Fasizam jos nije porazen

Locked
Idun2

#201 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Idun2 »

Bosnolog wrote: Kada budemo imali tajnu sluzbu koja ce trijebiti zlo po uzoru na izrealski BOSAD koji i danas love Naciste,do tada ce cetofasisti imati podrsku u svojim fasitickim ideolozima poput Dodika koji nesmetano negira genocid,vrijeda zetve,negira zlocine i velica zlocince,slobondo,nekaznjeno i bezobrazno,Dok im roditelji zaraduju u Sarajevu platu djeca ce im skandirati fasisticko cetnicke uzivke u Lukavici poput onih na utakmici protiv Sarajeva prosli vikend te skandirati zlocincu Mladiciu na Palama. http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... blike.html

Nama treba tajna BOSAD koji bi odradivo stvari poput MOSADA,CIA-e i drugih tajnih sluzbi,pocevsi od najodgovornijoh zlocinaca poput SDS kriznih stabova otkrivanjem i pracenjem istih potom tihim likvidacijama,ukljucujuci zlocince ali i sadasnje nepriejtelje BiH,tek tada bi se oni plasili svoje sjene znajuci sto su uradili devedesetih godina,bojeci se zbog onog sto su cinili,tada bi bjezali iz BiH glavom bez obzira.

Takode BH pravosude radi za cetnike ne podizuci masovne tuzbe protiv istih u Srbiji od Cosica pa nadalje,vec procesuira samo sirotinju i puke izvrsioce dok planere,organizatore i kordinatore svog zla ne dira niti procesuira odgovrni komandni kadar zlocinacko genocidne tzv VRS.,.....

To ce se desiti kada cetnici predu crvenu liniju i ugroze mir i stabilnost BiH a sve su blize tome,oni vec odavno po njoj hodaju,.....
Oni su odavno presli crvenu liniju..kao i 92.g....samo mi zatvaramo oci pred istinom..kao i tada.Nazalost. :roll:
masinovodja

#202 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by masinovodja »

Idun2 wrote:
Bosnolog wrote: Kada budemo imali tajnu sluzbu koja ce trijebiti zlo po uzoru na izrealski BOSAD koji i danas love Naciste,do tada ce cetofasisti imati podrsku u svojim fasitickim ideolozima poput Dodika koji nesmetano negira genocid,vrijeda zetve,negira zlocine i velica zlocince,slobondo,nekaznjeno i bezobrazno,Dok im roditelji zaraduju u Sarajevu platu djeca ce im skandirati fasisticko cetnicke uzivke u Lukavici poput onih na utakmici protiv Sarajeva prosli vikend te skandirati zlocincu Mladiciu na Palama. http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... blike.html

Nama treba tajna BOSAD koji bi odradivo stvari poput MOSADA,CIA-e i drugih tajnih sluzbi,pocevsi od najodgovornijoh zlocinaca poput SDS kriznih stabova otkrivanjem i pracenjem istih potom tihim likvidacijama,ukljucujuci zlocince ali i sadasnje nepriejtelje BiH,tek tada bi se oni plasili svoje sjene znajuci sto su uradili devedesetih godina,bojeci se zbog onog sto su cinili,tada bi bjezali iz BiH glavom bez obzira.

Takode BH pravosude radi za cetnike ne podizuci masovne tuzbe protiv istih u Srbiji od Cosica pa nadalje,vec procesuira samo sirotinju i puke izvrsioce dok planere,organizatore i kordinatore svog zla ne dira niti procesuira odgovrni komandni kadar zlocinacko genocidne tzv VRS.,.....

