Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

quasar

#201 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Opet mi prvi u grupi?

Kako ba tako brzo ispadnete iz realnosti? Prije 6 dana smo se nadali da ne budemo predzadnji.
Samo onda kad budemo svjesni svojih limita, onda mozemo ici preko njih. Mi smo u trecem sesiru. Trece mjesto je prirodna pozicija, drugo je uspjeh. Prvo je podvig i iznenadjenje kontinentalnih razmjera. Nas hebe cinjenica da favorit grupe nije dobio svoje utakmice. Da je tako, sad bi mi vrlo komforno razmisljali o ucvrscivanju druge pozicije. Španija nije gubila bodove i na njoj se niko nije vadio, pa smo mi bili drugi slijedom cinjenice da nismo kiksali protiv slabijih od sebe, a protiv ekipe iz drugog sesira uzeli samo bod na jedvite jade, znaci da smo pametnije odigrali ostale utakmice.
E sad nam je Bjelorusija prilika da iskoračimo naprijed. Četiri boda su ono što bi bilo dovoljno da ostanemo na trećem mjestu, i ako bude sreće, da uhvatimo drugo. Sve preko 4 boda je veliki uspjeh, za koje moze biti sposobna samo zrela ekipa.

Hocemo li biti u septembru? Nadam se, ali i sumnjam.
palermo

#202 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

quasar wrote:Opet mi prvi u grupi?

Kako ba tako brzo ispadnete iz realnosti? Prije 6 dana smo se nadali da ne budemo predzadnji.
Samo onda kad budemo svjesni svojih limita, onda mozemo ici preko njih. Mi smo u trecem sesiru. Trece mjesto je prirodna pozicija, drugo je uspjeh. Prvo je podvig i iznenadjenje kontinentalnih razmjera. Nas hebe cinjenica da favorit grupe nije dobio svoje utakmice. Da je tako, sad bi mi vrlo komforno razmisljali o ucvrscivanju druge pozicije. Španija nije gubila bodove i na njoj se niko nije vadio, pa smo mi bili drugi slijedom cinjenice da nismo kiksali protiv slabijih od sebe, a protiv ekipe iz drugog sesira uzeli samo bod na jedvite jade, znaci da smo pametnije odigrali ostale utakmice.
E sad nam je Bjelorusija prilika da iskoračimo naprijed. Četiri boda su ono što bi bilo dovoljno da ostanemo na trećem mjestu, i ako bude sreće, da uhvatimo drugo. Sve preko 4 boda je veliki uspjeh, za koje moze biti sposobna samo zrela ekipa.

Hocemo li biti u septembru? Nadam se, ali i sumnjam.

Sad je i treće mjesto uspjeh ? U ovoj grupi ? Nemoj zajebavati.

kao što Jeza kaže, i ne samo on, nama trebaju pobjede u obadvije utakmice sa Belim Rusima da bi bili drugi. . I to nije nemoguća misija. Hoće li se desiti to je sasvim druga stvar. A ako pobijedimo u obadvije, onda jednostavno opet matematika kaže da mi igramo za prvo mjesto u Parizu. I nitko ovdje ne priča o euforiji, nego o matematici.

Al stvarno, nemojmo sada proturati priče da je treće mjesto naša realnost i još malo treba da se kaže i uspjeh.
žuti

#203 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by žuti »

Covjek je u pravu. Trece mjesto je naša prirodna pozicija, nažalost ali tako je :roll: Cuj 6 bodova :-) pa i bjelorusi vidi historijsku sansu za sebe da idu u baraž i sigurno ce igrati utakmice zivota protiv nas... Ako bude srece 4 boda ce biti ko kuca. :D I onda da se borimo za to drugo mjesto...
Baudelaire

#204 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Ama kakvi Bjelorusi, ljudi moji, jači smo od njih za klasu. Ne igraju imena, znam, ali objektivno imamo sastav duplo jači. Ne bi dva Bjelorusa mogla igrati za našu reprezentaciju, toliko su kvalitetni.
ramiral

#205 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ramiral »

