Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
because_of_you

#201 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

zoe.g wrote:ne znam gdje da se tačno obratim, ili da li da otvorim novu temu, pa eto da pokušam ovde:

hoću da kupim rolere, pa me zanima gdje ima najbolji izbor,
koje karakteritike da tražim,koja marka :-) ,koje su cjene, na šta da obratim pažnju....
hvala

U skoro svim trgovinama sportske obuće i sprava kojekakvih ima i rola... Pa čak i u nekim trgovinama obuće, npr. Alpina, mesčini..

Cijene su od 150 pa naviše. Što se tiče karakteristika, ako se ne misliš profi baviti, onda su ti ok i one "najobičnije" :)

Također, vidi po market.ba i na pik-u, ima dobre ponude i novih i skoro novih i tako :thumbup:
chino

#202 Re: Gdje u Sa......

Post by chino »

... kupiti muski kais za odijelo? konkretno treba mi smedje boje zato i pitam. I da nije preskup, 50-tak km otprilike..
Obisao sam dosta radnji al mozda mi kazete jos koju da pogledam :)
BHF_Manijak

#203 Re: Gdje u Sa......

Post by BHF_Manijak »

chino wrote:... kupiti muski kais za odijelo? konkretno treba mi smedje boje zato i pitam. I da nije preskup, 50-tak km otprilike..
Jesi gldo u onoj radnji odmah na Ferhadiji, ne znam sad tacno kako se zove, uglavnom na onoj strani je gdje je Centrotrans, eh sad ne znal tacno je li prije reda onih kafica Gianinni, Bambus itd ili poslije, uglavnom tu negdje u blizi, ne mozes promasiti, dobri su im kajsevi, ja sam tu uzeo a i cijene su im sasvim ok, izmedju 30-60KM...Zatim imas jednu-dvije radnje u BBI, ali je slaba ponuda odnosno izbor, ima nekih 4-5 kaiseva :roll:
I da, nezaobilazni Bezistan, jest da nije neki kvalitet kaiseva, ali zato imas izboraaaa... :mrgreen:
teAMICA

#204 Re: Gdje u Sa......

Post by teAMICA »

chino wrote:... kupiti muski kais za odijelo? konkretno treba mi smedje boje zato i pitam. I da nije preskup, 50-tak km otprilike..
Ima radnja u Titovoj, izmedju Hypo banke i BBI, pored Extreme Intimo, pogledaj tu, sigurno ces naci. Mislim da su cijene tu negdje, ako placas gotovinom imas 10% popusta. Radnja se zove Art Goden
Last edited by teAMICA on 30/03/2011 22:58, edited 1 time in total.
Abu FEED el-Castro

#205 Re: Gdje u Sa......

Post by Abu FEED el-Castro »

Abu FEED el-Castro wrote:gdje naci Delta sladoled?
??? :(
chino

#206 Re: Gdje u Sa......

Post by chino »

Ok hvala Vam, nisam gledao u tim radnjama (osim navedenih u BBI) al sutra odmah odoh da vidim ima li sta zanimljivo :thumbup:
zoe.g

#207 Re: Gdje u Sa......

Post by zoe.g »

because_of_you wrote:

U skoro svim trgovinama sportske obuće i sprava kojekakvih ima i rola... Pa čak i u nekim trgovinama obuće, npr. Alpina, mesčini..

Cijene su od 150 pa naviše. Što se tiče karakteristika, ako se ne misliš profi baviti, onda su ti ok i one "najobičnije" :)

Također, vidi po market.ba i na pik-u, ima dobre ponude i novih i skoro novih i tako :thumbup:
Ok, hvala
U Skenderiji sam vidjela neke za 80km, i bila mi je sumnjiva cijena (na market.ba toliko su polovne)
pogledaću još :thumbup:
because_of_you

#208 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

Ja sam svoje kupila u EŠ- company (više ne drže role, samo ostalu sportsku opremu i sprave), platila 60 i nešto km, nisu kineske, i super me služe već par godina... Jedino što nisu Roces ili neka fensi marka :)

Najbitnije ti je da nisu kineske te da su silikonski točkovi, ovo ostalo više manje :) Mislim da je bezze davati više od 100 km...
SadaMeHuseine

#209 Re: Gdje u Sa......

Post by SadaMeHuseine »

dr EROL wrote:
dr EROL wrote:Zna li neko gdje se u Sarajevu moze uraditi kvalitetan zlatotisak (ono sjajno na memorandumima, kutijicama, knjigama)
Ne lutaj nigdje....samo kod OSKAR-a,ali savjet....opisi i reci sta ti treba i ne ga pitaj mnogo....znam covjeka dugi niz godina...
BobRock28

#210 Re: Gdje u Sa......

