#206 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by DžipaloRipalo »

Evo i od mene nesto.

1. Rodjedan joj 20ti.
Dogovrim se sa njom da dodje do mene ujutro. Prije toga pripremio sve. Kupio one kapice i pistalje i ostale gluposti hello kitty. Ispred pokretnih vrata za sobu u kojoj je bio poklon okacio 3 balona u obliku srca koji su unutra imali poruku iz 3 dijela za uvod u poklon. Dobila je naravno i iglu da busi balone. Nakon otvaranja vrata ispred nje se nalazilo 20 balona i u svakom poruka sa razlogom sto je volim. Nisam nikad nikog vidio sretnijeg dok busi balone. Iza svih tih balona bila je velika kutija u njoj manja i tako 4 puta. Svaka kutija je bila puna razlicitih slatkisa njoj dragih. U najmanjoj je bio onaj mali wall-e sa porukom. I na kraju je dobila i tortu od visnje koju sam napravio jer joj je to najdraza.

2. Rodjendan 21. (druga cura)
Otisao do nje u zgradu, pozvonio na vrata i ona otvorila. Ja na sebi nosio duksericu i ispruzio joj ruku, iz rukava virila crvena traka. Kad je povukla traku, iz rukava izletilo prve kinder jaje vezano za traku. Otvorila i u njemu neka mala sitnica vezana za nas. I sve tako do 21og u kojem se nalazio "glavni poklon", nakit neki.

3. Prvi izlazak
Upoznao jednu curu i igrao cesto sa njom karata, svidi se ona meni i ja hocu da je pitam da izadjemo. Al neces normalno :D Bitno u nastavku price je da sam joj jednom maznuo 5 srce dok smo igrali remija koja joj je trebala za handa. I ja fino napisem na papir upustva za igru. Dobit ce 5 karata, jedna oznacava dan, jedna sat, jedna ulicu i 2 broj u toj ulici. Da bi rijesila zagonetku trebala je povezat karte sa 4 recenice. Najdrazi dan u sedmice (5 srce = Petak), Trefimo se u ... sati(8 tref = 8 sati), Pik je u ulici (Pik kralj na kojem sam prelijepio sliku Toma iz tom i jerry, ono da izgleda kao karta = Kralja Tomislava) i bit ce slatko na broju (Baklava 17 = broj 17).

4. Ovo ne znam kako svrstati i malo je poduze xD

Ugl. nameracim se ja da priredim jedan ludi izlazak nekoj curi. Citav fazon izlaska je bio da se ja pravim da sam izgubio pamcenje i da imam samo kod sebe jednu kovertu koja ce mi pomoci da dodjem do sjecanja. Eh da bude interesantnije htio sam to uraditi sa curom koju uopste nisam poznavao te sam odlucio da cekam u velikom parku i sacekam neku koja ce mi se na oko svidjeti i da probam sa njom to. Upratim prvu curu pridjem joj, objasnim, ona pobjegne. Druga, samo mi kaze ti si lud i ode. Treca je napokon upalila. Pridjem i fino joj objasnim da se niceg ne sjecam i da imam kovertu al mi treba pomoc posto ne znam gdje sam i gdje se nalaze tragovi. Ona pristane i ja joj pokazem kovertu. U koverti bile 2 one polaroid sa porukama. Na jednoj ulaz u pionirsku dolinu a druga je bila slika ljuljacki iz pionirske. Bile se jos neke poruke na slikama i nesto para u koverti. Sa tim parama platimo taksi do pionirske i ulaz. Dodjemo do ljuljacki, nagovrim je da se malo ljuljamo i nogama skinem pjesak sa 2 koverte koja se nalazila ispod. U drugoj koverti isto polaroid slika avaz twist towera i onog teleskopa gore i pare. Opet taksi, lift, i teleskop placen od toga. I na tim slikama su bile poruke koje su upucivale da se prate strelice. Nakon malo razgledanja grada ona ugleda veliku crvenu strelicu na krovu jedne zgrade. I posto je u blizi mi se zaputimo pjeske tamo. Ta zgrada je hotel. Kad smo usli unutra konobar nas odma uputi za sto koji je rezervisan za nas. Donese nam sok i kolac i njoj jos jednu kovertu. U toj koverti je poveci papir, na kojem je pisalo sve o meni, ime, prezime, sta volim, sta ne voli, kakav sam, sta sam i tako to. I na kraju kao mozes izabrat da li da mu kazes ovo ili ne. Kaze ona meni a ja joj ispricam da je sve bilo namjesteno i da mi je bilo drago sto smo isli na ljuljacke, otisli gledali grad i na kraju bili na kolacu i soku.

