Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post Reply

Sto bi ste SDP-u vise pozeljeli?

Da SDP zadrzi 30% u FBiH
32
43%
Da SDP osvoji po 15% u RS i FBiH
42
57%

Total votes: 74

hogar_strasni

#201 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by hogar_strasni »

avicena wrote:
hogar_strasni wrote:
avicena wrote:

Nije niko ni spominjao državni nivo nego kantonalni. Onda Tomo slaga i novinama i kamerama...
Mislio sam da me pitas za vlast na Drzavnom nivou ili Federalnom, a za Tuzlu nisam upoznat svarno.Ne vjerujem da ce smjeti tamo da odustanu od SDA a ovamo da ocekuju da im SDA da podrsku na drzavnom i Federalnom nivou.
avicena

#202 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by avicena »

hogar_strasni wrote: A zamisli nije mu poslo za rukom da zavrsi MEDRESU kao vodje nekih drugih politickih stranaka u Bih :D
Ko zna da li bi je završio pa je bolje što je nije učio. Neka on tipka. :wink:
hogar_strasni

#203 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by hogar_strasni »

7cokanja wrote:
Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli
..'ogare, a i naslov teme ti je mmrrrrraaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk.. (jope dzematile ustaj!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam ja osmislio naslov teme ograniceni umu :lol:Ti izgleda kada nemas nikakvih argumenata onda nam saljes smijalice.Pravi si veseljak nema sta,odises smislom za humor a samim time i velikom inteligencijom.Svi najveci komicari od Kitona, Chaplina i Jimma Careya bi ti zavidjeli na tvome ostrom i britkom umu.Odmah se uoci da ne glasas za SDP,toliko si inteligentan :D
7cokanja

#204 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by 7cokanja »

hogar_strasni wrote:
7cokanja wrote:
..'ogare, a i naslov teme ti je mmrrrrraaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk.. (jope dzematile ustaj!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam ja osmislio naslov teme ograniceni umu :lol:Ti izgleda kada nemas nikakvih argumenata onda nam saljes smijalice.Pravi si veseljak nema sta,odises smislom za humor a samim time i velikom inteligencijom.Svi najveci komicari od Kitona, Chaplina i Jimma Careya bi ti zavidjeli na tvome ostrom i britkom umu.Odmah se uoci da ne glasas za SDP,toliko si inteligentan :D

..Allaha ti, 'ogare, zar ti mislis da je moguce voditi ozbiljnu raspravu na ove teme i jos uz argumente koje ovdje prezentiras i branis..pa da bi se neko ukljucio u raspravu na ovaj nacin, i jos tvrdio kako je to "konstruktivna rasprava", a znajuci da vlast cine licemjeri poput zlaje, bakirice ti'ica i njima slicnih, on mora biti jal' "juce rodjen", jal' uistinu istog kova k'o i oni gore pobrojani..za partiju, koja , kako si i sam rekao "nije nista uradila zadnjih 20 godina", a koja je samo pukom slucajnoscu, u stvari samo nostalgicnim vapajem bosanskog covjeka za proslim vremenima, a kojoj je tip poput zlaje na celu "skoro pola veka" :lol: :lol: dosla na vlast, moze glasati samo neko ko je u talu sa istom, ili ko je za glasanje "jako prispio"..eto 'ogare, nadam se da ces se i sam prepoznati iz koje si kategorije.. a ja, posto sam neobrazovan i neinteligentan, posto ne glasam za tu partiju, a jos kako ti rece, samo cu ti "jopet" priloziti dva zuc'ka ..:lol: :lol: ..eto 'ogare..
sanjin123

#205 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by sanjin123 »

sdp je jedina stranka kojoj ce se orenuti svaki normalni gradjanin, koji nema konkretnih interesa drugih stranaka (finansijski...)
hogar_strasni

#206 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by hogar_strasni »

hogar_strasni wrote:
7cokanja wrote:

..Allaha ti, 'ogare, zar ti mislis da je moguce voditi ozbiljnu raspravu na ove teme i jos uz argumente koje ovdje prezentiras i branis..pa da bi se neko ukljucio u raspravu na ovaj nacin, i jos tvrdio kako je to "konstruktivna rasprava", a znajuci da vlast cine licemjeri poput zlaje, bakirice ti'ica i njima slicnih, on mora biti jal' "juce rodjen", jal' uistinu istog kova k'o i oni gore pobrojani..za partiju, koja , kako si i sam rekao "nije nista uradila zadnjih 20 godina", a koja je samo pukom slucajnoscu, u stvari samo nostalgicnim vapajem bosanskog covjeka za proslim vremenima, a kojoj je tip poput zlaje na celu "skoro pola veka" :lol: :lol: dosla na vlast, moze glasati samo neko ko je u talu sa istom, ili ko je za glasanje "jako prispio"..eto 'ogare, nadam se da ces se i sam prepoznati iz koje si kategorije.. a ja, posto sam neobrazovan i neinteligentan, posto ne glasam za tu partiju, a jos kako ti rece, samo cu ti "jopet" priloziti dva zuc'ka ..:lol: :lol: ..eto 'ogare..
Prvo kako mozes da me kunes Allahom a samo jos budala i idiot nakon mojih postova nije mogao da uoci da sam ja Komunista :D
Drugo,po cemu je to Zlaja licemjer?De mi odgovori na to pitanje a da se ne sluzis lazima iz AVAZA i izmisljotine ljubomorno ogranicenih umova naspram Lagumdzije me ne zanimaju. I otkud ti pravo da ga stavljas u isti kos sa nacional kriminalcima iz reda Stranke za Bih i SDa?Stranka za Bih je od osnivanja 1996 g non stop na vlasti,Sda je imala cak i jednu pauzu od 2 godine :D
Trece Lagumdzija nije na celu SDPa pola vijeka nego od 1997 godine i to je period od 13 godina a ne pola vijeka.Mora da si imao 1 iz matematike :D
Cetvrto, vecina Bosnjaka imaju nostaligiju prema vremenima bivse nam drzave iz jednostavnih razloga.Jer su se u toj drzavi osjecali sigurno,plate su im bile redovne,procenat zaposljavanja je bio na visokom nivou,imali smo pasos najjaci na svijetu,radnici su imali samoupravu pa im niko tek tako nije mogao otkaz dati,ljudi nisu morali pola plate da daju za lijekove nego su i lijekovi bili besplatni.Treba li mozda jos sta da dodam da bi ti skontao kako su ljudi u SFRJ zivjeli a sada prezivljavaju(bar vecina).
Zajedno sa Alabanijom smo najnazadnija zemlja u Evropi po svim pokazateljima a ti bi da nas ovi isti sto nas pljackaju vec 20 godina vode i dalje.E pa nece da moze haveru moj,i oni najograniceniji umovi su poceli da kontaju dali ce sutra da imaju hljeba a to ko je Srbin,Bosnjak,Hrvat ih sve manje interesuje.Sva sreca da je huskac Silajdzic BANOVAN :D iz Predsjednistva pa ce suplje i price za malu djecu na politickoj sceni da bude sve manje i manje.
7cokanja

#207 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by 7cokanja »

Prvo kako mozes da me kunes Allahom a samo jos budala i idiot nakon mojih postova nije mogao da uoci da sam ja Komunista
..hahahahh..'ogare, ne trebam ni citati dalje..hahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: ..ja sam bolan, bio komunista kad tebe nije bilo ni u .udima..i nisam pisao veliko "K"..i nije samo da si zelen, vec si i nepismen, moj 'ogare.. :lol: :lol:
hogar_strasni

#208 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by hogar_strasni »

7cokanja wrote:
Prvo kako mozes da me kunes Allahom a samo jos budala i idiot nakon mojih postova nije mogao da uoci da sam ja Komunista
..hahahahh..'ogare, ne trebam ni citati dalje..hahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: ..ja sam bolan, bio komunista kad tebe nije bilo ni u .udima..i nisam pisao veliko "K"..i nije samo da si zelen, vec si i nepismen, moj 'ogare.. :lol: :lol:
Komunista sa velikim K je iz razloga sto zelim da ta velika imenica dobije na znacaju a ne zato sto ne znam kako se pise :wink:
Fuliti malo i veliko slovo u svakom slucaju je nista u odnosu na tolike katastrofalne greske iz matematike :D ,13 godina pa pola vijeka jeli tako :lol:
Nebi se iznenadio ni da za SDA ili Stranku za Bih kazes kako su na vlasti manje od SDPa,mislim imajuci u vidu tvoje veliko poznavanje iz matematike.A eto kazes da si i covjek u godinama,tako da tesko sada mozes da naucis ono sto si propustio u mladosti :D
7cokanja

#209 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by 7cokanja »

"skoro pola veka"
..'ogare bolan, da se ne zamaras matematikom, potrazi nekog lingvistu ili obicnog profesora jezika , pa neka ti objasni kakva je lingvisticka struktura i uloga ovog gore izraza, ekavskog, u apostrofima, a upotrijebljena u razgovoru koji je vodjen i vodi se u drugom narjecju, u ovom slucaju ijekavskom..moj 'ogare..Allaha mi si zelen..a zlaja ti je slucajno dos'o na vlas'..eto 'ogare.. :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#210 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by Truba »

jel se moglo onih 300 000 komsicevih glasova podijeliti na 2 covjeka u federaciji??? za predsjednistvo
Diogen_iz_Sinope

#211 Re: Kakav SDP bi ste vise voljeli

Post by Diogen_iz_Sinope »

komi wrote:jel se moglo onih 300 000 komsicevih glasova podijeliti na 2 covjeka u federaciji??? za predsjednistvo

eh jest, moglo se, ali jedino kada bi mogao reci ovim 330.000 tacno za koga da glasaju (mada se na to moze u izvjesnoj mjeri uticati PRom i spiningom) i da pritom imas Djemilu kašikaru koja ce ti reci koliko se suparnici dobiti glasova.

Mislis tda Zlatko ne bi zarko zelio imaati dva predjesnika umjeto jednog? To bi ti bilo jedno 7 pluseva u njegovu korist. Zacepio bi brnjicu Covicu pricom da se samo Hrvati nadglasavaju. Imao bi sigurnu poziciju predsjedavajuceg VMa. Pokazao bi da je SPD jak ko beton. Bio bi to jos jedan pokazatelj multi-kulti stranke. itd.
Post Reply