finale kupa:celik-zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- al_akhisari
#201 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
...ne znam u cemu je stos, mislim stvarno cemu sva ova frka
domacin ( fcz ), organizuje utakmicu, odredjuje broj i cijenu karata!!! pitam se, sta je nejasno u svemu...sta treba, da se svakom gledaocu da jos po cener
ko voli, nek izvoli 
-
LSD
#202 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
A kako ti ne kontaš da ne možeš džabe uci na Finale Kupa, jedna od rijetkih tekmi u sezoni gdje klub može nešto zaraditi....problem je što se nije mjesec dana to najavilo, jelMobile_Disco wrote:Ti jos uvjek ne kontas sta je hinjavo? Uvjek je vazilo da vi imate sjever u Zenici, a mi ulazimo na sjever i istok ako nas dodje vise grbavice jel tako? I sad odjednom, moglo bi doci malo veca masa navijaca iz Zenice, odma karta 10 km.. Nije problem u karti, ni u parama uopste, problem je sto je ovo hinjski.. A ovo ste uradili jos jednom, samo sto smo tad dosli pred stadion, i morali platit karte, sad ste nas upozorili 2 dana ranije... Kontas?JThomas wrote:ista cijena je bila i prošle godine za finale, pa zaista ne vidim šta je to hinjavo.
- law2
#203 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ma nema problema nikakvih, robovi dolaze kao sto je i najavljeno (nema te karte koja ce ih sprijeciti), a mi se vidimo 25.maja u Zenici (oops,,ustvari ne vidimo...al_akhisari wrote:...ne znam u cemu je stos, mislim stvarno cemu sva ova frkadomacin ( fcz ), organizuje utakmicu, odredjuje broj i cijenu karata!!! pitam se, sta je nejasno u svemu...sta treba, da se svakom gledaocu da jos po cener
ko voli, nek izvoli
- BSn
#204 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
LSD wrote:A kako ti ne kontaš da ne možeš džabe uci na Finale Kupa, jedna od rijetkih tekmi u sezoni gdje klub može nešto zaraditi....problem je što se nije mjesec dana to najavilo, jelMobile_Disco wrote:Ti jos uvjek ne kontas sta je hinjavo? Uvjek je vazilo da vi imate sjever u Zenici, a mi ulazimo na sjever i istok ako nas dodje vise grbavice jel tako? I sad odjednom, moglo bi doci malo veca masa navijaca iz Zenice, odma karta 10 km.. Nije problem u karti, ni u parama uopste, problem je sto je ovo hinjski.. A ovo ste uradili jos jednom, samo sto smo tad dosli pred stadion, i morali platit karte, sad ste nas upozorili 2 dana ranije... Kontas?JThomas wrote:ista cijena je bila i prošle godine za finale, pa zaista ne vidim šta je to hinjavo.malo ti dva dana da skupiš cenera za karte
u cemu je problem
Sto je svima od rata naovamo sasvim normalno, to je NK Celiku i njihovim simpatizerima naopako. Sta's, ljudi nisu navikli, pa kontaju dzabalesku...
- JThomas
#205 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
e stvarno bih volio vidjeti taj klub koji bi džabe puštao na finale državnog kupa...možeš misliti tog hinjaluka, klubovi hoće da zarade...

- cico x
#206 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
zadnji derbi nije bio finale kupa ?LSD wrote:A kako ti ne kontaš da ne možeš džabe uci na Finale Kupa, jedna od rijetkih tekmi u sezoni gdje klub može nešto zaraditi....problem je što se nije mjesec dana to najavilo, jelMobile_Disco wrote:Ti jos uvjek ne kontas sta je hinjavo? Uvjek je vazilo da vi imate sjever u Zenici, a mi ulazimo na sjever i istok ako nas dodje vise grbavice jel tako? I sad odjednom, moglo bi doci malo veca masa navijaca iz Zenice, odma karta 10 km.. Nije problem u karti, ni u parama uopste, problem je sto je ovo hinjski.. A ovo ste uradili jos jednom, samo sto smo tad dosli pred stadion, i morali platit karte, sad ste nas upozorili 2 dana ranije... Kontas?JThomas wrote:ista cijena je bila i prošle godine za finale, pa zaista ne vidim šta je to hinjavo.malo ti dva dana da skupiš cenera za karte
u cemu je problem
poslije one afere ,sad ovo... fino je zujo rekao da su njemu samo pare bitne,kakvi dogovori-kakvi reciproteti
-
LSD
#207 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Evo šta je problem, sami su iz uprave Čelika porucili...citiram:
"Iz Čelika ističu da će imati veliku podršku svojih navijača, mada su plavima zamjerili zbog cijena karata za ovaj susret. Naime, u Željezničaru su saopćili da će cijene ulaznice za susret koji počinje u 19.30 sati biti 10 KM za sjevernu tribinu gdje će biti smješteni Robijaši."
