Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cooly

Post by cooly »

pa to je to o cemu sam ja pricao, mora se niti realistican i prilagoditi situaciji, da ispadne najbolje za nas....a to je:

pozvati slijedece igrace protiv makedonije:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

i mozda cak i mustafu kucukovic-a, jer i on TEORETSKI moze zaigrati za svabe, ali da nebi ni teoretski vise mogao, trebao bi biti pozvan
klixober

Post by klixober »

cooly wrote:pa to je to o cemu sam ja pricao, mora se niti realistican i prilagoditi situaciji, da ispadne najbolje za nas....a to je:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

i mozda cak i mustafu kucukovic-a, jer i on TEORETSKI moze zaigrati za svabe, ali da nebi ni teoretski vise mogao, trebao bi biti pozvan
Jos da dodam Deni Avdic,svedski u-21 reprezentativac.
klixober

Post by klixober »

I da..Izet Zahirovic,mozda i najveci mladi talenat poslije Pjanica.Clan juniorskog Manchester United-a,nastupa za u-17 Irsku reprezentaciju.
Topla voda

Post by Topla voda »

pa to je taj spisak otprilike.
taj mali emra ...ne znam jel u halmstatu igro il u hamarbiju,pa otiso u lil i mislim da je na posudbi sad.
zahirovic igra za man utd do 19 ,mislim.znam da je igro za irsku.bio otkrovenje,igra spica i nisu se nadali da ce imati takav skor jer je u stvari upao u ekipu zbog povrede prvog napadaca...i onda poceo zabijati ,pa tek onda dobio poziv iz irske
deni avdic ,zaigro prosle godine za njihovu mladu.
ima nasih u svici puno...basel,cirih..
nema tu puno pametovanja...
ako neko igra za mladu njemacke,odmah se zove....tu nema fule.
ako neko igra za man utd ,odmah se zove.
ako neko igra za mladu svice,svedske,holandije...tu nema pametovanja....nego se odmah zove protiv makedonaca ,jer to nam je kao sljedeca testna tekma.
i rekol odmah!! :D
cyprus

Post by cyprus »

Joj selektora u pm...

I bil taj vaš spisak imao ikoga ko je stariji od 18 godina :-) ?
Topla voda

Post by Topla voda »

cyprus wrote:Joj selektora u pm...

I bil taj vaš spisak imao ikoga ko je stariji od 18 godina :-) ?
pa nije spisak reprezentativaca :D
spisak kandidata..spisak buducnosti repke.malo srezan i prociscen..ovo je najbolje sto imamo za neko sp 2014,al necemo razmisljati unaprijed...hajmo razmisljati sta bi bilo da su 98 za nas igrali savo milosevic,braca kovaci i zlatan ibrahimovic :lol:
arze

Post by arze »

cooly wrote:pa to je to o cemu sam ja pricao, mora se niti realistican i prilagoditi situaciji, da ispadne najbolje za nas....a to je:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

ismet
frizbi
faik
hadum
dule
mustra
ismet
doper
Topla voda

Post by Topla voda »

arze wrote:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

ismet
frizbi
faik
hadum
dule
mustra
ismet
doper
daj i meni malo tih gljiva :D
BosRoker

Post by BosRoker »

Elvo wrote:Nisam znao da ovaj mali iz Borusije iz Gladbaha MARKO MARIN sto igra i za U21 Njemacke ima BiH pasos i da je rodzenjem iz Gradiske :D :D :D
Vjerovatno nisi ni ovo znao:

- Zdravo Marko! Igrac si Borussie M' Gladbacha. 3 saveza se bore za tebe, da zaigras sa njih. To su: Njemacki, Srpski i Bosanski. Za koga bih ti najradje igrao?

Na prvom mi je mjestu Srbija. A ako ne budem mogao igrati za Srbiju onda bih igrao za Njemacku.

- A sta je sa Bosnom i Hercegovinom?

Ne znam odkud Vam to, ali ja sam Srbin.

- Zar niste rodjeni u Bosanskoj Gradiski?

Ja sam rodjen u Gradisci. Bosanska Gradiska ne postoji nigdje. Pogledajte na kartu.

