Duso, draga..
Ne mogu vas citati tako
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mogu u maticama i šarafima. Da to koristim ko mjerne jedinice za tebe Francuz? Bliže ti je intelektualnoinsomnia78 wrote:Pgtv ove koje se izrazavaju u postotcimaanimals wrote:Veze su vecinom bezveze..insomnia78 wrote:Ma Sara se haman lozi na te postotke, dominacije, kurce palce. Cuj da se ne narusi 50-50.![]()
Ni jedna veza nije 50-50
pustopoljina wrote:Joj eto vas ko one gospoje iz opcine
Duso, draga..
Ne mogu vas citati tako
A kako bi ti to prepoznala da li te vara?SaraFina wrote: Ali ja lično mislim, da je preveru nemoguće "ne osjetiti". Možda u nekoj početnoj fazi zaljubljenosti jeste, ali u fazi kad si 5+ godina s nekim skupa, ne vjerujem.
Samo uz humorSaraFina wrote:
Boemice dušo, ako hoćeš o stabilnosti i "dječijim bolestima" te prerastanju istih, moram te napomenuti da si ti svoj privatni život povlačila tokom forumskog opusa do sprdnje. Da bi ispala neka riba ili svoje samopouzdanje nadogradila. ( privatno i dobronamjerno sam te i opominjala)
E to je boljka. A ne imati mišljenje i zastupati ga "tvrdolinijski".
100:0 U korist đuvegijeDino34 wrote:A kako bi ti to prepoznala da li te vara?SaraFina wrote: Ali ja lično mislim, da je preveru nemoguće "ne osjetiti". Možda u nekoj početnoj fazi zaljubljenosti jeste, ali u fazi kad si 5+ godina s nekim skupa, ne vjerujem.
Ps.
Kakvih bona 50:50 u vezi? Gdje to ima?
Pa kod tebe prve je 80:20 u korist đuvegije.
NemojMarlboroGold wrote:Bježi ubiste i ovu temu. Bolje o GoT-u pričati na onoj anamo temi
Boemica wrote:Samo uz humorSaraFina wrote:
Boemice dušo, ako hoćeš o stabilnosti i "dječijim bolestima" te prerastanju istih, moram te napomenuti da si ti svoj privatni život povlačila tokom forumskog opusa do sprdnje. Da bi ispala neka riba ili svoje samopouzdanje nadogradila. ( privatno i dobronamjerno sam te i opominjala)
E to je boljka. A ne imati mišljenje i zastupati ga "tvrdolinijski".![]()
Joj al te zaboli kad te neko kritikuje, alahu
SaraFina wrote:
Ti si dijete. Djevojčica.. Ja sam u tvojim godinama verbalno gazila ljude koji su bili duplo stariji. I to ne na ovim "opuštajućim temama".. Tako da, ti mene lutko ne možeš iznervirati/uvrijediti a bogami ni verbalno dotući nikad. O kritici da ne govorim..
I ne ti...Nego ni mnogo verbalno bolji
Gledaj i uči
Ne moraš sad okretati na neki drugorazredni humor.SaraFina wrote:100:0 U korist đuvegije
Dajte bazen s čokoladomMarlboroGold wrote:
Dino34 wrote:Ne moraš sad okretati na neki drugorazredni humor.SaraFina wrote:100:0 U korist đuvegije
Svi znaju da je kod tebe 80:20 u korist čojka.
I nisi odgovorila na pitanje u vezi prevare.
Al ne čudi. Žene su nula u multitaskingu.
Nema te koja može raditi dvije stvari istovremeno.
Pardon, griješim. Ima jedna situacija u kojoj mogu raditi dvije stvari istovremeno: sex.
Mogu aktivno učestvovati u istom i istovremeno razmišljati kako bi bež paravani pasali uz postojeći bijeli tepih
MarlboroGold wrote:
Ništa to. Idemo brutalno... Trial by combatBoemica wrote:Dajte bazen s čokoladomMarlboroGold wrote:![]()
Jedna od tih te ne samo može verbano dobiti, već i uništitiSaraFina wrote:MarlboroGold wrote:
Sejla, Bloo, Banksy i Euridika. S njima uvijek. U čokoladi.
Samo tek u novembru ili decembru nekad)))
MarlboroGold wrote:Jedna od tih te ne samo može verbano dobiti, već i uništitiSaraFina wrote:MarlboroGold wrote:
Sejla, Bloo, Banksy i Euridika. S njima uvijek. U čokoladi.
Samo tek u novembru ili decembru nekad)))
MarlboroGold wrote:Ništa to. Idemo brutalno... Trial by combatBoemica wrote:Dajte bazen s čokoladomMarlboroGold wrote:![]()
![]()
Čuj da se junačišSaraFina wrote:Ozbiljno ti kažem treća sam u haremu. Nije humor. Istina. Sad što si ti očekivao suprotan efekt i da se ja "junačim" i otpovrgavam tvoje navode...Jbg, zeznuo si se.