Ridjobrki wrote:@edo: jbg, dešava se to. Onaj Bochum je dobar par ali ja i dalje smatram da onakvi parovi nisu za ovu temu. U dvoznaku i možda ali čista dvojka...

Koliko god čovjek bio uvjeren ipak kuća i imanje su golema stvar.

Salzburg je juče bio sigurniji od ovog Bochuma pa obojica padosmo.
Ja vjerujem sutra u Farjestad toliko da bih predložio 1.tr./kr. 1-1 ali gdje ću sa tim na ovu temu pa predlažem 1X.
@arma: nadam se da ćeš probrati dobrog tenisa, bar dva para da kompletiram tiket. Vidi da ranije postaviš ako mogneš...
GL i ne zaboravite: svakim promašenim tipom donirate odojka majoriziranom škutoru!

Znaci, tebi je Salzburg bio sigurniji od Bochuma zbog kvote?! Meni kvota nije mjerilo, zapravo se tu i krije zamka, kazes, eno 1.20, ma to prolazi i bum, padnes
Ovako ovu kvotu 2.00, razmotris, prevrnes, pregledas...proslo je vrijeme zicera, kuca i imanja na Celtic i Rangerse itd. Koliko je zicera proslo u subotu (bolje receno, koliko nije)?!
Druga stvar, niko od nas ne ulaze kucu i imanje, to je vise motivacioni naslov teme, kako bi nasli prolazne matcheve. Ja cu uvijek prije pozdraviti 1.5-2.0 koeficijent sa objasnjenjem zasto, kako, nego 1.20-1.25. ''zbog kvote''. Hajd' mi objasni zasto bi ja igrao rusku odbojku na 1.25, zato sto su ovi favoriti na papiru

Ili ovo p/k 1/1, to sigurno nije zicer, okines na poluvremenu i zdra'o...
Konkluzija: ja sam za to da se na ovoj temi uz tip da i obrazlozenje zasto i kako (forma, povrede, desavanja u klubu i sl.), a da se malo manje gleda je li to 1.20 ili 2.00.