male_okice wrote:Traktor` wrote:ja sam koliko me sjecanje sluzi imo samo to jedno lose iskustvo...

sva ostala sam ja usro...

da pricam??

slobodno

nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta

cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da

i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela...

i tako ja neslavno zavrsim...
nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo

valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama...