FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gidora

#201 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by gidora »

star(i)mo wrote::(
Sretno Tuzlaci. Da nam se vratite bolji i jaci. Slobodi je mjesto u PL!
Uvaliste im ga dobro :D
star(i)mo

#202 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by star(i)mo »

Ipak mislim da su sami krivi. Nisu Velez i Zeljo izbacili danas Slobodu vec je Sloboda izbacila sama sebe.
BHF_Manijak

#203 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by BHF_Manijak »

plain vanilla wrote:Sloboda ce ostati u ligi, a vi ako vam se ne svidja, da ne kazem ako ne smijete, nemojte ni dolaziti :D
Sacekajte u Kladnju :lol:
plain vanilla wrote: Sloboda nece ispasti, mozemo se ovdje opkladiti pred svjedocima

a javi ako budes dolazio na utakmicu, imat ces poseban tretman :evil: :D

sta ces, neko dodje iz hercegovine, neko iz tuzle, neko iz ... 8-) :D

Vanillaaaaa, halali ali moro sam! :lol: :lol: :mrgreen: :skoljka:
Better Man

#204 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Better Man »

Sloboda jeste sama sebi kriva za ispadanje, ali je isto tako sramotno od strane Veleža što je prodao utakmicu i ako ima sportske pravde velež treba za kaznu izbaciti u najniži rang takmičenja i debelo novčano kazniti!
enki_

#205 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by enki_ »

:roll:
Last edited by enki_ on 23/05/2012 19:23, edited 1 time in total.
star(i)mo

#206 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by star(i)mo »

Better Man wrote:Sloboda jeste sama sebi kriva za ispadanje, ali je isto tako sramotno od strane Veleža što je prodao utakmicu i ako ima sportske pravde velež treba za kaznu izbaciti u najniži rang takmičenja i debelo novčano kazniti!
:? Jesi li gledao utakmicu? Nemoj bola' suplje. Ako imas ikakve dokaze, slobodno ih prijavi. :D
Ozbiljno, ukoliko se dokaze da je Velez namjestio utakmicu i ja sam da se izbace iz PL i novcano kazne.
sumirprimus

#207 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ko tuzlaka,sramota me..
al prvo neukih seljacina koji vode klub..
ond ovih koji vode grad i kanton a onda i svih kvazijebenih bizMiSMena..koji samo muzu a nikad nista ne daju...
ovo boli...

zali boze,drzave i lige i qrca...
poedinih komentara tipa ko ih jebe,zasluzili su i bolje.... i za to smo se borili?da jedni drugim budemo najveci dusmani,da se toliko mrzimo medjusobno zarad lopte da zelimo jedni drugim najgore....aferim momci.

p.s eto nacelnice,sad nema vise sporta,osim rekreativnog,valjda ce na cum grano salis,bit vise lokalnih prijava...
cindrlimindrli

#208 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by cindrlimindrli »

Ma u redu je, sta je tu je...zivot ide dalje.
Upoznajte taktiku vasih protivnika za sljedecu sezonu, da ne bude poslije kriv vam Vlasic iz Turbeta sto ste ispali
u neku znj ligu.

http://fkfojnica.weebly.com/najnovije-vijesti.html
... samo opusteno i uspjeh je zagarantovan :oops:
Tvrtko II Kotromanić

#209 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tvrtko II Kotromanić »

sretno u 1.ligi i vratite se sto prije kao normalan klub sa normalnim odnosom prema glavnom gradu :wink:

@ plain vanilla ... halali, ali :lol:
star(i)mo

#210 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by star(i)mo »

Tvrtko II Kotromanić wrote:sretno u 1.ligi i vratite se sto prije kao normalan klub sa normalnim odnosom prema glavnom gradu :wink:

E jes' ovo gore vazno, u pm. Kad pojedinci kod vas prestanu glumiti metropolu i nedodirljive mozda se i odnos prema vama normalizira. :wink:
Sretno Slobodi. Sramota je da Tuzla nema prvoligasa. Ja se ipak nadam brzom povratku.
Teufik

