AZIL

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
jaca-maca

#201 Re: AZIL

Post by jaca-maca »

Najjaci su mi ovi koji pocnu sa "Volim zivotinje ALI..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Felis

#202 Re: AZIL

Post by Felis »

potpuni stranac wrote:azil da, ali samo onda kada dostignemo takav standard da to možemo finansirati. dok ljudi gladuju neki bi da hrane pse......... :-)

OT - Sramota. Ja bi tebi odmah ban. Dje onaj zoom66 kad ga neko treba? :evil:
potpuni stranac

#203 Re: AZIL

Post by potpuni stranac »

privremeni wrote:
potpuni stranac wrote:azil da, ali samo onda kada dostignemo takav standard da to možemo finansirati. dok ljudi gladuju neki bi da hrane pse......... :-)
jel ti to ozbiljno ? :?
I ja gladujem, moram skinuti nekih 10-tak kila, sta mislis poduzeti po tom pitanju? :zzzz:
pa uzmi onda ta pseta sebi i neka vas na zajedničkom kazanu umjesto što ih trpate na budžet. možete čak i krevet dijeliti, nemam ništa protiv. pseto sito, ovce na broju a ti smršao....... :thumbup:
privremeni

#204 Re: AZIL

Post by privremeni »

potpuni stranac wrote:
privremeni wrote:
jel ti to ozbiljno ? :?
I ja gladujem, moram skinuti nekih 10-tak kila, sta mislis poduzeti po tom pitanju? :zzzz:
pa uzmi onda ta pseta sebi i neka vas na zajedničkom kazanu umjesto što ih trpate na budžet. možete čak i krevet dijeliti, nemam ništa protiv. pseto sito, ovce na broju a ti smršao....... :thumbup:
Kako si brzo zaboravio na one gladne ljude. :oops: :lol:
Pasiflora

#205 Re: AZIL

Post by Pasiflora »

žuta wrote:mada volim životinje itd.. ............. da ne duljim mi imamo problem a to su skitnice po ulici koje imaju veča pravoa od djeteta ,pretpostavljam da večina iz udruženja ovih kerećih nema djece i pretpostavljam da ova udruženja više rade radi lične korist donacija itd nego radi paščadi

1. na osnovu cega "pretpostavljas"?
žuta wrote:ali alo šta znači podatak da se mjesečno za svakog psa i za njegovo zbrinjavanje izdvoji 107 KM A DJČIJI DOPLATAK JE 40 KM JA BI IH SVE POBILA
2. Ja izdvajam i vise za pse mjesecno. Prijetis mi?

3. Izraz "pascad", "dzukela", "kerecih" i sl su vrlo neprimjereni. Ako vec ovdje dolazis i imas potrebu da komentiras, molim te da koristis izraz "psi".
Locked