Jeste kazem da je istina i JESTE istina najveca istina koju si ikada cuo/la, i 100 puta vam je receno sto je istina i dokazi izneseni.callmethebreeeze wrote:pa, vi tvrdite da je istina. nas ne tice dok nam o glavi ne pocne raditi.Abdulvahid wrote:Es-selamu alejkum,
Ma dajte ba ljudi sta mi njima vise moramo dokazivati, izvinite gdje su vasi dokazi da ono sto Allah dz.s. u Kuranu govori nije istina???
Ako hocete da vjerujete vjerujte, ako necete nemorate. Svi cemo biti pitani za ono sto smo radili.
Ako ti se odgovori ne svidjaju ba, poselami se sa pdf-om religija i zdrao ti svojim ja svojim putem, meni moja vjera tebi tvoja trazi istinu negdje drugo otidji na FIN pitaj tamo nekog od mudrijih pametnijih ljudi.
Ali nije pojedincima do istine nego samo da sabotiraju svaku temu o kojoj vjernici pocnu da pricaju.
Muslimani najbolje bi bilo staviti sve provokativne ateisticke postove na ignore i pricati o temi koja je zadana, a ona je "dolazak Isusa, Dedzala i mehdija u narednih 30-50godina?" ako ste vec zaboravili