kako da je osvojim opet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
basicman

#201 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

zelenashica wrote:
burek_in_space wrote:
basicman wrote:
cekao sam pravi trenutak, i vazda je nesto kao nedostajalo, ili smo cekali da zavrsi neke ispite, ili smo cekali
da novi stan iznajmimo, uglavnom odugovlacilo se. moji podrzavaju sve sto zelim. nemam garanciju da li bi bili sretni, ali znam da 90% vremena to jesmo bili. to je razlog zasto sam ubjeden da prava kriza ili neki razlog dakle nije ni postojao. svi vazni stubovi veze kao: povjerenje, ljubav, razumjevanje, sex, zajednistvo, zajednicke vizije buducnosti itd, su bili stabilni i intaktni. ali bilo kako bilo, ne oslanjam se vise samo na to, pokusati sigurno hocu negdje u martu, ali iskrenu nadu vise nemam, mozda neku malu iskru a iskra je nekad dovoljna da zapali vatru, vidjecemo...
Nemoj ni pokushavati.
Vala pitac s ovim se moram složiti....mislim danima nas ovdje kuha ja bi do sad spucala u pm a ne u španiju da je srce u pitanju.
neke se pobjede dobijaju na juris, a neke na strpljenje...
Ghost_Rider_XXX

#202 Re: kako da je osvojim opet

Post by Ghost_Rider_XXX »

basicman wrote:
komi wrote:što više pokušavaš više toneš u živom blatu

ima cura ba... barem njih ima :D
znam stari da ih ima :).
za novu kad sam izasao, vidio sam da ih ima i zgodnih i simpaticnih i da su bas i aktivne i u prilazenju i uopste
se ne stide. naci novu nebi bio nikakav problem.
samo komplikovano je, kako god to otrcano zvucalo, otvoriti se necemu novom
kada znas da ima neko negdje daleko koga volis i kada to poglavlje nemozes zatvoriti jer jos ni ne razumijes
jasno zbog cega.
Care moj iako sam nepopravljivi romantik i vjerujem da ljubav pobjeđuje sve, ovo mi je što bi naš narod rek'o NAKO.
Ako ona tebe fakat pravo voli kao ti nju nema tih staraca koji će joj zabraniti da bude s tobom. Već ste više puta prekidali, a čak ni sarma ne valja podgrijana par puta.
Naravno uvijek postoje izuzeci, ali...

Jesi li sjeo sam sa sobom pa bacio na papir pro et contra. Skontaj da dok ste se zabaljali starci joj nisu dali mira, misliš li da će sa oduševljenjem dočekati njenu odluku ako im bahne jedan dan na vrata i kaže ja se udajem za onog svog. To bi bio pakao care.

Mislim da je najbolje ma koliko teško bilo da kreneš dalje. Znam da je to lako reći, ali tako je jer ćeš potrošiti još pet godina ganjajući neku bajku koja možebitno nema bajkoviti kraj.
Dobro sjedi sam sa sobom i probaj objektivno razmisliti osvemu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#203 Re: kako da je osvojim opet

Post by Truba »

basicman wrote:

za novu kad sam izasao, vidio sam da ih ima i zgodnih i simpaticnih i da su bas i aktivne i u prilazenju i uopste
kada znas da ima neko negdje daleko koga volis i kada to poglavlje nemozes zatvoriti jer jos ni ne razumijes
jasno zbog cega.
a razumijem isto mi je bilo za NG

ali jarane kad neće neće _____ ONA JE ODLUČILA... moš samo čekati... i ubiti svaku nadu...

neš si govorio... da nisi bio spreman za brak... jes to bio ti?

nisam ni ja bio spreman za more prve godine
strah me bilo da me ne ostavi zbog hrkanja prevrtanja odvlačenja jorgana i jastuka.... :mrgreen:

ako neće da malo sačeka... hm... nije ni ljubav i bolje da se niste uzeli
Zlata M.

#204 Re: kako da je osvojim opet

Post by Zlata M. »

komi wrote:
Tok dogadaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali nacin na koji cemo dogadaje podnijeti zavisi u dobroj mjeri od nas samih, dakle na to treba trošiti snagu i obracati pažnju.

zapamtite - ljubav ima svoje vrijeme, svoje trenutke i svoje razloge i ne možeš ju zadržati uz sebe, jedino ju možeš zagrliti
kada dode i biti sretan što je u jednom trenu tvog života bila s tobom.
amin. :)
bailaor

#205 Re: kako da je osvojim opet

Post by bailaor »

Zlata M. wrote:
komi wrote:
Tok dogadaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali nacin na koji cemo dogadaje podnijeti zavisi u dobroj mjeri od nas samih, dakle na to treba trošiti snagu i obracati pažnju.

zapamtite - ljubav ima svoje vrijeme, svoje trenutke i svoje razloge i ne možeš ju zadržati uz sebe, jedino ju možeš zagrliti
Svaka cast majstore za ovu recenicu...uljepsao si mi dan. :) :sax:
zonna

