Moderators: Charuga, Tomahawk11
i zvanicno u prvoj ligi!alijagoro wrote:Sta bi sa Novog Pazara, jel ulaze u prvu ligu ili ostaju u drugoj?
nisam imao druge, a znam cijelu pricu za lika koji je uletio sa zastavom, pa ga zvezdas zaganjao s motkom, te ga napendreka milicija...

ovo na istoku su pitari,da ne bi doslo do zabunelester burnham wrote:`82-`83
ovolester burnham wrote:koje i na kojoj slici?
na sve obje slike su samo zvezdina obiljezja...!

pa naravnopotres_mozga wrote:ovolester burnham wrote:koje i na kojoj slici?
na sve obje slike su samo zvezdina obiljezja...!
zbunila te boja na zastavama,pa si konto da su ciganilester burnham wrote:moguce... nisam obratio paznju,
eto da se i pitari pomenu...
Ti bas uporan sa svojim sranjima, prvo po nasoj temi, sad i ovdjeArma-Sarma wrote:Pa to su i bili navijači Zvezde. Vidiš da su iste zastave kao kad su gostovali na Grbavici.
Ima li logike da navijač Zvezde u svojoj arhivi čuva slike drugih navijača?potres_mozga wrote:Ti bas uporan sa svojim sranjima, prvo po nasoj temi, sad i ovdjeArma-Sarma wrote:Pa to su i bili navijači Zvezde. Vidiš da su iste zastave kao kad su gostovali na Grbavici.
...Arma-Sarma wrote:Pa to su i bili navijači Zvezde. Vidiš da su iste zastave kao kad su gostovali na Grbavici.
Otkud navijaci Zvezde na istokulester burnham wrote:...Arma-Sarma wrote:Pa to su i bili navijači Zvezde. Vidiš da su iste zastave kao kad su gostovali na Grbavici.mislim da si u pravu.
zarovih se po netu da nadjem sliku, jesu zvezdini navijaci,
pokojni zelja drzi najveci barjak... !
Davno bilo, između vas je ionako vladalo bratstvo i jedinstvo.potres_mozga wrote:Otkud navijaci Zvezde na istokulester burnham wrote:...Arma-Sarma wrote:Pa to su i bili navijači Zvezde. Vidiš da su iste zastave kao kad su gostovali na Grbavici.mislim da si u pravu.
zarovih se po netu da nadjem sliku, jesu zvezdini navijaci,
pokojni zelja drzi najveci barjak... !
drago mi je što si stavio ovu sliku iz 1987 godine.lester burnham wrote:[