Eto tako od mene, jesam zbrzo malo ovo zadnje, kasno je. Jos bih samo da dodam da od ovoga nista nije urodilo plodom xD
Kinaski

#207 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Kinaski »

Izveo na kafu ... Nakon 6 mjeseci veze.Propusila mi se u stanu

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
DžipaloRipalo

#208 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by DžipaloRipalo »

sherbett wrote:
DžipaloRipalo wrote:Evo i od mene nesto.

Eto tako od mene, jesam zbrzo malo ovo zadnje, kasno je. Jos bih samo da dodam da od ovoga nista nije urodilo plodom xD

Sve je ovo super, .. ali..kako ti se dalo?!?! :-) :-) :-)
Sta cu...cim se meni neko svidi, mozak pocne da drugacije radi xD svakakvih stvari mi padne na pamet
Ductus Holedocus

#209 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Ductus Holedocus »

pratim
Baby Jane

#210 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Baby Jane »

DžipaloRipalo wrote:Evo i od mene nesto.

1. Rodjedan joj 20ti.
Dogovrim se sa njom da dodje do mene ujutro. Prije toga pripremio sve. Kupio one kapice i pistalje i ostale gluposti hello kitty. Ispred pokretnih vrata za sobu u kojoj je bio poklon okacio 3 balona u obliku srca koji su unutra imali poruku iz 3 dijela za uvod u poklon. Dobila je naravno i iglu da busi balone. Nakon otvaranja vrata ispred nje se nalazilo 20 balona i u svakom poruka sa razlogom sto je volim. Nisam nikad nikog vidio sretnijeg dok busi balone. Iza svih tih balona bila je velika kutija u njoj manja i tako 4 puta. Svaka kutija je bila puna razlicitih slatkisa njoj dragih. U najmanjoj je bio onaj mali wall-e sa porukom. I na kraju je dobila i tortu od visnje koju sam napravio jer joj je to najdraza.

2. Rodjendan 21. (druga cura)
Otisao do nje u zgradu, pozvonio na vrata i ona otvorila. Ja na sebi nosio duksericu i ispruzio joj ruku, iz rukava virila crvena traka. Kad je povukla traku, iz rukava izletilo prve kinder jaje vezano za traku. Otvorila i u njemu neka mala sitnica vezana za nas. I sve tako do 21og u kojem se nalazio "glavni poklon", nakit neki.

3. Prvi izlazak
Upoznao jednu curu i igrao cesto sa njom karata, svidi se ona meni i ja hocu da je pitam da izadjemo. Al neces normalno :D Bitno u nastavku price je da sam joj jednom maznuo 5 srce dok smo igrali remija koja joj je trebala za handa. I ja fino napisem na papir upustva za igru. Dobit ce 5 karata, jedna oznacava dan, jedna sat, jedna ulicu i 2 broj u toj ulici. Da bi rijesila zagonetku trebala je povezat karte sa 4 recenice. Najdrazi dan u sedmice (5 srce = Petak), Trefimo se u ... sati(8 tref = 8 sati), Pik je u ulici (Pik kralj na kojem sam prelijepio sliku Toma iz tom i jerry, ono da izgleda kao karta = Kralja Tomislava) i bit ce slatko na broju (Baklava 17 = broj 17).