BHF_Manijak wrote:Da manje kalkulisemo a vise igramo lopte bilo bi nam bolje...Mi dok se izkalkulisemo ljudi odose naprijed...
Evo recimo da sad imamo damu, pa da zaganjamo Bjeloruse za svih 6 bodova, mogli bismo komotno ici na to prvo mjesto iako ga realno po dosadasnjoj prikazanoj igri i kvaliteti i ne zasluzujemo ali ko te to pita, bitno je doci do te pozicije pa makar i na guzove, jer imamo ogromnu srecu da su i protivnici jako mnogo kiksali dosad...Kazem da bi mogli ici na prvo mjesto jer sam ubjedjen da ovakva Francuska ne moze iz naredna tri meca izvuci 9 bodova, nema sanse, i oni su postali veliki mrljaveri, kiksae ce ili sa Rumunima ili kod Albanaca, tako da mi mozemo nasu sansu vrebati u Parizu, no poznavajuci nas i nas historijske tekme, zajebat cemo stvar vec u Bjelorusiji koda gledam, pa hajde se opet ćeraj preko baraza, gdje cemo najvjerovatnije okoncati nase sanse za EP...Ispricana prica milion puta, pa opet dogodine historijske tekme :zzzz:
Moramo ići na pobjedu protiv Bjelorusa u oba meča.
Pokušati ih dobiti tamo - odigrati hrabro i pametno, sa ojačanim srednjim redom - trkački - bez nemamvoljedatrčim Ibričića.
Ako im prvi gol zabijemo dobijamo siguran sam.
A kod kuće ih odmah dotući. Niko nam ne garantuje ako osvojimo bod protiv njih da neće Rumuni maznuti Francuze i tako nam zagorčati život. Bjelorusi su favoriti protiv nas... Što prije to shvatimo biće nam lakše..
ramiral

#206 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ramiral »

Baudelaire wrote:Ama kakvi Bjelorusi, ljudi moji, jači smo od njih za klasu. Ne igraju imena, znam, ali objektivno imamo sastav duplo jači. Ne bi dva Bjelorusa mogla igrati za našu reprezentaciju, toliko su kvalitetni.
Pa trica legne u našu mrežu i onda kuku-lele, potcijenili ih, nisu oni tako loši... ajjjjjj napolje Sušić, Spaha sisaj ga, Keno vaki-naki, Misimoviću umri...........
Mi ..... pa mi.... naša posla....
Baudelaire

#207 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Stani, pričamo o tom kako idemo na Euro, al kažemo nije kiks neriješeno u Albaniji, nije kiks neriješeno u Bjelorusiji, nije kiks ovo, nije kiks ono. Nije to potcjenjivanje nikog, ali je nemoguće otići na Euro bez takvih pobjeda. Vi bi izgleda na Euro sa pet bodova.
Obuca9

#208 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Mi ne zaslužujemo na Euro, jer nismo dobili Albaniju u gostima.
Bjelorusija ne zaslužuje na Euro, jer nije dobila Luksemburg u gostima.
Rumunija ne zaslužuje na Euro, jer nisu dobili Albance na svom terenu.
Albanija ne zaslužuje na Euro, jer nije uzela ni boda na gostovanjima kod BiH i Bjelorusije.
Francuska ne zaslužuje na Euro, jer nije pobjedila Bjelorusiju ni kući ni na strani.

Dakle, zaključak je da jedino Luksemburg zaslužuje da ide na Euro, jer oni nisu napravili nijedan kiks, čak štaviše napravili su iznenađenje remijem sa Bjelorusijom.
damirdamic

#209 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by damirdamic »