- Pa dobro, kako ti hoces. Znaci BiH ne dolazi u obzir?

Ne dolazi u obzir.

http://www.bhtalents.net/index.php?opti ... 1&Itemid=2
BosRoker

Post by BosRoker »

Mislim, slazem se da bi smo trebali paziti na nase talente sirom Evrope, ali neki stvarno pretjeruju.

Emra Tahirovic: Sta je on to postigao u prethodne dvije godine? Prosjecni napadac, privukao sebi medijsku paznju s time sto je prijetio Svedjanima da ce zaigrati za nas (a mi zapeli)

Haris Medunjanin: Mislim da vise bukvalno nije moguce njega zvati - on je Holandjanin zauvijek.

Damir Vrancic: Mozda bi mogao biti zamjena za reprezentaciju, ali vazniji nam je zbog njegovog mladjeg brata.

Mario Vrancic: Sigurno veci talenat od brata, i trebamo ga pozvati. Ali u A repku? Samo sto je neko talenat ne znaci da je trenutno toliko dobar.

Neven Subotic: Covjek je odbio Nikica i nedavno izjavio da se nece jos odluciti za koju ce reprezentaciju igrati. Trenutno su u igri mi, SAD, i Crna Gora, tako da imamo sanse. Ako se umjesa Srbija, pisi propalo.

Danijel Subotic: "Želio sam da igram za Srbiju, kada je Zvezdan Terzić, predsednik Saveza, došao u kuću mojih roditelja - više nije bilo nikakvih prepreka. Odlučio sam da igram za svoju domovinu, iako su se Švicarci ljutili, bunili, ali od njih ništa nisam dobio. Ponosan sam što ću nositi dres Srbije, nadam se da će me selektor mlade selekcije Slobodan Krčmarević pozvati za naredne akcije, a volio bih uskoro i da obučem dres A tima."

Asmir Begovic: Tu se slazem - njega treba hitno zvati. Vrlo je perspektivan, blizi mu se 21i rodjendan, i rado bi igraio za nas. Stvarno bi bila sramota kad bi ga propustili Kanadi.

Marko Marin: Vidi moj prvi post.
campa_xxx

Post by campa_xxx »

Kazes Emra prosjecni napadac...pa kakav ti je Zlatan Muslimovic? Vrhunski???
Topla voda

Post by Topla voda »

pa dobro...izvrsimo prirodnu selekciju...vidim ti znas i za te neke izjave i ako je to tacno uzmemo marker i zauvijek ih prekrizimo.
ako je neko davao te izjave..ja ga prvi ne zelim u repki.
al ..idemo dalje...nece garant zahirovic reci gdje je bosanska gradiska i imali je na mapi.
ko nece,nek ne igra...al svako mora dobiti poziv
dakle :danijel subotic i taj marko marin---prekrizeno.
hajmo dalje...
BosRoker

Post by BosRoker »

campa_xxx wrote:Kazes Emra prosjecni napadac...pa kakav ti je Zlatan Muslimovic? Vrhunski???
Pa u odnosu na Tahirovica: dokazani i iskusniji. Ne mislim sad da je Muslimovic neka klasa, ali covjek je ipak uvalio tricu protiv Hrvatske i zabio oko 7 golova za 6 utakmica. Ne igra puno za svoj klub, pa tako cesto nije u dobroj form, ali kad mu krene onda bas krene. Na kraju svega, stvarno nemamo boljeg nakon Dzeke.

Nemam nista protiv samog Tahirovica, ali nasi ga stvarno dizu u zvijezde. Je li postigao i jedan gol izvan Svedske? Koliko ja znam, nije. Je li postigao i jedan gol za Svedsku U21 reprezentaciju? Koliko ja znam, nije. Da li je uopce standardan u jednoj od losijih ekipa Francuskog prvenstva? Nije, nego su ga poslali na posudbu u Svicarsku. Pa po cemu je to onda takav talenat? Da mu je ime Ante Aricic i da je par godina stariji, nikome ne bi palo na pamet da ga zove u A-repku, al' ovako je najnoviji novi Ibrahimovic.
max_power

Post by max_power »

komeba wrote:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

A ostatak ekipe popuniti talentima iz sarajevskih vrtica :lol:
Smijesni ste. Stvarno. Pa ovi svi zajedno nemaju ni 20 jakih seniorskih utakmica u nogama.. Nabusili bi nas makedonci samo tako, a onda bi sigurno vi medju prvima trazili ostavku selektora.

