tutanjPitarrr82 wrote:sa_love wrote:![]()
![]()
Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sa_love
#201 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
- Pitarrr82
#202 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
sa_love wrote:tutanjPitarrr82 wrote:sa_love wrote:![]()
![]()
Nemoj ti meni nema Bosne
-
Dialer
#203 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
U kojoj si ti kategoriji?
- sa_love
#204 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
"Ljubav je sihirbaz babo. Pokreće život i u život vraća. Liječi, krijepi, oplemenjuje. Sve boli, jade, tuge, gorčine potire, ne zna za prepreke. Ne priznaje zakone, norme, regule. Jedino je ona močnija i od vremena i od smrti. Može i ono što se čini nemogućim - nesretnog, slomljenog, izgubljenog u jednom trenu preobraziti u sretna čovjeka. Sva sam od ljubavi,babo,a izvan toga ničeg nema."
-
Dialer
#205 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Trebala si napisat smao u zahtjevnoj il nezahtjevnoj 
- sa_love
#206 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
"Kasno je sjećanja, uzalud se javljate, beskorisne su vaše nemoćne utjehe i podsjećanja na ono što je moglo da bude, jer što nije bilo, nije ni moglo da bude. A uvijek izgleda lijepo ono što se nije ostvarilo. Vi ste varka koja rađa nezadovoljstvo, varka koju ne mogu i ne želim da otjeram, jer me razoružava i tihom tugom brani od patnje."

- neuočljiva
#207 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
"Ljubav gorko u slatko pretvara, od pijeska zlato cini. Ona mutne vode bistri, a od boli lijek vam spravlja. S njom bolest je blagoslov, a tuga milost. Ljubav celik topi, kamenje drobi, bolesne oporavlja, i svakome dah poklanja." Kaze Dzelaludin Rumij! 
-
Dialer
- samo malo reloaded
#209 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Ahaaaa, mislis na ove (pre)zahtjevne singliceJThomas wrote:pa na forumu
Ma nisu one takve, one samo traze malo paznje.... nase zenskice samo pokusavaju biti poslovne, trazi maksimalno i onda se nadju negdje na sredini sa ponudjacem.
Ili dok ih ne ritne leptir u stomaku, onda zaborave na sve uvjete.
Zato ih i volimo, sto su takve. Zamisli da su drugacije, ja se ni ne usudim
-
Zoya
#210 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
.
Last edited by Zoya on 12/06/2011 02:35, edited 2 times in total.
- HAVANA
#211 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
JThomas wrote:očigledno nisi upoznata da ovdje frajer mora biti prelijep, prebogat, preduhovit, doktor nauka, odgojen u bakingemskoj palati i sa kitom 28 cm da bi uopšte ušao u uži izbor...
a samo klasična barokna muzika se sluša, chopin je već dekadentan i komercijala![]()
Isti ja,osim što su me izbacili iz masinske,pun sam oziljaka,bio sam i po doktorima,odgojen u vranicinim neboderima,kita ni blizu.
- juli84
#212 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Zoya ne znam kakve veze ima trpljenje sa svim ovim, trpimo i bol kad se depiliramo voskom pa i dalje to radimo, trpimo i kad cupamo obrve, trpimo i nekad i kod zubara i kod ginekologa pa šta?Zoya wrote:Thomase druze, pa jesi se to pronasao?![]()
Hajde mi nadji gdje sam ja napisala da je pozeljan taj sto ga ti opisa, ja licno od takvih bjezim.. Ja samo kazem da ne bih mogla zivjeti niti voljeti takvog tipa i da su me sva sreca do sad takvi mimoilazili. Nekim zenama je najveci prioritet u zivotu udati se, pa makar svakog trpile, a ja necu pa makar cijeli zivot ostala sama, i to nema veze sa tim jesam li ja rasla u Evropi(jelte pitaru) ili dolje na nasim prostorima.