#206 Re: kako da je osvojim opet

Post by zonna »

bailaor wrote:
Zlata M. wrote:
komi wrote:

:thumbup: svaka cast komi! :thumbup: ono ti bi vodolija? :D
psydelija

#207 Re: kako da je osvojim opet

Post by psydelija »

ooola ombre! comme tai? :D

probaj na sledeci nacin:

pali za madrid.., iznajmi neko renta car- dostavno vozilo. zatim, upakuj se u neku kutiju kao poklon i zamoli nekog ortaka da na pola sata izigrava nekog dostavljaca poklona (postara).
nek te dostavi direkt na kucnu ili firma adresu..., ako sviras neki instrument... zasviras joj neku ljubavnu serenadu pri otvaranju paketa.

ps: ne zaboravi da na paketu izlepis "fragile" - lako lomljivo-oprez pri otvaranju! :-D

srecno!
Truba

#208 Re: kako da je osvojim opet

Post by Truba »

jesam vodolija

pravim knjigu za prekide
imam 6 MB wordovih dokumenata
o savjetima i pametnim mislima :mrgreen: u svezi sa vezama :D
PalaSa Marsa

#209 Re: kako da je osvojim opet

Post by PalaSa Marsa »

basicman wrote:

jasno zbog cega.
Fino ti ovo rece basicman.
PalaSa Marsa

#210 Re: kako da je osvojim opet

Post by PalaSa Marsa »

A i ovo mi se svidja. :-D
Last edited by PalaSa Marsa on 04/01/2011 17:27, edited 1 time in total.
Truba

#211 Re: kako da je osvojim opet

Post by Truba »

PalaSa Marsa wrote:

i meni se svidja zato je na početku dokumenta sa izjavama o ljubavi... prvo poglavlje nenapisanje knjige jadi mladog komija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by Truba on 04/01/2011 17:31, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#212 Re: kako da je osvojim opet

Post by PalaSa Marsa »

Jooo komi, haj' ziv bio ponovo kvotaj, napisala sam bila svOdja, a ne kisne mi glOoova zivta mi. :-) :D
PalaSa Marsa

#213 Re: kako da je osvojim opet

Post by PalaSa Marsa »

komi wrote:
PalaSa Marsa wrote:

i meni se svidja zato je na početku dokumenta sa izjavama o ljubavi... prvo poglavlje nenapisanje knjige jadi mladog komija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Srce si komi. :-D :D
detroit-mercy

#214 Re: kako da je osvojim opet

Post by detroit-mercy »

Hajde da je njoj jedno 18-20 godina pa eto roditelji imaju uticaj. Ali starka ima 29 keka i jos slusa mater (ko biva). Nema od toga nista jarane, okakni se corava posla plus zenske su ti cudne sorte, nekada vole i da se igraju mace i misa.
Ne kaze narod dzabe, zeljezo se kuje dok je vruce. Tvoj je davno ohladilo. Jednostavno zakasni si da uradis nesto kada je trebalo, za propustenim se ne zali. Nego hrabro u nove radne pobjede.
Mada te Latino znaju biti pravo hebene :mrgreen: .
zmaj56

#215 Re: kako da je osvojim opet

Post by zmaj56 »

detroit-mercy wrote:... Ali starka ima 29 keka i jos slusa mater (ko biva).
......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :sax: :sax: !!!

Starke su one ba iznad 50, ali ja im ne vidim mane...Znaju biti jako, jako dobre. ..cak i bolje od tih tvojih :lol: :lol: :lol:
pustopoljina

#216 Re: kako da je osvojim opet

Post by pustopoljina »

psydelija wrote:ooola ombre! comme tai? :D

probaj na sledeci nacin:

pali za madrid.., iznajmi neko renta car- dostavno vozilo. zatim, upakuj se u neku kutiju kao poklon i zamoli nekog ortaka da na pola sata izigrava nekog dostavljaca poklona (postara).
nek te dostavi direkt na kucnu ili firma adresu..., ako sviras neki instrument... zasviras joj neku ljubavnu serenadu pri otvaranju paketa.

ps: ne zaboravi da na paketu izlepis "fragile" - lako lomljivo-oprez pri otvaranju! :-D

srecno!
http://www.lyricsfreak.com/v/velvet+und ... 43923.html
:( :lol:
theTruePath

#217 Re: kako da je osvojim opet

Post by theTruePath »

detroit-mercy wrote:Hajde da je njoj jedno 18-20 godina pa eto roditelji imaju uticaj. Ali starka ima 29 keka i jos slusa mater (ko biva). Nema od toga nista jarane, okakni se corava posla plus zenske su ti cudne sorte, nekada vole i da se igraju mace i misa.
Ne kaze narod dzabe, zeljezo se kuje dok je vruce. Tvoj je davno ohladilo. Jednostavno zakasni si da uradis nesto kada je trebalo, za propustenim se ne zali. Nego hrabro u nove radne pobjede.
Mada te Latino znaju biti pravo hebene :mrgreen: .