mikogoago wrote:Sve je to lijepo kako pisete,ali surova realnost je ovo:
Zajebite te kalkulatore i kojekakve racunice.To vec radimo 15 god. i nigdje ne dospjesmo. Dakle realnost je ici u svaku sljedecu utakmicu NA POBJEDU,bez kalkulisanja, nista ovdje bod dosta itd.Eventualno sebi mozemo dozvoliti luksuz da igramo nerjeseno ili izgubimo od francuza. SVE OSTALE UTAKMICE MORAMO POBJEDITI ukoliko zelimo siguran plasman u baraz. Ovo mozemo samo sami sebi zahvaliti sto od gotovog napravismo veresiju.Ovo treba jasno reci igracima i jedino tako da razmisljaju,ukoliko nisu to u stanju, onda nisu ni zasluzili da se bilo gdje plasiraju jer nemaju potrebni kvalitet.Divno Skija u onoj emisiji o legendama rece sta cini kompletnog fudbalera komplketnom licnoscu i velikim.
Do tada uzivajte u ljetu i krajem avgusta cemo vidjeti gdje smo i sta mozemo. :run:
ma mozemo mi proci u baraz i sa 7 cak i 6 bodova uz malu srecu i kiksove rumunije i bjelorusije.ako bi rumunija osvojila jos 6 b a bjelorusija 4 ili 5 boba mi smo drugi 100 posto.naravno mentalitet mora biti pobjednicki i mora se ici na pobjedu cak i protiv francuske u parizu.
damirdamic

#210 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by damirdamic »

Corola wrote:
BHF_Manijak wrote:Da manje kalkulisemo a vise igramo lopte bilo bi nam bolje...Mi dok se izkalkulisemo ljudi odose naprijed...
Evo recimo da sad imamo damu, pa da zaganjamo Bjeloruse za svih 6 bodova, mogli bismo komotno ici na to prvo mjesto iako ga realno po dosadasnjoj prikazanoj igri i kvaliteti i ne zasluzujemo ali ko te to pita, bitno je doci do te pozicije pa makar i na guzove, jer imamo ogromnu srecu da su i protivnici jako mnogo kiksali dosad...Kazem da bi mogli ici na prvo mjesto jer sam ubjedjen da ovakva Francuska ne moze iz naredna tri meca izvuci 9 bodova, nema sanse, i oni su postali veliki mrljaveri, kiksae ce ili sa Rumunima ili kod Albanaca, tako da mi mozemo nasu sansu vrebati u Parizu, no poznavajuci nas i nas historijske tekme, zajebat cemo stvar vec u Bjelorusiji koda gledam, pa hajde se opet ćeraj preko baraza, gdje cemo najvjerovatnije okoncati nase sanse za EP...Ispricana prica milion puta, pa opet dogodine historijske tekme :zzzz:
Kako rekoh postoje ''realne''sanse da naguramo tih devet poena i onda na kraju ni u baraz ne odemo. :-)
Rumuni docekuju Francusku i Bjelorusiju a idu luxemburgu i na kraju Albanija.Dobiju li ove dvije kod kuce,Albanija bi vrlo lako mogla ustupiti poene Rumunima.U slucaju da se desi ovaj put na primjer Benzemina ruka u 90 minuti mi popusimo u Parizu.Cao baraz ,cao Evropa a tako bili blizu.
Kosevo i Danska bi bila mala maca na suprot ovom scenariju.
ma to si u pravu sto kazes i sa 18 bodova mozemo ispasti svicarska je ispala sa svjetskog prvenstva sa 6 bodova dok je neko prosao sa 3 ili 4 b oda.znaci u principu nam uz pravu formu i trud treba i malo srece odnosno nesrece kod nasih direktnih konkurenata.
Baudelaire

#211 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

hz__semir wrote:Mi ne zaslužujemo na Euro, jer nismo dobili Albaniju u gostima.
Bjelorusija ne zaslužuje na Euro, jer nije dobila Luksemburg u gostima.
Rumunija ne zaslužuje na Euro, jer nisu dobili Albance na svom terenu.
Albanija ne zaslužuje na Euro, jer nije uzela ni boda na gostovanjima kod BiH i Bjelorusije.
Francuska ne zaslužuje na Euro, jer nije pobjedila Bjelorusiju ni kući ni na strani.