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle, 15 godina cekaju ovakvu utakmicu, došli do finala i sad je problem dati cenera da bi bili uz svoj tim...a daju po petaka kad idu u svaku vukojebinu ove naše PL.
Ovo ostalo što pišu kako je hinjavo dva dana ranije javiti cijenu (mada je i to samo po sebi gluposti) je šuplja prica.
Cijena karte je osnovni problem, što su jasno iz uprave Čelika zamjerili.
"Iz Čelika ističu da će imati veliku podršku svojih navijača, mada su plavima zamjerili zbog cijena karata za ovaj susret. Naime, u Željezničaru su saopćili da će cijene ulaznice za susret koji počinje u 19.30 sati biti 10 KM za sjevernu tribinu gdje će biti smješteni Robijaši."
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle, 15 godina cekaju ovakvu utakmicu, došli do finala i sad je problem dati cenera da bi bili uz svoj tim...a daju po petaka kad idu u svaku vukojebinu ove naše PL.
Ovo ostalo što pišu kako je hinjavo dva dana ranije javiti cijenu (mada je i to samo po sebi gluposti) je šuplja prica.
Cijena karte je osnovni problem, što su jasno iz uprave Čelika zamjerili.
Last edited by LSD on 26/04/2011 16:29, edited 1 time in total.
-
kone
#208 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Jbt ja ne mogu da vjerujem sta ti pises!!!LSD wrote:Na stranu što je Dželo šupak od covjeka,1. ali ga briga zato što bukvalno ne može na to uticati niti može nekako narediti upravi Čelika koliko ce oni odrediti cijenu karte za željovce, isto kao što oni ne mogu upravi Želje.kone wrote:Drama i frka je zbog nacina kako je to sve rekao..Malo se fura na Murku...Ja bih samo zbog ovoga sto je rekao da njega ne zanima koliko ce biti cijena u Zenici,stavio vama 15KM...Pa bi on sljedeci put dobro razmislio sta ce i kako ce reci..KAd ga vi budete ganjali zbog te cijene od 15KM u Zenici,nece mu vise pasti na pamet da kaze nesto na ovakav nacin.Samom ovom izjavom je pokazao koliko i vas postuje
,jer boli njega briga koliko cete vi kartu platiti u Ze..
2.Što reko Amar Osim : Na osnovu cega se vi žalite?? ovo je naš stadion, naša stvar i mi cemo određivati cijenepa nece valjda vas pitati za formiranje cijene ulaza
![]()
3.A to za 15 KM kao vid revašizma, OK imate pravo na to...ali imaj u vidu da treba doci i dogodine kad ce cijena biti 20 KM...pa izvolite, tjerajte mak na konac ako vam je to u interesu.
