HASAN SALIHAMIDZIC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
extraordinary
#201 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Kad mene i sve ostale na forumu matirate argumentima, ja ću promijeniti mišljenje o Hasanu i reći da je p**da, do tad vidim da ste vi u manjini.
-
Virtu4l
#202 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Nema tog argumenta koji će promijeniti činjenicu da je Hasan Salihamidžić najveći fudbaler koji je poslije rata izašao iz ove zemlje, a što se trofeja tiče - tu je najveći svih vremena.extraordinary wrote:Kad mene i sve ostale na forumu matirate argumentima, ja ću promijeniti mišljenje o Hasanu i reći da je p**da, do tad vidim da ste vi u manjini.
- luckylaka
#203 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Ne eto Sergej je ljudina.Prvo je potpisao ono famozno pismo da bi se potom Usketu i comp.uvlacio u dupe ne bili ga kako naturili za selektora.Da se razumijemo jedno.Sergej jeste ljudina ,igracina ali je brate MALI u odnosu na Hasana.P.S.* Bundesliga: 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006Neelix wrote:Eto sad je on ljudina jer nikog nije prozvao, a ove igrace ste napadali sto ne prozivaju nikoga iz savezade odlucite se sta hocete
* DFB Pokal: 2000, 2003, 2005, 2006
* UEFA Champions League: 2000–01
* FIFA Club World Cup: 2001
- Edin H.
#204 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Ovo je vec blasfemijaluckylaka wrote:Ne eto Sergej je ljudina.Prvo je potpisao ono famozno pismo da bi se potom Usketu i comp.uvlacio u dupe ne bili ga kako naturili za selektora.Da se razumijemo jedno.Sergej jeste ljudina ,igracina ali je brate MALI u odnosu na Hasana.P.S.* Bundesliga: 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006Neelix wrote:Eto sad je on ljudina jer nikog nije prozvao, a ove igrace ste napadali sto ne prozivaju nikoga iz savezade odlucite se sta hocete
* DFB Pokal: 2000, 2003, 2005, 2006
* UEFA Champions League: 2000–01
* FIFA Club World Cup: 2001
- Comrad
#206 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Kako dodjoste do toga da odredjujete kome je BiH draza Hasanu ili Sergeju. Ajd sto su to totalno dva razlicita tipa igraca, nego su i potpuno razliciti ljudi sto se tice ponasanja. Obojica vole ovu zemlju i igrali su za nju.
Gledano po uspjesima Hasanu nema ravnog u BiH i pitanje je da li ce biti. I dajte jos jednog naseg igraca koji je bio standardan u najboljem timu svijeta u to doba. A Braco je bio nezamjenjiv dio u svemu tome. Jesmo to mi pametni, s svabe glupe!
I buduci da znam da ce uslijediti komentar, pa to su njegovi uspjesi u klubu, sta nas briga za to, kod nas je namjerno dobijao zute, da bi tamo mogao igrati. Pa ako se prica o Hasanu Salihamidzicu kao fudbaleru, ne kontam kako mozete te stvari da razdvajate. Da ne govorim o poredjenju krusaka i jabuka. Jer bi tadasnji Bayern pojeo nasu tadasnju repku. I od svih mogucih nacina da izbjegne igranje za reprezentaciju, Hasan ce odabrati da namjerno pravi prekrsaje pred cijelom nacijom.
Stvarno vas ne kontam, eto ne morate ga cijeniti zbog reprezentativnih uspjeha, ali mu se morate klanjati za ono sto je postigao kao igrac Bayerna. I umjesto da se to radi, ne, ovdje se zamjera Hasanu sto nije nista uspio sa panjevima u reprezentaciji, koja ni dan danas nije napravila bitan uspjeh. Pa ajde malo razmislite kakvi su uslovi bili u reprezentaciji prije nekih 10-12 godina.
Ako budemo gledali reprezentativne uspjehe nasih fudbalera i prema tome ih ocjenjivali, onda su svi hadalji.
Gledano po uspjesima Hasanu nema ravnog u BiH i pitanje je da li ce biti. I dajte jos jednog naseg igraca koji je bio standardan u najboljem timu svijeta u to doba. A Braco je bio nezamjenjiv dio u svemu tome. Jesmo to mi pametni, s svabe glupe!
I buduci da znam da ce uslijediti komentar, pa to su njegovi uspjesi u klubu, sta nas briga za to, kod nas je namjerno dobijao zute, da bi tamo mogao igrati. Pa ako se prica o Hasanu Salihamidzicu kao fudbaleru, ne kontam kako mozete te stvari da razdvajate. Da ne govorim o poredjenju krusaka i jabuka. Jer bi tadasnji Bayern pojeo nasu tadasnju repku. I od svih mogucih nacina da izbjegne igranje za reprezentaciju, Hasan ce odabrati da namjerno pravi prekrsaje pred cijelom nacijom.