Dakle, zaključak je da jedino Luksemburg zaslužuje da ide na Euro, jer oni nisu napravili nijedan kiks, čak štaviše napravili su iznenađenje remijem sa Bjelorusijom.
Stoji Sema sve, ali evo ja pitam i tebe i druge na forumu:
1. Jesmo li kvalitetniji od Bjelorusije?
2. Jel trebamo ići po pobjedu u Minsk?
3. Jel kiks bod kod Bjelorusije?
4. Ako je odgovor na 3. pitanje ne, i ako uzmemo sedam bodova do kraja a ne plasiramo se u baraž, hoće li onda biti kiks bod protiv Bjelorusije?
nihoniho

#212 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

Baudelaire wrote: Stoji Sema sve, ali evo ja pitam i tebe i druge na forumu:
1. Jesmo li kvalitetniji od Bjelorusije? jesmo po imenima ali takticki i po izboru igraca koje pape forsira,nismo jaci....narocito jer su oni uigrani ,a mi pokusavamo izigravati barselonu.
2. Jel trebamo ići po pobjedu u Minsk? naravno da trebamo, to je jedini nacin da odemo u baraz
3. Jel kiks bod kod Bjelorusije? nije sa ovakvom igrom koju pape forsira
4. Ako je odgovor na 3. pitanje ne, i ako uzmemo sedam bodova do kraja a ne plasiramo se u baraž, hoće li onda biti kiks bod protiv Bjelorusije? kiks ce biti promasene kvalifikacije uopste,nikada se jedna utakmica ne moze nazvati kiksom ,obicno ih je vise
palermo

#213 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

Baudelaire wrote:Stani, pričamo o tom kako idemo na Euro, al kažemo nije kiks neriješeno u Albaniji, nije kiks neriješeno u Bjelorusiji, nije kiks ovo, nije kiks ono. Nije to potcjenjivanje nikog, ali je nemoguće otići na Euro bez takvih pobjeda. Vi bi izgleda na Euro sa pet bodova.
:thumbup: nemoj ba, euforija će nam doći glave...........čuj razmišljati o pobjedi nad Bjelorusijom... mislim stvarno.

I uopšte se ovdje ne radi o potcjenjivanju Bjelorusa, nego o tome da li mi želimo i mislimo da možemo otići na taj jebeni Euro
nihoniho

#214 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

palermo wrote:
:thumbup: nemoj ba, euforija će nam doći glave...........čuj razmišljati o pobjedi nad Bjelorusijom... mislim stvarno.

I uopšte se ovdje ne radi o potcjenjivanju Bjelorusa, nego o tome da li mi želimo i mislimo da možemo otići na taj jebeni Euro
problem je sto smo mi vec napravili toliko kikseva, da smo u nekoj "normalnoj" skupini, vec bi birali novog selektora.
ovako jos imamo realne sanse.....
da li je bod u bjelorusiji kiks? u kontekstu ambicije plasmana na euro, naravno da jeste kiks, u kontekstu realnih mogucnosti papetovih "mungosa", nerijeseno bi bio dobar rezultat.......e sa sta je kiks,a sta nije......
palermo

#215 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

nihoniho wrote:
palermo wrote:

problem je sto smo mi vec napravili toliko kikseva, da smo u nekoj "normalnoj" skupini, vec bi birali novog selektora.
da li je bod u bjelorusiji kiks? u kontekstu ambicije plasmana na euro, naravno da jeste kiks, u kontekstu realnih mogucnosti papetovih "mungosa", nerijeseno bi bio dobar rezultat.......e sa sta je kiks,a sta nije......
Ma slažem sa ja sa onim što si ti napisao u odgovoru Bodleru......ako ne uspijemo izboriti baraž onda su ove kvalifikacije promašaj. Možda bude i neriješeno dovoljno ko će ga znati, ali ne tražiti pobjedu u Minsku je bezveze....
nihoniho

#216 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

palermo wrote: Ma slažem sa ja sa onim što si ti napisao u odgovoru Bodleru......ako ne uspijemo izboriti baraž onda su ove kvalifikacije promašaj. Možda bude i neriješeno dovoljno ko će ga znati, ali ne tražiti pobjedu u Minsku je bezveze....
jeste ali me nerviraju neki samouvjereni, arogantni stavovi tipa "bolji smo, razvalicemo ih, ko su oni, ako njih ne pobijedimo ,koga cemo? "itd. nismo bolji ni od koga, u stvari jesmo ,u ovoj grupi od luxemburga i to je to, to pokazuje stanje na terenu i tabeli.
nihoniho