To ce se desiti kada cetnici predu crvenu liniju i ugroze mir i stabilnost BiH a sve su blize tome,oni vec odavno po njoj hodaju,.....
Oni su odavno presli crvenu liniju..kao i 92.g....samo mi zatvaramo oci pred istinom..kao i tada.Nazalost. :roll:

kakav ba bosad? mi smo za to nesposobni, ja sam sretan kad radi semafor ( dokaz da neko u drzavi radi svoj poso )...ne treba nam nikava tajna sluzba, trebaju nam muda i posno nasih djedova i pradjedova...
Idun2

#203 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Idun2 »

masinovodja wrote:
Idun2 wrote:
masinovodja wrote:
pa nek nas jedu kad smo fukara koje nadaleko nema...
da smo mudonje i mangupi skupilo bi se par koja stotina sarajlija, tuzlaka, mostaraca, zenicana, pa za 11 i 12 juli pravac srebrenica i kad cetalji krenu gradom baljezgati, napraviti dar mar medju stokom...mozda onda reaguje drzava ili MZ...ovako samo mlatimo usima ko mulci...
Problem je sto se to ne desava samo u Srebrenici vec manje vise u svim gradovima RS...npr u Visegradu se okupi ravnogorski pokret iz Srbije svake godine u cast D.Mihajlovic...tamo su mu digli spomenik...ali u Visegradu!Ti isti cetnici javno pozivaju na agresivnu borbu protiv neprijatejske BiH...
S obzirom da su nam svi politicari poput Tihica i Izetbegovica....sutra ce to javno raditi i u Federaciji i nikom nista. I Tihic ce naci rjesenje da sve tri strane zadovolji pa cak kad ih bude hranio sa nama...Tihicu,Tihicu sto te ne....... :x :x :x
Ako nemamo sposobnih politicara...da li imamo sposobnih novinara?Ako oni putem svojih medija mogu siriti lazi o nama zasto mi ne bi istinom pokusali? Svaki dan u Svijetu izlazi neka njihova kvazi "istina" o ratu u BiH. Za par godina ce biti da smo mi bosanska Al-Qaida i islamisti(tako nas prikazuju)napali i ubijali goloruku srpsku nejac na njihovoj svetoj srpskoj zemlji...Pusti to sto mi istinu znamo...kao i oni sto znaju,kada se jedna laz non stop ponavlja na kraju postane istina.Toliko.

p.s. i kad bi se skupilo par stotina sarajlija, tuzlaka, mostaraca, zenicana, pa za 11 i 12 juli pravac srebrenica, kad cete krenu gradom baljezgati, i napraviti dar mar medju stokom...opet bi oni to okrenuli u svoju korist.S obzirom na nase politicare i ostale...
al bi makar pokazali da nam nije svejedno...al cetalji bi bar malo usrali gace...
ovako se uzdamo u MZ i cekamo da oni naprave red, nikad od toga haira...
nikad gora situacija nije bila, bolje bilo u ratu, il on mene il ja njega....danas pljuju po nama, smiju nam se u lice, omalovazavaju...al zipa, ne sto su hrabri, vec zamisli kolike smo mi fukare da oni lafo imaju muda raditi sta hoce jer znaju da neaju jakog protivnika...
Ili "fukare" trpe...dok ne puknu.A kad puknu e onda ce se umjesati MZ i ostale barabe..nego,prije no sto puknemo, trebalo bi to onako medijski...oko za oko,zub za zub...Kako oni odmah reaguju.Skup protjeranih Bosnjaka prikazu svuda kao pokusaj teroristickg napada Al-Qaide,Mudjahedina,Vehabija na RS...Tako!
A onog Tihica i njemu slicne poslati u egzil... :x :x :x
masinovodja

#204 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by masinovodja »

nije to vise trpljenje, sabur je pozitivna stvar...
ovo je stanje svejednoga, apatije, nezainteresovanosti, ravnodusnosti...
argyle

#205 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by argyle »

Vandalizam u Gornjoj Kalesiji: Dobojske 'Vojvode' skinule zastavu BiH sa šehidskog mezarja (foto)

U povratku s utakmice u Zvorniku navijačka grupa "Vojvode" iz Doboja divljala je po šehidskom mezarju u Gornjoj Kalesiji, odakle je s jarbola skinula državnu zastavu BiH.

Autobus firme STP "Derventa" s 22 navijača zaustavio se pored šehidskog mezarja, na kojem su ukopane žrtve genocida u Zvorniku, oko 19,30 sati.

