Milokrad Dodik i slicni velikosrpski gonici ce ukinuti genocidnu tvorevinu to jest oni ce svojim postupcima priuzrokovati njeno ukidanje,ovo je jedna od opcija,druga je njeno sistematsko slabljenje uz pomoc MZ i lobirajucih faktora,treca je oruzani sukob koji ne bi zelio da se desi ali ga ne treba iskljuciti vec biti spreman na njega ako velikosrbi i BH dusmani ugroze opstanak BiH i cetvrta bi opcja bila dobra volja da se odreknu iste oni u cije ime je stvrana sto je trebao biti moralni cin prije svega BH Srba nakon svih dokaza njenog zlocinacko genocidnog nastanka ili za pocetak promjena diskriminirajuceg jednoetnickog imena i obiljezja,kao i krsnih slava sto je utopija jer neko treba objasniti zavedenom i sludenom srpskom narodu da su ginuli uzalud za utopijsku Srboslaviju od koje nema nista,....-LIBERO- wrote:Hoces li mi odgovoriti il' ces se i dalje praviti "lud"
Na koji nacin mislis ukinuti RS???? (KONKRETNO)
Ostalo sto pricas ti je uzaludno,jer sve ono za sto ti se otac kako kazes borio pada u vodu, tebe koji prihvatas i podrzavas one koji podrzavaju to zlo protiv kojeg ti se tvoj otac borio i izgubio blizu rodbinu kao i ti svog prijatelja.Nemoralno je prihvatiti rezultate velikosrpskog zla,etnickog ciscenaj i genocida to jest tvorevinu koju podrzavaju oni koje ti podrzavas,poput Bajica i Necije Stranke.....
Tihic kao i ti koji podrzavaju ili prihvataju velikosrpske zelje su svakako dobrodosli kod Dodika i drugih velikosrba u novim odorama/stranackim dresovima poput Bajiceve dimne stranke ciji je cilj otimanje glasova SDP-u kao primarnih glasaca,kvazi gradanskoj stranci kojoj je Karadzicev aparthejd prihvatljiva osnova buduceg uredenja BiH,sto je uvreda za sve dobromanjerne BH gradane a posebno zrtve velikosrbizma jer je ta tvorevina nastala upravo na negaciji,osporavanju i rusenju BiH.Stoga tvoja podrska te stranke je nista drugo nego znak beskicmenosti i prihvatanja Karadzicevih velikosrpskih planova i ciljeva kao i legalizacija genociteta,sto je prva faza ka unistenju hiljadugodisnje BiH za koju ti je otac krvario a druga je secesija tog istog genociteta u nekim po velikosrpske planere boljim odnosima snaga na medunarodnoj politickoj areni na koju Srbija i velikosrbi racunaju prizeljkujuci krah Amerike,ali oni nemaju vremena da cekaju jer vrijeme radi protiv njih i to hebe velikosrspke snove o podijeli BiH sa granicom na Kozijoj Cupriji i Dobrinji,cega ni sam nisi svijestan,.......
A to odakle tipkam i sto radim je moja licna stvar,sto je samo pokazatelj tvoje frustracije ili mrznje prama stotinama hiljada onih koje su velikosrpski fasiti protjerali sa dijela BiH i kojeg svojataju sve ove godine samo za sebe ,a protjerani iz tog dijla BiH nisu dobro dosli u tvorevinu koju podrzava stranka koju sam promovises,kao da i oni nemaju pravo na taj dio BiH,da je po tebi ti bi ,ozda njima zabranio pristup ovom forumu kao i njihov stav o ovoj temi
Pisao sam u ranijim postovima o sebi a prije svega da sam licni svijedok iz vreman uspona SANU velikosrbizma u Srbiji krajem osamdesetih godina i Milosevicevog zlocinacko genocidnog fasizma u Srbiji jer sam upravo u to vrijeme studiroa u Beogradu i bio licni svijedok tog zla poput propagande i desavanja sest stotina godina Gazimestana izgubljene kosovske bitke te parola po trolejbusuma i gradskim autobusima kao "Ne rodila mu zetina ko ne dosao na Kosovo ravno" ,ili "Poroda ne imao" i slicne guslarsko mitolomanske gluposti.Takode sam zivi svijedok kraja osamdesetih u vrijeme Draskovicevog cetnikovanja po Srbiji kada se zlatom placala cetnicka Kokarda na Kalamegdanu i Knez Mihajlovoj a studentski Univerzitet bio pretvoren u jazbinu idoloske mrznje i srpskog nacionalizma prvo prema kosovskim Albancima,potom Slovencima i na kraju protiv Hrvata i hrvatske drzave,......
