Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
yellow cat

#201 Re: Muskarci upomoc!

Post by yellow cat »

Eleonora wrote:Sto ovaj @Marcello voli rasprave nadugo i nasiroko. :D
a što god mu napišeš, ne ljuti se. :)

Nego, da i ja nešto kažem, definitivno, ja bih otišla u inostranstvo da sam na tvom mjestu. Kao prvo, on ti više ne bi ni trebao biti opsesija, jer ti trenutno nemaš posla. A ušteđevina curi. Zato, po meni, tebi bi priritet trebao biti posao, pa tek onda kontati šta sa njim. Ipak je tebi haman 30 godina, nije vrag da se još pališ na te njegove ljubavne fazone. A hvala bogu, muškaraca ima...

Marcello, jesi ispušio cigaretu do kraja? P.S. puj, to kaka.
Marcello

#202 Re: Muskarci upomoc!

Post by Marcello »

Što se tiče tvog prijedloga u vezi njenog odlaska u inostrantsvo, sa tim se apsolutno slažem bez obzira ko je u pitanju...
Envy

#203 Re: Muskarci upomoc!

Post by Envy »

...
Last edited by Envy on 12/01/2012 10:07, edited 1 time in total.
yellow cat

#204 Re: Muskarci upomoc!

Post by yellow cat »

Envy wrote:Zar je nesto jos za ocekivati od covijeka koji je svoj izbor napravio(mamu)..A ti djevojko/zeno, pocni nesto novo,prije svega trazi posao,jer bila tvoja buducnost sa njim ili bez njega moras razmisljati o tome, prije svega..A od njega ne ocekuj nesto ogromno,spektakularno,jer svoje karte sve je pokazao,, vrijeme ti je da otvoris oci, i ukljuci malo i mozak osim srca..pa sretno!
i ja velim, prvo posao, pa sve ostalo, a njega bih ja davno otkantala, čuj, otišao mami. Tobe jarabi. :-)
Ljuska_u_BaklaFi

#205 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Procitah sve, zaboli me glava :cry:
Ghost_Rider_XXX

#206 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ghost_Rider_XXX »

Kakav je rezultat, ne upratih o svom se problemu zadevero? Jel se vrno ili je i dalje mamin sin?
amhrienizi

#207 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

@ghost

joj joj, ja bas kontam dokle li si ti dogurao? javi li ti se hanuma?

i ja sam jos uvijek u devru, ogulila se cisteci ovaj stan, ali ok je.

on je negdje napola, ni tamo ni vamo. on je usamljen, ja ga ne razumijem. bla bla bla

a meni vas svijet govori "odvoj se od hajvoana" pa se ja "odvojla" soad za soad, pa cemo vidjeti jel more il nemere. :mrgreen: :lol:
Ghost_Rider_XXX

#208 Re: Muskarci upomoc!

Što hitnije podvuci crtu dok si još mlada, tako možete dok se boje ne raspadnu i ništa. Hebi ga boliće ali proći će. Nije jedini na svijetu.
Mis mekinjas

#209 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:Što hitnije podvuci crtu dok si još mlada, tako možete dok se boje ne raspadnu i ništa. Hebi ga boliće ali proći će. Nije jedini na svijetu.

ma kad se tebi vrati cura... :D
Ghost_Rider_XXX

#210 Re: Muskarci upomoc!

Dosta o meni pričajmo malo o mom autu. Stipu ba mene ja lako procesiram te stresne situacije.

Mislim da je amhrienizi u dosta kritičnoj situvaciji od mene.
amhrienizi

#211 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Mis mekinjas wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Što hitnije podvuci crtu dok si još mlada, tako možete dok se boje ne raspadnu i ništa. Hebi ga boliće ali proći će. Nije jedini na svijetu.

ma kad se tebi vrati cura... :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
amhrienizi

#212 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:Dosta o meni pričajmo malo o mom autu. Stipu ba mene ja lako procesiram te stresne situacije.

:-) :roll: :run:
Ghost_Rider_XXX

#213 Re: Muskarci upomoc!

amhrienizi wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Dosta o meni pričajmo malo o mom autu. Stipu ba mene ja lako procesiram te stresne situacije.