"Vojvode" su odlučile da baš na tom mjestu vrše malu nuždu, nakon čega su s jarbola skinuli zastavi i unijeli je u autobus.

Po prijavi građana brzo je intervernirala kalesijska policija koja je autobus zasutavila u Saračima, nekoliko kilometara od centra Kalesije.

Autobus je vraćen pred zgradu Policijske uprave Kalesija, a u Kalesiju je stigla i grupa specijalaca iz Tuzle.

Dobojski vandali ispočetka nisu željeli priznati djelo. Međutim, pretresom autobusa zastava je pronađena ispod rešetaka za klimu.

Dobojski vandali su u PU Kalesija zadržani oko tri sata. Protiv vandala će biti podnesene prekršajne prijave.

Cijelo vrijeme posebno provokativno se ponašao vođa grupe "Vojvode" Marko Jorgić, ali su kalesijski policajci profesionalno obavili svoj posao, nakon čega je autobus uz njihovu i pratnju specijalaca nastavio put prema Doboju.

(bportal.ba)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Enofazni števec

#206 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Enofazni števec »

danas je bilo sranja i u janji

naime navijaci iz teslica su skandiranjem "ratko , noz , srbija , mrzim te bih krenuli prema stadionu ali ih je policija vratila i privela u stanicu . inace bilo ih je oko 20 ili 30
udrch

#207 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by udrch »

Oni će se debelo pokajati, ali jebiga, njihov problem..
ultras malta

#208 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by ultras malta »

Samo im odgovoriti Jasenovcem iako je ogavno ali se mora u kost sa njima.Pa Hrvati im pokazase 95' zube i nikada vise ih nece ni pogledati moramo i mi...
Nasa Srebrenica je pet puta bitnija od Jasenovca koji ionako previse nahuskan ali opet neistinit.
Smrt fasizmu i govnima sa kojim dijelimo drzavu.SAm se sebe stidim sta pisem i to u toku Ramazana ali jednostavno nema vise price moramo u kost!
udrch

#209 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by udrch »

Zube treba pokazati u Lukavici na prvoj utakmici gdje se bude spominjala Srebrenica..
Treba se spremiti, jer će im u budućnosti to biti glavni folklor..
cyprus

#210 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by cyprus »

ultras malta wrote:Samo im odgovoriti Jasenovcem iako je ogavno ali se mora u kost sa njima.Pa Hrvati im pokazase 95' zube i nikada vise ih nece ni pogledati moramo i mi...
Nasa Srebrenica je pet puta bitnija od Jasenovca koji ionako previse nahuskan ali opet neistinit.
Smrt fasizmu i govnima sa kojim dijelimo drzavu.SAm se sebe stidim sta pisem i to u toku Ramazana ali jednostavno nema vise price moramo u kost!
ISTI si ko i oni!!!
Idun2

#211 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Idun2 »

"argyle"

Vandalizam u Gornjoj Kalesiji: Dobojske 'Vojvode' skinule zastavu BiH sa šehidskog mezarja (foto)

U povratku s utakmice u Zvorniku navijačka grupa "Vojvode" iz Doboja divljala je po šehidskom mezarju u Gornjoj Kalesiji, odakle je s jarbola skinula državnu zastavu BiH.

Autobus firme STP "Derventa" s 22 navijača zaustavio se pored šehidskog mezarja, na kojem su ukopane žrtve genocida u Zvorniku, oko 19,30 sati.

"Vojvode" su odlučile da baš na tom mjestu vrše malu nuždu, nakon čega su s jarbola skinuli zastavi i unijeli je u autobus.

Dobojski vandali ispočetka nisu željeli priznati djelo. Međutim, pretresom autobusa zastava je pronađena ispod rešetaka za klimu.

Dobojski vandali su u PU Kalesija zadržani oko tri sata. Protiv vandala će biti podnesene prekršajne prijave.

Cijelo vrijeme posebno provokativno se ponašao vođa grupe "Vojvode" Marko Jorgić, ali su kalesijski policajci profesionalno obavili svoj posao, nakon čega je autobus uz njihovu i pratnju specijalaca nastavio put prema Doboju.