Klasicna muzika nije za svakog, a kada bi je poslusao skontao bi koliko je opustajuca u odnosu na satelite i ostale komerijale od kojih glava zaboli.
A kad je ljubav u pitanju onda uopće ne biraš da li to želiš il ne jednostavno je tako i voliš nekoga kao takvog a da je drugačiji možda ga ne bi ni voljela
A za muziku ne bih previše komentarisala al ne znam odakle izvuce satelite i neke sprecanske talase jel bi nam trebali biti poznati?
Ovo prioritet udaja ovo ono ću shvatiti kao uopsteno a ne kao da se odnosi na mene pa cu to preskocit
pozz da ne kvarimo više temu o ljubavima raznim onakvim kakve one jesu a za svakoga su razlicite
- hadzinicasa
#213 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
al' zato imaš dobru dušu.HAVANA wrote:JThomas wrote:očigledno nisi upoznata da ovdje frajer mora biti prelijep, prebogat, preduhovit, doktor nauka, odgojen u bakingemskoj palati i sa kitom 28 cm da bi uopšte ušao u uži izbor...
a samo klasična barokna muzika se sluša, chopin je već dekadentan i komercijala![]()
Isti ja,osim što su me izbacili iz masinske,pun sam oziljaka,bio sam i po doktorima,odgojen u vranicinim neboderima,kita ni blizu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#214 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
ne zajebaji, u tebe je baš fina kita.HAVANA wrote:JThomas wrote:očigledno nisi upoznata da ovdje frajer mora biti prelijep, prebogat, preduhovit, doktor nauka, odgojen u bakingemskoj palati i sa kitom 28 cm da bi uopšte ušao u uži izbor...
-
Zoya
#215 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
.
Last edited by Zoya on 12/06/2011 02:34, edited 2 times in total.
- sa_love
#216 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
- HAVANA
#217 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Chmoljo wrote:ne zajebaji, u tebe je baš fina kita.HAVANA wrote:JThomas wrote:očigledno nisi upoznata da ovdje frajer mora biti prelijep, prebogat, preduhovit, doktor nauka, odgojen u bakingemskoj palati i sa kitom 28 cm da bi uopšte ušao u uži izbor...
- Pitarrr82
#218 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
sa_love wrote:VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
Jest ti to tesko
-
hocunecu
#219 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Pitarrr82 wrote:sa_love wrote:VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
Jest ti to tesko![]()
![]()
- sa_love
#220 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
ODHEBAUS voajerPitarrr82 wrote:sa_love wrote:VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
Jest ti to tesko![]()
![]()
- wewa
#221 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
niste normalni vas dvojicaHAVANA wrote:Chmoljo wrote:ne zajebaji, u tebe je baš fina kita.HAVANA wrote:
![]()
Zar smo se tolko zapili?
- Chmoljo
#222 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
to iz vlastitog iskustva?Pitarrr82 wrote:sa_love wrote:VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
Jest ti to tesko![]()
![]()
- Pitarrr82
#223 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
sa_love wrote:ODHEBAUS voajerPitarrr82 wrote:sa_love wrote:VOLIM TE VIŠE OD ŽELJE!
Jest ti to tesko![]()
![]()
Kakav sad voajer hahah? Nemoj da neki cuje ovu izjavu ljubavi
- Chmoljo
#224 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
ne znam jarane, al' nisam šes' dana mogo sjest ko čovjek, a kad sam kakio, nimalo se nisam natezo...HAVANA wrote:Chmoljo wrote:
ne zajebaji, u tebe je baš fina kita.
![]()
Zar smo se tolko zapili?
- hadzinicasa
#225 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
poštedite nas detalja. pliz.Chmoljo wrote:ne znam jarane, al' nisam šes' dana mogo sjest ko čovjek, a kad sam kakio, nimalo se nisam natezo...HAVANA wrote:Chmoljo wrote:
ne zajebaji, u tebe je baš fina kita.
![]()
Zar smo se tolko zapili?