Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Strpljiva

#201 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Strpljiva »

male_okice wrote:mogu: upoznao curu samo gledao kakav je njen vanjski izgled-zakljucio je da je debela molio boga da ga niko ne vidi s njom jer bi ga bilo sramota, konta da li ce puci stolica pod njom poprilicno povrsinski nije zastao sekundu i pomislio hej mozda je ona dobra osoba, modza ima nesto zanimljivo reci...mozda ima vise u njoj osim njene debljine-koja na kraju krajeva moze biti izazvana i nekim hormonskim poremecajem ovim ili onim...a na kraju krajeva moze ona i smrsati. Njegov post mi vise govori o njegovoj povrsnosti nego o tome sta je zapravo problem s njom bio.
Ma joooook, konačno je neko rekao Šta muškarci žele :D Ma hajde molim te, kao da smo mi bolje.

@Tirkiz Ma u redu je. Ali bar si joj trebao dati šansu zbog samopouzdanja :-D
burek_in_space

#202 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Shta peglate lika bezze, nije mu se dopala cura jer je debela i cao djaci. O ukusima se ne raspravlja. :-)
Traktor`

#203 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

male_okice wrote:
Traktor` wrote:ja sam koliko me sjecanje sluzi imo samo to jedno lose iskustvo... :D sva ostala sam ja usro... :D da pricam?? :lol:
slobodno :lol:
nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo :D valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mr.Penguin

#204 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

e sad...punije cure i debele cure...to je vec ogromna razlika... :-D :-D :-D :-D
drugo ko to nije dozivio...tesko da moze shvatiti o cemu se radi...
trece...nisam ja bas tako uporan da privolim nekoga na promjenu...puno je lakse naci osobu koja ti posvim, ako ne po svi onda barem po vecini svojih osobina odgovara .[/quote]

Jel joj prvo slovo imena na S?
seln

#205 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Tirkiz wrote:
Strpljiva wrote: Zar ti ono ne voliš punije cure?! Da si je par puta prošetao Vislom, spala bi na tamam :)
e sad...punije cure i debele cure...to je vec ogromna razlika... :-D :-D :-D :-D
drugo ko to nije dozivio...tesko da moze shvatiti o cemu se radi...
trece...nisam ja bas tako uporan da privolim nekoga na promjenu...puno je lakse naci osobu koja ti posvim, ako ne po svi onda barem po vecini svojih osobina odgovara .
Blind date je kurvin sin...znam to iz licnog iskustva, jer sam par puta i sam naletio na foru. Ono, prica od jarana, rodjaka, rodice..."jooj, znam idealnu curu za tebe....lijepa, fina, pametna..."
i onda, susret i razocarenje...a kao biber po pilavu komentar od provodadzije...sta, nije ti lijepa?????? gdje su ti oci?
hocunecu

#206 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

male_okice wrote:
hocunecu wrote:
male_okice wrote:
ti si odbio curu samo zato sto je debela ali ona moze skinuti kile ali tvoj stav je vec nesto drugo.
mozes li ovo pojasniti
mogu: upoznao curu samo gledao kakav je njen vanjski izgled-zakljucio je da je debela molio boga da ga niko ne vidi s njom jer bi ga bilo sramota, konta da li ce puci stolica pod njom poprilicno povrsinski nije zastao sekundu i pomislio hej mozda je ona dobra osoba, modza ima nesto zanimljivo reci...mozda ima vise u njoj osim njene debljine-koja na kraju krajeva moze biti izazvana i nekim hormonskim poremecajem ovim ili onim...a na kraju krajeva moze ona i smrsati. Njegov post mi vise govori o njegovoj povrsnosti nego o tome sta je zapravo problem s njom bio.
hm,cura mu se ne svidja,sad jel zbog debljine,prljavih noktiju,iskrzane i masne kose.....ili masu drugih lako popravljivih banalnosti nije vazno
jednostavno mu se ne dopada
ja fakat ne kontam zasto takvi komentari o njegovoj povrsnosti u ovom slucaju
da je recimo on zaposljavao radnicu pa dao prednost nekoj utegnutoj samo na osnovu izgleda onda bi stajala ova tvoja opaska
jel bi ti dala ponovo priliku tipu koji smrdljiv dodje na kafu,recimo... :?
Ridjobrki

#207 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo :D valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Preklinjem te reci da se zajebavaš! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shillen

#208 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shillen »

traktore sto nisi koristio obrnutu psihologiju , treb'o si joj rec' , mala samo da znas ja ti se ne ljubim u usta na prvom sastanku :lol:
seln