Pa sta ako slusa mater? po tome je slicna nama Bosancima,,ni nase nece preko matere osim par izuzetaka(ako je ljubav previse jaka)
jedna tamo

#218 Re: kako da je osvojim opet

Post by jedna tamo »

ja sam starka Image
Smoki

#219 Re: kako da je osvojim opet

Post by Smoki »

Jarane, ona je tebi bacila sihre.
Ti se nje, prijatelju moj, kutariši i mani se belaja.
ja1977

#220 Re: kako da je osvojim opet

Post by ja1977 »

Aaa, da joj izmlatis roditelje i onda :run:
zmaj56

#221 Re: kako da je osvojim opet

Post by zmaj56 »

jedna tamo wrote:ja sam starka Image

:dance: :thumbup: ..Takve volim
Katy

#222 Re: kako da je osvojim opet

Post by Katy »

basicman wrote:
Katy wrote:
zmaj56 wrote: Sam je kriv za sve sto se desilo.
I ja mislim!Poslije svega sto sam procitala ovdje.Sam je kriv!
Cesto se to desi muskarcima da ne prepoznaju probleme u vezi ili ih negiraju.Shvate sve tek kad je prekasno.
Ne mora znaciti da ima drugog ili da se zaljubila.Djevojka je digla ruke od njega.Tako mi izgleda.
Ko bi dozivotno trcao oko nekog ko ce ti odredjivati koliko puta je dovoljno da se cujete,odbijao zelju za djetetom,zajednickim planovima znaci.
U svakom slucaju sa srecom.Ja volim sretne zavrsetke.
Da sam ja na njegovom mjestu trazila bih razgovor u cetri oka ,a ne mail ili telefon.
Cisto iz razloga da se neke stvari stave tamo gdje im je mjesto i da oboje mogu nastaviti svoje zivote zavrsavajuci to poglavlje.
Cak i da je suprotno od toga sto mislim.Da se moze spasiti sve.Opet ,potreban je razgovor.S njom! Ne sa nama ovdje i nasim predpostavkama.Nemamo mi dovoljno dobru sliku o svemu.
pa nisam nigdje napisao da nisam kriv. ne morate mi to sad jos nabijat na nos :(
al bolje doci nekad tobe, nego nikad bar mislim da je tako. zelio sam taj razgovor, ali rekla je da je jos sve svjeze,
i da se boji kako ce reagovati jer jos ima osjecaja. mislim da nece da me vidi jer zna kako djelujem na nju, i da bi se najvjerovatnije dobro osjecala u mom drustvu, ali nesto je prelomilo da nece i tako se razum bori sa osjecajima i nesto je blokira u glavu sto joj kaze da nisam covjek za zivot. to se ne moze ni preko maila ni preko telefona ukloniti nego sam kontaktom, to si u pravu. zato cu joj dati jos vremena i necu se javljati, pa ako bude, bice. sve ostalo da uradim mislim da ne bi valjalo.
E,vidis!Super!Za pocetak skonto da ima i tvog masla u svemu tome! :D
Salim se :) :wink:
Dobro je da vidis i svoje greske.Pokusavam da te razumijem jer ni sam ne znas sad sta bi uradio da pokusas da promjenis situaciju ali....hmmmmm....mene jedan moj dragi bivsi izgubio za sva vremena bas zbog neodlucnosti i sto nismo zeljeli iste stvari u isto vrijeme.Izgubila povjerenje u njega dozivotno.Poslije dzaba bilo pokusaja s njegove strane.Govorio istinu ali kod mene umjesto zelenog samo crveno svijetlo ,nisam protiv sebe mogla vise.Zbog toga ti ja nisam najbolji partner za duge price jer ja ne bih cekala na tvom mjestu taj mart(negdje cini mi se spominjes mart) nego sto prije skupis snagu biti otvoren i iskren to bolje.
Uglavnom, sa srecom i sve najbolje! :)
psydelija

#223 Re: kako da je osvojim opet

Post by psydelija »

ja1977 wrote:Aaa, da joj izmlatis roditelje i onda :run:
:D :thumbup: :lol:
PalaSa Marsa

#224 Re: kako da je osvojim opet

Post by PalaSa Marsa »

jedna tamo wrote:ja sam starka Image
:lol: :kiss: :-D
Katy

#225 Re: kako da je osvojim opet

Post by Katy »

bailaor wrote:
Zlata M. wrote:
komi wrote:

Ama...AMINiram evo i ja! :-D

Lijepo,svaka cast,nego kontam nesto ovo u statusima na fejsu vidim svako malo neko stavio! :)

Odakle je ovo uopce?Zna li ko izvor?Mrzi me sad traziti.
Post Reply