ma i 6 zvjezdica je malo za takvedharma wrote:Ma ja, inace si navikla da jedes po restoranima sa 5 zvjezdica![]()
MasterChef Nova TV
Moderator: anex
- H4v4t4R
#201 Re: MasterChef Nova TV
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#202 Re: MasterChef Nova TV
Tom: Kako se zove jelo?
Nastasja: Toplo predjelo a la Nastasja
Tom: Pfffffff

- yellow cat
#203 Re: MasterChef Nova TV
vanilla, opasno si sprcala na nju...plain vanilla wrote:Tom: Kako se zove jelo?
![]()
![]()
- plain vanilla
#204 Re: MasterChef Nova TV
ma nista licno, samo zenska zavistyellow cat wrote:vanilla, opasno si sprcala na nju...plain vanilla wrote:Tom: Kako se zove jelo?
![]()
![]()
![]()
zato ja navijam za Ivanu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#205 Re: MasterChef Nova TV
plain vanilla wrote:Tom: Kako se zove jelo?
![]()
![]()
Odlicna emisija bi veceras.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#206 Re: MasterChef Nova TV
Bas cool.plain vanilla wrote:Tom: Kako se zove jelo?
![]()
![]()
- Zanaaa
#207 Re: MasterChef Nova TV
Meni su super...jer strasno volim da kuham a i da jedem stoga, gledam obavezno
-
debela
#208 Re: MasterChef Nova TV
sve me vise razocarava ova emisija kako vrijeme prolazi. pisala sam vec o groznom ponasanju zirija i higijenskim fulama, sad je tu i novi momenat udruzivanja i talova kandidata. nema ovo veze sa kuhanjem vise uopste. cista psiholoska igranka da se vidi kako ljudi reaguju u nesvakidasnjim situacijama i na sta su sve spremni zarad pet minuta slave.
usput, ovaj mato, za kojim se masovno bali, mi je tuto kompleto seljacina sa dna kace
jos kad kamera ulovi scenu gdje se u sred emisije drapa po mudima uffff 
usput, ovaj mato, za kojim se masovno bali, mi je tuto kompleto seljacina sa dna kace
- Not My Idea
#209 Re: MasterChef Nova TV
Slazem se. Njegov ego je veci nego od svih takmicara, produkcije, ostalih clanova cirija i voditeljice zajedno.debela wrote:
usput, ovaj mato, za kojim se masovno bali, mi je tuto kompleto seljacina sa dna kacejos kad kamera ulovi scenu gdje se u sred emisije drapa po mudima uffff
Prepotentan, bahat i kloc.
A ni fizicki...nije moj tip
- dharma
#210 Re: MasterChef Nova TV
Gledala danas reprizu, jer iz nekog nepoznatog razloga, uvijek zaboravim gledati. I ima neka cura iz Capljine, nekad ranije sam gledala i bila mi je OK, i sad posto je pricala odmah poslije Natasje ili kako vec, ja njoj dala ime Anastazija, i bila ubjedjena da se cura tako zove 
- plain vanilla
#211 Re: MasterChef Nova TV
Ivana, ona sto je sinoc nesto razbila, pa kuhinjskom krpom brisala poddharma wrote:Gledala danas reprizu, jer iz nekog nepoznatog razloga, uvijek zaboravim gledati. I ima neka cura iz Capljine, nekad ranije sam gledala i bila mi je OK, i sad posto je pricala odmah poslije Natasje ili kako vec, ja njoj dala ime Anastazija, i bila ubjedjena da se cura tako zove
- dharma
#212 Re: MasterChef Nova TV
E ta, nekako mi cura simpaticna, ili mi se cini ili je stalno nasmijana. Ima pravo dobrih, cini mi se da starija (relativno) populacija ima problema sa "prezentacijom", a dobro kuhaju.plain vanilla wrote:Ivana, ona sto je sinoc nesto razbila, pa kuhinjskom krpom brisala poddharma wrote:Gledala danas reprizu, jer iz nekog nepoznatog razloga, uvijek zaboravim gledati. I ima neka cura iz Capljine, nekad ranije sam gledala i bila mi je OK, i sad posto je pricala odmah poslije Natasje ili kako vec, ja njoj dala ime Anastazija, i bila ubjedjena da se cura tako zove
- plain vanilla
#213 Re: MasterChef Nova TV
I meni je ona draga, uvijek se smije i uvijek je jako samokriticna, sto bas i nije osobina drugih natjecatelja. Ima ih stvarno dragih, kao onaj chiko sto je sinoc pobijedio, sav se zagubio..dharma wrote:E ta, nekako mi cura simpaticna, ili mi se cini ili je stalno nasmijana. Ima pravo dobrih, cini mi se da starija (relativno) populacija ima problema sa "prezentacijom", a dobro kuhaju.plain vanilla wrote:Ivana, ona sto je sinoc nesto razbila, pa kuhinjskom krpom brisala poddharma wrote:Gledala danas reprizu, jer iz nekog nepoznatog razloga, uvijek zaboravim gledati. I ima neka cura iz Capljine, nekad ranije sam gledala i bila mi je OK, i sad posto je pricala odmah poslije Natasje ili kako vec, ja njoj dala ime Anastazija, i bila ubjedjena da se cura tako zove
- dharma
#214 Re: MasterChef Nova TV
E gledala sam to, nekako je i meni prenio svoje iznenadjenje. Bas je bio simpatican. Ma dobra emisija, steta sto ne gledam od ranije, ali cu se ubuduce truditi (dok prodju ispiti). I nekako mi je super onaj kuhar, crni sa bradicom, a i onaj cikica je super. Djeluje onako okrutno iskreno, ali i dosta se trudi da ih ohrabri. Ipak nisu oni kuhari i po.plain vanilla wrote:I meni je ona draga, uvijek se smije i uvijek je jako samokriticna, sto bas i nije osobina drugih natjecatelja. Ima ih stvarno dragih, kao onaj chiko sto je sinoc pobijedio, sav se zagubio..
