o cemu ti to ?kamen spoticanja wrote:a i dodik je jak ko beton..a za tri mjeseca bice jos jachiFrankyee wrote:U kakvoj je trenutnoj formi Mutu, sto se tice statistike ozgleda strasno dobro, u 67 utakmica dao je 29 golova za Rumuniju.
Znam da je bio suspendovan u Fiorentini jedno vrijeme , prvo doping a onda zbog drugih razloga.
U kakvoj su formi odbrambeni igraci , Chivu, Rat , Tamas, Goian? Tamas igra u Premijeru, cini mi se da su tu Rumuni dosta jaci i bice malo teze da se to probije.
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#201 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
-
Mustang1
#202 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa vjerovatno misli na to da se bezveze zamarate rezultatom utakmice jer je Dodik reko vjerovatno nesto ovako "Stisnite pa potpisite"Frankyee wrote:o cemu ti to ?kamen spoticanja wrote:a i dodik je jak ko beton..a za tri mjeseca bice jos jachiFrankyee wrote:U kakvoj je trenutnoj formi Mutu, sto se tice statistike ozgleda strasno dobro, u 67 utakmica dao je 29 golova za Rumuniju.
Znam da je bio suspendovan u Fiorentini jedno vrijeme , prvo doping a onda zbog drugih razloga.
U kakvoj su formi odbrambeni igraci , Chivu, Rat , Tamas, Goian? Tamas igra u Premijeru, cini mi se da su tu Rumuni dosta jaci i bice malo teze da se to probije.
- kamen spoticanja
#203 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Frankyee wrote:o cemu ti to ?kamen spoticanja wrote:a i dodik je jak ko beton..a za tri mjeseca bice jos jachiFrankyee wrote:U kakvoj je trenutnoj formi Mutu, sto se tice statistike ozgleda strasno dobro, u 67 utakmica dao je 29 golova za Rumuniju.
-
LSD
#204 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hasagić došao sa bolovima u leđima
"Na njemu nema jedino Kenana Hasagića koji se zbog bolova u leđima nalazi na poštedi, odnosno terapiji. Ostali su tu, uključujući i Elvira Rahimića koji je iz Rusije stigao jutros."
Necemo valjda sa Šehićem ili Avdukićem na golu krenuti u ovu najbitniju utakmicu
"Na njemu nema jedino Kenana Hasagića koji se zbog bolova u leđima nalazi na poštedi, odnosno terapiji. Ostali su tu, uključujući i Elvira Rahimića koji je iz Rusije stigao jutros."
Necemo valjda sa Šehićem ili Avdukićem na golu krenuti u ovu najbitniju utakmicu
-
Dialer
#205 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hocemo
braov Pape

-
Max Bunker
#206 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pape znaDialer wrote:Hocemo![]()
braov Pape
![]()
- Obuca9
#207 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110323023
"Vidio sam šta su Bosanci u stanju uraditi. Oni su najgluplji, najfanatičniji i gladni dobrih rezultata"
Odavno nas neko nije ovako dobro opisao
"Vidio sam šta su Bosanci u stanju uraditi. Oni su najgluplji, najfanatičniji i gladni dobrih rezultata"
- jazzer
#208 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Treb'o ga je Ceausecu davno odraditi pa nas ne bi nazivao pogrdnim imenimahz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110323023
A stoji da smo najfanaticniji i gladni dobrih rezultata.
-
Stari
#209 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hm ... dakle koristim ovu priliku da se javno osvrnem na izjavu sa naslovnice
Miodrag Belodedici: "Bosanci su glupi i veoma fanatični"
Za one koji su se malo kasnije ukljucili ...radi se o nekadasnjem halfu bukurestanske Steaue i omrznute rumonjske drzavne reprezentacije....
Radi se o igracu oduvijek prepunom takta , smirenosti i ispravnih poteza
ilustracije radi ...njegov - slavom ovjencani udarac na SP94 - ..izvol'te ...ovakvom majstorstvu , smirenosti, intelektu i umjerenosti tesko je naci ravnog
http://www.youtube.com/watch?v=lQ91VWH1_cg
Svaka ti ovakva bila Miodraze ...
Miodrag Belodedici: "Bosanci su glupi i veoma fanatični"
Za one koji su se malo kasnije ukljucili ...radi se o nekadasnjem halfu bukurestanske Steaue i omrznute rumonjske drzavne reprezentacije....