Post by BobRock28 »

...naci nekog ko ce mi promijeniti bravu na blindiranim vratima?
BobRock28

#211 Re: Gdje u Sa......

Post by BobRock28 »

BobRock28 wrote:...naci nekog ko ce mi promijeniti bravu na blindiranim vratima?
Nema veze, nashalo :)
semmy

#212 Re: Gdje u Sa......

Post by semmy »

A jedan wrote:dobar krojac/ica, po mogucnosti na ilidzi?
ne treba mi nista posebno, skracivanje i suzavanje pantalona, ali jedna teta mi je prosle godine upropastila par stvari, pa sam sada oprezan ;-)
ako ti dobrinja odgovara onda krojacki salon carli ( mali trzni centar gdje mrkva ), zaboravih ime zene koja radi
because_of_you

#213 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

Da se citiram sa druge teme:

because_of_you wrote:Gdje kupiti nešto ovakvo:

Image

...ili makar materijal? Hvala :sax:
VenomousV

#214 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

materijala slicnog imas svugdje, u papagajci i oko nje ima par radnji sa materijalima ;)
because_of_you

#215 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

Jel za ovo treba svila? Koliko je inače metar? Ako su cijene različite od mjesta do mjesta, onda je bolje dalje od čaršije kupovati :D :D
VenomousV

#216 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

mislim da je svila najbolji izbor :D

ne znam koliko kosta, ali ti sto su u papagajci imaju radnji na jos lokacija po gradu (ne znam stvarno gdje).

probaj da nadjes u onim sto prodaju po kilogramu. znam da je nekad bilo na drveniji pored one francuske pekare, ne sjecam se kad sam zadnji put bila na drveniji pa ne znam imal ih jos uvijek ;)
saga

#217 Re: Gdje u Sa......

Post by saga »

Ljudi, zna li ikooo mozel se u ovom gradu naci plici kacket... Danas ih tonu probah, svi mi preko usiju puno idu :|
A oni djecji ili su mi fakat mali... Ili su i oni preduboki, pa budem klempava kad stavim kacket.
because_of_you

#218 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

VenomousV wrote:mislim da je svila najbolji izbor :D

ne znam koliko kosta, ali ti sto su u papagajci imaju radnji na jos lokacija po gradu (ne znam stvarno gdje).

probaj da nadjes u onim sto prodaju po kilogramu. znam da je nekad bilo na drveniji pored one francuske pekare, ne sjecam se kad sam zadnji put bila na drveniji pa ne znam imal ih jos uvijek ;)

Danas sam malo gledala u par radnji sa metražom, haman da ima ljepše viskoze, i da pada i da ima cool dezene... E sad nemam pojma šta ću, al hajd makar ima vremena... :-)
VenomousV

#219 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

because_of_you wrote:
VenomousV wrote:mislim da je svila najbolji izbor :D

Danas sam malo gledala u par radnji sa metražom, haman da ima ljepše viskoze, i da pada i da ima cool dezene... E sad nemam pojma šta ću, al hajd makar ima vremena... :-)

vidi sa krojacem kod kojeg mislis siti sta misli koji bi materijal bolje odgovarao ;)
orangina

#220 Re: Gdje u Sa......

Post by orangina »

Gdje u Sarajevu kupiti kvalitetan, dobar, kozni muski novcanik ???
chino

#221 Re: Gdje u Sa......

Post by chino »

U Camel-u ima odlicnih
orangina

#222 Re: Gdje u Sa......

Post by orangina »

chino wrote:U Camel-u ima odlicnih
a Camel je gdje???
Muminka

#223 Re: Gdje u Sa......

Post by Muminka »

because_of_you wrote:Jel za ovo treba svila? Koliko je inače metar? Ako su cijene različite od mjesta do mjesta, onda je bolje dalje od čaršije kupovati :D :D
pogledaj u mitex a moje misljenje je da bi svila bila bolja nego viskoza :)
because_of_you

#224 Re: Gdje u Sa......

Post by because_of_you »

Imaju li ovakvih dezena? I koja je inače cijena te ljepše svile?
Muminka

#225 Re: Gdje u Sa......

Post by Muminka »

because_of_you wrote:Imaju li ovakvih dezena? I koja je inače cijena te ljepše svile?
joj nemam pojma nisam ovih dana svracala kod njih ali znam sigurno da bude lijepe svile kod njih :)
Post Reply