Ehh, ne znas ti sta je Bosanac, drug, prvo ti on otruje komsijine kokosi, nako, iz principa, pa dovede nekog jada od gradske dzukele koji sem sto rastjera macke nicemu ne sluzi, a jezeve na vile, pa lansira preko zida bolje od svakog profesionalnog bacaca cekica, pa onda cvili kako ima najezdu zmija koje lete za misevima, gusterima, insektima, crvima sto se nakotise odkako jezevi, macke i kokosi nestadose. Najbolje sve betonirat' i bastu pokriti staklenjakom i problem kobri rijesen!dresdener78 wrote:Inaće predatori zmija jesu općenito JEŽEVI. Hrane se zmijama. Ako ima na bašti i u njenoj blizini ježeva, smanjuje se rizik da će kroz baštu lutati zmije. Jež je simpatična životinja ali ne preporučujem igrati se sa njima jer imaju strašno puno buha.
Zmije
Moderator: anex
-
bosn.om
#201 Re: Zmije
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#202 Re: Zmije
ja sam kupio u semikemu neke tablete
nadam se da me nisu zajebali
razbacao sam ih svaka dva tri metra
oko 50 komada
oko 50 komada
-
dert
#203 Re: Zmije
ovim mudonjima sto je strah zmija preprucujem da ozene HERKE
i kad vide udava, kobru i ostale klipace od zmija a kamo li ove nase guje imaju da se samo

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#204 Re: Zmije
dert wrote:ovim mudonjima sto je strah zmija preprucujem da ozene HERKEi kad vide udava, kobru i ostale klipace od zmija a kamo li ove nase guje imaju da se samo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dobojlija81
#205 Re: Zmije
kako se zovu?Imal kakve vajde ajd javi?Imam ovih gmazova oko kuce isto,stara mi svaki dan po tri srcana dobija od njihBlack swan wrote:ja sam kupio u semikemu neke tablete
oko 50 komada
Priznajem da sam likvidirao dvije.
- astrid
#206 Re: Zmije
Zmije su korisna stvorenja,a mogu se osim šara razlikovati po obliku glave....

-
Heller
#207 Re: Zmije
JoseMujica wrote:dert wrote:ovim mudonjima sto je strah zmija preprucujem da ozene HERKEi kad vide udava, kobru i ostale klipace od zmija a kamo li ove nase guje imaju da se samo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nakon Herke plačeš za poskokom
-
pakica_
#208 Re: Zmije
danas kona u mahali gdje radim zove viiiiidi sta sam nasla..vidi kolkacka je zmija.. ja tamo, ono blavor.. joj reko presladak je, nemojte ga roknut, pustite ga da ide svojim poslom.. uh jasta cu, krave mi ujeda za vime, bla bla i odnese stvorenje na vilama.. ja kasnije tamo, hudnik uredno zatucen kamenom.. o hebem ti pleme!
- Truba
#209 Re: Zmije
dok 4 granice od nas kolju ljude tupim nožićima i slažu zaklane glave na gomilu
ja moram osjećati krivicu što sam ubio bezimenu zmiju iz straha instiktivno što sam je lupao čim sam stigao i pri tome mislio na nju da je ne boli jer ipak to je najbitnije da ne mučimo živa bića
afrerim vam forumaši
sad osim što skidam gliste s lopate moram i na zmije misliti
ja moram osjećati krivicu što sam ubio bezimenu zmiju iz straha instiktivno što sam je lupao čim sam stigao i pri tome mislio na nju da je ne boli jer ipak to je najbitnije da ne mučimo živa bića
afrerim vam forumaši
- Truba
#210 Re: Zmije
na vikendici mi ostale tabletedobojlija81 wrote: kako se zovu?Imal kakve vajde ajd javi?Imam ovih gmazova oko kuce isto,stara mi svaki dan po tri srcana dobija od njih![]()
Priznajem da sam likvidirao dvije.
a nisam dobio račun
-
registrovana onako
#211 Re: Zmije
zvala se SarkaBlack swan wrote:dok 4 granice od nas kolju ljude tupim nožićima i slažu zaklane glave na gomilu
afrerim vam forumaši
- alcho
#212 Re: Zmije
Ma imas pravo...ljude 4 granice od nas kolju tupim nozevima, mi ovdje zato mozemo raditi sta god hocemo. BRAVO MAJSTORE!!! Pokolji sve! Jebo zmije, jebo zivotinje, zapali sumu ako ti smeta...Black swan wrote:dok 4 granice od nas kolju ljude tupim nožićima i slažu zaklane glave na gomilu
afrerim vam forumaši
Nece tebe neka tamo bezimena zmija zajebavati!
