Nek je sa srecom
Molim da se ne stavljaju slike Crome
Jos ga neko uporedi sa CC-om
Jedina konkurencija Passatu je Phaeton
@Fedor
De molim te odmori od te kvazi limuzine
Tema je o Passatu,a ne wannabe Passatu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ja imam Lagunu, karavan, i kontam da joj nabacim takve felgice. Baš bi joj moćno stajale....Blobi wrote:Imam ovakvu, samo felge su 17", one standardne Laguna felge. Po mom misljenju odlicno auto za dugu voznju, uz veliku primjedbu na prekomjernu upotrebu nekakve cudne plastike, gdje god je to moglo.fedor wrote:
Sheki wannabe ing. u borbi protiv manjka smajlija na forumu.sheikh wrote:DObar dobar Passat
Nek je sa srecom
Molim da se ne stavljaju slike CromeFkt je auto
khm khm kriticno
Jos ga neko uporedi sa CC-omgolemo brate
bas golemo
Jedina konkurencija Passatu je Phaeton![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Fedor
haj ti malo odmori od tih smajlija i fino pročitaj čitavu temu..i reci barem nešto konstruktivno...nego, odgovori li ti Bakiru?sheikh wrote:DObar dobar Passat
Nek je sa srecom
khm khm kriticno
bas golemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Fedor
Tema je Passat vs.ostali!sheikh wrote:
@Fedor
jesil ti glup il dijete il samo onako naporan?sheikh wrote:DObar dobar Passat
Nek je sa srecom
khm khm kriticno
bas golemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Fedor
pa bola jontra ako ona kosta ko CC koliko bi tek kostala s ovim paketom opreme ...johntra wrote:
evo, još unutrašnjost prije facelifta...i to još nije najviši paket opreme...
Realno gledajuci, Passat je kvalitetnije sastavljen i na dodir i na oko, ali za nase puteve Laguna je ugodnije auto zbog ovjesa. Nije to neka drasticna razlika kad se vozis na 17" felgama, ali ipak se osjeti. S tim da cijena tog mekog ovjesa nije bas bezazlena, svako malo malo seleni i stabilizatori... Eh sad, da zivimo negdje u Njemackoj gdje su ceste dobre, putne sluzbe sve rupe blagovremeno zakrpe, niko ne bi ni imao potrebu da spominje ovjes u svakodnevnoj voznji (govorim o realnom zivotu).fedor wrote:Tema je Passat vs.ostali!sheikh wrote:
@Fedor
Čika inžinjeru, nisam skontao da je zabranjeno postavljati slike drugih vozila!![]()
![]()
![]()
Čuj wannabe passat!?![]()
![]()
, ni blizu....
E moj inžinjeru...
herbert mekfjuger wrote:jesil ti glup il dijete il samo onako naporan?sheikh wrote:DObar dobar Passat
Nek je sa srecom
khm khm kriticno
bas golemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Fedor
Prije svega passat i phaeton nisu ista klasa, phaeton je iznad. A ni laguna nije kvazi limuzina, nego limuzina, da si kad sjeo u nju, znao bi. Eeeeej moj inžinjeru, za tebe i dalje izgleda g2 vrh... Da ti nisi diplomiro 1946.?![]()
Prilično se slažem sa Blobijevim opisom Lagune, osim toga da je dobra za vožnju po našim gudurama, mislim jest dobra što se udobnosti tiče, al nije pravljena za toga, silen blokovi odlaze često... Takođe mjenjač nije da je loš, al čudan jest jbg, duže vrijeme nisam mogo da se naviknem...
