Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
super.nova wrote:Ako sam dobila pravu informaciju, uskoro (ako ovih dana nije bio) je kongres LDS-a. Po rezultatima kongresa cemo vidjeti zele li lds-ovci spasiti ono malo od imena LDS sto im je ostalo...
Iskreno, ne ocekujem znacajne promjene...
Ja se nadam dobru. Bilo bi šteta da stranka potone zbog njega. Nego, eto bila si u samom tom krugu, ima li LDS svog Peđu Kojovića ? Nekog kome je stvarno stalo, koga i nakon napuštanja stranke cijeniš, a ko bi se mogao nametnuti kao alternativa Bojanu ?
Velika vecina njih je tu gledala samo na vlastiti interes, samo je bilo bitno "Sta tu ima za mene?"
Prvo ime koje mi je palo na um je Blazo Stevovic, to je covjek cijoj se hrabrosti i istrajnosti covjek moze samo diviti. A da li je on alternativa Bojanu, ne osjecam se kompetentnom da kazem. Ko zna? Mozda.
Ja, kao laik, njega bih smatrala jednom od opcija da dam svoj glas, da je u nekoj drugoj stranci
super.nova wrote:Ako sam dobila pravu informaciju, uskoro (ako ovih dana nije bio) je kongres LDS-a. Po rezultatima kongresa cemo vidjeti zele li lds-ovci spasiti ono malo od imena LDS sto im je ostalo...
Iskreno, ne ocekujem znacajne promjene...
Ja se nadam dobru. Bilo bi šteta da stranka potone zbog njega. Nego, eto bila si u samom tom krugu, ima li LDS svog Peđu Kojovića ? Nekog kome je stvarno stalo, koga i nakon napuštanja stranke cijeniš, a ko bi se mogao nametnuti kao alternativa Bojanu ?
Velika vecina njih je tu gledala samo na vlastiti interes, samo je bilo bitno "Sta tu ima za mene?"
OK, možda sam pitao pogrešnu osobu. Ti si očigledno kroz Bojana počela gledati sve, a LDS nije toliko bolestan, grebatori se ne zadržavaju u strankama koje nemaju dnevnice, "druženja" po motelima i tako to. Možda nam kolega s jabukom u avataru može pohvaliti nekog i prepričati neku relevantnu anegdotu.
OK, možda sam pitao pogrešnu osobu. Ti si očigledno kroz Bojana počela gledati sve, a LDS nije toliko bolestan, grebatori se ne zadržavaju u strankama koje nemaju dnevnice, "druženja" po motelima i tako to. Možda nam kolega s jabukom u avataru može pohvaliti nekog i prepričati neku relevantnu anegdotu.
Priznjem da na LDS ne mogu gledati objektivno. Mozes li me kriviti? Ja sam njima vjerovala (i Bojanu sam), al kad je doslo do ovoga svi su se povukli, usutjeli... iako su znali da je 100 % istina to sto govorim.
Izgleda da se i Dzeno slozio sa mnom vezano za Blazu, na onoj drugoj temi ti je dao odgovor
Priznjem da na LDS ne mogu gledati objektivno. Mozes li me kriviti? Ja sam njima vjerovala (i Bojanu sam), al kad je doslo do ovoga svi su se povukli, usutjeli... iako su znali da je 100 % istina to sto govorim.
Izgleda da se i Dzeno slozio sa mnom vezano za Blazu, na onoj drugoj temi ti je dao odgovor
Niko od njih osim prof Tanović nije nam odgovorio ni na jedan mail koje smo im slali da ih obavijestimo o svemu što se dešava i da ih zamolimo da utiču na Filipovića. Sve to dovoljno govori o vrhu LDS-a. Da napomenem da sam slala mail i gore pohvaljenom Blaži Stevoviću.
Niko od njih osim prof Tanović nije nam odgovorio ni na jedan mail koje smo im slali da ih obavijestimo o svemu što se dešava i da ih zamolimo da utiču na Filipovića. Sve to dovoljno govori o vrhu LDS-a. Da napomenem da sam slala mail i gore pohvaljenom Blaži Stevoviću.
Uz svo duzno postovanje ali mozes li mi samo reci po kojoj logici ste mislili da vam Blazo moze pomoci a 100 % sam siguran da znate za njegovu materijalnu situaciju i probleme koje nailazi u svom odboru? Govorite o nekim interesima tj. da su svi tu radi visih interesa i da svak sebe gleda a znate da svi clanovi volonotiraju i da niko nema marke od stranke jer para nema. Shvatam da ste ljuti i sa pravom ste ljuti ali ste u vise navrata popljuvali pogresne ljude, ovo sa Blazom je slag na tortu sto po meni nije uredu ali eto.