Rat me zatekao Hrvatskoj gdje sam radio manje od godine dana,kada je moja buducnost i karijera zavrsena raspadom YU kao posljedica izlivom bolesnog velikosrpskog zla i svjedok sam velikosrpske pobune protiv hrvtske drzave od balvan revolucije Draskovicevog SDS-a i Marticevaca do oruzanog sukoba vodem beogradskim stabom na celu sa Zlobom Milosevicem,.Poucen iskustvom i onim sto sam dozivio u Hrvatskoj dosao sam u BiH polovinom 1991 gdje sam radio na pripremi odbrane BiH koroz formiranje i rad PL, TO a potom ARBiH kroz koju sam branio svoju domovinu BiH sa svima koji su ustali da je brane a na koju svi trebaju i i imace jednako pravo na svakoj stopi od Une do Drine i Save do Mora,.....
Ja ti ponavljam da ovdje nisu bitni pojednici niti stranke kao ni sam ja,vec interes drzave BiH i onih koji je prihvataju i osjecaju svojom prvom i jedinom domovinom,tako da tvoja pljuvacina Silajdica koji je istu branio kada je bila napadnuta i brani je danas iako arogantan i sa masu,gresaka, nedostataka i mahanama je mnogo bolji za BiH od izdajnika Tihica,dokazanog velikosrpskog segrta ili Bajica,Krsmanovica,a da ne govorim za deklarisane velikosrspke i cetnicke agente i stranke koji rade protiv BiH i jos bivaju placeni poreskim novcem gradana drzave koju zele unistiti kao sto su je unistavali i napadali oruzjem,....1992-1995,....SDP kao stranka mi je najbliza po svojim programskim nacelima i odnosom prema BiH i njenim gradanima,za mene su sve probosanske stranke prihvatljive osim nesposobne i anti BH SDA stranke,.a za procetnicke i velikosrpske znam da medu njima nema opozicije kada je u pitanju BiH,.......
Bosna je talac velikosrpske agresivne i hegemonisticke ideologije vise od dvije decenije koja traje i danas.Genocidna tvorevina tebi ocito ne smeta vec oni koji ukazuju na istu i pisu o njoj,e takvi su problema za vas demagoge i velikosrpske lobiste
Vidim da imas horsku podrsku cuvara i promotora Karadzicevog zlocinacko genocidnog naslijeda poput istomisljenika Suti i Trpi koji su takode Bajicevi glasnogovornici i cuvari genociteta,kojim ne smata ista nakon svih dokaza o njenom nastanku ali se kao deklarativno odricu osudenih politickih i vojnih utemeljivaca iste,jer oni su sada nebitni, bitno je ono sto su doticni vaskoliki zlikovci napravili na dijelu BiH i ostavili cuvarima da cuvaju velikosrpsko zlocinacko genocidno naslijede,.To se u praksi kaze cilj opravdava sredstvo a ti takvi kao ti su samo dio tog sredstva i stroja legalizacije velikosrpskog cilja,sada se zapitaj sam da li si svijestan toga ili ces nastaviti da se pretvaras u demagoga istog Bajicevog velikosrpskog cilja,.......