#211 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Teufik »

Jbg....shit happens.
Zao mi je al izgleda da bolje nisu zasluzili.
Valjda se brzo vrate.
sumirprimus

#212 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

star(i)mo wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:sretno u 1.ligi i vratite se sto prije kao normalan klub sa normalnim odnosom prema glavnom gradu :wink:

E jes' ovo gore vazno, u pm. Kad pojedinci kod vas prestanu glumiti metropolu i nedodirljive mozda se i odnos prema vama normalizira. :wink:
Sretno Slobodi. Sramota je da Tuzla nema prvoligasa. Ja se ipak nadam brzom povratku.
vidis zbog ovakvih ulicno balavurdijskih pricva,covjek i ima zelju da otpizdi iz ove drzave...
i ne treba bh ligi klub iz tuzle,,,eto vam ovih sto vas vise postivaju i vole...
nema veze,ko nas jebe,i od vas i od nas...
zivot ide dalje,karma iz a bič...
palermo

#213 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by palermo »

sumirprimus wrote:
vidis zbog ovakvih ulicno balavurdijskih pricva,covjek i ima zelju da otpizdi iz ove drzave...
i ne treba bh ligi klub iz tuzle,,,eto vam ovih sto vas vise postivaju i vole...
Pusti balavurdiju, i ovo će se zvati juče. Nije sramora ispasti iz lige, ispadali smo i mi, vratit će te se diuće godine i to je to.

I naravno i meni idu na neku stvar ove metropolske priče, ali to je jednostavno tako. Nevolja fudbala je što je previše emotivan pa onda u ovakvim trenucima i ono najgore ispliva.

Vama sretno, i da se vratite slijedeće godine.
Great Cornholio

#214 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Great Cornholio »

star(i)mo wrote:
Better Man wrote:Sloboda jeste sama sebi kriva za ispadanje, ali je isto tako sramotno od strane Veleža što je prodao utakmicu i ako ima sportske pravde velež treba za kaznu izbaciti u najniži rang takmičenja i debelo novčano kazniti!
:? Jesi li gledao utakmicu? Nemoj bola' suplje. Ako imas ikakve dokaze, slobodno ih prijavi. :D
Ozbiljno, ukoliko se dokaze da je Velez namjestio utakmicu i ja sam da se izbace iz PL i novcano kazne.
Čitava naša liga je namještena, GOŠK zeznu Slobodu, uze pare a Sloboda opet ispade.
Može biti da je i Velež prodao ovu utakmicu sa GOŠK-om, ali i neka je. Sloboda je prije rata ( ne znam tačno koja je to sezona bila) trebala da ispadne iz lige, a Velež bi pobjedom na Tušnju bio prvak države, ali iako je tada bio pet puta bolji od Slobode namještanjem te utakmice Velež je tu sezonu završio na drugom mjestu.
Nije nama niko kriv što smo ispali, krivi smo sami sebi, i nadam se da ćemo se , kad se vratimo u PL, više uzdati u igru a manje u namještanje utakmica.
Tvrtko II Kotromanić

#215 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tvrtko II Kotromanić »

star(i)mo wrote:

itekako je vazno, odes gore i psuju ti markale, odu u bl samo sto im se ne naguze :run:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#216 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

pa ako nisu u stanju pobijediti Slaviju, onda i nisu za premijer ligu

haliliti necu nikome :evil: :D

a njeznim navijacima ostalih klubova, zelim ugodan boravak na gostovanjima, da vas paze i maze, miluju i ljube domaci navijaci :D pa cak i vise od toga :evil: :D
Great Cornholio

#217 Re: FK Sloboda Tuzla

plain vanilla wrote:pa ako nisu u stanju pobijediti Slaviju, onda i nisu za premijer ligu

a njeznim navijacima ostalih klubova, zelim ugodan boravak na gostovanjima, da vas paze i maze, miluju i ljube domaci navijaci :D pa cak i vise od toga :evil: :D
Imamo najbolji stadion u Prvoj liZi Fedeeacije be i ha :evil: :lol: :run:
I kako omladina da ne baca šampon u fontane :? :D
palermo

#218 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by palermo »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
itekako je vazno, odes gore i psuju ti markale, odu u bl samo sto im se ne naguze :run:
Psuju i navijači Želje i Sarajeva, pa šta. Ta nije se jednom čulo na utakmicama sarajevskih klubova protiv Veleža, Zrinjski, zrinjski. Nisu ni veležovi navijači cvjećke.

