jel te bilo strah....sorcerer wrote:ja sam jurio 30 danas...
neko je jurio 35, nestalo mu zraka, istopio mu se motor...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
jel te bilo strah....sorcerer wrote:ja sam jurio 30 danas...
Ja nevidim da je igdje piše da je ovo thread za ljude koji su vozili bar 200 na sat.tendzera wrote:Ja ne znam kako vas pojedince nije sramota doc' ođe i napisat' da ste vozili ispod dvjesta kilometara na sahat.
Koji je GTI?? Dvica?pirmin wrote:219 kmh, Golf GTI, blaga nizbrdica, 4 trake, gotovo niko na cesti, starosna dob 25 onomad...ko normalan ne bi pritisn`o do cepa?
Da.Nabucco wrote:Koji je GTI?? Dvica?pirmin wrote:219 kmh, Golf GTI, blaga nizbrdica, 4 trake, gotovo niko na cesti, starosna dob 25 onomad...ko normalan ne bi pritisn`o do cepa?
pirmin wrote:Da.Nabucco wrote:Koji je GTI?? Dvica?pirmin wrote:219 kmh, Golf GTI, blaga nizbrdica, 4 trake, gotovo niko na cesti, starosna dob 25 onomad...ko normalan ne bi pritisn`o do cepa?
ja sam na tom putu sa dizelom Focusom, 1.8 isla 160kmh ... i iznenadila sam se kako fino idesyd2o2 wrote:Na našem autoputu prema Zenici sa Focusom 1.4 benz 167kmh. To je bio maks auta, gas do kraja i ne ide brže.

ma strah me jedino bilo da necu stici sve obaveze da zavrsim ,jer od modernih vozaca ne mozes vozit brze po gradu.....mislis falilo goriva? da je nestalo zraka ne bi se istopio motorBakir1 wrote:jel te bilo strah....sorcerer wrote:ja sam jurio 30 danas...
neko je jurio 35, nestalo mu zraka, istopio mu se motor...
Warashii wrote:Mislim da sam maksimalno 150 i to samo dosao do te cifre i odma otpustao gasjednostavno ne volim brzu voznju , meni je nas autoput 100-110 a magistrala maksimalno 90, do sada nigdje nisam zakasnio.
Svaka cast za mladu!DoradO wrote:...preko e-kupona bila neka ponuda za voznju super-auta pa me mlada pocastila![]()