AZIL
Moderator: anex
- jaca-maca
#201 Re: AZIL
Najjaci su mi ovi koji pocnu sa "Volim zivotinje ALI..."

- Felis
#202 Re: AZIL
potpuni stranac wrote:azil da, ali samo onda kada dostignemo takav standard da to možemo finansirati. dok ljudi gladuju neki bi da hrane pse.........
OT - Sramota. Ja bi tebi odmah ban. Dje onaj zoom66 kad ga neko treba?
- potpuni stranac
#203 Re: AZIL
pa uzmi onda ta pseta sebi i neka vas na zajedničkom kazanu umjesto što ih trpate na budžet. možete čak i krevet dijeliti, nemam ništa protiv. pseto sito, ovce na broju a ti smršao.......privremeni wrote:jel ti to ozbiljno ?potpuni stranac wrote:azil da, ali samo onda kada dostignemo takav standard da to možemo finansirati. dok ljudi gladuju neki bi da hrane pse.........![]()
I ja gladujem, moram skinuti nekih 10-tak kila, sta mislis poduzeti po tom pitanju?
-
privremeni
#204 Re: AZIL
Kako si brzo zaboravio na one gladne ljude.potpuni stranac wrote:pa uzmi onda ta pseta sebi i neka vas na zajedničkom kazanu umjesto što ih trpate na budžet. možete čak i krevet dijeliti, nemam ništa protiv. pseto sito, ovce na broju a ti smršao.......privremeni wrote:jel ti to ozbiljno ?potpuni stranac wrote:azil da, ali samo onda kada dostignemo takav standard da to možemo finansirati. dok ljudi gladuju neki bi da hrane pse.........![]()
I ja gladujem, moram skinuti nekih 10-tak kila, sta mislis poduzeti po tom pitanju?
- Pasiflora
#205 Re: AZIL
žuta wrote:mada volim životinje itd.. ............. da ne duljim mi imamo problem a to su skitnice po ulici koje imaju veča pravoa od djeteta ,pretpostavljam da večina iz udruženja ovih kerećih nema djece i pretpostavljam da ova udruženja više rade radi lične korist donacija itd nego radi paščadi
1. na osnovu cega "pretpostavljas"?
2. Ja izdvajam i vise za pse mjesecno. Prijetis mi?žuta wrote:ali alo šta znači podatak da se mjesečno za svakog psa i za njegovo zbrinjavanje izdvoji 107 KM A DJČIJI DOPLATAK JE 40 KM JA BI IH SVE POBILA
3. Izraz "pascad", "dzukela", "kerecih" i sl su vrlo neprimjereni. Ako vec ovdje dolazis i imas potrebu da komentiras, molim te da koristis izraz "psi".