Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lady____

#201 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

specifikacija wrote:
lady____ wrote:
specifikacija wrote:
Sudeci po pisanju na istom, u toj "mojoj" H11 i H12 sekciji, bice jos 50 nasih navijaca. Siguran sam da su mnogi jos rezervisali. Isto tako pise da je sekcija B ( smedja sekcija), rezervisana za nase navijace! To je ipak malo cudno jer se karte ne mogu kupiti u nasem savezu.

Nadam se da mi post niko tamo nece obrisati!
smedja sekcija je ostavljena za agencije iz BiH koje ce radit aranzmane za utakmicu...tako sam ja skontala :D
kad sam zvala nas nogometni savez rekli su mi da oni nemaju nista od karti da su sve agencijama prosljedili, tacnije centrotransu mada znam i da neke druge agencije imaju ponude
kad smo mi kupovali karte primjetila sam da su citava 3 zadnja reda na dijelu A10 bila zauzeta i predpostavljam da je i to neko naveliko uzeo jer je sve ostalo bilo skoro slobodno, samo u ta 3 zadnja reda nijedno slobodno mjesto nije bilo :-D
Zahvaljujem na informaciji, a cini se da cemo brocajno nadjacati Francuze :))) a sada si obavezala star(i)mo da postavlja zastavice i na taj dio stadiona :)

Nego, ti ono dolazis autom, pa moze li bar dvije steke cigara ( to mi je za mamu), a rijec je o Ronhill-u 100's :)
hahahha...moze naravno! sve za mamu ;-)
specifikacija

#202 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Svi su ovo procitali, i sada te Lady, ili novopecena svercerko cigareta :-), drzim za rijec :)))))
star(i)mo

#203 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

H11/H12 samo za hrabre diverzante. :D
Ja bih bio prezadovoljan kad bi na ovim tribinama (gdje su bh zastavice) 50% sjedista ispunili nasi ljudi.
Za B sektor jos nista nije potvrdjeno. Ne bi bilo lose kad bi priupitali FFA kome idu karte za ove sektore. Nas savez ne treba vise kontaktirati jer su nepovjerljivi.
Image

Uploaded with ImageShack.us
Last edited by star(i)mo on 10/09/2011 02:09, edited 2 times in total.
specifikacija

#204 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

specifikacija wrote:Svi su ovo procitali, i sada te Lady__, ili novopecena svercerko cigareta :-), drzim za rijec :)))))
specifikacija

#205 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:H11/H12 samo za hrabre diverzante. :D
Ja bih bio prezadovoljan kad bi na ovim tribinama (gdje su bh zastavice) 50% sjedista ispunili nasi ljudi.
Za B sektor jos nista nije potvrdjeno. Ne bi bilo lose kad bi priupitali FFA kome idu karte za ove sektore. Nas savez ne treba vise kontaktirati jer su nepovjerljivi.
Ja vjerujem lady :), ali ozbiljno mislim da je u pravu, i da su iste podjeljenje Centrotransu i ostali putnickim agencijama. Zaista ima smisla, a svakako se karte za sektor B, ne mogu naci na onim postavljenim stranicama. Nego, gdje ti zivis? :)
star(i)mo

#206 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

"Malo" istocnije od vas... medju Alpama. Zemlja cokolade, satova, sira... :D
asafinho

#207 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:kupljene 4 karte na A10 preko https://partenaires.ticketnet.fr
ima jos slobodnih mjesta pri vrhu :)
Jesi iz Sa ti ? i kako ides ?
lady____

#208 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

kome je upuceno ovo pitanje o prebivalistu?? :)
ako je za mene, ne smijem da odajem identitet dok ne predjem granicu, da me neko ne bi cinko za cigare pa eto ti belaja...
specifikacija

#209 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:"Malo" istocnije od vas... medju Alpama. Zemlja cokolade, satova, sira... :D
To sam i pomislio :)))) dakle, ona kokuzanerska zemlja, ispresjecana raznoraznim kantonima :))) i gdje se prave jako losi satovi :)))
specifikacija

#210 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:kome je upuceno ovo pitanje o prebivalistu?? :)
ako je za mene, ne smijem da odajem identitet dok ne predjem granicu, da me neko ne bi cinko za cigare pa eto ti belaja...
Mislim da se " ashafino" samo nabacuje :))) hej, pa pisao je jedan tip da ide s kombijem iz Sa, stavise ostavio je svoj broj, za sada mu je samo djevojka pristala, valjda svojevoljno :))) da ga prati, i trazi, druge, pa mu se " ashafino" lijepo javi, nazoves covjeka, predstavis se :))) dogovorite se :)
star(i)mo

#211 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Jedino da se sam sebi predstavi... :lol:
lady____

#212 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

asafinho wrote:
krecemo bibijem vjerovatno iz Sa, nismo jos se dogovorili oko detalja..najvaznije da su karte tu, a i dvije steke cigara stizu!
specifikacija

#213 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Jedino da se sam sebi predstavi... :lol:
Upozna svoj alter ego :) druze se, zajedno navijaju, kupi dvije karte za tekmu, mada nikome nece biti jasno zasto taj parni broj :) Salim se :)))
Last edited by specifikacija on 10/09/2011 02:23, edited 1 time in total.
star(i)mo