Radi se o igracu oduvijek prepunom takta , smirenosti i ispravnih poteza
ilustracije radi ...njegov - slavom ovjencani udarac na SP94 - ..izvol'te ...ovakvom majstorstvu , smirenosti, intelektu i umjerenosti tesko je naci ravnog
http://www.youtube.com/watch?v=lQ91VWH1_cg
Svaka ti ovakva bila Miodraze ...
-
LSD
#210 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A to kao nismo glupijazzer wrote:Treb'o ga je Ceausecu davno odraditi pa nas ne bi nazivao pogrdnim imenimahz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110323023
Odavno nas neko nije ovako dobro opisao.
A stoji da smo najfanaticniji i gladni dobrih rezultata.
-
Max Bunker
#211 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A sta nama ima neko govoriti, kakav mi statut moramo imati.Jel' ? Pic*e jedne, nasminkane...to je parfem izmislilo da moze smrad sakriti, dok su kod nas ljudi u hamame isli da se kupaju i potomci takvih nama trebaju naredjivati...E BiH SE SAGINJATI NECE !LSD wrote:A to kao nismo glupijazzer wrote:Treb'o ga je Ceausecu davno odraditi pa nas ne bi nazivao pogrdnim imenimahz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110323023
A stoji da smo najfanaticniji i gladni dobrih rezultata.![]()
pravo smo progresivni
nismo u stanju se dogovoriti oko yebenog statuta nogometnog saveza evo vec 10 godina.
-
Stari
#212 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ponovo na ovoj temi pisati o onome sto je vec ispisano na najmanje jedno 3-4 jos aktivne teme ...smisla previse nema....ovdje - mislim na ovoj temi - se radi o utakmici ...o suspenziji , savezu, uefi ima vise drugih tema ....o bosanskoj gluposti - takodjer ....
Ovdje bih ja ...uz ispriku - ipak malo o razboritosti, ostroumnosti, inteligenciji i ostalim stilskim figurama ... srpskih istocnih susjeda ... Vlasko-Moldavske nizije (tako se to zvalo dok sam ja ucio zemljopis) ...
Ovdje bih ja ...uz ispriku - ipak malo o razboritosti, ostroumnosti, inteligenciji i ostalim stilskim figurama ... srpskih istocnih susjeda ... Vlasko-Moldavske nizije (tako se to zvalo dok sam ja ucio zemljopis) ...
-
LSD
#213 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma dobro, Belodedić jeste rumunski firaun i ološ najgore vrste, ali cinjenica jeste da nismo nimalo bistri jbg
...to pokazujemo evo vec decenijama.
Last edited by LSD on 23/03/2011 11:20, edited 1 time in total.
- drndalo
#214 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa normalno da se nece saginjati, kad smo vec ogrbavljeli od sagnutosti...E BiH SE SAGINJATI NECE
- vicious
#215 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma ovo treba uzeti s rezervom, pitanje je šta je uopšte rekao i kako... ne vidim da je igdje naveden izvor, a cijela rečenica zvuči - nigdje veze.
- jazzer
#216 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A tebi trebao Belodedic da ti da dijagnozu???LSD wrote:A to kao nismo glupijazzer wrote:Treb'o ga je Ceausecu davno odraditi pa nas ne bi nazivao pogrdnim imenimahz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110323023
A stoji da smo najfanaticniji i gladni dobrih rezultata.![]()
pravo smo progresivni
nismo u stanju se dogovoriti oko yebenog statuta nogometnog saveza evo vec 10 godina.
-
Stari
#217 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
U redu je dok je to ..."medju nama" ...ali kad mi je posiljalac adresiran iz nekakvog podrucja kojem je Srbija oduvijek bila zapad....onda se ipak malo pozelim postaviti stvari na svoje mjesto. Ne zamjeri mi ... mislim ovu utakmicu barem treba iscejfiti - onako - kako se utakmica sa svim svojim sastavnim dijelovima ...cejfi.
-
LSD
#218 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Meni nije trebao da daje dijagnozu, ja to znam odavno....to što si se ti prepoznao u njegovoj izjavi, tvoj problem.
Trebao je Belodedić da te prosvjetli
pored toliko stvari koje se dešavaju oko tebe svakodnevno.
Trebao je Belodedić da te prosvjetli
- jazzer
#219 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa ne znam jesi li ti potvrdio njegovu tezu ili ja???LSD wrote:Meni nije trebao da daje dijagnozu, ja to znam odavno....to što si se ti prepoznao u njegovoj izjavi, tvoj problem.
Trebao je Belodedić da te prosvjetlipored toliko stvari koje se dešavaju oko tebe svakodnevno.
