eluna wrote:
eeee ovo sam vidjela na fejsu, i planiram da si napravim, samo ne znam gdje da nađem ove "fine gajbice"
Napravis i njih sama
eluna wrote:
eeee ovo sam vidjela na fejsu, i planiram da si napravim, samo ne znam gdje da nađem ove "fine gajbice"
e pa sad ............... nemam alat za toliko tako finog poslaP308 wrote:eluna wrote:
Napravis i njih samaNesto sumnjam da se ovake mogu naci
ovo nisu NAŠE obične gakbe sa pijace ..... koliko vidim, debljina daščica je barem 1 cm, one na pijaci imaju debljinu daščica 1 mmAmbrozija wrote:Zamolis one u OBI-ju da ti izerezu onako kako ti treba, mada ce tako ispasti skuplja pita od tepsije![]()
Ali stvarno sjajna ideja, ja bih samo gajbe ofarbala u crno ili bijelo. Ma mogu se sigurno naci u dobrom stanju, samo treba potraziti.
Znaci otpada idejaeluna wrote:ovo nisu NAŠE obične gakbe sa pijace ..... koliko vidim, debljina daščica je barem 1 cm, one na pijaci imaju debljinu daščica 1 mmAmbrozija wrote:Zamolis one u OBI-ju da ti izerezu onako kako ti treba, mada ce tako ispasti skuplja pita od tepsije![]()
Ali stvarno sjajna ideja, ja bih samo gajbe ofarbala u crno ili bijelo. Ma mogu se sigurno naci u dobrom stanju, samo treba potraziti.
na me otpada ideja ................ uma plastičnih gajbiAmbrozija wrote:Znaci otpada idejaeluna wrote:ovo nisu NAŠE obične gakbe sa pijace ..... koliko vidim, debljina daščica je barem 1 cm, one na pijaci imaju debljinu daščica 1 mmAmbrozija wrote:Zamolis one u OBI-ju da ti izerezu onako kako ti treba, mada ce tako ispasti skuplja pita od tepsije![]()
Ali stvarno sjajna ideja, ja bih samo gajbe ofarbala u crno ili bijelo. Ma mogu se sigurno naci u dobrom stanju, samo treba potraziti.Kod nas ni normalne gajbe ne mozes naci
Ako budes pravila, stavi slike da vidimo kako je na kraju ispalo, molim teeluna wrote: na me otpada ideja ................ uma plastičnih gajbi
Ambrozija wrote:Ako budes pravila, stavi slike da vidimo kako je na kraju ispalo, molim teeluna wrote: na me otpada ideja ................ uma plastičnih gajbi
podrazumijeva serespo wrote:samo te plasticne farbaj pa onda pravi sto

slika govori vise od hiljadu rijeciuna_bo wrote:Ja sam radni sto obljepila starim stripovimaizgleda mrak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi ovo sam uradio? Svaka cast, odlicno izgleda
Jesam, hvala. Uglavnom je bolje nego što je bilo.P308 wrote: Jesi ovo sam uradio? Svaka cast, odlicno izgleda
PocetakDanguba wrote:slika govori vise od hiljadu rijeciuna_bo wrote:Ja sam radni sto obljepila starim stripovimaizgleda mrak

Super je ispalo.una_bo wrote: Pocetak
Zavrsene i ladice