Stvarno vas ne kontam, eto ne morate ga cijeniti zbog reprezentativnih uspjeha, ali mu se morate klanjati za ono sto je postigao kao igrac Bayerna. I umjesto da se to radi, ne, ovdje se zamjera Hasanu sto nije nista uspio sa panjevima u reprezentaciji, koja ni dan danas nije napravila bitan uspjeh. Pa ajde malo razmislite kakvi su uslovi bili u reprezentaciji prije nekih 10-12 godina.
Ako budemo gledali reprezentativne uspjehe nasih fudbalera i prema tome ih ocjenjivali, onda su svi hadalji.
- luckylaka
#207 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Comrad wrote:Kako dodjoste do toga da odredjujete kome je BiH draza Hasanu ili Sergeju. Ajd sto su to totalno dva razlicita tipa igraca, nego su i potpuno razliciti ljudi sto se tice ponasanja. Obojica vole ovu zemlju i igrali su za nju.
I buduci da znam da ce uslijediti komentar, pa to su njegovi uspjesi u klubu, sta nas briga za to, kod nas je namjerno dobijao zute, da bi tamo mogao igrati. Pa ako se prica o Hasanu Salihamidzicu kao fudbaleru, ne kontam kako mozete te stvari da razdvajate. Da ne govorim o poredjenju krusaka i jabuka. Jer bi tadasnji Bayern pojeo nasu tadasnju repku. I od svih mogucih nacina da izbjegne igranje za reprezentaciju, Hasan ce odabrati da namjerno pravi prekrsaje pred cijelom nacijom.![]()
- Boom71
#208 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
E moram i ja nesto reknuti.
Moja ekipa i ja ga nismo voljeli iz samo jednog razloga!
Dok je zivio u Minhenu nije dolazio na mjesta gdje su se,u to vrijeme okupljala "nasa" raja!
Fakat me stid.
Dok je zivio u Minhenu nije dolazio na mjesta gdje su se,u to vrijeme okupljala "nasa" raja!
Fakat me stid.
-
Omerovim_Koracima
#209 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Ni zidane cak ne ide na mjesta,gdje se skuplja raja iz alzira. Pa je opet zakletva
- Obuca9
#210 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Stvarno je đubre žestokog kalibra, kad nije dolazio na sijela "naše" raje:Boom71 wrote:E moram i ja nesto reknuti.
Fakat me stid.
Ako sam ga dosad i podržavao, odsad sam prvi njegov mrzitelj, odmah rame uz rame sa Neelixom i Edinom. Ovakve kulturne manifestacije propustiti može samo nacionalno neosvještena osoba, bez svoga ja. To mu je sigurno žena branila, papučar jedna obični.
- jazzer
#211 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Da sam juce umro mislio bih da je Braco najbolji poslijeratni BH igrac, ovako...Boom71 wrote:E moram i ja nesto reknuti.
Fakat me stid.
- Boom71
#212 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Nije rijec o sjelima djilkoskim po dijaspori,nego mjestima gdje su se okupljali nasi "avanturisti".
Kanije ga je ta ekipa ipak docekivala na raznim okupljanjima reprezentacije.
Mislim da je Bracu taj nas primitivluk i polusvijet i otjerao.

Kanije ga je ta ekipa ipak docekivala na raznim okupljanjima reprezentacije.
Mislim da je Bracu taj nas primitivluk i polusvijet i otjerao.
- Obuca9
#213 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
A ne kontam po čemu je bio dužan da prisustvuje tim okupljanjima? Otkud znaš da je to nešto što čovjeka privlači? Da li znači da treba protiv svoje prisustvovati nekim okupljanjima, samo da bi ispao pravi Bosanac?
- luckylaka
#214 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Eto posto je valjda Dzeko sa svojom rajom redovan u tom neko Basementu(ne znam jel se tako zove)postace sigurno najbolji BiH igrac>Dzeko se ipak drzi svoje raje.Ovo ostalo Hase,Barba,Miske,Pjana nikada u legende.jazzer wrote:Da sam juce umro mislio bih da je Braco najbolji poslijeratni BH igrac, ovako...Boom71 wrote:E moram i ja nesto reknuti.
Fakat me stid.
![]()
![]()
- Boom71
#215 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Ma to i ja kazem.U pravu si.
Momak fur'o svoju pricu,bio super u tome i svaka cast!!!!
A ekipa koja se okupljala u to vrijeme jesu bili Bosanci pretezno,ali je akcenat bio na "pravu raju".U sustini,ocekivalo se da se druzi s tim krugovima nebili ga ko "uzeo".
