i jos bih vas zamolila da mi zalijevate cvijece i hranite pticu.
pa hbt. hoce li se ta generacija IKAD odmoriti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
e moja ti ha svekrva ha punica....vazda mi žene nahebale...svekrove i punce niko ne pominjeyellow cat wrote:ja plačem što ću jednog dana biti svekrva, pa me niko neće voljeti, a vidim da mi se isto piše i da sam punica..
što veli pustopoljina, ko vas hebe, odoh sa lovatorom na more..zelenashica wrote: e moja ti ha svekrva ha punica....vazda mi žene nahebale...svekrove i punce niko ne pominje
Predivno pišeš.KENJAC wrote: A pokvarenog svijeta! Punac mi je umro inace bi i njega zvao! Dje celjad nije bijesna.... Uzgred budi receno. Kad mi je zadnji pu bila punica, bila je tacno mjesec dana. Tada sam joj izracunao da bi je za ono sto radi u kuci (vodi dijete u skolu, kuha, sprema kucu....) trebao ,po cijenama koje su sada za te poslove (6 eura na sat) trebao platiti 1020 eura. Pa vi vidite koje je prirode ljubav. smajlikojiljubipunicu
TenDollars wrote:ako kome treba savjet oko suzivota neka se javi. pa cu mu ja reci kako izgleda kad ti neko broji koliko si soka popio, sta si pojeo( imao sam skoro pa duplo vise kg od zene i punice pa je normalno bilo da bar malo vise pojedem al jbg, to neko ne razumije, uz to, diskutabilno je bilo dal sam i jeo vise, jer ona sjedi po cijeli dan i pijucka kafu,zato joj se ne jede al ajde)
a da ne kazem kako izgleda kad moras cijeli dan biti ''pristojno obucen''
jos sad vidim da je tema '' da li biste zivjeli KOD punice'' a ne SA punicom, tako da bi ti to stvarno bio najmracniji period zivota. aaaaaaaa, koji sretnik, baci se pod prvi voz bolje ti je, majkemi, najozbiljnije ti kazem.jedna tamo wrote:TenDollars wrote:ako kome treba savjet oko suzivota neka se javi. pa cu mu ja reci kako izgleda kad ti neko broji koliko si soka popio, sta si pojeo( imao sam skoro pa duplo vise kg od zene i punice pa je normalno bilo da bar malo vise pojedem al jbg, to neko ne razumije, uz to, diskutabilno je bilo dal sam i jeo vise, jer ona sjedi po cijeli dan i pijucka kafu,zato joj se ne jede al ajde)
a da ne kazem kako izgleda kad moras cijeli dan biti ''pristojno obucen''
legenda
Opet oksimoron: ne možeš misliti živjeti s punicom.pustopoljina wrote:mislim da vi ne shvatate jednu stvar...mozda je prosta, mozda je nekome i odvratna...ali je TAKVA.
ko misli zivjeti s punicom, mora punicu ZBARITI haman kao vlastitu zenu.
znaci- nema labavo!
ne kazem da trebate raditi gluposti koje se mogu citati na nekim stranicama, ostajemo na nivou normalnosti. ne smijes se drugacije predstaviti, nego kao musko.
To je drugo... Ja ne vidim što bi neko išao među Amazonke ali život piše drame...pustopoljina wrote:dobro ridjobrki, dobro...
u svakom slucaju ko se pita kako PREZIVJETI- fino rekoh
FnatiC wrote:Ma punaki je legendaglat potpisat ugovor na 5 godina kod nje
Znaci, sa druge strane mosta na Otoci.psydelija wrote:nikada... a, mozda ni tada.
ps. buduci muzevi, gledajte da vam je tasta (punica) najmanje 3 sata auto voznje udaljena.