- plain vanilla
#215 Re: MasterChef Nova TV
Ma citala sam malo o toj emisiji, pricali su i neki natjecatelji valjda kad su napustili show..nije sve onako kako oni nama zele prikazati.dharma wrote:E gledala sam to, nekako je i meni prenio svoje iznenadjenje. Bas je bio simpatican. Ma dobra emisija, steta sto ne gledam od ranije, ali cu se ubuduce truditi (dok prodju ispiti). I nekako mi je super onaj kuhar, crni sa bradicom, a i onaj cikica je super. Djeluje onako okrutno iskreno, ali i dosta se trudi da ih ohrabri. Ipak nisu oni kuhari i po.plain vanilla wrote:I meni je ona draga, uvijek se smije i uvijek je jako samokriticna, sto bas i nije osobina drugih natjecatelja. Ima ih stvarno dragih, kao onaj chiko sto je sinoc pobijedio, sav se zagubio..
Scenaristi malo napucaju zhiri, jer bi bilo dosadno kad bi ih samo tapsali i dijelili komplimente..ne treba bas sve uzimati zdravo za gotovo.
A i meni je emisija super, napokon nesto gledljivo na TV, jos ako sta i naucim-mashala
- dharma
#216 Re: MasterChef Nova TV
Vala bas, zanimljivo i poucnoplain vanilla wrote:Ma citala sam malo o toj emisiji, pricali su i neki natjecatelji valjda kad su napustili show..nije sve onako kako oni nama zele prikazati.
Scenaristi malo napucaju zhiri, jer bi bilo dosadno kad bi ih samo tapsali i dijelili komplimente..ne treba bas sve uzimati zdravo za gotovo.
A i meni je emisija super, napokon nesto gledljivo na TV, jos ako sta i naucim-mashala
- Entropio
#217 Re: MasterChef Nova TV
Nastasja je sinoć bila odlična.
- plain vanilla
#218 Re: MasterChef Nova TV
u cemu?Entropio wrote:Nastasja je sinoć bila odlična.
- Entropio
#219 Re: MasterChef Nova TV
U svemu.plain vanilla wrote:u cemu?Entropio wrote:Nastasja je sinoć bila odlična.
- plain vanilla
#220 Re: MasterChef Nova TV
hahaEntropio wrote:U svemu.plain vanilla wrote:u cemu?Entropio wrote:Nastasja je sinoć bila odlična.
pa pravila je tijesto 4 puta i opet nije uspjelo
mislim ja nju inace ne volim iz subjektivnih razloga, ali bez obzira na to je sinoc fulala
- Entropio
#221 Re: MasterChef Nova TV
Ma mogla je ona i da donese prazan tanjir... ona ide dalje.
plain vanilla wrote: haha
pa pravila je tijesto 4 puta i opet nije uspjelo
mislim ja nju inace ne volim iz subjektivnih razloga, ali bez obzira na to je sinoc fulala
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#222 Re: MasterChef Nova TV
Muskarci.

- lejlamo
#223 Re: MasterChef Nova TV
Entropio wrote:U svemu.plain vanilla wrote:u cemu?Entropio wrote:Nastasja je sinoć bila odlična.
- Entropio
#224 Re: MasterChef Nova TV
ladyblue18 wrote:Muskarci.![]()
- VenomousV
#225 Re: MasterChef Nova TV
jel to samo meni ne sljaka nova? :S