S obzirom da se na temi o LDS-u govori o kongresu koji bi se trebao održati želim da napomenem da bilo kakvo restrukturiranje ili eventualna promjena predsjednika nas neće zaustaviti. Na sudu se vodi spor protiv Liberalno demokratske stranke.
Uz svo duzno postovanje ali mozes li mi samo reci po kojoj logici ste mislili da vam Blazo moze pomoci a 100 % sam siguran da znate za njegovu materijalnu situaciju i probleme koje nailazi u svom odboru? Govorite o nekim interesima tj. da su svi tu radi visih interesa i da svak sebe gleda a znate da svi clanovi volonotiraju i da niko nema marke od stranke jer para nema. Shvatam da ste ljuti i sa pravom ste ljuti ali ste u vise navrata popljuvali pogresne ljude, ovo sa Blazom je slag na tortu sto po meni nije uredu ali eto.
Kao prvo Blazu niko nije uvrijedio, naprotiv...A receno je samo ono sto je tacno, da nije ni odgovorio na mail koji je zvoncica napisala,a zasto, zna on... A to sto je pisano njemu i nekim drugim istaknutim clanovima pokazuje da smo nakon Bojanovog ignorisanja, pokusale problem rjesiti u krugu LDS-a. A svi redom su se oglusili (osim Lamije) ... A ako Blazo, Lamija, Sabina... ne mogu uticati na Bojana kao predsjednika njihove stranke, ko moze? Nema valjda ovlasti kao Dodik hahahah
zvončica5 wrote:S obzirom da se na temi o LDS-u govori o kongresu koji bi se trebao održati želim da napomenem da bilo kakvo restrukturiranje ili eventualna promjena predsjednika nas neće zaustaviti. Na sudu se vodi spor protiv Liberalno demokratske stranke.
Podržavam i nadam se da će, ako smijene Bojana, novi predsjednik pokazati više ozbiljnosti. Jer ako nisu u stanju riješiti vaš problem za koji su sami krivi, kako bi rješavali probleme društva ?
zvončica5 wrote:S obzirom da se na temi o LDS-u govori o kongresu koji bi se trebao održati želim da napomenem da bilo kakvo restrukturiranje ili eventualna promjena predsjednika nas neće zaustaviti. Na sudu se vodi spor protiv Liberalno demokratske stranke.
Podržavam i nadam se da će, ako smijene Bojana, novi predsjednik pokazati više ozbiljnosti. Jer ako nisu u stanju riješiti vaš problem za koji su sami krivi,kako bi rješavali probleme društva?[/quote
Hvala na podršci.
Pravo kažeš, kako bi rješavali probleme društva kad ovo nisu u stanju.
Sutra zovem sud da provjerim koji je zakonski rok za otpravu rješenja, jer rješenje sa ročišta još nismo dobili.
Nećemo dopustiti da se oteže slučaj do u nedogled a pogotovo ne do izbora.
zvončica5 wrote:Sredstva iz budžeta uplaćena LDS-u u 2011 godini iznose 58 525 KM.
Znači to s vama je bilo na ličnoj osnovi, a ne zbog nedostatka para. Prerano je počeo hitlerisati
Tačno tako, dugovanje prema nama nije bilo pitanje novca nego htijenja. Mi smo čekali skoro godinu dana prije nego smo podnijeli tužbu, nadajući se da će se barem u nekome od LDS-ovaca probuditi zrno ljudskosti i da će smoći volje i hrabrosti da predsjednika prozove za naš slučaj. Ali ne, novac se uvijek mogao potrošiti na drugi način.
Neka se srame svi!
Cujem da je situacija u LDS-u dramaticna, k'o u spanskoj seriji... Transferi fazoni.... Samo se nadam da ce opstat dovoljno dugo da izmire dugove, da se negdje ne "utope"...
Sve se vraca, sve se placa!
super.nova wrote:Cujem da je situacija u LDS-u dramaticna, k'o u spanskoj seriji... Transferi fazoni.... Samo se nadam da ce opstat dovoljno dugo da izmire dugove, da se negdje ne "utope"...
Evo da objavimo da je Filipovićeva suučesnica u prevari prešla u Našu stranku drito u predsjedništvo.
super.nova wrote:Cujem da je situacija u LDS-u dramaticna, k'o u spanskoj seriji... Transferi fazoni.... Samo se nadam da ce opstat dovoljno dugo da izmire dugove, da se negdje ne "utope"...
Evo da objavimo da je Filipovićeva suučesnica u prevari prešla u Našu stranku drito u predsjedništvo.
možda je napustila LDS iz revolta zbog onog što je urađeno vama
Jučer je u Sarajevu održana sedma redovna sjednica Glavnog odbora Naše stranke, objedinjena sa sjednicom Predsjedništva NS-a, a u radu je učestvovao i Politički savjet stranke.
Za novu članicu Predsjedništva imenovana je Sabina Mujezinović, doskorašnja potpredsjednica LDS-a.