Najromanticnija mjesta u gradu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Static-X
#201 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Zavisi kolko si lahka
- idealnolosa
#202 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
E sada to je na tebi da ispitas tu romantiku 
-
Static-X
#203 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
- idealnolosa
#204 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Ko ces vece romantike,ako ti odu ledja noseci me ja necu spavati masirajuci tebe
Romantika na nivou! 
-
kolibrić
#205 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Vrelo Bosne, u sumrak. Samo pazite se vehabija
-
hurmasica
#206 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Hotel HEcco kod vjecne vatre (Bivsi Jatov neboder). Cafe/restoran sa prelijepom terasom i prelijepim pogledom na grad. A ako se romantika zahukta, moze se i soba uzet hehe
-
oridjidji
#207 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Sta ce mi soba ... ljepse je na tereasihurmasica wrote:Hotel HEcco kod vjecne vatre (Bivsi Jatov neboder). Cafe/restoran sa prelijepom terasom i prelijepim pogledom na grad. A ako se romantika zahukta, moze se i soba uzet hehe
-
matorakobila
#208 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
.
Last edited by matorakobila on 19/12/2011 19:12, edited 1 time in total.
-
vouvl
#209 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
najromanticnije mjesto u gradu

a može i ispred

a može i ispred

- Anell
#210 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Mislim da, kad si sa osobom do koje ti je stalo i najgore mjesto u gradu moze postati najromanticnije.
- idealnolosa
#211 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Definitivno najromanticnijevouvl wrote:najromanticnije mjesto u gradu
![]()
- sladak_ko_med
#212 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Anell wrote:Mislim da, kad si sa osobom do koje ti je stalo i najgore mjesto u gradu moze postati najromanticnije.
-
zenskaglava
#213 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
MEtalac,hahahahah
-
Mr. Brightside
- Da Hood
#215 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Kod jedne pruge
- rumFo
#216 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
al je zato domaca kruskahana_montana wrote:al nemoj jesti ustipke,masni su.. bezzzzeBullet Tooth Tony wrote:Kreni kao da hoces u park princeva ..produzis pored skole....sa lijeve strane imas dzamiju malu (pocetak velike uzbrdice)..produzis uzbrdicom ... 3 ulicica lijevo ... docekat ce te natpis "kod bibana"E a kako se popeti dovlen al ozbiljno?
- Sunrise00
#217 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Sticker wrote:Registrovah se zbog ove teme.....koji ste vi papci![]()
![]()
![]()
a zasto nije romanticno setati carsijom, pa i kad ti pridje cigo sa parfemom.......nasmijete se oboje, njega ignorises, vama lijepo......zasto nije romanticno sa huma gledati gradske lego kockice, onako rastrkane, nabacane.....pa kad se svjetla u gradu upale, pa nebo treberi od hiljada sijalica........zasto nije romanticno prosetati vilsom.....kako li meni nikad ne pridjose ti mangupi da pocnu kavgu ( ko ti je kriv sto izgledas ko da cucnes kad piskis![]()
)
ne znam fakat ko bi kroz c fazu setao i sta se tamo ima setati....:S
malo pogresno dozivljavate romantiku, previse ste filmova gledali.....
romantika nije mjesto, nije vrijeme, nije pjesma, svijeca, romantika je osjecaj, pogled....ona tisina sto stvara nervozu, jer hoces nesto da pricas, a ne znas sta bi da se ne provalis.....romantika je kad uberes najruzniji cvijet iz onih gradskih saksija pa joj ga das.....mislim cvijet
vas je problem sto furate pricu o fol ljubljani, zagrebu, beogradu.....ja svjetskih ljudi xD
romantika je ba kola od marku kod nje ispred ulaza u 9 navece, i kad se prsti ispreplicu.......kad je otpratis kuci taksijem, a onda se po najvecoj kisi pjeske vracas kuci jer nemas prebijene........pa te onda ona pita jesil pokiso....jok, nisam:D
i da, sarajevo je mozda najromanticniji grad na svijetu, ako grad ikako moze biti romantican......u sarajevu ima i tisine gdje treba, i cigana sa parfemima, i kabadahija i mangupa i klosara i lopova.....i oni su romantika sarajeva.....
naucite uzivati u pravim i malim stvarima, mojne vise price tudje sladje........
de malo djevojcicu za rukicu pa setnja, pa do bbi.a na pisanje, pa opet setnja.......