- madner
#220 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ocekujem da ovu izjavu Safet isprinta i da svakom igracu posebeno.
-
LSD
#221 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nije to nikakva teza, vec notorna cinjenica, covjek rekao kako i jest jbg (pa i ti se se složio sa tim)...nije Belodedić Darwin pa da udara neke teze...još ti treba i to potvrđivatijazzer wrote:Pa ne znam jesi li ti potvrdio njegovu tezu ili ja???LSD wrote:Meni nije trebao da daje dijagnozu, ja to znam odavno....to što si se ti prepoznao u njegovoj izjavi, tvoj problem.
Trebao je Belodedić da te prosvjetlipored toliko stvari koje se dešavaju oko tebe svakodnevno.
-
Stari
#222 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nemam nimalo nagon za uzivanjem u tome da me neko, pa neka je taj neko i porijeklom iz ...odakle vec jeste, ...naziva glupssonom i fanatikom ....eto ljudi moji ...sta cu kad sam takav...
Ne zamjeram dakako nista onima koji u takvom cinu (u cinu kad ga neko naziva glupanom) spoznaju nekakvo ushicenje, extazu, elan ili sta vec ... onima znaci kojima se to dopada ...i tako to....mislim ovaj...boze moj ....
svi se mi palimo na razlicite stvari
...
Samo branim svoje pravu da svakom ko mi se obrati na nacin na koji to cini ovaj diesel Moldavac...odgovorim na adekvatan nacin.
Ne zamjeram dakako nista onima koji u takvom cinu (u cinu kad ga neko naziva glupanom) spoznaju nekakvo ushicenje, extazu, elan ili sta vec ... onima znaci kojima se to dopada ...i tako to....mislim ovaj...boze moj ....
Samo branim svoje pravu da svakom ko mi se obrati na nacin na koji to cini ovaj diesel Moldavac...odgovorim na adekvatan nacin.
- jazzer
#223 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ako si samo ti uzorak koji potvrdjuje njegovu izjavu onda ok. Vjerovatno si u pravu, ti toLSD wrote:Nije to nikakva teza, vec notorna cinjenica, covjek rekao kako i jest jbg (pa i ti se se složio sa tim)...nije Belodedić Darwin pa da udara neke teze...još ti treba i to potvrđivatijazzer wrote:Pa ne znam jesi li ti potvrdio njegovu tezu ili ja???LSD wrote:Meni nije trebao da daje dijagnozu, ja to znam odavno....to što si se ti prepoznao u njegovoj izjavi, tvoj problem.
najbolje znas. Ali ja se ne oscjecam glupim sto nam je savez takav kakav jeste kao
sto nam je, u ostalom, i drzava takva kakva jeste. A i sve da je ovdje glupan do glupana otkud pravo
nekom rumunskom firaunu da to izjavljuje??
-
palermo
#224 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
I meni je to vavijek bilo čudno, neko ti kaže konj si, a ti ga ushićeno gledašStari wrote:Nemam nimalo nagon za uzivanjem u tome da me neko, pa neka je taj neko i porijeklom iz ...odakle vec jeste, ...naziva glupssonom i fanatikom ....eto ljudi moji ...sta cu kad sam takav...
Ne zamjeram dakako nista onima koji u takvom cinu (u cinu kad ga neko naziva glupanom) spoznaju nekakvo ushicenje, extazu, elan ili sta vec ... onima znaci kojima se to dopada ...i tako to....mislim ovaj...boze moj ....svi se mi palimo na razlicite stvari
...
-
LSD
#225 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne znam šta bi ti rekao jarane...znam samo da smo svi manje- više svjesni onog što je covjek rekao.
Sad je problem što je baš Belodedić rekao, pa su se mnogi našli šatro uvrijeđeni...a kad ti to isto kaže neki naš covjek, prijatelj ili neko iz familije onda se slažemo i klimamo glavom.
To je u prevodu, šta ima nama Belodedić govoriti da smo glupani, kad smo i sami toga svjesni i kakav smo narod.
još nam i on treba na muku prisjedati
Ali nebitno, yebat ga...šta ima on nama govoriti
Sad je problem što je baš Belodedić rekao, pa su se mnogi našli šatro uvrijeđeni...a kad ti to isto kaže neki naš covjek, prijatelj ili neko iz familije onda se slažemo i klimamo glavom.
To je u prevodu, šta ima nama Belodedić govoriti da smo glupani, kad smo i sami toga svjesni i kakav smo narod.
Ali nebitno, yebat ga...šta ima on nama govoriti