#217 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

ne bi lose bilo probati ovog krstanovica iz zagreba, cini mi se da ima brzine........
quasar

#218 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

nihoniho wrote: problem je sto smo mi vec napravili toliko kikseva, da smo u nekoj "normalnoj" skupini, vec bi birali novog selektora.
Kakvog ba novog selektora? Zbog kojeg kiksa?
Kiks je X u Tirani. Ništa više. Ko je očekivao da mi iz trećeg šešira dobijemo ekipu iz prvog makar i kod kuće, taj je nerealan. Izvadili su se pobjedom nad Rumunima, ekipom iz drugog šešira, što nam nije uspjelo u prošlim kvalifikacijama. Eto ako je u Ćirino doba bio vrhunac snage ove generacije, što nismo oderali Špance, ili makar Turke?
Ne bi škodilo malo realnosti. To što mi želimo EURO, ne znači da smo tamo prispjeli. I Luksemburg bi rado.
Po tom, u kontekstu plasmana na EURO Luxemburg sve same kikseve ima. :lol: a u stvarnosti imaju mozda najuspjesnije kvalifikacije do sad.

Mi smo maštali o baražu (ne o plasmanu, već samo o toj stepenici više od kvalifikacija) evo 14 godina, i dočekasmo, sad trebamo da nastojimo da ponovimo taj uspjeh. Jer to je realno uspjeh za ekipu koja nikad nije bila u baražu, niti na završnici takmičenja. Sad nam je dupe zinulo i mi mislimo da smo bolji nego prije dvije godine i hoćemo direktan plasman a:
- sve i jedan igrač nam izvan forme
- selektor (oprosti mi Pape) nema uspjehe u karijeri
- nemamo čak ni sve igrače iz tih kvalifikacija, a njihove zamjene nisu jednako dobre.

I jel onda neuspjeh biti u trci za baraž do zadnjeg kola? Nije brate. Realno, drugo mjesto je uspjeh. Treće je - tu smo gdje smo i bili. Ponavljam, nama bi kvalifikacije bile već raščišćene da su Francuzi kao Španci i neke druge normalne ekipe uzeli svoje bodove.

Naravno da treba ići na pobjedu u Minsku, ali tamo rusi ne čekaju spuštenih gaća, nego dignutog q. Ako naši uspiju pobjediti onda smo mentalno i igrački spremni za veliko takmičenje.
nihoniho

#219 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

quasar wrote:
nihoniho wrote: problem je sto smo mi vec napravili toliko kikseva, da smo u nekoj "normalnoj" skupini, vec bi birali novog selektora.
Kakvog ba novog selektora? Zbog kojeg kiksa?
Kiks je X u Tirani. Ništa više. Ko je očekivao da mi iz trećeg šešira dobijemo ekipu iz prvog makar i kod kuće, taj je nerealan. Izvadili su se pobjedom nad Rumunima, ekipom iz drugog šešira, što nam nije uspjelo u prošlim kvalifikacijama. Eto ako je u Ćirino doba bio vrhunac snage ove generacije, što nismo oderali Špance, ili makar Turke?
Ne bi škodilo malo realnosti. To što mi želimo EURO, ne znači da smo tamo prispjeli. I Luksemburg bi rado.
Po tom, u kontekstu plasmana na EURO Luxemburg sve same kikseve ima. :lol: a u stvarnosti imaju mozda najuspjesnije kvalifikacije do sad.

Mi smo maštali o baražu (ne o plasmanu, već samo o toj stepenici više od kvalifikacija) evo 14 godina, i dočekasmo, sad trebamo da nastojimo da ponovimo taj uspjeh. Jer to je realno uspjeh za ekipu koja nikad nije bila u baražu, niti na završnici takmičenja. Sad nam je dupe zinulo i mi mislimo da smo bolji nego prije dvije godine i hoćemo direktan plasman a:
- sve i jedan igrač nam izvan forme
- selektor (oprosti mi Pape) nema uspjehe u karijeri
- nemamo čak ni sve igrače iz tih kvalifikacija, a njihove zamjene nisu jednako dobre.

