Nismo ručali, samo smo popili kafuzaluzinna wrote:nisam ja isla na rucak sa tim SDA-ovcem, nego ti
Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
-
mobutu
#201 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#202 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
Što ga ne priupita, @mobutu, jarane....?mobutu wrote:Nismo ručali, samo smo popili kafuzaluzinna wrote:nisam ja isla na rucak sa tim SDA-ovcem, nego tiA iskreno, nisam ga pitao za MSP, pričali smo nešto skroz drugo
![]()
Nema veze, skinuće ga narod na protestima,...mirnim i nenasilnim, nadam se! Ga = SDA Ministar solidni.
Vrijeme je za prikupljanje stranačkih predizbornih donacija. Očekujem žestoku otimačnu od strane upravitelja.
Ne da će biti 100 tisuća primjedbi i zahtjeva za objašnjenje Zakona, nego tri puta više.
Ja sam već na sudu i na pripremno ročište ne idem. Sve sam objasnio u Odgovoru na tužbu. Bolje im je neka odmah šalju sudske izvršioce da plijene namještaj i ostale vrijednosti u stanu.
NI MARKE VIŠE U ŽIVOTU UPRAVITELJIMA!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#203 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
Tek putem Suda za male vrijednosti dobih Izvod iz finansijskog godišnjeg izvještaja upraviteljske firme FAMOS-GRADNJA, pa bolan, Envere Muharemoviću, što si mene samo tužio kada ima onih koji više od mene duguju?
Marke nedam! Eto pošalji sudsku ovrhu = sudsku policiju, pa sve što vrijedi nosite iz stana, ali marke nedam....
FAMOS-GRADNJA JE LOPOVSKA & ŠALABAJZERSKA FIRMA!
Marke nedam! Eto pošalji sudsku ovrhu = sudsku policiju, pa sve što vrijedi nosite iz stana, ali marke nedam....
FAMOS-GRADNJA JE LOPOVSKA & ŠALABAJZERSKA FIRMA!
- Cossack
#204 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
Kome se žaliti u KS ako upravitelj ne želi nešto da popravi a u njegovoj je nadležnosti?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#205 Re: Teže je promijeniti upravitelja, nego suprugu! (Anketa)
ko-su-upravitelji-u-vasoj-zgradi-t66834s3750.htmlCossack wrote:Kome se žaliti u KS ako upravitelj ne želi nešto da popravi a u njegovoj je nadležnosti?