Nemoj sad nigdje bježat!
amhrienizi

#214 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
amhrienizi wrote:

Nemoj sad nigdje bježat!

ma ne bjezim ja nigdje, tu sam no worries! :-) :sax:
Mis mekinjas

#215 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

ova amh.... i tako to....
Ma nema tu savjeta za tebe..... Apsurd je kad nekog voliš da ga ostaviš....., ja sam u takvoj situaciji, a gotovo je..... Samo se više ne trudim.... :roll:
Razmišljati ne možeš prestati....
Ali ima dobra vijest, evo Ghost je slobodan, dok mu se cura ne vrati pokajnički.... a on je prihvati nazad jer je voli... :D
amhrienizi

#216 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Mis mekinjas wrote:ova amh.... i tako to....
Ma nema tu savjeta za tebe..... Apsurd je kad nekog voliš da ga ostaviš....., ja sam u takvoj situaciji, a gotovo je..... Samo se više ne trudim.... :roll:
Ali ima dobra vijest, evo Ghost je slobodan, dok mu se cura ne vrati pokajnički.... a on je prihvati nazad jer je voli... :D

kako mislis gotovo je a ne trudis se? :?

nisam ja njega ostavila nego je on odabrao za njega ocito bolju opciju. :( ne moze se nazor nista...ja samo pokusavam sebe spasiti dok se jos ima sta spasiti... :idea:
Ghost_Rider_XXX

#217 Re: Muskarci upomoc!

Ma Ghost nije ba Onur, ne može kod mene idi mi dodji mi. Ni sarma podgrijana ne valja i dragi mišu ima tema za moju boljku.

Baš i nije apsurd kad nekog voliš da ga ostaviš. Ima važnijih stvari od ljubavi.
amhrienizi

#218 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ma Ghost nije ba Onur, ne može kod mene idi mi dodji mi. Ni sarma podgrijana ne valja i dragi mišu ima tema za moju boljku.

Baš i nije apsurd kad nekog voliš da ga ostaviš. Ima važnijih stvari od ljubavi.
jer ko se voli taj se ne ostavlja! jbg :x
Mis mekinjas

#219 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:

e meni sarma valja svakako,pa i hladna.... :D
Ima važnih stvari, a ljubav je takva...... iskreno kad si ostavljen osjećaj je kao da ti neko umre...... :sad:
ja sam jednako osjećala....
Mis mekinjas

#220 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

amhrienizi wrote:

kako mislis gotovo je a ne trudis se? :?

nisam ja njega ostavila nego je on odabrao za njega ocito bolju opciju. :( ne moze se nazor nista...ja samo pokusavam sebe spasiti dok se jos ima sta spasiti... :idea:
previše sam se trudila..... ništa nisam tražila niti očekivala, samo nekad molila nešto, nadala se, i ništa.... tišina...... Ma......
Vrijeme pitanje liječi li rane..... U mom slučaju ne.... ali ide.....
Ovo da se spasiš si dobro rekla.....
Ja ću kupiti psa, ili zeca.....
nema mi druge :D
spasit će me to... :D
Ghost_Rider_XXX

#221 Re: Muskarci upomoc!

Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
amhrienizi wrote:jer ko se voli taj se ne ostavlja! jbg :x
Hm ne znam vala. Sjećam se kad sam prekinuo sa djevojkom prije ove, da mi je to rekla. Voljeli smo se kad smo prekinuli i to pravo, ali bili smo dva svijeta i bilo je sve teže raditi korekcije na sebi da bi ta veza funkcionisala, i postalo je pravo zagušljivo. Mislim da je bolje na vakat to skontati, jer vremenom taj jaz postaje sve veći i veći i na kraju i neke sitnice čovjeka počnu izludjivati.
Mis mekinjas

#222 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
Hm ne znam vala. Sjećam se kad sam prekinuo sa djevojkom prije ove, da mi je to rekla. Voljeli smo se kad smo prekinuli i to pravo, ali bili smo dva svijeta i bilo je sve teže raditi korekcije na sebi da bi ta veza funkcionisala, i postalo je pravo zagušljivo. Mislim da je bolje na vakat to skontati, jer vremenom taj jaz postaje sve veći i veći i na kraju i neke sitnice čovjeka počnu izludjivati.
aha ti si nju ostavio, a tebe ova....
Ima nade da pravda postoji :D
amhrienizi

#223 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
jeste osjecaj je kao da je u tebi nesto umrlo i nema povratka, covjek vise nije isti!
nego ghost ne mogu da skontam jel se to ona tebi nije javila nikako poslije tvog maila?
yellow cat

#224 Re: Muskarci upomoc!

Post by yellow cat »

A da se vas dvoje skontate? Evo, za prvi dejt imate i zajedničku temu: partnerova/partnericina mama. :D
amhrienizi

#225 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

yellow cat wrote:A da se vas dvoje skontate? Evo, za prvi dejt imate i zajedničku temu: partnerova/partnericina mama. :D
:lol: :lol:
Post Reply