Gorštak wrote:Fali mi @blobi i njegove najave i prognoze, rasprava gubi onu nadrealnu dimenziju

@respo: Ti se uhvatio tog retrovizora k'o pjan plota. Mislio sam da smo apsolvirali zasto je "doplatio" taj retrovizor na

nekoj od prethodnih tema. Dakle, za ostalu publiku - VW je do 2003. godine prodavao vozila sa asimetricnim retrovizorima, tj. desni je bio nesto uzi od lijevog. Na zahtjev si mogao traziti simetricni desni retrovizor, sto se dodatno placalo.
@pluvaci VW-a: (Profesore

) Necu reci da vam je prica glupa, znate, ali odvadite malo

. Kazete da VW voze seljaci, drvosjece, krkani, a Renole i kojekakve Pezoe gospoda? Eh pa, koliko se ja razumijem u gospodu i profinjenost, mogu reci da nije nimalo karakteristicno za nekoga ko se smatra profinjenim gospodinom da druge naziva glupanima, seljacima, krkanima, itd.
@Better Man: Dizajn je nesto individualno i cisto je pitanje ukusa. Na dizajn se moze primjeniti ona definicija informacije (Informacija predstavlja preslikavanje stanja jednog subjekta, na stanje drugog subjekta, pri cemu to preslikavanje ne mora nuzno biti istovjetno kod svih subjekata). Vise ti se svidja izgled Pezoa 307, Reno Megana, Aurisa, postujem brate! Ali tvrditi da je Pezo kvalitetnije napravljen, pouzdaniji, ima kvalitetniji interijer je stvarno ono

. Pogledaj samo mjenjac u bilo kojem od francuza (iskljucujuci citroen, to je visa liga nego Reno i Pezo), isti takav je i u Tamicu

... A ti tvrdis da je Clio udobniji, prostraniji od Golfa. Kako nesto manje moze u teoriji biti prostranije od neceg veceg, Boga ti mi reci? Ah, francuzi proizvode auta pod nekim drugim zakonima fizike i ciste logike nego njemci, to je zato sigurno

. To je tako neozbiljno od tebe, stvartno. I jos mi samo ovo reci, bi li ti mene smatrao neozbiljnim kad bih rekao da je moj Passat bolji od Mercedesa e klase, samo zato jer ja imam Passata i branim ga

?
I nisam primjetio da ljudi sa ovog foruma koji vole i voze razlicite wagene govore kako su ljudi koji kupuju Pezoe, Renole, itd. glupi

. Zapitajte se malo

.
Mi smo prisiljeni da ovo trpimo!!!