poluvrijeme 9-11
trenutno 11-12
idemo nashiiii....
(pa hebem ti ovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ako mu Muhamed Bikić ne otvori oči, nema nam spasa.translater wrote:jedva cekam komentar Radje...i svih ljudi koji imaju veze sa rukometom(igraci...savez...vodonosha)
![]()
![]()
hajmo malo drugacije da gledamo na stvari...publika u dvorani fenomenalna, sta reci za golmana Danijela Sarica pa odbranio je 22-23 lopte od toga 7-8 uzastopnih odbrana kada smo mi i napravili vodstvo i "veliku" preddnost od 17-13...u tim momentima ja sam vidio veliku zelju, htijenje, borbu, strast, radost prilikom gola/odbrane i sve sto je vazno za dobru igru i pobjedu, ali.....sta se desilo na kraju imali smo fenomenalnu publiku, golmana kakvog bi se postidila i reprezentacija Francuske, ali pad, padDržava wrote:Nije problem u tome što od nekoga izgubimo.
Problem je u tome što nema ni volje ni želje za pobjedom...
nedostatak profesionalizma i ozbiljnog pristupa igri od pocetka do kraja...disciplina itd...Il_Principe wrote:hajmo malo drugacije da gledamo na stvari...publika u dvorani fenomenalna, sta reci za golmana Danijela Sarica pa odbranio je 22-23 lopte od toga 7-8 uzastopnih odbrana kada smo mi i napravili vodstvo i "veliku" preddnost od 17-13...u tim momentima ja sam vidio veliku zelju, htijenje, borbu, strast, radost prilikom gola/odbrane i sve sto je vazno za dobru igru i pobjedu, ali.....sta se desilo na kraju imali smo fenomenalnu publiku, golmana kakvog bi se postidila i reprezentacija Francuske, ali pad, padDržava wrote:Nije problem u tome što od nekoga izgubimo.
Problem je u tome što nema ni volje ni želje za pobjedom...![]()
kako, zasto, ne kontam., jel fkt Estonija tako jaka i jaca od nas da preokrene ili smo mi slabi, jel to nesto ono u glavama igraca "aha vodimo lako cemo" , pa ne mogu vjerovati da izgubimo a pri tome nas golman ima preko 20 odbrana...imal ko odgovor kako, zasto...meni fkt nista nije jasno
![]()
Haman su Šarića doveli i da brani i da daje golove, i da pravi strategiju i da sam pobjeđuje utakmice. Mogu misliti kako se on osjeća na terenu, k'o Alisa u zemlji čuda pored onih diletanata.madtv wrote: mozda imamo par igraca, ili bolje receno, golmana koji vrijede necemu - ostalo tanko i nedovoljno
trojica nasih najboljih(toroman,doborac i terza) su izbaceni iz reprezentacije jer su progovorili o ovomeextraordinary wrote:Ja pouzdano znam da Rađa, dok je vodio sarajevsku Bosnu, nikad nije dolazio na treninge iste, već ih je vodio asistent, a selekcija igrača često nije imala veze sa pokazanim na treninzima i htijenjem. Pretpostavljam da Rađa i sad radi isto. Kao što je Max Bunker objasnio, čovjek je žešći panj. Uz to je lijepo odradio i nacionalni ključ, baš je lijepo sve to upakovao. Nevjerovatan diletant.
Btw, čuo sam da je ova zadnja utakmica prodata, mada ne znam jel treba vjerovati u to pošto nisam gledao.