Slazem se sa BosRoker u vezi Tahirovica.
Za njega i za svakoga drugog ima mjesta u reprezentaciji ali to mjesto treba zasluziti.
U reprezentaciji treba da igraju samo najbolji. Znaci oni koji su u datom trenutku najbolji a ne oni koji ce mozda to biti za 5-10 godina :zzzz:
klixober

Post by klixober »

max_power wrote:
komeba wrote:

emra tahirovic
haris medunjanin
damir vrancic
mario vrancic
neven subotic
daniel subotic
asmir begovic
marko marin

A ostatak ekipe popuniti talentima iz sarajevskih vrtica :lol:
Smijesni ste. Stvarno. Pa ovi svi zajedno nemaju ni 20 jakih seniorskih utakmica u nogama.. Nabusili bi nas makedonci samo tako, a onda bi sigurno vi medju prvima trazili ostavku selektora.

Slazem se sa BosRoker u vezi Tahirovica.
Za njega i za svakoga drugog ima mjesta u reprezentaciji ali to mjesto treba zasluziti.
U reprezentaciji treba da igraju samo najbolji. Znaci oni koji su u datom trenutku najbolji a ne oni koji ce mozda to biti za 5-10 godina :zzzz:
Pa ako neko igra za juniore Manchester United-a i Irsku u-17 reprezentaciju(Izet Zahirovic),ako se neko smatra najvecom nadom svedskog fudbala(Deni Avdic) onda sigurno imaju kvalitetu da igraju za nas.Sta fali da ih jednom pozovemo da zaigraju u prijateljskoj utakmici i nakon toga se nemamo razloga bojati da ce ih uzeti druga reprezentacija?
Elvo

Post by Elvo »

BosRoker wrote:
Elvo wrote:Nisam znao da ovaj mali iz Borusije iz Gladbaha MARKO MARIN sto igra i za U21 Njemacke ima BiH pasos i da je rodzenjem iz Gradiske :D :D :D
Vjerovatno nisi ni ovo znao:

- Zdravo Marko! Igrac si Borussie M' Gladbacha. 3 saveza se bore za tebe, da zaigras sa njih. To su: Njemacki, Srpski i Bosanski. Za koga bih ti najradje igrao?

Na prvom mi je mjestu Srbija. A ako ne budem mogao igrati za Srbiju onda bih igrao za Njemacku.

- A sta je sa Bosnom i Hercegovinom?

Ne znam odkud Vam to, ali ja sam Srbin.

- Zar niste rodjeni u Bosanskoj Gradiski?

Ja sam rodjen u Gradisci. Bosanska Gradiska ne postoji nigdje. Pogledajte na kartu.

- Pa dobro, kako ti hoces. Znaci BiH ne dolazi u obzir?

Ne dolazi u obzir.

http://www.bhtalents.net/index.php?opti ... 1&Itemid=2

Vjeruj mi da nisam znao za ovu izjavu! Ako je ovo istinito,ondah mu se dobro treba nahebati majke i vozdra!!! :D :D
grep

Post by grep »

BosRoker wrote:
campa_xxx wrote:Kazes Emra prosjecni napadac...pa kakav ti je Zlatan Muslimovic? Vrhunski???
Pa u odnosu na Tahirovica: dokazani i iskusniji. Ne mislim sad da je Muslimovic neka klasa, ali covjek je ipak uvalio tricu protiv Hrvatske i zabio oko 7 golova za 6 utakmica. Ne igra puno za svoj klub, pa tako cesto nije u dobroj form, ali kad mu krene onda bas krene. Na kraju svega, stvarno nemamo boljeg nakon Dzeke.