(bportal.ba)
Ostao bi meni "vojvoda" malo duze u rukama kao i sofer tog istog autobusa...cisto prevaspitavanja i prevencije radi.. 8)
Idun2

#212 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Idun2 »

cyprus wrote:
ultras malta wrote:Samo im odgovoriti Jasenovcem iako je ogavno ali se mora u kost sa njima.Pa Hrvati im pokazase 95' zube i nikada vise ih nece ni pogledati moramo i mi...
ISTI si ko i oni!!!
A neki su i gori. :roll:
Pa zar 16 godina poslije rata nije dovoljno da se vidi da se sa njima drugacije ne moze.Sto smo bolji oni su sve gori.Ili sto ti mislis?Da ih treba nagraditi sutnjom i biti jos bolji prema njima. Vrijedi ona stara"klin se klinom izbija"...

Sorry,meni je ovdje vec predjena crvena linija:

Ovo je nasa svakodnevnica....cekaj,dok ti ne pokucaju na vrata kao i 92.g....
cyprus

#213 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by cyprus »

Idun2 wrote:...Ovo je nasa svakodnevnica....cekaj,dok ti ne pokucaju na vrata kao i 92.g....
Pokucala mi na vrata ona govna što veličaju srebrenički genocid ili ona što veličaju Jasenovac, meni svejedno... Daleko im kuća od moje, a vi se dobro zapitajte šta pišete...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#214 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila”
» ultras malta

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila”
» Idun2

:zjev: :sax:
ultima_palabra

#215 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by ultima_palabra »

Ovo neki hoće da dokažu tezu iz naslova vlastitim primjerom :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#216 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Chmoljo »

:-)

baš...

sve elokventna mlađarija, a pitice su im neki dan svima dale lekciju u Lukavici. :oops:
Bloo
Globalna šefica

#217 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Bloo »

perolakih tema na sabahu:D
Sasvim_Obican

#218 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Sasvim_Obican »

Fašizam u BiH nije i neće biti poražen ?! Zašto ?! Zato što je ovaj sistem nastao na fašizmu. On je fašistički u srži i prosto je nemoguće u takvom okruženju govoriti o eliminaciji fašizma. Jer, dok god u ovoj državi Romi, Jevreji i druge nacionalne manjine ( paradoksa li - upravo su ove dvije narodnosti najveći stradalnici i žrtve naci-fašizma) apsolutno nemaju pravo da budu birani i da dobivaju poslove namjenjene "konstitutivnijima" od njih, ovakav sistem će biti fašistički. Sličnih primjera tih "manjkavosti" u uređenju koje su zapravo rupe kroz koje se obilato hrani fašizam ima gomila.

Kako riješiti to ?! Obrazovanjem, educiranjem mladih ljudi. Šta vi mislite da je neko ovoj djeci ( čak i iz ove teme ) u školama objasnio tragičnost Jasenovca, Srebrenice, Bratunca, Stare Gradiške, Kragujevca, Sarajeva i drugih mjesta gdje su činjeni zločini u prethodnim ratovima ? Da jest, vjerujte teško da bi pričali i pisali takve stvari. Drugo, probleme fašizma i nacionalizma kao dvije srodne, pa ako hoćete i bratske ideologije, riješit ćemo odgovornim i funkcionalnim državnim sistemom koji kroz kojekakve segregacije od vrtićkih vjeronauka, preko dioba škola pod jednim krovom neće propagirati podjele i fašizam u bh. društvu.
Bosnolog

#219 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Bosnolog »

Srpski mladići iz Branjeva teško pretukli Nesuda Halilovića
Autor A. H. 2011-08-28 19:19:00
Decrease font Enlarge font
Foto: A. Bajrić Blicko

Nasrnuli su na Halilovića udarajući ga pesnicama i nogama po čitavom tijelu, gdje su mu od udaraca izbijeni prednji zubi

Više od 30 Bošnjaka iz sela Gornji Šepak kod Zvornika, sinoć je noć provelo dežurajući na prilazima selu i na obali rijeke Drine, u strahu od napada vandala iz obližnjeg srpskog sela Branjevo, koji su ih noć ranije teško fizički napali.