I jel onda neuspjeh biti u trci za baraž do zadnjeg kola? Nije brate. Realno, drugo mjesto je uspjeh. Treće je - tu smo gdje smo i bili. Ponavljam, nama bi kvalifikacije bile već raščišćene da su Francuzi kao Španci i neke druge normalne ekipe uzeli svoje bodove.

Naravno da treba ići na pobjedu u Minsku, ali tamo rusi ne čekaju spuštenih gaća, nego dignutog q. Ako naši uspiju pobjediti onda smo mentalno i igrački spremni za veliko takmičenje.
jeste to ralno ali,iskreno,gorak ukus ostavlja dojam da smo , uz malo bolju taktiku, mogli imati 2-3 boda vise.jos vise, dojam da cemo istom taktikom izgubiti dodatne
ramiral

#220 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ramiral »

nihoniho wrote:ne bi lose bilo probati ovog krstanovica iz zagreba, cini mi se da ima brzine........
Mes'čini da je on izjavio da bi volio igrati za Hrvatsku
A iz okoline je Duvna koliko znam, a znam da tamo vole Hrvatsku repku i da je ona tamo SVE.

Protiv Bjelorusije moramo izaći ratnički i sa presingom, trka i trka a to nećemo moći ako budu igrali Ibričić, Pjanić i Misimović zajedno, dva puta nas je klepilo po ušima nadam se da neće i treći.
nihoniho

#221 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

ramiral wrote:
nihoniho wrote:ne bi lose bilo probati ovog krstanovica iz zagreba, cini mi se da ima brzine........
Mes'čini da je on izjavio da bi volio igrati za Hrvatsku
A iz okoline je Duvna koliko znam, a znam da tamo vole Hrvatsku repku i da je ona tamo SVE.

Protiv Bjelorusije moramo izaći ratnički i sa presingom, trka i trka a to nećemo moći ako budu igrali Ibričić, Pjanić i Misimović zajedno, dva puta nas je klepilo po ušima nadam se da neće i treći.
e hoce, pape misli da je do zalaganja, iako vecina misli da ta formacija, jednostavno, ne moze bolje.......
pape misli da se nesto promijenilo izmedju utakmica u rumuniji i protiv albanije, ja mislim da nismo igrali bolje, imali smo puno losijeg protivnika i domaci teren i dosta srece.......
neruda

#222 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by neruda »

ramiral wrote:Mes'čini da je on izjavio da bi volio igrati za Hrvatsku
Mislim da ne moze igrati za Hrvatsku jer ima vec upisa nastup za BiH.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 47171.html
ramiral

#223 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ramiral »

Sve to stoji buraz, istina je uvijek negdje na pola. Nezalaganje + loš odabir ekipe u datom momentu = trica u mreži sa još 3-4 zicera.
Protiv Bjelorusa im mora naći motiv i promijeniti taktiku od tri playa u ekipi.
(A gdje ćeš većeg motiva od smotre najboljih evropskih ekipa) samo im neko malo treba :dance: sve po spisku na treningu, vidjeli bi rada, naš mentalitet je za kandžije,a Pape hem je finjak, helem je naivac - kao stručnjak)

Za nadati je se da će to sve doći na svoje do septembra i da forma naših ključnih igrača bude dinamitna tada...
nihoniho

#224 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

ramiral wrote:Sve to stoji buraz, istina je uvijek negdje na pola. Nezalaganje + loš odabir ekipe u datom momentu = trica u mreži sa još 3-4 zicera.
Protiv Bjelorusa im mora naći motiv i promijeniti taktiku od tri playa u ekipi.
(A gdje ćeš većeg motiva od smotre najboljih evropskih ekipa) samo im neko malo treba :dance: sve po spisku na treningu, vidjeli bi rada, naš mentalitet je za kandžije,a Pape hem je finjak, helem je naivac - kao stručnjak)

Za nadati je se da će to sve doći na svoje do septembra i da forma naših ključnih igrača bude dinamitna tada...
eno ibricica na klupi iako lokomotiv gubi 2 - 0......dzaba je pricati, nece to pape skontat' kada nije do sada......nego nadati se
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#225 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Truba »

jedan ili dva boda max
Locked