Nemam nista protiv samog Tahirovica, ali nasi ga stvarno dizu u zvijezde. Je li postigao i jedan gol izvan Svedske? Koliko ja znam, nije. Je li postigao i jedan gol za Svedsku U21 reprezentaciju? Koliko ja znam, nije. Da li je uopce standardan u jednoj od losijih ekipa Francuskog prvenstva? Nije, nego su ga poslali na posudbu u Svicarsku. Pa po cemu je to onda takav talenat? Da mu je ime Ante Aricic i da je par godina stariji, nikome ne bi palo na pamet da ga zove u A-repku, al' ovako je najnoviji novi Ibrahimovic.
Ma ja, hajmo mi popunit reprezentaciju sa zvijezdama poput Juge, Jovanovica, Nikolica, Rascica i sl. :roll:

Vidim poredi se Muslimovic i anti-talenat Tahirovic, sjajno nema sta.
Ako nistaTahirovic je krenuo boljim stazama nego Muslimovic, a evo zasto.
Obadvojica su kao igraci stasali u Svedskoj i procjenjeni kao talenti sirom Evrope a ne od strane Nikica,
ali ne, to je premalo za nasu reprezentaciju. Za nas trebaju da igraju njabolji poput Hrgovica (3 min, u Wolsburgu) i Grujica (5 min. u Kelnu). I sad mi nemozemo zamisliti lijevu stranu bez tog Hrge, kojeg su u Wolsfburgu smatrali kao najgorim pojacanjem stoljeca.
Sta zelim reci je, da je prvo razlika u godinama izmedzu Muslimovica i Tahirovica i da je Muslimovic iz Udinesea posudzen u 3 Talijansku ligu i opet bio jedan od najboljih u nasoj U-21 rep.
Tahirovic je jos uvjek mlad, kupljen od tima koji poput Ajaxa redovno nalazi talente i prodaje ih u lige petice.
Da nebi duzio bezveze, predlozio bi svakom forumasu da procita post od gosp. @limun, mislim da je na ovoj temi, gdje je covjek sve fino razjasnio u vezi talenata u Evropi i sadasnje reperezentacije.

E sad ti meni reci kako jedan Rascic ima prednost nad Tahirovicem, koji ako zaigra zadnjih 5 min. za nasu reprezentaciju zauvjek ostaje nas.

UPS. Nisam ni skonto da je ovo tema Miralem Pjanic.

Izvinjavam se administraciji.
abondanzieri

Post by abondanzieri »

Jedan je Miralem Pjanic,decko koji se odmah izjasnio da ne dolazi u obzir da igra za bilo koju drugu reprezentaciju osim Bosne i Hercegovine,a ostali koji nasu domovinu smatraju rezervnom i postavljaju nekakve uslove da bi igrali za nju neka se napuse kvrca
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

bilo koji mladi igrač koji pokazuje i najmanje naznake talenta treba biti pozvan u prvi tim da odigra par minuta, ja ne znam šta se tu ima kalkulisat
cyprus

Post by cyprus »

karabaja-x wrote:bilo koji mladi igrač koji pokazuje i najmanje naznake talenta treba biti pozvan u prvi tim da odigra par minuta, ja ne znam šta se tu ima kalkulisat
A jel iko svjestan da od ovih mladih talanata 95% da se niko još ne bi odazvo na poziv A selekcije, sve dok dobro ne izvaga za koju reprezentaciju želi i može igrat.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

cyprus wrote:
karabaja-x wrote:bilo koji mladi igrač koji pokazuje i najmanje naznake talenta treba biti pozvan u prvi tim da odigra par minuta, ja ne znam šta se tu ima kalkulisat
A jel iko svjestan da od ovih mladih talanata 95% da se niko još ne bi odazvo na poziv A selekcije, sve dok dobro ne izvaga za koju reprezentaciju želi i može igrat.
pa ništa ako odbiju, probat kasnije, održavat kontakt
BosRoker

Post by BosRoker »

grep wrote:E sad ti meni reci kako jedan Rascic ima prednost nad Tahirovicem, koji ako zaigra zadnjih 5 min. za nasu reprezentaciju zauvjek ostaje nas.
(dugi post)