#214 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

[b]asafinho[/b] wrote:Pozdrav Fanatikosi,ako je neko zainteresovan da organizujemo put ovako,da rentamo kombi i da ga "sprzimo" do tamo,imamo ja i cura trenutno,treba nam jos min 4 osobe,a moze i 5 mislim da kombi 7 prima po zakonu,iz sarajeva sam,mislim da bi nam troskovi bili skroz mali,nabacit kakve navigacije u kombi i lagano,ima preko viamichelin da se bira ruta,ima najjeftinija ruta,ima najjbrza ruta tako da on sve izracuna...ko je zainteresovan nek mi se javi na mobilni..061/243-969 pozdravljam vas uz slogan JA ZA BOSNU ZIVOT DA CU,DAT CU SRCE DAT CU DUSU DAT CU SVE STO IMAM JA,JA ZA BOSNU NAVIJAT CU I ZA BOSNU UMRJET CU ! ! ! ! ! !
specifikacija

#215 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:
asafinho wrote:
krecemo bibijem vjerovatno iz Sa, nismo jos se dogovorili oko detalja..najvaznije da su karte tu, a i dvije steke cigara stizu!
Za steke sam zaista ozbiljan, ostavim ti broj phone-a na pvt poruku, pa se dogovorimo za mjesto primopredaje i naplate :))))
specifikacija

#216 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:
[b]asafinho[/b] wrote:Pozdrav Fanatikosi,ako je neko zainteresovan da organizujemo put ovako,da rentamo kombi i da ga "sprzimo" do tamo,imamo ja i cura trenutno,treba nam jos min 4 osobe,a moze i 5 mislim da kombi 7 prima po zakonu,iz sarajeva sam,mislim da bi nam troskovi bili skroz mali,nabacit kakve navigacije u kombi i lagano,ima preko viamichelin da se bira ruta,ima najjeftinija ruta,ima najjbrza ruta tako da on sve izracuna...ko je zainteresovan nek mi se javi na mobilni..061/243-969 pozdravljam vas uz slogan JA ZA BOSNU ZIVOT DA CU,DAT CU SRCE DAT CU DUSU DAT CU SVE STO IMAM JA,JA ZA BOSNU NAVIJAT CU I ZA BOSNU UMRJET CU ! ! ! ! ! !
jao, to je on pisao :)
asafinho

#217 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:
star(i)mo wrote:
jao, to je on pisao :)
ahhahahahhahaa...
joj kralj si :D ej ako nadjem raje i ako dodjem imas od mene steku dzabaluka tog ronhilla dugog il ti ga 100s :D
asafinho

#218 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:
asafinho wrote:
bil vi kombijem sa jos raje ? :D bolje je :D
specifikacija

#219 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Ne bih da se izlazes trosku :)
star(i)mo

#220 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

TI njima karte oni tebi cigare. Ha ja. :D
specifikacija

#221 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:TI njima karte oni tebi cigare. Ha ja. :D
Ipak bih ja vise volio da trgujem sa onim tipom sto karte kupuje na ebay-u :))) Mislim da je on idealan za zaradu :)
asafinho

#222 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:Ne bih da se izlazes trosku :)
Kako hoces :D ponudjen ko pocascen :D
specifikacija

#223 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

asafinho wrote:
Za tu lovu kupi djevojci neki pokloncic u Parizu :) Evo, dacu ti ideju :) Kupi katanac, napisi njeno ime, uokviri ga srcem :))) te zakaci isti na most " Umjetnosti", a kljuc baci u rijeku, a sada se fokusiraj na taj dolazak, i trazi jos 4 osobe da bi krenuo na tu nezaboravnu putesestviju do Pariza :)))
asafinho

#224 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:
asafinho wrote:
Za tu lovu kupi djevojci neki pokloncic u Parizu :) Evo, dacu ti ideju :) Kupi katanac, napisi njeno ime, uokviri ga srcem :))) te zakaci isti na most " Umjetnosti", a kljuc baci u rijeku, a sada se fokusiraj na taj dolazak, i trazi jos 4 osobe da bi krenuo na tu nezaboravnu putesestviju do Pariza :)))
Hvala razbu,uradim to obavezno :D evo vidjet cemo hoce li se iko javiti,pitao sam dosta ljudi ali niko nece,bavim se takvim poslom da dolazim sa dosta ljudi u komunikaciju i dosta ljudi znam,ali slabo skroz,istanbul gostovanje sam prosputio radi toga,belgiju,spaniju,bukvalno nisam imao sa kim ici,ali eto vidjet cemo...
specifikacija

#225 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Ali, nada u tebi i dalje tinja :)))) unatoc sto nisi otisao niti na jedno gostovanje :)))) Zelis li da ti napisem sms :) bar da se neko javi :))) ljudski je :) sada malo pretjerujem, ali ideja ti je u sustini dobra, a cini mi se da je Lady izracunala da putarina i gorivo do Pariza dodju oko 800 KM, ali ipak provjeri njene prethodne poruke. Istinski se nadam da ce neko pristati na tvoj plan, i da ces doci u Pariz !
Locked