Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.
imaju predjelo, glavno jelo, desert i pice za 9KM po osobi.
10 ljudi=90 KM .....hm........ pa i nije bas sad da se raspada od povoljnosti ....
ALexis wrote:to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.
10 ljudi=90 KM .....hm........ pa i nije bas sad da se raspada od povoljnosti ....
To se isto, ja mislim, dobije i u normalnim ponudama za organiziranje neke proslave u restoranima. Čini mi se da je u Staklu 10 km po osobi...
Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.
Danas bio prvi put, i nisam oduševljen. Koliko sam vidio uglavnom su tjestenine, salate i piletina na X načina. Mislim, jesam ja natrpao tanjir i najeo se, ali nekako mi nije to-to.
Pera Trta wrote:Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.
Danas bio prvi put, i nisam oduševljen. Koliko sam vidio uglavnom su tjestenine, salate i piletina na X načina. Mislim, jesam ja natrpao tanjir i najeo se, ali nekako mi nije to-to.
Pera Trta wrote:Bilo bi super da je izbor jela kao npr.u staroj Koreji. To bi već bilo nešto.
ALexis wrote:to se isplati samo kad pravis neku festu, pa hoces raju da pocastis. u tom slucaju ces jeftinije proci.
Entropio wrote:Ne znam... ja sam kont'o opet sutra otići tamo i najesti se.
Evo neki dan bio u Mercatoru, ručao normalno, 14KM po osobi. Dobro, uzeo sam supu (koja u OF nema), ali mogu bez nje.
A vi koji ovo poredite sa pitom... nemojte. Nije isto pojesti kilu bureka i 2 snicle, krompirice, povrce, tjesteninu, salatu.
Ja juče pojeo pola kile zeljanice natopljene pavlakom u "Bosni" (po 1000-ti put) i opet sam se osjećao sitiji i zadovoljniji nego poslije današnjeg ručka u Office-u.
Valjda stvar navike.
braca wrote:Bio danas poslije podne, u vrijeme ručka, bio gladan. Pa da vidim šta je to. Tač. Čista foluška, ne mogu reći prevara, jer kome se ne svidja, ne mora ni dolaziti.
Elem, potpuno prazno, što mi je odmah bilo sumnjivo.
Hrana: nešto malo salate, tri vrste, makarona i "talijana" 4 neke vrste, riže, krompira, povrća i nekakvi komadići piletine. I pizza. TO JE SVE !!! Katastrofa, nema govora o nekom mesu, šnicli, nema govora o - supi ili čorbi. Uglavnom, riže i krompira ima, to sigurno. I salate.
Totalno bez veze, pa znate li vi koliko se može napucati u prosječnoj aščinici za 9 KM ili koliko se (ne)može pojesti bureka sa jogurtom za 9 KM?
No, kome se svidja, nek' izvoli, ja tamo više ne idem. Ko ih je*e folere.