joj to sam i ja rekla i bas krenula u zestoku borbu s celulitom. rezultat: za tri sedmice smrsala blizu 7kg (ako realno, to su 4kg jer ostalo je voda), a celulit stoji kako stoji.bez_ideje wrote:Ima da ga nema,ne zvala se ja kako se zovem![]()
hem ne jedem masno, nikakve grickalice, bilo sta sa kvascem, pijem vodu ko luda, odustala od gaziranog, cajeve ujutro navecer popodne u po noci, kad god mi padne na pamet, svih mogucih vrsta i cajnih mjesavina. masiram, mazem kremicama (od brsljana sam se osula pa sam odustala), stalno radim piling sa secerom i medom. vjezbam tae-bo, cak sam i posustala i uzela od mame onaj famozni relax&tone masazer. NISTA.
e ne znam, kad ga to nije ukinulo, ne znam stvarno sta ce!!! jedino jos da se skinem sa kontracepcije (sto je i glavni uzrok sto imam celulit, prije nisam imala), al ko ce se peglat s onim bolovima ponovo.
mislim, meni inace celulit ono...whatever, al dosadno mi u zivotu pa reko haj da se necim zabavim. i bas sam se zainatila, al nece pa nece da ode. koja napast dosadna.
imam pitanje nevezano za ovo, da li iko koristi onaj dr pasha lavandin sapun za umivanje lica? dobila sam onaj skroz mali uz onaj novi od ruze, znam da sam nekad stavljala etericno ulje lavande na akne i da je pomagalo kolko tolko, al nest me strah da mi ovo nije prejako za lice?
pa eto, ako ima ko sa iskustvom...pretty please da podijeli