Valjda dobro znas okolnosti pod kojim je jedan Rascic pozvan u reprezentaciju, tako da ti usporedba nema smisla. Tahirovicu nema mjesta u A repki iz jednostavnog razloga sto nije nista dokazao do sada - evo sad ga nisu ni pozvali u U21 reprezentaciju Svedske. Boli mene briga sta ce on raditi za 10 godina kada u ovom momentu ocito nema kvalitet za najbolji tim. Da li bi ti pozvao jednog 24-godisnjeg napadaca koji sjedi na klupi u Lilleu i koji nije postigao ni jedan gol ove sezone? Naravno da ne bi, pa sto onda hoces Tahirovica? Aha, da bi odigrao tih "5 minuta" i onda "bio nas zauvijek". Pa sto ga onda ne pozovemo u U21 reprezentaciju, gdje bi vjerovatno imao i neku vazniju ulogu a takodjer postao "nas zauvijek". Pa zato sto ne bi htio. Sto? Zato sto mu je BiH rezervna domovina cija reprezentacija jedino ima koristi ako bi mogao kroz nju poboljsati svoju karijeru igranjem u najboljem sastavu (i to jedino ako se ne snadje u Svedskoj). A sta ako ne bude nista od tog njegovog talenta? Onda pisi propalo: pozvali smo igraca kojem nije mjesto u A reprezentaciji da odigra tih "5 minuta" umjesto nekog boljeg i onda cemo ga fino zaboraviti. Ako nam protivnici postignu gol za tih 5 minuta sto igraju dijasporski tinejdzeri, steta. Dvije godine kasnije kad je Tahirovic osamnaesti strijelac 2. bundeslige, zvat cemo neke nove talente da odigraju tih 5 minuta i budu nasi zauvijek. Pa mislim, stvarno nema smisla... koliko god mi trebali uloziti u nasu buducnost, A reprezentacija je A reprezentacij, treba biti svetinja, i s takvim pristupom ne cemo nigdje. Nastupi za talente tu jedino imaju smisla ako su vec dokazani, kao npr. Pjanic i Begovic, inace neka se zovu u mladu repku. Ako ti igraci nece da igraju za mladu repku, ko ih jebe. Naravno da razumijem vasu logiku, ali ja hocu A reprezentaciju koja dostojanstveno predstavlja nasu drzavu sa najboljim nasim igracima koji hoce da igraju za nas. Ako bi ti talenti, koji jednog dana mozda i budu dobri igraci a mozda i ne budu, prije hoce za da igraju za Skandinaviju, onda ne mislim da bi smo trebali trcati za njima i moliti ih da igraju za nasu najbolju selekciju kad nisu spremni samo da bi ih u sustini prevarili. Ko misli da tim putem mozemo stvoriti tu repku koji svi hocemo - reprezentaciju na koju bi smo mogli biti ponosni - taj je gadno prevaren. Ulozimo u nase talente i buducnost naseg nogometa, ali ne na nacin na koji bi smo potcijenili sami sebe i sve sto reprezentacija treba da predstavlja.
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

abondanzieri wrote:Jedan je Miralem Pjanic,decko koji se odmah izjasnio da ne dolazi u obzir da igra za bilo koju drugu reprezentaciju osim Bosne i Hercegovine,a ostali koji nasu domovinu smatraju rezervnom i postavljaju nekakve uslove da bi igrali za nju neka se napuse kvrca
A kad je to rek'o da nijedna druga reprezentacija ne dolazi u obzir?
Druga stvar on je vec igrao za drugu reprezentaciju. Mladu reprezentaciju Luksemburga.
Takodje ovaj video-zapis govori drugacije.

http://www.youtube.com/watch?v=H38hPomRrzg
cooly

Post by cooly »

joj pa jesu ovdije neki ljudi fakat glupi

razumijem ako nerazumijete engleski ili neki drugi strani jezik, ali vi izgleda i neznate ni citati........

pa ko ovdije kaze da se trebaju oni talenti zvati svaki put??

prica je bolan o tome da se jeeeednom

jednom
jednom (barem jednom!!!!!!!!!!!)
jEdAmPut

--> za jednu prijateljsku utakmicu.......