Ponavljam , ista je cijena bila u prošle godine u finalu kupa protiv Borca
1.bold:postoje dogovori uprava klubova...toga je uvijek bilo i uvijek ce biti
2.bold:Valjalo bi da Amar malo pozubi,pa bi promijenio misljenje..Ne znam ko mu je otac,dal Ivica ili JOse
3.Naravno da se ima pravo i da se ja pitam(sreca vasa pa se ne pitam
A sad vidim spominjes neke interese.Jel tebi u interesu da mozes svake godine doci u Zenici na slobodan ulaz ili 5 KM,ap i 10KM ili da se tjera mak na konac???Je li u interesu sporta,pa i navijaca da klubovi dizu ovako cijene ulaznica,pa da ne mozes nigdje otici i da se mislis hoces li ili neces,jer imas pare,ali sto bi tu dao,ako mozes negdje drugo pametnije.Je li tebi,a i fudbalu u BiH-a bitno i da li ti ista znaci kad dodju gostujuci navijaci u velikom broju na tvoj stadion???Ovim ce ubiti sve,mislim ovakvim nacinom razmisljanja.I ti sad prebacujes loptu i interese na drugu stranu,a ne vidis ko je zapoceo ganjati kojekakve interese....Vidis li ti sta ti pises?Ne valaj to nikako,ali hajde,robije je uvijek bilo i uvijek ce biti.I to u kakvom broju
Last edited by kone on 26/04/2011 16:35, edited 1 time in total.
- JThomas
#209 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
čitajući vas, čovjek bi pomislio da je 1010 km, a ne 10 km. ja i dalje ne vidim nikakav hinjaluk i nikakvo tjeranje mak na konac u situaciji kada je cijena ista k'o i prošle godine i ista k'o i za navijače želje na sjeveru (gdje će biti barem 3-4 hiljade ljudi). ili to ni željo ni čelik ne bi trebali zaraditi od finala kupa...? pa od čega će u ovoj državi?
-
LSD
#210 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Smiješna prica i kukanje oko 10 KM...nama su naplacivali improviziranu skelu u Vrapčićima 10 KM 
- smoki_choko
#211 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
splend wrote:pitari su vazda, za vas, gospoda bili
sacekaj da dodjem do daha
-
kone
#212 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Stani bolanJThomas wrote:čitajući vas, čovjek bi pomislio da je 1010 km, a ne 10 km. ja i dalje ne vidim nikakav hinjaluk i nikakvo tjeranje mak na konac u situaciji kada je cijena ista k'o i prošle godine i ista k'o i za navijače želje na sjeveru (gdje će biti barem 3-4 hiljade ljudi). ili to ni željo ni čelik ne bi trebali zaraditi od finala kupa...? pa od čega će u ovoj državi?
Nadam se da ce zbog ovoga karta biti skuplja u ZE.........
Edit:kakav je ovo forum,kad je moderator "plavih 11" na temi zeljeznicar-celik...Covjek drugi put brise post o kojem svo vrijeme razgovaramo
Last edited by kone on 26/04/2011 16:44, edited 1 time in total.
-
LSD
#213 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ma neka stave i 100 KM, njihovo pravo...ja cu vidjeti da li mi odgovara cijena, ako bude odgovarala doci cu...ako ne bice TV prenos i vozdra.kone wrote:Jbt ja ne mogu da vjerujem sta ti pises!!!LSD wrote:Na stranu što je Dželo šupak od covjeka,1. ali ga briga zato što bukvalno ne može na to uticati niti može nekako narediti upravi Čelika koliko ce oni odrediti cijenu karte za željovce, isto kao što oni ne mogu upravi Želje.kone wrote:Drama i frka je zbog nacina kako je to sve rekao..Malo se fura na Murku...Ja bih samo zbog ovoga sto je rekao da njega ne zanima koliko ce biti cijena u Zenici,stavio vama 15KM...Pa bi on sljedeci put dobro razmislio sta ce i kako ce reci..KAd ga vi budete ganjali zbog te cijene od 15KM u Zenici,nece mu vise pasti na pamet da kaze nesto na ovakav nacin.Samom ovom izjavom je pokazao koliko i vas postuje
,jer boli njega briga koliko cete vi kartu platiti u Ze..
2.Što reko Amar Osim : Na osnovu cega se vi žalite?? ovo je naš stadion, naša stvar i mi cemo određivati cijenepa nece valjda vas pitati za formiranje cijene ulaza
![]()
3.A to za 15 KM kao vid revašizma, OK imate pravo na to...ali imaj u vidu da treba doci i dogodine kad ce cijena biti 20 KM...pa izvolite, tjerajte mak na konac ako vam je to u interesu.