herbert mekfjuger wrote:jesil ti glup il dijete il samo onako naporan?sheikh wrote:DObar dobar Passat
Nek je sa srecom
khm khm kriticno
bas golemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Fedor
Prije svega passat i phaeton nisu ista klasa, phaeton je iznad. A ni laguna nije kvazi limuzina, nego limuzina, da si kad sjeo u nju, znao bi. Eeeeej moj inžinjeru, za tebe i dalje izgleda g2 vrh... Da ti nisi diplomiro 1946.?![]()
Moraš posjetiti očnog ljekara, ali ovdje u Sarajevu. Tamo u Zenici ti dali pogrešnu dioptriju!sheikh wrote: Laguna je ok voziloAl limuzina ne ne ne
Koja limuzina ima gepek u koji mozes staviti dva kilograma paprika i kutiju cigara![]()
![]()
![]()
![]()
rekao sam već, ova dva auta je nemoguće porediti jer nemaju istu namjenu...ali po opremi i kvaliteti iste, Croma nikako ne zaostaje za bilo kojom verzijom Passata...to što vi mislite da je tako, to je onda do vas...Gost1515 wrote: pa bola jontra ako ona kosta ko CC koliko bi tek kostala s ovim paketom opreme ...![]()
definitivno fiat precjenjen
herbert mekfjuger wrote:nije limuzina laguna u tom "klasnom" smislu, ako ćemo precizno, to je hatch-back... A Phaeton i Passat nisu ista klasa i to je to: Passat, Laguna, Peugeot 407, Croma i još mali milion auta su SREDNJA klasa, a Phaeton je VISOKA klasa (ne znam ko ga tu ubaci![]()
)... Eto upravo sam provjerio, jer sam mislio da sam pogriješio... Od 2002. živiš u zabludi
Dakle Phaeton je dvije klase iznad Passata...
Johntra, eto te k'o talijanski Better Manjohntra wrote:rekao sam već, ova dva auta je nemoguće porediti jer nemaju istu namjenu...ali po opremi i kvaliteti iste, Croma nikako ne zaostaje za bilo kojom verzijom Passata...to što vi mislite da je tako, to je onda do vas...Gost1515 wrote: pa bola jontra ako ona kosta ko CC koliko bi tek kostala s ovim paketom opreme ...![]()
definitivno fiat precjenjen
Ovo mi se strasno svidja.....ima nesto prefinjeno u sebi.....nesto francusko....fedor wrote:
ima logikeSadaMeHuseine wrote: Ovo mi se strasno svidja.....ima nesto prefinjeno u sebi.....nesto francusko....![]()
Nekako mi i udvaranje bolje zvuci na francuskom,nego kad svabe kazu:
"Ich liebe dichtung"
Ooo, vidi ko nam se javlja, forumska pametnicagolfista wrote:cccc Blobi nevaljali dječače...gdje su slike kilometara??
ima ona stara: Lakše nekom metar u guzicu, nego cenat u glavu...Blobi wrote: Johntra, eto te k'o talijanski Better Man
Pronalazis li se ti u istojjohntra wrote:ima ona stara: Lakše nekom metar u guzicu, nego cenat u glavu...Blobi wrote: Johntra, eto te k'o talijanski Better Man![]()
ko želi, nek se pronađe u istoj...
prvo boldirano: Niđe veze, šta su onda golf i jetta, ako nisu ista klasasheikh wrote:herbert mekfjuger wrote:nije limuzina laguna u tom "klasnom" smislu, ako ćemo precizno, to je hatch-back... A Phaeton i Passat nisu ista klasa i to je to: Passat, Laguna, Peugeot 407, Croma i još mali milion auta su SREDNJA klasa, a Phaeton je VISOKA klasa (ne znam ko ga tu ubaci![]()
)... Eto upravo sam provjerio, jer sam mislio da sam pogriješio... Od 2002. živiš u zabludi
Dakle Phaeton je dvije klase iznad Passata...
Jarane necu reci da si glup![]()
Ali brate ako VW napravi dva razlicita auta kako ce oni biti u istoj klasi??????
Ja sam rekao da je mozda jedino phaeton bolji od passsata iskljucivo radi zajebancije![]()
Jer "za neke ljude postoji samo VW"
Naravno da je VW Phaeton visa klasaPogledaj samo jednu njegovu sliku i shvatices to
Drugo laguna ne pripada hatch backu![]()
Nisi ti nesto plaho meni bistar jelle
ili je do vremena ovog
A liftback is a broad marketing term for a hatchback, which incorporates a shared passenger and cargo volume, with rearmost accessibility via a rear third or fifth door, typically a top-hinged liftgate — especially where the profile aspect of the rear cargo door is more horizontal than vertical, with a sharply raked or fastback profile.[3]
In 1973, Toyota used the term for the Celica Liftback.
jok ja...meni je dovoljno stalo u vugla...na drugim mjestima ne primam...Blobi wrote:Pronalazis li se ti u istojjohntra wrote:ima ona stara: Lakše nekom metar u guzicu, nego cenat u glavu...Blobi wrote: Johntra, eto te k'o talijanski Better Man![]()
ko želi, nek se pronađe u istoj...?