4. Ovo ne znam kako svrstati i malo je poduze xD

Ugl. nameracim se ja da priredim jedan ludi izlazak nekoj curi. Citav fazon izlaska je bio da se ja pravim da sam izgubio pamcenje i da imam samo kod sebe jednu kovertu koja ce mi pomoci da dodjem do sjecanja. Eh da bude interesantnije htio sam to uraditi sa curom koju uopste nisam poznavao te sam odlucio da cekam u velikom parku i sacekam neku koja ce mi se na oko svidjeti i da probam sa njom to. Upratim prvu curu pridjem joj, objasnim, ona pobjegne. Druga, samo mi kaze ti si lud i ode. Treca je napokon upalila. Pridjem i fino joj objasnim da se niceg ne sjecam i da imam kovertu al mi treba pomoc posto ne znam gdje sam i gdje se nalaze tragovi. Ona pristane i ja joj pokazem kovertu. U koverti bile 2 one polaroid sa porukama. Na jednoj ulaz u pionirsku dolinu a druga je bila slika ljuljacki iz pionirske. Bile se jos neke poruke na slikama i nesto para u koverti. Sa tim parama platimo taksi do pionirske i ulaz. Dodjemo do ljuljacki, nagovrim je da se malo ljuljamo i nogama skinem pjesak sa 2 koverte koja se nalazila ispod. U drugoj koverti isto polaroid slika avaz twist towera i onog teleskopa gore i pare. Opet taksi, lift, i teleskop placen od toga. I na tim slikama su bile poruke koje su upucivale da se prate strelice. Nakon malo razgledanja grada ona ugleda veliku crvenu strelicu na krovu jedne zgrade. I posto je u blizi mi se zaputimo pjeske tamo. Ta zgrada je hotel. Kad smo usli unutra konobar nas odma uputi za sto koji je rezervisan za nas. Donese nam sok i kolac i njoj jos jednu kovertu. U toj koverti je poveci papir, na kojem je pisalo sve o meni, ime, prezime, sta volim, sta ne voli, kakav sam, sta sam i tako to. I na kraju kao mozes izabrat da li da mu kazes ovo ili ne. Kaze ona meni a ja joj ispricam da je sve bilo namjesteno i da mi je bilo drago sto smo isli na ljuljacke, otisli gledali grad i na kraju bili na kolacu i soku.

Kad covjek ovako nesto procita, dosta toga dodje iz gu**** u glavu.

Hvala ti :)
DžipaloRipalo

#211 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by DžipaloRipalo »

Nazalost meni jos nije doslo :D
Ray

#212 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Ray »

187 wrote:Izveo na kafu ... Nakon 6 mjeseci veze.Propusila mi se u stanu

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
:lol: :lol:
dzonyloca

#213 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by dzonyloca »

Pozz ljudi...
Ajde jel ima neko neku bas ludu idejuu da trazim oprostaj od devojke..
hitno mi treba odgovor

hvala unapred
burek_in_space

#214 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by burek_in_space »

dzonyloca wrote:Pozz ljudi...
hitno mi treba odgovor

hvala unapred
Uzmi pishtolj, stani pred nju i bez rijechi pucaj u jedno svoje, ponavljam svoje :oops: koljeno.
Onda reci, ako budesh u stanju, daj mi novu shansu inache cu pucati u tvoje. :mrgreen:
Not My Idea

#215 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Not My Idea »

Sad znamo ko je upucao Eminu Karishik. :mrgreen:
burek_in_space

#216 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by burek_in_space »

Not My Idea wrote:Sad znamo ko je upucao Eminu Karishik. :mrgreen:
Mirza Muhovic. :razz:
Not My Idea

#217 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Not My Idea »

A jesi to ti? :zoka: :mrgreen:
burek_in_space

#218 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by burek_in_space »

Ne, ja sam Al Dino 8-)
Not My Idea

#219 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Not My Idea »

aaa ti si onaj sto ga je zhena ubila ko vola u kupusu. Pa bolje da si Mirza Muhovic. :oops:
Kemal Malovčić

#220 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Kemal Malovčić »

normalno nismo ni činili 8-)
Industrialyzer

#221 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by Industrialyzer »

burek_in_space wrote:
hitno mi treba odgovor

hvala unapred
Uzmi pishtolj, stani pred nju i bez rijechi pucaj u jedno svoje, ponavljam svoje :oops: koljeno.
Onda reci, ako budesh u stanju, daj mi novu shansu inache cu pucati u tvoje. :mrgreen:

Samo joj reci:" Vidi sta sam uradio sebi, zamisli sta cu tek tebi uraditi" :mrgreen:
ikebana

#222 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by ikebana »

.
Last edited by ikebana on 13/09/2013 00:03, edited 1 time in total.
branimir_ka

#223 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by branimir_ka »

hitno mi treba odgovor

hvala unapred

Isprobaj nešto ovako s zagonetnim porukama, pa da traži po gradu, na to se većina nas cura "prima". Al' opet, dosta i zavisi od onog za šta tražiš oproštaj..
todd_smith

#224 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by todd_smith »

DžipaloRipalo wrote: 4. Ovo ne znam kako svrstati i malo je poduze xD

preCera ga i ti brate
rum_plocica

#225 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu lju

Post by rum_plocica »

Davala mu novac za kladionicu. :lol:
Post Reply