Ponavljam , ista je cijena bila u prošle godine u finalu kupa protiv Borca
1.bold:postoje dogovori uprava klubova...toga je uvijek bilo i uvijek ce biti![]()
2.bold:Valjalo bi da Amar malo pozubi,pa bi promijenio misljenje..Ne znam ko mu je otac,dal Ivica ili JOse.Zbog ovakvog pristupa(po meni krajnje bezobraznog i nadasve glupog,jer se prva utakmica igra na Grbavici i samo idiot poput njega ovako nesto moze reci)ja bih vama ne 15,nego 20KM naplatio po ulaznici.
3.Naravno da se ima pravo i da se ja pitam(sreca vasa pa se ne pitam) spuco bih vam kontru,tako da vam ne bi palo na pamet da postavite 40KM iduce godine...Treba tjerati mak na konac sa takvim kao sto ste vi i u ovom slucaju bi vi bili naguljeni
.Neprocjenjivo
![]()
A sad vidim spominjes neke interese.Jel tebi u interesu da mozes svake godine doci u Zenici na slobodan ulaz ili 5 KM,ap i 10KM ili da se tjera mak na konac???Je li u interesu sporta,pa i navijaca da klubovi dizu ovako cijene ulaznica,pa da ne mozes nigdje otici i da se mislis hoces li ili neces,jer imas pare,ali sto bi tu dao,ako mozes negdje drugo pametnije.Je li tebi,a i fudbalu u BiH-a bitno i da li ti ista znaci kad dodju gostujuci navijaci u velikom broju na tvoj stadion???Ovim ce ubiti sve,mislim ovakvim nacinom razmisljanja.I ti sad prebacujes loptu i interese na drugu stranu,a ne vidis ko je zapoceo ganjati kojekakve interese....Vidis li ti sta ti pises?Ne valaj to nikako,ali hajde,robije je uvijek bilo i uvijek ce biti.I to u kakvom broju
Ali sigurno necu zbog toga kukati po forumu.
A za sve ostalo, procitaj ponovo šta je Amar porucio...to nije nikakva arogancija niti prepotencija, to je tako i citavom svijetu...mi cemo sami sebi na svom stadioni određivati cijenu i nece drugi to raditi za nas - kraj price.
-
LSD
#214 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Budi siguran da cijena karte jeste JEDINI problem jer uprava Čelika sama kaže, citiram:kone wrote:Stani bolanJThomas wrote:čitajući vas, čovjek bi pomislio da je 1010 km, a ne 10 km. ja i dalje ne vidim nikakav hinjaluk i nikakvo tjeranje mak na konac u situaciji kada je cijena ista k'o i prošle godine i ista k'o i za navijače želje na sjeveru (gdje će biti barem 3-4 hiljade ljudi). ili to ni željo ni čelik ne bi trebali zaraditi od finala kupa...? pa od čega će u ovoj državi?,pogledaj o cemu ja govorim.Budite sigurni da nece biti problem cijena ulaznice,ali ja govorim o nacinu kako je onaj .upak to rekao.Kako je nadmeno nastupio u stilu,ko ste vi misevi mali.Ja odredjujem koliko ce karta biti i pazi sad,NE ZANIMA ME KOLIKO CE KARTA BITI U ZENICI...
Edit:kakav je ovo forum,kad je moderator "plavih 11" na temi zeljeznicar-celik...Covjek drugi put brise post o kojem svo vrijeme razgovaramo
-
kone
#215 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
MA mogu oni staviti i 500,ali ja tebe pitam je li tebi to u cilju???Ti nemas nista od toga...Ja ti govorim da se ovakva njegova izjava moze samo tebi osvetit i nikome vise...
