Office food

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#201 Re: Office food

Post by Entropio »

ladyblue18 wrote:
Entropio wrote:
sarajev_o wrote:danas sam cuo da ima specijalna ponuda za studente :D da li neko zna vise??
I mene interesuje. :)
I ti student :? :D

8 markica je za studente :D
Svi smo mi studenti. :D

Kako dokazem da sam student? Moram li index nositi ili?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#202 Re: Office food

Post by ladyblue18 »

Entropio wrote:
Svi smo mi studenti. :D

Kako dokazem da sam student? Moram li index nositi ili?
Hmmm valjda :?
because_of_you

#203 Re: Office food

Post by because_of_you »

Baš nešto razmišljam, fakat je ovo skupo :-?

S čim god da usporedim, a čime se većinom raja hrani, ispadne skuplje... Sa hrpom pite, pizzom, donerom, ćevapima, raznim burgerima sa pomfritom....

Mislim, zašto bi neko išao tamo jesti deset jela odjednom i trpaj bez granica? :?
dottore

#204 Re: Office food

Post by dottore »

1kg bureka... ako ne mozes da se najedes, onda si specijalna osoba... :mrgreen:
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#205 Re: Office food

Post by ALexis »

to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.
imaju predjelo, glavno jelo, desert i pice za 9KM po osobi.

10 ljudi=90 KM :roll: .....hm........ pa i nije bas sad da se raspada od povoljnosti .... :shock:
because_of_you

#206 Re: Office food

Post by because_of_you »

dottore wrote:1kg bureka... ako ne mozes da se najedes, onda si specijalna osoba... :mrgreen:

Uh, evo meni muka odmah, čuj kilu bureka pojesti odjednom :-) :lol: :lol: Mislim da bi mi trajalo 10 dana :lol:
because_of_you

#207 Re: Office food

Post by because_of_you »

ALexis wrote:to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.

10 ljudi=90 KM :roll: .....hm........ pa i nije bas sad da se raspada od povoljnosti .... :shock:

To se isto, ja mislim, dobije i u normalnim ponudama za organiziranje neke proslave u restoranima. Čini mi se da je u Staklu 10 km po osobi...
kkbosna_90

#208 Re: Office food

Post by kkbosna_90 »

because_of_you wrote:
dottore wrote:1kg bureka... ako ne mozes da se najedes, onda si specijalna osoba... :mrgreen:

Uh, evo meni muka odmah, čuj kilu bureka pojesti odjednom :-) :lol: :lol: Mislim da bi mi trajalo 10 dana :lol:
Hahaha, ako je iz pekare Panera nije to problem :)
mrtva kokoš

#209 Re: Office food

Post by mrtva kokoš »

nista bez mcdonald`s-a :mrgreen:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#210 Re: Office food

Post by Pera Trta »

Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.
Danas bio prvi put, i nisam oduševljen. Koliko sam vidio uglavnom su tjestenine, salate i piletina na X načina. Mislim, jesam ja natrpao tanjir i najeo se, ali nekako mi nije to-to.
because_of_you

#211 Re: Office food

Post by because_of_you »

Pera Trta wrote:Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.
Danas bio prvi put, i nisam oduševljen. Koliko sam vidio uglavnom su tjestenine, salate i piletina na X načina. Mislim, jesam ja natrpao tanjir i najeo se, ali nekako mi nije to-to.

A šta je sa desertima? Tj. ima li ih?
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#212 Re: Office food

Post by Pera Trta »

because_of_you wrote:
Pera Trta wrote:Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.

A šta je sa desertima? Tj. ima li ih?
Koliko sam ja upratio, nema.
because_of_you

#213 Re: Office food

Post by because_of_you »

kkbosna_90 wrote:
because_of_you wrote:

Hahaha, ako je iz pekare Panera nije to problem :)
To ti ozbiljno? :shock: :shock: :shock: Mora da imaš ugrađen mješalac u želucu :lol: :lol:
because_of_you

#214 Re: Office food

Post by because_of_you »

ALexis wrote:to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.

