Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Koji je koeficijent da je XXXXX stanovnica drugog kantona?
Malaplavooka, sta ti jos treba da shvatis da imas posla sa autenticnim supkom?
Ali ti njega volis, jelda
Ma kao: možda zakasnim, vozit ću brzo ( zna da mrzim kad vozi brzo ) a otamo mu mati viče: pa nema smisla da sad voziš kao da si na reliju!
Vozi mater i zovi mater! Zaboli me. Zove ko mahnit, al đaba...sad mi je stvarno dosta.Nisam ljuta, nisam tužna....dala mu priliku da objasni-on je prokockao. Imam i ja svoje granice.
Ko se smije opkladiti da ce se njih dvoje pomiriti prije ponedjeljka.
Sumnjam da mu je ovo prvi put da joj zvizdi i govori da bude mirna .Mogu misliti sta joj je sve dosad radio, al ona suti i trpi... i trese se ko prut kad je zovne na kafu (bas kao i jutros).
@Malaplavooka razmisli, al fakat dobro razmisli gdje te sve ovo vodi.
Otvori oci bolan, pogledaj gdje si se dovela, kako si nisko pala. Nema tebe u toj prici, zapravo nema vas, sem u tvojoj glavi.
krompir i riza wrote:Pa šta je sad problem ako znaš da je s materom? Možda čovjek fakat ne može stići na vrijeme, malo pomjerite kaficu za sat-dva i to je to ..
jes da nije treb'o zviždat' ( čuj ''mirna'' sorry,al' ovo mi je odvala godine )
Pa jedno je kad imaš razumjevanja i to druga strana cijeni a nešto sasvim drugo je kad to nije slučaj a traži razumjevanje, dobije priliku koju je tražio a onda lijepo pljune na sve to, a samim tim i na ljubav koju osjećam za njega i na moje dostojanstvo. A kada nekog voliš onda ne rušiš ni njegov dignitet niti radiš išta slično. Ovo mi je baš hladan tuš, a možda je ovako i bolje...
dječak sa šibicama wrote:Koji je koeficijent da je XXXXX stanovnica drugog kantona?
Ma kao: možda zakasnim, vozit ću brzo ( zna da mrzim kad vozi brzo ) a otamo mu mati viče: pa nema smisla da sad voziš kao da si na reliju!
Vozi mater i zovi mater! Zaboli me. Zove ko mahnit, al đaba...sad mi je stvarno dosta.Nisam ljuta, nisam tužna....dala mu priliku da objasni-on je prokockao. Imam i ja svoje granice.
Ko se smije opkladiti da ce se njih dvoje pomiriti prije ponedjeljka.
Sumnjam da mu je ovo prvi put da joj zvizdi i govori da bude mirna .Mogu misliti sta joj je sve dosad radio, al ona suti i trpi... i trese se ko prut kad je zovne na kafu (bas kao i jutros).
@Malaplavooka razmisli, al fakat dobro razmisli gdje te sve ovo vodi.
Otvori oci bolan, pogledaj gdje si se dovela, kako si nisko pala. Nema tebe u toj prici, zapravo nema vas, sem u tvojoj glavi.
Hvala...upravo razmišljam o tome...ne može se jednom guzom na dvije stolice, ne može.....
meni ovo lici na nekakav smijesan nacin da lik hoce da prekine
mislim et prvo odjednom 2x te nazove drugim imenom, jednom ok, drugi put vec hmmm
onda coolira koji dan, dogovorite se za coffee pomirenja, a lik umjesto da jedva ceka da izadjete, on nabere ga u drugi kontan, svejedno mu jal ce stic jal noo...
hmm sorry malaplavoka ali razmisli ti dobro jel vrijedan druge sanse
Fazon je u tome što ja znam ko je ona. Navodno samo prijateljica...Čuj prijateljica???? Zemljo otvori se da propadnem!!!! Moje lično mišljenje je da on ima neke afinitete prema njoj, mada tvrdi suprotno.
De ti nama postavi svoju sliku, a i njenu, pa da rijesimo ovu dilemu zajednickim snagama.
Fazon je u tome što ja znam ko je ona. Navodno samo prijateljica...Čuj prijateljica???? Zemljo otvori se da propadnem!!!! Moje lično mišljenje je da on ima neke afinitete prema njoj, mada tvrdi suprotno.
De ti nama postavi svoju sliku, a i njenu, pa da rijesimo ovu dilemu zajednickim snagama.
A šta ćeš iz gledanja u sliku saznati?
Nisam narcis ali bolja sam, eto riješena dilema. I bolja i pametnija i obrazovanija, ali nebitno...neke druge stvari su bitne: jesil' insan ili nisi, bar su mene tako učili..asli su se zeznuli, a i mene isto tako....
malaplavooka wrote:
A šta ćeš iz gledanja u sliku saznati?
Nisam narcis ali bolja sam, eto riješena dilema. I bolja i pametnija i obrazovanija, ali nebitno...neke druge stvari su bitne: jesil' insan ili nisi, bar su mene tako učili..asli su se zeznuli, a i mene isto tako....
mirna...pomalo...pa ti citav rafal na momka sasu...dovoljno je dva - tri metka
link wrote:
bog zna kakva si ti lujla kad frajer ima potrebu da ti zvizdi na telefon. mogu samo da zamislim da si jedna od onih posesivno-ljubomornih pacenica. jadan svaki muskarac s tobom.