Saznajemo da su petorica mladića srpske nacionalnosti iz sela Branjevo, nekoliko kilometara udaljenog od Gornjeg Šepka, preksinoć došli na obalu Drine i tu zatekli Nesuda Halilovića kako peca ribu. Nasrnuli su na Halilovića udarajući ga pesnicama i nogama po čitavom tijelu, gdje su mu od udaraca izbijeni prednji zubi. Ogorčeni ovim događajem, posebno zbog više ranijih provokacija od strane grupe mladića iz Branjeva, Bošnjaci iz Gornjeg Šepka sinoć su odlučli noć provesti čuvajući svoje selo. Pridružio im se i delegat u Vijeću naroda RS-a Fadil Banjanović, koji nije krio svoju ogorčenost zbog uznemiravanja šepačkih Bošnjaka.

- Ovdje se s teškom mukom gradi povjerenje među ljudima, a onda dođu vandali i sve pokvare. Bošnjaci iz Gornjeg Šepka imaju pravo da štitet svoj integritet i svoju imovinu i nikome sigurno neće dozvoliti da ih napada i vrijeđa. Osjećam svoju ljudsku, ali i političku obavezu da budem sa ovim ljudima. Ovo je njihova zemlja, ovdje su njihove kuće i ako ih nadležne institucije RS-a, prije svega policija, ne budu štitili, onda ćemo se sami organizirati i štititi. Jednom smo progonjeni iz ovih krajeva, nema toga više kome ćemo dozvoliti da nas ponovo udara, premlaćuje, progoni. Ovdje se kako je svijeta i vijeka pecala riba i ljudi okupljali i zato i noćas hoću da sjedimo i družimo se..Ako je neko za nešto kriv ima zakon neka odgovara, ali svi moraju znati da su vremena premlaćivanja odavno prošla – poručio je Banjanović.

Inače, osim policije koja je tokom jučerašnjeg dana i noći obilazila Gornji Šepak, niko od nadležnih općinskih struktura, skupa sa bošnjačkim kadrom u zvorničkoj općini Vehidom Kadrićem, nije se udostojio da dođe među mještane i sa njima razgovara.
Srbizm se ponovo povampirio ,ovo me podsjeca na vrijeme uoci rata kada je srpski fasizam ubijao komsije Zvornika i drugih gradova i sela u predvecerje onog sto je slijedilo genocidnu nad Bosnjacima.

masinovodja

#220 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by masinovodja »

Bosnolog wrote:
Srpski mladići iz Branjeva teško pretukli Nesuda Halilovića
Autor A. H. 2011-08-28 19:19:00
Decrease font Enlarge font
Foto: A. Bajrić Blicko

Nasrnuli su na Halilovića udarajući ga pesnicama i nogama po čitavom tijelu, gdje su mu od udaraca izbijeni prednji zubi

Više od 30 Bošnjaka iz sela Gornji Šepak kod Zvornika, sinoć je noć provelo dežurajući na prilazima selu i na obali rijeke Drine, u strahu od napada vandala iz obližnjeg srpskog sela Branjevo, koji su ih noć ranije teško fizički napali.

Saznajemo da su petorica mladića srpske nacionalnosti iz sela Branjevo, nekoliko kilometara udaljenog od Gornjeg Šepka, preksinoć došli na obalu Drine i tu zatekli Nesuda Halilovića kako peca ribu. Nasrnuli su na Halilovića udarajući ga pesnicama i nogama po čitavom tijelu, gdje su mu od udaraca izbijeni prednji zubi. Ogorčeni ovim događajem, posebno zbog više ranijih provokacija od strane grupe mladića iz Branjeva, Bošnjaci iz Gornjeg Šepka sinoć su odlučli noć provesti čuvajući svoje selo. Pridružio im se i delegat u Vijeću naroda RS-a Fadil Banjanović, koji nije krio svoju ogorčenost zbog uznemiravanja šepačkih Bošnjaka.