Evo, odbij desert :-) :-)
Entropio

#215 Re: Office food

Post by Entropio »

Ne znam... ja sam kont'o opet sutra otići tamo i najesti se.

Evo neki dan bio u Mercatoru, ručao normalno, 14KM po osobi. Dobro, uzeo sam supu (koja u OF nema), ali mogu bez nje.

A vi koji ovo poredite sa pitom... nemojte. Nije isto pojesti kilu bureka i 2 snicle, krompirice, povrce, tjesteninu, salatu.
because_of_you

#216 Re: Office food

Post by because_of_you »

Pa neko se neki dan žalio da nije našao šnicle? :D :D
Pera Trta

#217 Re: Office food

Post by Pera Trta »

Entropio wrote:Ne znam... ja sam kont'o opet sutra otići tamo i najesti se.

Evo neki dan bio u Mercatoru, ručao normalno, 14KM po osobi. Dobro, uzeo sam supu (koja u OF nema), ali mogu bez nje.

A vi koji ovo poredite sa pitom... nemojte. Nije isto pojesti kilu bureka i 2 snicle, krompirice, povrce, tjesteninu, salatu.
Ja juče pojeo pola kile zeljanice natopljene pavlakom u "Bosni" (po 1000-ti put) i opet sam se osjećao sitiji i zadovoljniji nego poslije današnjeg ručka u Office-u.
Valjda stvar navike. :)
Entropio

#218 Re: Office food

Post by Entropio »

because_of_you wrote:Pa neko se neki dan žalio da nije našao šnicle? :D :D
Ne znam ja ko se žalio, ali ja sam pojeo 2 šnicle kad sam bio (i to obje pileće -- jedna pohovana makom i susamom, a druga kikirikijem i jos necim).
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#219 Re: Office food

Post by ALexis »

cuj nema deserta :shock:

pa kakav je to rucak kad ja moram trcat po cokoladu :-)
because_of_you

#220 Re: Office food

Post by because_of_you »

braca wrote:Bio danas poslije podne, u vrijeme ručka, bio gladan. Pa da vidim šta je to. Tač. Čista foluška, ne mogu reći prevara, jer kome se ne svidja, ne mora ni dolaziti.

Elem, potpuno prazno, što mi je odmah bilo sumnjivo.

Hrana: nešto malo salate, tri vrste, makarona i "talijana" 4 neke vrste, riže, krompira, povrća i nekakvi komadići piletine. I pizza. TO JE SVE !!! Katastrofa, nema govora o nekom mesu, šnicli, nema govora o - supi ili čorbi. Uglavnom, riže i krompira ima, to sigurno. I salate.

Totalno bez veze, pa znate li vi koliko se može napucati u prosječnoj aščinici za 9 KM ili koliko se (ne)može pojesti bureka sa jogurtom za 9 KM?

No, kome se svidja, nek' izvoli, ja tamo više ne idem. Ko ih je*e folere.

Evo ga :D :D Jeste li bili na istom mjestu? :lol:
ALexis

#221 Re: Office food

Post by ALexis »

Entropio wrote:
because_of_you wrote:Pa neko se neki dan žalio da nije našao šnicle? :D :D
Ne znam ja ko se žalio, ali ja sam pojeo 2 šnicle kad sam bio (i to obje pileće -- jedna pohovana makom i susamom, a druga kikirikijem i jos necim).

mi smo mislili na snicle s mesom, a ne sa piletinom :D
Pera Trta

#222 Re: Office food

Post by Pera Trta »

Pa u pravu je braca. I ja sam danas uglavnom isto vidio.
I ja sam jeo te "šnicle" od piletine, ali ja u šnicle ne brojim meso koje leti ili pliva :D
karanana

#223 Re: Office food

Post by karanana »

pile ne leti
because_of_you

#224 Re: Office food

Post by because_of_you »

karanana wrote:pile ne leti

Pile je wannabe letač :D
ALexis

#225 Re: Office food

Post by ALexis »

Post Reply