Mora da si jos ne udata...sanabe wrote:picek wrote: par zenturaca
haj idi titat' poceo si da me nerviras![]()
Kada se udas, tad si prekaljena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mora da si jos ne udata...sanabe wrote:picek wrote: par zenturaca
haj idi titat' poceo si da me nerviras![]()
zato kad pređeš 10 godina braka jarane tad opet misliš na samo jednu stvar----razvod.......picek wrote:kad si mlad i lud mislis samo na jednu stvar.zelenashica wrote:De ti meni nesto reci ziv bio.Jesi li ti upoznat bio sa tim americkim zakonom prije zenidbe i pravljenja beba?
Mislim nama ovdje čitaju porodicni zakon prije onog "da"....a vama?
Ako si bio upoznat onda suti i daj sta moras,ha ja...
a znas na koju![]()
Kada bi to tek tako bilo, ma zenini advokati ima da mu nadju i najmanji dolar u misijoj rupi.zelenashica wrote:vraga bi se mogo pobrinuti o svemu da sam ja na njenom mjestupicek wrote:@tekma,
ne sikiraj se.
pobrinuo sam se o svemu![]()
ps.
ako hoces objasnit cu ti preko pp kako sam to uradio.![]()
![]()
imas sreće pa si našo ženu koja haman ne pita puno,ne provjerava nista i nema pristup ničemu
ma sta dolar ja bi mu i cente tražilatekma wrote:Kada bi to bilo tek tako, ma zenini advokati ima da mu nadju i najmanji dolar u misijoj rupi.zelenashica wrote:vraga bi se mogo pobrinuti o svemu da sam ja na njenom mjestupicek wrote:@tekma,
ne sikiraj se.
ps.
![]()
imas sreće pa si našo ženu koja haman ne pita puno,ne provjerava nista i nema pristup ničemu
Ja umirem od smijeha citajuci tvoje postove.picek wrote:ne treba meni savjet.
nisam ni otvorio temu.
htio sam da pomognem zvornicaninu sa vlastitim iskustvom.
sto se par zenturaca naslo da me zakuca na zid, to je normalno za ocekivati.![]()
Vaki ne traze takveKaty wrote:Ja umirem od smijeha citajuci tvoje postove.picek wrote:ne treba meni savjet.
nisam ni otvorio temu.
sto se par zenturaca naslo da me zakuca na zid, to je normalno za ocekivati.![]()
![]()
Ma,kako da ti nalijeces na te takve ?![]()
Pazi se ti da se nebi nasla kakva sposobna za zakucavanje!
ali na sreću onih čije žene to dozvolemislis wrote:nazalost ima ih mnogo takvih koje nemaju pojma o finansijamazelenashica wrote:vraga bi se mogo pobrinuti o svemu da sam ja na njenom mjestupicek wrote:@tekma,
ne sikiraj se.
ps.
![]()
A ima toga,u pravu si! Ovakvi bjeze od 'sposobno zakucavajuceg zenska' glavom bez obzira!zelenashica wrote:Vaki ne traze takveKaty wrote:Ja umirem od smijeha citajuci tvoje postove.picek wrote:ne treba meni savjet.
nisam ni otvorio temu.
![]()
Ma,kako da ti nalijeces na te takve ?![]()
Pazi se ti da se nebi nasla kakva sposobna za zakucavanje!
Jes' vidio picek, a ko ti garantuje da i tvoja zena nije ovako rafinirana, ma sta rafinirana, zayebana...zelenashica wrote:ma sta dolar ja bi mu i cente tražilatekma wrote:Kada bi to bilo tek tako, ma zenini advokati ima da mu nadju i najmanji dolar u misijoj rupi.zelenashica wrote:
vraga bi se mogo pobrinuti o svemu da sam ja na njenom mjestu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zar nisi pročitala post da je biro po instiktu mladog insanaKaty wrote:
A ima toga,u pravu si! Ovakvi bjeze od 'sposobno zakucavajuceg zenska' glavom bez obzira!![]()
Ja se stvarno ismijah maloprije citajuci postove!

a ko garantuje da on--->picek nije moj mužtekma wrote:Jes' vidio picek, a ko ti garantuje da i tvoja zena nije ovako rafinirana, ma sta rafinirana, zayebana...zelenashica wrote:ma sta dolar ja bi mu i cente tražilatekma wrote:
Kada bi to bilo tek tako, ma zenini advokati ima da mu nadju i najmanji dolar u misijoj rupi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kralj!zelenashica wrote:Pa zar nisi pročitala post da je biro po instiktu mladog insanaKaty wrote:
A ima toga,u pravu si! Ovakvi bjeze od 'sposobno zakucavajuceg zenska' glavom bez obzira!![]()
Ja se stvarno ismijah maloprije citajuci postove!helem samo nek ima sise za ruku,dupe za farmerica.lije za gledanje
a ko hebe ima li ekonomskog šlifa
Da je tvoj muz...picek, on nebi smio pisnutizelenashica wrote:tekma wrote:a ko garantuje da on--->picek nije moj mužzelenashica wrote:
Jes' vidio picek, a ko ti garantuje da i tvoja zena nije ovako rafinirana, ma sta rafinirana, zayebana...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@picek koja ti je tajna lozinka ulaza u kući
vala i to komšija što velištekma wrote:Da je tvoj muz...picek, on nebi smio pisnutizelenashica wrote:tekma wrote: a ko garantuje da on--->picek nije moj muž![]()
![]()
![]()
@picek koja ti je tajna lozinka ulaza u kući
Ma sta kralj bezobrazlukKaty wrote:Kralj!zelenashica wrote:Pa zar nisi pročitala post da je biro po instiktu mladog insanaKaty wrote:
Ja se stvarno ismijah maloprije citajuci postove!helem samo nek ima sise za ruku,dupe za farmerica.lije za gledanje
a ko hebe ima li ekonomskog šlifa
mislis wrote:eto nek si ti ostrouman ljepota jedna sa onima koji bi trebali da su ti
najblizi u tebe mozda ni lijeva ruka nezna sta desna desna radi
a zazires i od sopstvene sjenke, najedes li se ti ikad?
Ja se kladim da je s jedne od onih naših 8 opština... Ustvari 7, nije Sanjanka, one su malo pitomije...pustopoljina wrote:mislis wrote:eto nek si ti ostrouman ljepota jedna sa onima koji bi trebali da su ti
a zazires i od sopstvene sjenke, najedes li se ti ikad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odakle si ti???
Sarajka djevojka.mislis wrote:od tamo gdje se jos poslije dobrog jela moze podrignut a i prnut da prostis ko u svojoj kucipustopoljina wrote:mislis wrote:eto nek si ti ostrouman ljepota jedna sa onima koji bi trebali da su ti
a zazires i od sopstvene sjenke, najedes li se ti ikad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odakle si ti???
iz sarajeva lol ne zivim tamo