Nisam se bas izrazio kako treba.

A ekipa koja se okupljala u to vrijeme jesu bili Bosanci pretezno,ali je akcenat bio na "pravu raju".U sustini,ocekivalo se da se druzi s tim krugovima nebili ga ko "uzeo".
- Boom71
#216 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Bravo!luckylaka wrote:Eto posto je valjda Dzeko sa svojom rajom redovan u tom neko Basementu(ne znam jel se tako zove)postace sigurno najbolji BiH igrac>Dzeko se ipak drzi svoje raje.Ovo ostalo Hase,Barba,Miske,Pjana nikada u legende.jazzer wrote:Da sam juce umro mislio bih da je Braco najbolji poslijeratni BH igrac, ovako...Boom71 wrote:E moram i ja nesto reknuti.
Fakat me stid.
![]()
![]()
To sam mislio "rec'".
- Korisnicko ime
#217 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Bracin jedini problem je bio to sto su svi selektori i samo vodjstvo N/FS trenirali strogocu preko njegovih ledja...
Ja da sam onako bio tretiran nakon prve tekme bi se oprostio od reprezentacije.
Inace, daleko najbolji posljeratni bh. igrac a po osvojenim trofejima i najbolji u historiji.
Jedini nas igrac (a jedan od rijetkih u svijetu) koji je cijelu svoju karijeru igrao u klubovima koji su bili prvaci Evrope (HSV, Bayer, Juve)...
Koji je to nas igrac davao golove protiv Barce na Kamp Nou i Jedinstva iz Manchestera na Old Trafordu u pobjedama svog tima (obje 0:1)?
Ja da sam onako bio tretiran nakon prve tekme bi se oprostio od reprezentacije.
Inace, daleko najbolji posljeratni bh. igrac a po osvojenim trofejima i najbolji u historiji.
Jedini nas igrac (a jedan od rijetkih u svijetu) koji je cijelu svoju karijeru igrao u klubovima koji su bili prvaci Evrope (HSV, Bayer, Juve)...
Koji je to nas igrac davao golove protiv Barce na Kamp Nou i Jedinstva iz Manchestera na Old Trafordu u pobjedama svog tima (obje 0:1)?
- Murat Sabanovic
#218 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
da je on u vasem drustvu bio,sjebo bi karijeru 100 posto!!! tebi i tvojoj raji je interesu bilo da budete u drustvu tako jedne javne licnosti. mozda da se pohvalite kako kahvu ispijate sa hasom.posto niste mogli ni da "prismrdite",zamrzili ste ga.... ispravi me ako grijesim !!!Boom71 wrote:Ma to i ja kazem.U pravu si.
- Boom71
#219 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Upravo tako!Murat Sabanovic wrote:da je on u vasem drustvu bio,sjebo bi karijeru 100 posto!!! tebi i tvojoj raji je interesu bilo da budete u drustvu tako jedne javne licnosti. mozda da se pohvalite kako kahvu ispijate sa hasom.posto niste mogli ni da "prismrdite",zamrzili ste ga.... ispravi me ako grijesim !!!Boom71 wrote:Ma to i ja kazem.U pravu si.
U to vrijeme bio sam mlad i imponovalo mi je drustvo nekih nasih hostaplera i sminkera-varalica.
Hasan se klonio takvih likova i mislim da mu je ta zdrava filozofija i pomogla da napravi rezultate kakve je i napravio!
- mrtva kokoš
#220 Re: Salihamidjic u Wolfsburgu
veliki korak za njegovu karijeru 
- Pitarrr82
- simonese
#222 Re: Salihamidjic u Wolfsburgu
izgleda zvanicno
Braci je 34 godine,mislim da ga Magath nije nako pozvao
Braci je 34 godine,mislim da ga Magath nije nako pozvao
- Allen_
#223 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
trcicu trceci wrote:nezvanicne informacije....
Garant si iz Sarajeva ili Zenice kad brkaš đ i dž
- and
#224 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
magat na početku i kraju karijere 
-
zlajapravaraja
#225 Re: Salihamidjic u Wolfsburgu
L'Equipe je vec pisao da je transfer Pjanica u Wolfsburg skoro zavrsena stvar!
A stari lisac Magath dovodi Salihamidzica da bude back-up, ali uglavnom da integrise Pjanica.
To uvijek radi - uvijek pazi na to da glavni igraci imaju s kim da komuniciraju
A stari lisac Magath dovodi Salihamidzica da bude back-up, ali uglavnom da integrise Pjanica.
To uvijek radi - uvijek pazi na to da glavni igraci imaju s kim da komuniciraju