cigara wrote:zahvaljujem, i ostatak albuma ce biti na istom, ako ne i boljem nivouSplinter wrote:bravo, bravo, bravo. iznenadjen sam
Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Moderator: _BataZiv_0809
- mrtva kokoš
#201 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
- mrtva kokoš
#202 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
aaaaa ovo ce da bude najjebeniji od svih najjebenijih albuma. jedva cekam. inace mi je wikla u top3 mc-a
a ova kolaboracija sa rahmanijem ce malo je reci da pokida...
ako neko ne zna kako je to zvucalo na proslom albumu, tj. na samo jednoj jedinoj pjesmi...
a sad ide citav album. yeahhhhhhhh!!
ako neko ne zna kako je to zvucalo na proslom albumu, tj. na samo jednoj jedinoj pjesmi...
- drugodtvogdruga
#203 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
pa trebaju se sami potruditi oko toga i kontaktirat portale/radio stanice itd itd da dobiju medijski prostor, ta nece sa neba past bolan, nije ni "prelosom" (kosto si ga nazvao) prikiju ugovor sa neba pao, radi covjekDialer wrote:steta sto ih niko ne gura
- cigara
#204 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
vjeruj mi radimo na ozbiljnijim stvarima, zato album i ide sporije nego sto bi inacedrugodtvogdruga wrote:pa trebaju se sami potruditi oko toga i kontaktirat portale/radio stanice itd itd da dobiju medijski prostor, ta nece sa neba past bolan, nije ni "prelosom" (kosto si ga nazvao) prikiju ugovor sa neba pao, radi covjekDialer wrote:steta sto ih niko ne gura
-
Dialer
#205 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Evo konkretno sto ih vi ne promovisete? Neki interviju? Obavite pjesmu na stranicu, ne moras cekat da ti se neko u guzicu uvuce da ga promovisesdrugodtvogdruga wrote:pa trebaju se sami potruditi oko toga i kontaktirat portale/radio stanice itd itd da dobiju medijski prostor, ta nece sa neba past bolan, nije ni "prelosom" (kosto si ga nazvao) prikiju ugovor sa neba pao, radi covjekDialer wrote:steta sto ih niko ne gura
- mrtva kokoš
#206 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Djecaci - Dalmacija
II singl sa ISTINE, prvi oficijelni, album izlazi nakon ljeta za nekadasnji jugoton
http://www.4shared.com/audio/p88tP_iX/D ... ISTIN.html
II singl sa ISTINE, prvi oficijelni, album izlazi nakon ljeta za nekadasnji jugoton
http://www.4shared.com/audio/p88tP_iX/D ... ISTIN.html
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#207 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Pa nije uvlacenje u guzicu ako imas pjesmu i posaljes mail "e buraz snimio sam ovo poslusaj vidi valja li pa ako moze mala promocija na portalu"Dialer wrote:Evo konkretno sto ih vi ne promovisete? Neki interviju? Obavite pjesmu na stranicu, ne moras cekat da ti se neko u guzicu uvuce da ga promovisesdrugodtvogdruga wrote:pa trebaju se sami potruditi oko toga i kontaktirat portale/radio stanice itd itd da dobiju medijski prostor, ta nece sa neba past bolan, nije ni "prelosom" (kosto si ga nazvao) prikiju ugovor sa neba pao, radi covjekDialer wrote:steta sto ih niko ne gura, ne samo njih, siguran sam da ima jos izvodjaca koji imaju malo promocije. Ako vec volis, promovisi kvalitet, ovo je super kvalitetno
sto se mene tice ja bi tako uradio sa ovom gore stvarkom...dobra je
- drugodtvogdruga
#208 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
pojma ti nemas sta mi radimo i kako radimo, da mi cekamo nekoga ne bi 'postojali' ko ostali privatni cirkusi u bosni i hercegovini, radom i trudom smo najkvalitetniji i najposjeceniji bih hip hop portal, i kvalitet ce se naci kad tad na BHOP-u, samo sto se mi nikom necemo uvlaciti u pakas niti se nama treba neko uvlaciti, ja pojma nemam ko su momci pa ne mogu pisati o nekome o kome ne znam.Dialer wrote:Evo konkretno sto ih vi ne promovisete? Neki interviju? Obavite pjesmu na stranicu, ne moras cekat da ti se neko u guzicu uvuce da ga promovisesdrugodtvogdruga wrote:pa trebaju se sami potruditi oko toga i kontaktirat portale/radio stanice itd itd da dobiju medijski prostor, ta nece sa neba past bolan, nije ni "prelosom" (kosto si ga nazvao) prikiju ugovor sa neba pao, radi covjekDialer wrote:steta sto ih niko ne gura, ne samo njih, siguran sam da ima jos izvodjaca koji imaju malo promocije. Ako vec volis, promovisi kvalitet, ovo je super kvalitetno
-
Dialer
#209 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Samo kazem da ces prije objaviti neku ispodprosjecnu pjesmu od lupam npr Crnog Zvuka, nego ovakvo nesto. Ja da snimam, znao bi kako i sta, ja sam jedan od rijetkih slusalaca. 
