nema nama ba naprijed,stvarno mi je zao..
fascinira me,neprosvjetljenost,a ja nisam lampica,so sory...
sukob misljenja,kontam,polemika,politka,al brate mili,da mi ironija i sarkazam budu jedino oruzje...
manet mahanje
pa šta predlazes osim sto kukumaćeš?hajducka travica wrote:Kako se zove ono mjesto gdje su se cetnici postrojavali neki dan u okolini Visegrada?sumirprimus wrote:kakav narod ba,gomla genetskog materijala,sto se izmiksa tokom tisuca godina do bola, i od sumera dobijes bosancerose,il libijce,ovisi o plaži đe su se sunćali,ako me kontaš
bitno je da arapi vide,da diktatori nisu vječni, i da mogu sletit itekako...
ovo je arapsko proljece 68-e,sa malim zakasnjenjem
al nikad nije prekasno
slobodna demokratska drustva tome svi tezimo,hebo ovo diktatura,dejton,sve isto sr.drugo pakovanje je`le?
Salje majka nejackog sina na put i kaze mu: drz' se ovih jacih ljudi,oni ce ti pomoci ako zapadnes u kakvu nevolju.Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
Kako niko ne spominje da je i BiH digla ruku za "Odisejevu zoru"?!
potpisujem..........a vi opet "ne talasajsusc_ovjek wrote:A kad je trebalo kod nas djelovat ni britanci, a po gotovo francuzi... nisu bili mirotvori i zastitnici, je8ali ih njihovi avioni i sila njihova.
4 godine su gledali, nije im naumpalo da djeluju. Sad odjednom, nema se kao vremena, treba kao civile spasavat.
![]()
Pu!
slab si ti za tucu,nemas ti muda za takvo nesto.sumirprimus wrote:pa šta predlazes osim sto kukumaćeš?hajducka travica wrote:Kako se zove ono mjesto gdje su se cetnici postrojavali neki dan u okolini Visegrada?sumirprimus wrote:kakav narod ba,gomla genetskog materijala,sto se izmiksa tokom tisuca godina do bola, i od sumera dobijes bosancerose,il libijce,ovisi o plaži đe su se sunćali,ako me kontaš
bitno je da arapi vide,da diktatori nisu vječni, i da mogu sletit itekako...
ovo je arapsko proljece 68-e,sa malim zakasnjenjem
al nikad nije prekasno
slobodna demokratska drustva tome svi tezimo,hebo ovo diktatura,dejton,sve isto sr.drugo pakovanje je`le?
da se bijemo?ajmo odma,jebo priĆu...
Pominjao sam ja tu đubrad, samo mislim na nekom drugom topicu.Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
Ne, ali vrlo mi je interesatna ta cinjenica da je i ova drzava kakava god da jeste ipak sa 9 ostalih dala svoj glas za potpunu legalnost ove ubrzane akcije!hajducka travica wrote:Salje majka nejackog sina na put i kaze mu: drz' se ovih jacih ljudi,oni ce ti pomoci ako zapadnes u kakvu nevolju.Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
sta, trebali smo glasati protiv?Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
Kzu da su imali dovoljno glasova i bez Ivanovog glasa,pa sto onda nismo ostali suzdrzani ili uzdrzani.Velis,vakif,cega i sta,meni nije poznato,osim ako nije Cericu sta turio u dzep.Oligarh wrote:Ne, ali vrlo mi je interesatna ta cinjenica da je i ova drzava kakava god da jeste ipak sa 9 ostalih dala svoj glas za potpunu legalnost ove ubrzane akcije!hajducka travica wrote:Salje majka nejackog sina na put i kaze mu: drz' se ovih jacih ljudi,oni ce ti pomoci ako zapadnes u kakvu nevolju.Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
A o tome niko niti rijec nije spomenuo ni u jednom jedninom mediju u BiH!
Znam ja dobro da je Ivanu receno da digne ruku u VS, ali mozemo li se bar pohvaliti da smo i mi jednom bili dijelom jedne globalne odluke?! Ili nas je mozda stid tako velikog "vakifa" Gadafija?!