Sloboda je klub sa tradicijom i klub koji dolazi iz jednog od njavećih gradova u BiH. Kao takva treba da bude u prmeiejr ligi. Što neće biti iduće godine je do njih.

Al prosipati metropolsku kulturu baš i nije nešto posebno.....
Crvena Tifoza

#219 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Crvena Tifoza »

Tuzlaci, samo de se prisjetimo.

:skoljka:
plain vanilla

#220 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:
plain vanilla wrote:pa ako nisu u stanju pobijediti Slaviju, onda i nisu za premijer ligu

Imamo najbolji stadion u Prvoj liZi Fedeeacije be i ha :evil: :lol: :run:
I kako omladina da ne baca šampon u fontane :? :D
sta nas brige, dovest cemo brenu na stadion, opet :lol:
plain vanilla

#221 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

palermo wrote:
sumirprimus wrote:
Pusti balavurdiju, i ovo će se zvati juče. Nije sramora ispasti iz lige, ispadali smo i mi, vratit će te se diuće godine i to je to.

I naravno i meni idu na neku stvar ove metropolske priče, ali to je jednostavno tako. Nevolja fudbala je što je previše emotivan pa onda u ovakvim trenucima i ono najgore ispliva.

Vama sretno, i da se vratite slijedeće godine.
Vratit cemo se k'o Juventus :D
Better Man

#222 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Better Man »

Great Cornholio wrote:
star(i)mo wrote:
Čitava naša liga je namještena, GOŠK zeznu Slobodu, uze pare a Sloboda opet ispade.
Može biti da je i Velež prodao ovu utakmicu sa GOŠK-om, ali i neka je. Sloboda je prije rata ( ne znam tačno koja je to sezona bila) trebala da ispadne iz lige, a Velež bi pobjedom na Tušnju bio prvak države, ali iako je tada bio pet puta bolji od Slobode namještanjem te utakmice Velež je tu sezonu završio na drugom mjestu.
Nije nama niko kriv što smo ispali, krivi smo sami sebi, i nadam se da ćemo se , kad se vratimo u PL, više uzdati u igru a manje u namještanje utakmica.
Velež je tada trebao biti prvak, ali su sami sebi bili krivi, jer su prodali utakmicu Slobodi da ista ostane u tadašnjoj prvoj ligi SFRJ!
Last edited by Better Man on 23/05/2012 22:48, edited 1 time in total.
forzaitalia

#223 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by forzaitalia »

Vrapcici United se pokazao u punom sjaju :)
Nekad mi ih je bilo zao ne mogu igrati na svom stadionu, ali ustvari za njih i jest stadion u Vrapcicima, tu oni i pripadaju...

Da nam se Sloboda vrati sto prije tamo gdje joj je mjesto...
star(i)mo

#224 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by star(i)mo »

Better Man, ne lupaj zivota ti. Cuj prodali utakmicu da ne budu prvak Jugoslavije!?
Dva nepotrebna penala su svirana, covjece. Uostalom, to nije tema danasnje emisije.

p.s. Je li stvarno mislite da vam je Velez kriv sto ste danas ispali?????
Great Cornholio

#225 Re: FK Sloboda Tuzla

Better Man wrote:
Velež je tada trebao biti prvak, ali su sami sebi bili krivi, jer su prodali utakmicu Slbodi da ista ostane u tadašnjoj prvoj ligi SFRJ!
Meni otac pričao drugačije, al' haj nejse, nadam se da ćemo se vratiti pošteniji :)

Post Reply