Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li vaša zgrada ima izabranog upravitelja i da li plaćate upraviteljninu?

Poll ended at 08/09/2011 12:44

Da.
57
71%
Ne.
8
10%
Ne znam.
8
10%
Samo četvrtkom dođu neki i upravljaju mojom ZKS (Zgradom kolektivnog stanovanja).
2
3%
Ja stanujem u zgradi pojedinačnog stanovanja ZPS i upravitelj mi ne treba.
5
6%

Total votes: 80

mobutu

#201 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Post by mobutu »

zaluzinna wrote:nisam ja isla na rucak sa tim SDA-ovcem, nego ti :D
Nismo ručali, samo smo popili kafu :) A iskreno, nisam ga pitao za MSP, pričali smo nešto skroz drugo :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#202 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Post by PipiDugaDevetka »

mobutu wrote:
zaluzinna wrote:nisam ja isla na rucak sa tim SDA-ovcem, nego ti :D
Nismo ručali, samo smo popili kafu :) A iskreno, nisam ga pitao za MSP, pričali smo nešto skroz drugo :)
Što ga ne priupita, @mobutu, jarane....?

Nema veze, skinuće ga narod na protestima,...mirnim i nenasilnim, nadam se! Ga = SDA Ministar solidni.

Vrijeme je za prikupljanje stranačkih predizbornih donacija. Očekujem žestoku otimačnu od strane upravitelja.
Ne da će biti 100 tisuća primjedbi i zahtjeva za objašnjenje Zakona, nego tri puta više.

Ja sam već na sudu i na pripremno ročište ne idem. Sve sam objasnio u Odgovoru na tužbu. Bolje im je neka odmah šalju sudske izvršioce da plijene namještaj i ostale vrijednosti u stanu.

NI MARKE VIŠE U ŽIVOTU UPRAVITELJIMA!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#203 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Post by PipiDugaDevetka »

Tek putem Suda za male vrijednosti dobih Izvod iz finansijskog godišnjeg izvještaja upraviteljske firme FAMOS-GRADNJA, pa bolan, Envere Muharemoviću, što si mene samo tužio kada ima onih koji više od mene duguju?

Marke nedam! Eto pošalji sudsku ovrhu = sudsku policiju, pa sve što vrijedi nosite iz stana, ali marke nedam....

FAMOS-GRADNJA JE LOPOVSKA & ŠALABAJZERSKA FIRMA!
Cossack

#204 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Post by Cossack »

Kome se žaliti u KS ako upravitelj ne želi nešto da popravi a u njegovoj je nadležnosti?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#205 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)

Post by Chmoljo »

Cossack wrote:Kome se žaliti u KS ako upravitelj ne želi nešto da popravi a u njegovoj je nadležnosti?
ko-su-upravitelji-u-vasoj-zgradi-t66834s3750.html
Locked