pa kad tvoji gdje odu, na internet, nadji kakav recept zaHeban pa sta skuhaj.....i bez svijeca, bez icega, napravi sendvic....nemoj ni film pustati.....pricajte, ugasi svijetlo pa navalite......obuci trenerku ujutro pa je otprati pjeske kuci, cmokni je, tivra se kuci......da vidis osjecaja.....padnes ba u sevdah ko sljiva u....
pretjerah, jelde:D
gdje ima ovakvih likova
- Jack Be Nimble
#218 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Posto mi je bila prva ljubav u Sarajevu, onda mi je citavo Sarajevo romanticno. Ipak ako trebam da biram onda njen stan je izbor.
-
smolsvoje
#219 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Sudeci po broju auta poslije radnog vremena, Barice su daleko najromanticnije mjesto u (iznad) Sarajevu/a.
Kako su auta predana jedan pored drugog covjek bi pomislio da je to nova auto pijaca.
Pozzz,
Kako su auta predana jedan pored drugog covjek bi pomislio da je to nova auto pijaca.
Pozzz,
- Ductus Holedocus
#220 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
di je to?smolsvoje wrote:Sudeci po broju auta poslije radnog vremena, Barice su daleko najromanticnije mjesto u (iznad) Sarajevu/a.
Pozzz,
- Steve Nash
#221 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Ne bih da otvaram novu temu posto mi se ova cini sasvim prikladnom za postavljanje svog pitanja, nadam se da ce neko odgovoriti. Naime, posto je ovo zimsko vrijeme, zanima me gdje najcesce izlazite na pice sa vasim partnerom/partnericom? Romanticni kafici u kojima nece drugima smetati to sto sjedite zagrljeni?
- kombajn
#222 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Sticker wrote:Registrovah se zbog ove teme.....koji ste vi papci![]()
![]()
![]()
a zasto nije romanticno setati carsijom, pa i kad ti pridje cigo sa parfemom.......nasmijete se oboje, njega ignorises, vama lijepo......zasto nije romanticno sa huma gledati gradske lego kockice, onako rastrkane, nabacane.....pa kad se svjetla u gradu upale, pa nebo treberi od hiljada sijalica........zasto nije romanticno prosetati vilsom.....kako li meni nikad ne pridjose ti mangupi da pocnu kavgu ( ko ti je kriv sto izgledas ko da cucnes kad piskis![]()
)
ne znam fakat ko bi kroz c fazu setao i sta se tamo ima setati....:S
malo pogresno dozivljavate romantiku, previse ste filmova gledali.....
romantika nije mjesto, nije vrijeme, nije pjesma, svijeca, romantika je osjecaj, pogled....ona tisina sto stvara nervozu, jer hoces nesto da pricas, a ne znas sta bi da se ne provalis.....romantika je kad uberes najruzniji cvijet iz onih gradskih saksija pa joj ga das.....mislim cvijet
vas je problem sto furate pricu o fol ljubljani, zagrebu, beogradu.....ja svjetskih ljudi xD
romantika je ba kola od marku kod nje ispred ulaza u 9 navece, i kad se prsti ispreplicu.......kad je otpratis kuci taksijem, a onda se po najvecoj kisi pjeske vracas kuci jer nemas prebijene........pa te onda ona pita jesil pokiso....jok, nisam:D
i da, sarajevo je mozda najromanticniji grad na svijetu, ako grad ikako moze biti romantican......u sarajevu ima i tisine gdje treba, i cigana sa parfemima, i kabadahija i mangupa i klosara i lopova.....i oni su romantika sarajeva.....
naucite uzivati u pravim i malim stvarima, mojne vise price tudje sladje........
de malo djevojcicu za rukicu pa setnja, pa do bbi.a na pisanje, pa opet setnja.......
pa kad tvoji gdje odu, na internet, nadji kakav recept zaHeban pa sta skuhaj.....i bez svijeca, bez icega, napravi sendvic....nemoj ni film pustati.....pricajte, ugasi svijetlo pa navalite......obuci trenerku ujutro pa je otprati pjeske kuci, cmokni je, tivra se kuci......da vidis osjecaja.....padnes ba u sevdah ko sljiva u....
pretjerah, jelde:D
Brate, svaka ti cast za ovo, dugo nesto ljepse nisam procitao.
- Sunrise00
#223 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
sova na carsiji?Steve Nash wrote:Ne bih da otvaram novu temu posto mi se ova cini sasvim prikladnom za postavljanje svog pitanja, nadam se da ce neko odgovoriti. Naime, posto je ovo zimsko vrijeme, zanima me gdje najcesce izlazite na pice sa vasim partnerom/partnericom? Romanticni kafici u kojima nece drugima smetati to sto sjedite zagrljeni?
- Steve Nash
#224 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Hvala, poslusat cu savjet.Sunrise00 wrote:sova na carsiji?Steve Nash wrote:Ne bih da otvaram novu temu posto mi se ova cini sasvim prikladnom za postavljanje svog pitanja, nadam se da ce neko odgovoriti. Naime, posto je ovo zimsko vrijeme, zanima me gdje najcesce izlazite na pice sa vasim partnerom/partnericom? Romanticni kafici u kojima nece drugima smetati to sto sjedite zagrljeni?
-
labudan
#225 Re: Najromanticnija mjesta u gradu
Bijela tabija