Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eleonora wrote:Sto ovaj @Marcello voli rasprave nadugo i nasiroko.
a što god mu napišeš, ne ljuti se.
Nego, da i ja nešto kažem, definitivno, ja bih otišla u inostranstvo da sam na tvom mjestu. Kao prvo, on ti više ne bi ni trebao biti opsesija, jer ti trenutno nemaš posla. A ušteđevina curi. Zato, po meni, tebi bi priritet trebao biti posao, pa tek onda kontati šta sa njim. Ipak je tebi haman 30 godina, nije vrag da se još pališ na te njegove ljubavne fazone. A hvala bogu, muškaraca ima...
Marcello, jesi ispušio cigaretu do kraja? P.S. puj, to kaka.
Envy wrote:Zar je nesto jos za ocekivati od covijeka koji je svoj izbor napravio(mamu)..A ti djevojko/zeno, pocni nesto novo,prije svega trazi posao,jer bila tvoja buducnost sa njim ili bez njega moras razmisljati o tome, prije svega..A od njega ne ocekuj nesto ogromno,spektakularno,jer svoje karte sve je pokazao,, vrijeme ti je da otvoris oci, i ukljuci malo i mozak osim srca..pa sretno!
i ja velim, prvo posao, pa sve ostalo, a njega bih ja davno otkantala, čuj, otišao mami. Tobe jarabi.
Ghost_Rider_XXX wrote:Što hitnije podvuci crtu dok si još mlada, tako možete dok se boje ne raspadnu i ništa. Hebi ga boliće ali proći će. Nije jedini na svijetu.
Ghost_Rider_XXX wrote:Što hitnije podvuci crtu dok si još mlada, tako možete dok se boje ne raspadnu i ništa. Hebi ga boliće ali proći će. Nije jedini na svijetu.
ova amh.... i tako to....
Ma nema tu savjeta za tebe..... Apsurd je kad nekog voliš da ga ostaviš....., ja sam u takvoj situaciji, a gotovo je..... Samo se više ne trudim....
Razmišljati ne možeš prestati....
Ali ima dobra vijest, evo Ghost je slobodan, dok mu se cura ne vrati pokajnički.... a on je prihvati nazad jer je voli...
Mis mekinjas wrote:ova amh.... i tako to....
Ma nema tu savjeta za tebe..... Apsurd je kad nekog voliš da ga ostaviš....., ja sam u takvoj situaciji, a gotovo je..... Samo se više ne trudim....
Ali ima dobra vijest, evo Ghost je slobodan, dok mu se cura ne vrati pokajnički.... a on je prihvati nazad jer je voli...
kako mislis gotovo je a ne trudis se?
nisam ja njega ostavila nego je on odabrao za njega ocito bolju opciju. ne moze se nazor nista...ja samo pokusavam sebe spasiti dok se jos ima sta spasiti...
Ma Ghost nije ba Onur, ne može kod mene idi mi dodji mi. Ni sarma podgrijana ne valja i dragi mišu ima tema za moju boljku.
Baš i nije apsurd kad nekog voliš da ga ostaviš. Ima važnijih stvari od ljubavi.
Ma Ghost nije ba Onur, ne može kod mene idi mi dodji mi. Ni sarma podgrijana ne valja i dragi mišu ima tema za moju boljku.
Baš i nije apsurd kad nekog voliš da ga ostaviš. Ima važnijih stvari od ljubavi.
e meni sarma valja svakako,pa i hladna....
Ima važnih stvari, a ljubav je takva...... iskreno kad si ostavljen osjećaj je kao da ti neko umre......
ja sam jednako osjećala....
kako mislis gotovo je a ne trudis se?
nisam ja njega ostavila nego je on odabrao za njega ocito bolju opciju. ne moze se nazor nista...ja samo pokusavam sebe spasiti dok se jos ima sta spasiti...
previše sam se trudila..... ništa nisam tražila niti očekivala, samo nekad molila nešto, nadala se, i ništa.... tišina...... Ma......
Vrijeme pitanje liječi li rane..... U mom slučaju ne.... ali ide.....
Ovo da se spasiš si dobro rekla.....
Ja ću kupiti psa, ili zeca.....
nema mi druge
spasit će me to...
Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
amhrienizi wrote:jer ko se voli taj se ne ostavlja! jbg
Hm ne znam vala. Sjećam se kad sam prekinuo sa djevojkom prije ove, da mi je to rekla. Voljeli smo se kad smo prekinuli i to pravo, ali bili smo dva svijeta i bilo je sve teže raditi korekcije na sebi da bi ta veza funkcionisala, i postalo je pravo zagušljivo. Mislim da je bolje na vakat to skontati, jer vremenom taj jaz postaje sve veći i veći i na kraju i neke sitnice čovjeka počnu izludjivati.
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
Hm ne znam vala. Sjećam se kad sam prekinuo sa djevojkom prije ove, da mi je to rekla. Voljeli smo se kad smo prekinuli i to pravo, ali bili smo dva svijeta i bilo je sve teže raditi korekcije na sebi da bi ta veza funkcionisala, i postalo je pravo zagušljivo. Mislim da je bolje na vakat to skontati, jer vremenom taj jaz postaje sve veći i veći i na kraju i neke sitnice čovjeka počnu izludjivati.
aha ti si nju ostavio, a tebe ova....
Ima nade da pravda postoji
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma gori je vala osjećaj od toga kad ti neko umre. I ja se tako osjećam, ali proći će.
jeste osjecaj je kao da je u tebi nesto umrlo i nema povratka, covjek vise nije isti!
nego ghost ne mogu da skontam jel se to ona tebi nije javila nikako poslije tvog maila?