pozove

i onda su sigurno nasi

a onda nek se bore za mijesto, kao sto karabaka-x rece vise puta

ali ovi nasi odma "ma sta ne nam ovaj, ma sta ce nam onaj" pa sta bi vi, da samo igraju igraci koji inace igraju u real madridu i barceloni i manchesteru?? hahaha, a na drugu stranu su ti isti navijali za muzurovica i njegove igrace iz hrvatske lige

a to sa pjanicem, gospdine "abondanzieri".......
pjanic je na pocetku imao sansu da igra za nas ili za luxemburg
nemoram pricati, sta je luxemburg, ja mislim da svako zna ....(ali mozda i neki neznaju: luxemburg nije bas najjaca........ ekipa u evropi)

eh, onda je bila prica o francuskoj.....ali ja mislim isto DA JE JASNO da francuska ima toooooliku konkurenciju, pogtovo od svih oni crnaca.....da je jednostavno pjanic znao: za luxemburg nedolazi u obzir, a za francusku.....morao bi jos dugo cekati za a-repku, ako ikad i bude pozvan, a ako bude mozda jednompozvan, ko zna kad ce drugi put...dok za bosnu bi mu bila sigurno mijesta...

nekazem nista protiv pjanica, momak je sigurno i u srcu bosanac....ali netreba se odma bukvalno reci "ma ako neko nije kao pjanic, on je odma izdajica"
ako bi pjanic odrastao u svicarskoj ili svedskoj, .... neznam da li bi tako lako onda bilo.....

a kao sto sam jednom rekao: najvaznije je da budu nasi, znaci jednom igraju, i onda nemogu vise u druge reprezentacije

a bosRoker......ti kazes vamo tahirovic nula tamo vamo, a onda hvalis kako muslimovic "ako mu krene onda krene"...i navedis primjere golova iz a-repke
pa kako ce mo vidijeti da li bi tahirovic mozda i 4 gola dao protiv hrvatske, ako mu nedajemo sansu????
jer MRZIM to da se unapried nesto odbaci......"ma nista nije uspio" tamo vamo, a onda ako bi zaigrao za nas i dao 2-3 gola, odma bi isti ti ljudi rekli "joj fenomen od igraca tamo vamo" a ako bi jos zaigrao za svedjane onda bi rekli "joj ibrahimovic broj dva, izdajca tamo vamo"

AKO IM NEDAJETE SANSU, ONDA NECE NI MOCI DATI GOLOVE ZA BOSNU

pa ljudi bolan, prvo im dajte sansu..........pa onda sve druge, kritika poslje...

tako su i sa ibrahimovicem, poznato je zasto je poceo igrati za svedsku...." ma imamo mi hiljadu takvi talenata".....eh....i onda poslje toga kukaju

a ja nevijerujem da ce naprimjer neven subotic misliti "ma necu jos da se odazovem, nisam jos siguran za koju repku da igram".....pa normalno je to da ce on radije za bosnu nego za ameriku ili crnu goru igrati....

vrancic isto dobro zna da ce mu u njemackoj biti puuuuuuno teze, da mozda nece cak ni imati sanse
a asmir begovic isto kao neven subotic, sta ce u kanadi, pa losija je kanada od armenije cak, pa covijek ce igrati za bosnu ako mu se prilika dadne

eto, neven subotic, vrancic braca, asmir begovic
njih se treba pozvati
danijel subotic i marko marin su, barem u dusi "na drugoj strani drine", oni nedolaze vise u obzir

eto, jedino da dva iz svedske, avdic i tahirovic, bi mogli misliti "jel bolje za svedsku ili za bosnu" tamo vamo....ali ja vijerujem 1. da i oni makar malo patriotizma imaju 2. da ako bosna sad bude u prvim utakmicama dosta uspijesna, da ce i drugacije slika i drugaciji image biti bosanske reprezentacije, i da ce i njih dvoijca mozda radije htijeti igrati za bosnu nego za svedsku
karabaja-x

Post by karabaja-x »

ma jok ba mi smo brazil, šta mi imamo molit nekog da igra za nas
Post Reply