-
pakica_
#213 Re: Zmije
Ode ti malo predaleko, black swan.. Al hajde, samo zato sto ljudi stradaju 4 granice od nas, nikako kod nas, mi mozemo 'ladno rokat zmije, cuke, mace i ostalo zivlje..
I blavor nije zmija
I blavor nije zmija
-
bosn.om
#214 Re: Zmije
I ko ne voli zmije bi bas trebao da se raduje kad ovog beznogog gustera vidi obzirom da on jede zmije u velikim kolicinama, kao i sto im pravi zestoku konkurenciju za hranu, pa zmije odlaze odatle.pakica_ wrote:I blavor nije zmija
-
pakica_
#215 Re: Zmije
ovog jadnicka sto su roknuli su bas ubili u pola obrokabosn.om wrote:I ko ne voli zmije bi bas trebao da se raduje kad ovog beznogog gustera vidi obzirom da on jede zmije u velikim kolicinama, kao i sto im pravi zestoku konkurenciju za hranu, pa zmije odlaze odatle.pakica_ wrote:I blavor nije zmija
- Truba
#216 Re: Zmije
gori ste od vegetarijanaca
sa svojim prosipanjem holizma, sinkretizma i new agea 
čovjek je gospodar svih nižih bića na zemlji
ne postoje zakonske osnove za gonjenje čovjeka koji ubije neugroženu životinju bez dokaza o vlasništvu
fakat pretjerujete
jučer mi je jedna pobjegla ispod kose za travu u njivu a padala je jaka kiša... vjerovatno to i nije bila zmija nego onaj guž kako se kaže
ne postoje zakonske osnove za gonjenje čovjeka koji ubije neugroženu životinju bez dokaza o vlasništvu
fakat pretjerujete
jučer mi je jedna pobjegla ispod kose za travu u njivu a padala je jaka kiša... vjerovatno to i nije bila zmija nego onaj guž kako se kaže
-
pakica_
#217 Re: Zmije
sto se mene licno tice, ja nista ne prosipam, samo kazem da volim zmije i da mi ih je zao.. isto tako i pse..
ko ih se boji, postujem, ali ja ne ubijam sve cega se bojim, tako da mi nije jasno cemu izivljavanje na nizim bicima.. je li to samo zato sto mozemo ili?
ko ih se boji, postujem, ali ja ne ubijam sve cega se bojim, tako da mi nije jasno cemu izivljavanje na nizim bicima.. je li to samo zato sto mozemo ili?
-
registrovana onako
#218 Re: Zmije
Black swan wrote:gori ste od vegetarijanacasa svojim prosipanjem holizma, sinkretizma i new agea
fakat pretjerujete
bace li se u naklon kad prodjes?
- Cholina_Lokica
#220 Re: Zmije
To je samo prosipanje koliko toliko normalnog ponasanja.Black swan wrote:gori ste od vegetarijanacasa svojim prosipanjem holizma, sinkretizma i new agea
fakat pretjerujete
Covjek je ka*ina realno.
Postoje zakonske odredbe za to bez obzira na vlasnistvo.
Lakse metar u guzicu nego cenat u glavu o cemu se ovdje radi i zasto ljudi pokusavaju da objasne bosanskom idiotu za sta su zmije dobre. Ali jok daj da ja zbog neznanja i lafo straha pobijem sve oko sebe
- Truba
#221 Re: Zmije
možda ste u pravu
ali sve to vuče na NEW age
i slične novotarije
i drva imaju dušu, travke nam govore, pčele nam pričaju zmije nam poručuju
od svega nabrojanog sve je bitno ali preuveličavanje je ideologijakao i svaka druga
ali sve to vuče na NEW age
i slične novotarije
i drva imaju dušu, travke nam govore, pčele nam pričaju zmije nam poručuju
od svega nabrojanog sve je bitno ali preuveličavanje je ideologijakao i svaka druga
-
registrovana onako
#222 Re: Zmije
bespotrebno ubijanje je stanje nemoci uma nad najjednostavnijim oblicima prirode.
- Truba
#223 Re: Zmije
kaže štikla s betona koja po zemlji hoda jednom u pola godine u društvu
prc
prc
-
registrovana onako
#224 Re: Zmije
sigurno je tako labudice. 
- Truba
#225 Re: Zmije
istina ili ne
ne mijenja činjenicu da se padom berlinskog zida u istočnu europu proturaju mnoge propale ideologije, među njima su prava životinja i rodna ideologija najjače
i najviše nađu plodnog tla
ne mijenja činjenicu da se padom berlinskog zida u istočnu europu proturaju mnoge propale ideologije, među njima su prava životinja i rodna ideologija najjače
i najviše nađu plodnog tla