Nije mi jasno zašto s tobom uopšte ulazim u raspravu i diskutujem, jer sam i prije osjetio tvoj rasizam i "curenje vode iz usta" nakon prvih raketnih napada po Libijcima.sumirprimus wrote:kakav narod ba,gomla genetskog materijala,sto se izmiksa tokom tisuca godina do bola, i od sumera dobijes bosancerose,il libijce,ovisi o plaži đe su se sunćali,ako me kontaš...
Ne bi ti sarkazam prpoznao ni da ga na hljeb za dorcak mazes!hajducka travica wrote: Kzu da su imali dovoljno glasova i bez Ivanovog glasa,pa sto onda nismo ostali suzdrzani ili uzdrzani.Velis,vakif,cega i sta,meni nije poznato,osim ako nije Cericu sta turio u dzep.
Predsjedništvo BiH pomno je pratilo situaciju u Libiji i učestvovalo u aktivnostima Savjeta bezbjednosti
Predsjedništvo BiH donijelo je jednoglasnu odluku da na sjednici Savjeta za bezbjednost UN BiH glasa za rezoluciju o uspostavljanju zone zabrane letova iznad Libije i druge mjere zaštite civila u toj zemlji.
Nego?Alfons Kauders wrote:sta, trebali smo glasati protiv?Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
Cetnik je provaljen,znam ga sa drugih foruma,narocito sa --- NO LINKS ----dnevnik.ba,tu je redovit gost.Pretvara se po potrebi foruma koji zagovara odredjenu politiku.poznanik wrote:Nije mi jasno zašto s tobom uopšte ulazim u raspravu i diskutujem, jer sam i prije osjetio tvoj rasizam i "curenje vode iz usta" nakon prvih raketnih napada po Libijcima.sumirprimus wrote:kakav narod ba,gomla genetskog materijala,sto se izmiksa tokom tisuca godina do bola, i od sumera dobijes bosancerose,il libijce,ovisi o plaži đe su se sunćali,ako me kontaš...
I to je bio odlučujući glas. Ako je za utjehu, troglavo predsjedništvo bilo je jedinstvenoOligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
to je to...bosanska senzacija wrote:Meni je čudnije to što mediji totalno ignoriraju proteste u Jemenu i Bahreinu gdje na goloruk narod puca vojska Saudijske Arabije.
jutarnji wrote:Nego?Alfons Kauders wrote:sta, trebali smo glasati protiv?Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
I jos smo im trebali zaprijetiti da cemo osmu mornaricku flotu poslati u vode Meksickog zaliva, a ona tri nosaca
aviona: "Refko II", "Mitar Strasni" i "Ivo Miro Hawke", e pa pravo je cudo da vec nisu otpoceli kampanju protiv
francuske i italijanske armade. `ta ce nato...
:smajlikojijeuputiozelembaćapremasarkoziju:corolla02 wrote:ja predsjednika i sile![]()
ne znam, ako ti je predivan osjecaj, ne bih ti kvario dozivljaj.casobuke wrote:Ma predivan je osjećaj biti nečija siromašna poderana kuja
pa eto, i nije losa ideja biti na strani pobjednika...jutarnji wrote:Nego?Alfons Kauders wrote:sta, trebali smo glasati protiv?Oligarh wrote:Jedna me stvar jako interesuje:
I jos smo im trebali zaprijetiti da cemo osmu mornaricku flotu poslati u vode Meksickog zaliva, a ona tri nosaca
aviona: "Refko II", "Mitar Strasni" i "Ivo Miro Hawke", e pa pravo je cudo da vec nisu otpoceli kampanju protiv
francuske i italijanske armade. `ta ce nato...
kako ja znam mi nikoga nismo napali niti smo htjeli napraviti drzavu u drzavi, i ti lupas!Alfons Kauders wrote:
pa eto, i nije losa ideja biti na strani pobjednika...pogotovo imajuci u vidu angazman nasih firmi u libiji...
![]()
na stranu humanitarni razlozi i cinjenica da smo ne tako davno bili u slicnoj situaciji ko ovi u bengaziju, ali nejse... lako neki zaboravljaju