#209 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

burek_in_space wrote:Shta peglate lika bezze, nije mu se dopala cura jer je debela i cao djaci. O ukusima se ne raspravlja. :-)
Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?
burek_in_space

#210 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

seln wrote: Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?
Da nismo sa istom izlazili, samo bi bilo pomalo chudno, jer ako sam dobro upratio stariji si od mene pofino?! :mrgreen:
shillen

#211 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shillen »

seln wrote:
burek_in_space wrote:Shta peglate lika bezze, nije mu se dopala cura jer je debela i cao djaci. O ukusima se ne raspravlja. :-)
Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
treb'o si je odma poslat u mp3 , mrs u mp3 ko ti je fin :lol: :lol: :lol:
Vegetastar

#212 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

hjo dobre teme. Dok sve pročitam, doći ću i da napišem koju :D
tandrlike_chandrlike

#213 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tandrlike_chandrlike »

Ridjobrki wrote:
Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

Preklinjem te reci da se zajebavaš! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja htjedoh isto napisat, tita mi, suze me zališe :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by tandrlike_chandrlike on 07/09/2011 15:04, edited 1 time in total.
Henry Chinaski

#214 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Henry Chinaski »

Večeras odmah idem na taktiku "hoćemo li se ljubiti u usta". Šta sve čovjek neće na forumu naučiti...
Industrialyzer

#215 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Nedavno ja izasao sa jednom djevojkom iz V. Kladuse , sat vremena mi je pricala nesto , nista ja ne razumijem , kakav je ono naglasak :shock:

Prije par godina u Kogu sjedim sa djevojkom , pvi date , ona predobro izgleda , i ja je gledam , kad ona u po frke : Sta me gledas tako , nemoj da te stocem opalim :o Mrtva ozbiljna

Jednom sam izasao sa curom koja je visoka 150cm , inace , ja sam visok 190 :D
seln

#216 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

burek_in_space wrote:
seln wrote: Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?
Da nismo sa istom izlazili, samo bi bilo pomalo chudno, jer ako sam dobro upratio stariji si od mene pofino?! :mrgreen:
Nismo, vjerovatno nije bila jedina koja sanja o papku. Pa, kako god, nadam se da ga je nasla, da su dobili djecu i da je papak pokazao koliki je papak poslije nekoliko godina braka.
Ono "dabogda ti se zelje ostvarile"...
burek_in_space

#217 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Industrialyzer wrote:Nedavno ja izasao sa jednom djevojkom iz V. Kladuse , sat vremena mi je pricala nesto , nista ja ne razumijem , kakav je ono naglasak :shock:

Prije par godina u Kogu sjedim sa djevojkom , pvi date , ona predobro izgleda , i ja je gledam , kad ona u po frke : Sta me gledas tako , nemoj da te stocem opalim :o Mrtva ozbiljna

Chmoljaviiiiiiiiii, treb'o sam te poslushati :lol:
JThomas

#218 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by JThomas »

ja ću reći potpuno isto kao na temi o prodavačicama - đe vi to nalazite bog da vas vidi...?
Mr.Penguin

#219 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

Industrialyzer wrote:Nedavno ja izasao sa jednom djevojkom iz V. Kladuse , sat vremena mi je pricala nesto , nista ja ne razumijem , kakav je ono naglasak :shock:

jel bila taman? :D
seln

#220 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

DrizzT wrote:
seln wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
treb'o si je odma poslat u mp3 , mrs u mp3 ko ti je fin :lol: :lol: :lol:
Danas bih, ali tada sam imao jednu fazu kad sam bio mnogo fin...kontao sam, mozda je do mene, jer mi veze propadaju..hajde da se uhavizam. Malo morgen. Veze propadaju, jer ona koja opstane obicno zavrsi brakom.
Henry Chinaski

#221 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Henry Chinaski »

Mr.Penguin wrote:

Važna je dubina...
Tirkiz

#222 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

bas tako...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SOMA

#223 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SOMA »

Ko je ono pitao gdje nadjemo onakve likove iz nasih opisa?

Tita mi, da si mi rekao ovo boldirano dobio bi saku u jaja a ja bih krenula pjeske kuci pa makar na zubnom mesu dopuzala sa Bjelasnice.
Ridjobrki

#224 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Možda nije bila baš iz V. Kladuše... :-?
seln

#225 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Mr.Penguin wrote:

hajd ba, nije morala derati koljena :D
Post Reply