- Lakat Jebić
#216 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
karta za finale kupa treba biti skuplja nego sto je za "obicne" utakmice. pare se nece zaradjivat na vama, nego i na naivjacima zelje, koji ce isto tako biti na sjeveru, jer je i njima 10 KM karta. logicno bi bilo i da celik stavi skuplju kartu za sve tribine za 50%, jer, jbg, finale je.
supacki i hinjski bi bilo da su vama karte cenera, a nama petaka
- luckylaka
#217 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
splend wrote:pitari su vazda, za vas, gospoda bili
- al_akhisari
#218 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
...djelinu izjavu "nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", ja shvatam na nacin "fcz je taj koji se pita i koji odredjuje cijenu ulaznica na SVOJ stadion i nece se takodjer mijesati niti bilo kome drugom, pa ni fcc" i uopce nista u njoj ne vidim niti papansko niti uvredljivo 
-
LSD
#219 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Lakat Jebić wrote:karta za finale kupa treba biti skuplja nego sto je za "obicne" utakmice. pare se nece zaradjivat na vama, nego i na naivjacima zelje, koji ce isto tako biti na sjeveru, jer je i njima 10 KM karta. logicno bi bilo i da celik stavi skuplju kartu za sve tribine za 50%, jer, jbg, finale je.
-
kone
#220 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Da li mi ovdje govorimo o upravi Celiku ili o izjavi onog ....ne znam ni ja kako da ga nazovem(eto proberi tiLSD wrote:Budi siguran da cijena karte jeste JEDINI problem jer uprava Čelika sama kaže, citiram:kone wrote:Stani bolanJThomas wrote:čitajući vas, čovjek bi pomislio da je 1010 km, a ne 10 km. ja i dalje ne vidim nikakav hinjaluk i nikakvo tjeranje mak na konac u situaciji kada je cijena ista k'o i prošle godine i ista k'o i za navijače želje na sjeveru (gdje će biti barem 3-4 hiljade ljudi). ili to ni željo ni čelik ne bi trebali zaraditi od finala kupa...? pa od čega će u ovoj državi?,pogledaj o cemu ja govorim.Budite sigurni da nece biti problem cijena ulaznice,ali ja govorim o nacinu kako je onaj .upak to rekao.Kako je nadmeno nastupio u stilu,ko ste vi misevi mali.Ja odredjujem koliko ce karta biti i pazi sad,NE ZANIMA ME KOLIKO CE KARTA BITI U ZENICI...
Ne sekiraj se ti za ulazak navijaca Celika.Rekao ti ej covjek da nije prvi put da se ovako nesto radi,samo onda je bilo dzaba ulaz,sve dok se nije doslo do ulaza.Kad se doslo do ulaza i kad su vidjeli koliko je navijaca doslo,onda cener ulaz
-
kone
#221 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Upravu ste za to,ali onda su trebali robiju na zapad postaviti i reci,hajmo cvaja
...Bitna je izjava,a ne mjesto navijaca i cijena karte.Zbog te izjave ja bih vama opalio cvaju po dzepu,pa kud puklo da puklo 
- Lakat Jebić
#222 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
izjava k'o izjava jest debilna... bespotrebno arogantna... mora da djelo gleda house-a na foxu, pa se ufur'okone wrote:Upravu ste za to,ali onda su trebali robiju na zapad postaviti i reci,hajmo cvaja...Bitna je izjava,a ne mjesto navijaca i cijena karte.Zbog te izjave ja bih vama opalio cvaju po dzepu,pa kud puklo da puklo
-
elSaik
#223 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Moram ovo, iz principa, ispraviti, puštali smo mi navijače Borca a i Borac naše, prošle godine. Doduše, mislim da se broj gostujućih neće moći uporediti.JThomas wrote:e stvarno bih volio vidjeti taj klub koji bi džabe puštao na finale državnog kupa...možeš misliti tog hinjaluka, klubovi hoće da zarade...![]()
-
elSaik
#224 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Fura se na Amara.Lakat Jebić wrote:izjava k'o izjava jest debilna... bespotrebno arogantna... mora da djelo gleda house-a na foxu, pa se ufur'okone wrote:Upravu ste za to,ali onda su trebali robiju na zapad postaviti i reci,hajmo cvaja...Bitna je izjava,a ne mjesto navijaca i cijena karte.Zbog te izjave ja bih vama opalio cvaju po dzepu,pa kud puklo da puklo
- ultima_palabra
#225 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
smoki_choko wrote:sad ce sa 15 na 5 autobusa da spadne posjeta