- Ovdje se s teškom mukom gradi povjerenje među ljudima, a onda dođu vandali i sve pokvare. Bošnjaci iz Gornjeg Šepka imaju pravo da štitet svoj integritet i svoju imovinu i nikome sigurno neće dozvoliti da ih napada i vrijeđa. Osjećam svoju ljudsku, ali i političku obavezu da budem sa ovim ljudima. Ovo je njihova zemlja, ovdje su njihove kuće i ako ih nadležne institucije RS-a, prije svega policija, ne budu štitili, onda ćemo se sami organizirati i štititi. Jednom smo progonjeni iz ovih krajeva, nema toga više kome ćemo dozvoliti da nas ponovo udara, premlaćuje, progoni. Ovdje se kako je svijeta i vijeka pecala riba i ljudi okupljali i zato i noćas hoću da sjedimo i družimo se..Ako je neko za nešto kriv ima zakon neka odgovara, ali svi moraju znati da su vremena premlaćivanja odavno prošla – poručio je Banjanović.

Inače, osim policije koja je tokom jučerašnjeg dana i noći obilazila Gornji Šepak, niko od nadležnih općinskih struktura, skupa sa bošnjačkim kadrom u zvorničkoj općini Vehidom Kadrićem, nije se udostojio da dođe među mještane i sa njima razgovara.
Srbizm se ponovo povampirio ,ovo me podsjeca na vrijeme uoci rata kada je srpski fasizam ubijao komsije Zvornika i drugih gradova i sela u predvecerje onog sto je slijedilo genocidnu nad Bosnjacima.

dje je sad murija i specijalci da ulete u branjevo kao onomad u maocu...
e na sto smo spali, nek nase deru...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#221 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by -LIBERO- »

Pod Bijelim Brijegom zapaljena zastava BiH

Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu

Večeras su za vrijeme utakmice Zrinjski – Zvijezda, navijači domaćeg tima Ultrasi, na svojoj tribini popularno nazvanoj „stajanje“ zapalili zastavu Bosne i Hercegovine.

Nakon toga, Ultrasi su istakli zastavu Republike Hrvatske. Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu.

Napomenimo da su navijači Zrinjskog u prošlom kolu prilikom gostovanja od strane policije istjerani sa stadiona Grbavica zbog pjevanja pjesama kojima su veličale ustaški pokret i njegove tvorce.
vivaldi

#222 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by vivaldi »

Sta je ovo danas jebote..mislim da murija ipak mora pocet "namjestati kosti" nekima..
Skijaš

#223 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Skijaš »

vivaldi wrote:Sta je ovo danas jebote..mislim da murija ipak mora pocet "namjestati kosti" nekima..
http://www.nezavisne.com/komentari/kolu ... 31110.html

"I upravo iz tog straha za budućnost, da se ne bi pitali gdje će prvo da pukne, politički lideri u Republici Srpskoj, ali i u Federaciji BiH, trebalo bi da se zapitaju koja je to granica do koje oni sami mogu da kontrolišu ovakvu situaciju?

Jesu li potpuno sigurni da će neka njihova izgovorena riječ, koja u prizvuku odzvanja kao "referendum ili pravo na otcjepljenje", neće biti u nekom mjestu u Republici Srpskoj shvaćena kao poziv za konkretnu nasilničku akciju usmjerenu protiv političkog neistomišljenika ili pripadnika drugog naroda."
Skijaš

#224 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by Skijaš »

Bratov brat wrote: Sram te bilo.Ti ces o fasizmu da pricas ,a vidi sta si napisao o Jasenovcu.Pises satro "Smrt fasizmu",a post ti je totalno fasisticki.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1izam Evo ti bar ovo procitaj kad si vec od knjiga bezao.
Nisi ga morao citirati, moderacija ga je uklonila sa foruma.
CungaLunga

#225 Re: Fasizam jos nije porazen

Post by CungaLunga »

Sto su ovo fasisti navalili, kao da je predizborna kampanja pocela... :roll:
Locked