- mrtva kokoš
#210 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
citava sustina, nema svako srecu da bude pod patronatom nekog repera. za sve se moraju sami izboriti.drugodtvogdruga wrote: ja pojma nemam ko su momci pa ne mogu pisati o nekome o kome ne znam.
shvatam da treba gomila truda ali ako su vec odlucili da budu u toj igri, mora biti neko ko ce raditi i neke druge poslove mimo repanja i pravljenja bitova.
- drugodtvogdruga
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#212 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
za analeDialer wrote: ja sam jedan od rijetkih slusalaca.
-
MaryJane!
#213 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Bosna:
Hrvatska:
Srbija:
Hrvatska:
Srbija:
-
MaryJane!
#214 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Mislila sam na Doktrinu, to što je Kristal tu nije bitno xD
- drugodtvogdruga
#215 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Rima D, Sheik Ba & Kalil - Bosanske Piramide
- madFlava
#216 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Splinter wrote:aaaaa ovo ce da bude najjebeniji od svih najjebenijih albuma. jedva cekam. inace mi je wikla u top3 mc-a
da hoce uskoro izaci album,teaser nije normalan
- brad90
#217 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Zna li neko kako mogu da nabavim samo instrumental od bahatog frustrirano kopile, ima li neki link ili barem program da mogu ovo da izvedem 
- mrtva kokoš
#218 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
koja verzija, ima garazna ima ona studijska. ja sam nesto eksperimentiso, sa ovm studijskom
ne znam valja li ti cemu ...
- brad90
#219 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
ta je verzija, a za eksperimentSplinter wrote:koja verzija, ima garazna ima ona studijska. ja sam nesto eksperimentiso, sa ovm studijskom
- KPNCTNJAH
#221 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
187 wrote:
- mrtva kokoš
#222 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
@brad90, nema na cemu...
wtf, jel ovo neki folk-hop (u prevodu sta, koji qrac), jedino ako mu je dala, ali opet i da mu je dala
jedino mi je jasno da je bejbi duks je za ovo sranje uzeo lovu...
wtf, jel ovo neki folk-hop (u prevodu sta, koji qrac), jedino ako mu je dala, ali opet i da mu je dala
jedino mi je jasno da je bejbi duks je za ovo sranje uzeo lovu...
- mrtva kokoš
#223 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
sa pancirom idem furam blindirane cvike, aaa pobjeda
hvala tijani bass, zahvaljujuci njoj otkrio sam rebi-a
steta za lovu koja je bacena na spot.
odoh furat blindirane cvike

hvala tijani bass, zahvaljujuci njoj otkrio sam rebi-a
steta za lovu koja je bacena na spot.
odoh furat blindirane cvike
- Kinaski
#224 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Ima tome mjesec dva dana , vrti se po mtv-ju domacica top liste i toSplinter wrote:sa pancirom idem furam blindirane cvike, aaa pobjeda![]()
![]()
![]()
hvala tijani bass, zahvaljujuci njoj otkrio sam rebi-a![]()
steta za lovu koja je bacena na spot.![]()
![]()
odoh furat blindirane cvike![]()
![]()
- madFlava
#225 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
187 wrote:
izvala godine
ali idem zajedno sa Splinterom da furam BLINDIRANE CVIKE